Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Η αλήθεια ειναι οτι ενας παίκτης μια ζωη κλεινει α ποσο σε μια ομαδα και οταν παει να τον παρει ο ΠΑΟΚ ξαφνικα η τιμή παει επι δυο και επι τρία ......τωρα αυτα για τον Άγγελο τα θεωρώ παραμύθια η ελλειψη ειδήσεων τρελλενει τους ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Demir έγραψε:τι ξεφτυλα αν οντως δεν τα βρισκουν στα λεφτα.... ποσα να ζητησε δηλαδη 200.000 ?? δηλαδη στον ΠΑΟΚ θα εχεις προπονητη με 80.000 που επερνε στον Πλατανια>??
Ναι,δλδ επειδή ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγαλη ομάδα θα πρέπει να απογειώνονται τα συμβόλαια?

Αν η Μαρία έκρινε ότι είναι πολλά τα λεφτά για τον τέος προπ/τη του ΠΑΣ και του Πλατανιά
καλά κάνει και πατάει φρένο.
Άλλωστε η περσινή υπόθεση με το συμβόλαιο του ποδ/στη Λόπεζ την δικαιώνει απόλυτα. ;)

Υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα έρθει ο Ιβάν.

ΥΓ.Την αλήθεια (έστω και μερική) θα την μάθουμε αν χαλάσει το ντιλ ή όταν φύγει ο Α.Α..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φεύγουν όλοι οι παίκτες, φεύγει ο προπονητής, και τι δεν έχουν γράψει οι ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Φεύγουν όλοι οι παίκτες, φεύγει ο προπονητής, και τι δεν έχουν γράψει οι ΑΡΔ.
Το μόνο που δεν θα δεις γραμμένο από τους ΑΡΔ είναι ότι φεύγει η γκαγκατσοπαρέα...
Ά και το ντιλ/ΑΦΜ με τον Αιγινιακό...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

astronaut έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Φεύγουν όλοι οι παίκτες, φεύγει ο προπονητής, και τι δεν έχουν γράψει οι ΑΡΔ.
Το μόνο που δεν θα δεις γραμμένο από τους ΑΡΔ είναι ότι φεύγει η γκαγκατσοπαρέα...

E ναι, αυτο οσο προβατο και να ναι καποιος δεν θα το χαψει
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Συνήθως δεν γκρινιάζω, (ίσα ίσα που με κατηγορούν ότι ότι και να γινει εγώ το δικαιολογώ και στηρίζω) αλλά για το θέμα του Άγγελου, ξενέρωσα πολύ.....

και δεν ήμουν ποτέ από τους "εχθρούς" του Άγγελου

1. ξενέρωσα γιατί βλέπω ότι ο Ιβάν δεν αλλάζει
2. ξενέρωσα γιατί βλέπω ότι σε όλες τις σοβαρές ομάδες τον προπονητή τον κλείνει ο τεχνικός διευθυντής με τον πρόεδρο και στον ΠΑΟΚ τον κλείνει ο μεγαλομέτοχος με τους οπαδούς (Σ3 μου θύμισε)
3. ξενέρωσα γιατί πήραμε τον προπονητή του Πλατανιά...τον προπονητή δηλ. που αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα τον έπαιρνε....ο Πλατανιάς....τόσο καλός προπονητής
4. ξενερώνω γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει 11 χρόνια να προπονήσει σοβαρή ομάδα (κι εκείνη πάλι δεν ήταν σοβαρή...ήταν ο ΠΑΟΚ του Γούμενου)
5. ξενερώνω γιατί οι προηγούμενες 3 ομάδες που προπονούσε ήταν ομάδες μαριονέτες του Μαρινάκη.....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Θα στεναχωρήσω μερικούς, όπως το παραπάνω "φανταστικό" μας συνοπαδό που ο μπατζανάκης του στο τραπέζι με τον Άγγελο του κλάφτηκε για το χαμηλό συμβόλαιο και του είπε πως δεν θα έρθει στην ομάδα μας , αλλά .... ---->>> Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Άγγελο...
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -me-aggelo

Ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα, η συμφωνία της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το υπόλοιπο προοπονητικό team...

Την αρχική συμφωνία με τον πολυνίκη Έλληνα προοπονητή την είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ στις 19/5. Πέρασαν δύο εβδομάδες για να ξεπεραστούν τα ... τυπικά και να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας. Κάτι που συνέβη σήμερα και πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων και η παρουσίαση του "νέου" τεχνικού της ομάδας.

Αυτό το τελευταίο αναμένεται να συμβεί προς το τέλος της εβδομάδας. Έτσι μπαίνει ένα τέλος στην έρπουσα παραφιλολογία των τελευταίων ημερών και μπαίνουν τα πράματα στη θέση τους!
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

hasio_john έγραψε:Θα στεναχωρήσω μερικούς, όπως το παραπάνω "φανταστικό" μας συνοπαδό που ο μπατζανάκης του στο τραπέζι με τον Άγγελο του κλάφτηκε για το χαμηλό συμβόλαιο και του είπε πως δεν θα έρθει στην ομάδα μας , αλλά .... ---->>> Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με Άγγελο...
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -me-aggelo

Ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα, η συμφωνία της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το υπόλοιπο προοπονητικό team...

Την αρχική συμφωνία με τον πολυνίκη Έλληνα προοπονητή την είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ στις 19/5. Πέρασαν δύο εβδομάδες για να ξεπεραστούν τα ... τυπικά και να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας. Κάτι που συνέβη σήμερα και πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων και η παρουσίαση του "νέου" τεχνικού της ομάδας.

Αυτό το τελευταίο αναμένεται να συμβεί προς το τέλος της εβδομάδας. Έτσι μπαίνει ένα τέλος στην έρπουσα παραφιλολογία των τελευταίων ημερών και μπαίνουν τα πράματα στη θέση τους!

Να τον κεράσουμε μια cuervo silver με σκουλικομεζέ?
Λες να θιχτεί για τον μεζέ?
Λες να τον πάρουν τα ζουμιά για το καρντάσι του?

ΥΓ Από τον Φορτούζι στον Σανκαρέ... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

freemind έγραψε:Να βγούμε να πανυγυρίσουμε που κλέψαμε τον προπονητή του Πλατανιά μέσα από τα χέρια του....
Εγώ λέω ν' αρχίσουμε το κράξιμο και τις πέτρες όπου τον βλέπουμε ....!! :|
Αυτή η υπερχείλιση αγάπης προς τον προπονητή μας και προς συγκεκριμένους παίχτες θα δώσει τρελή ώθηση στην ομάδα μας και στην προσπάθεια του Ιβάν για αλλαγή επιπέδου του ΠΑΟΚ ... Εικόνα
cuervosilver

Δημοσίευση από cuervosilver »

προφανως με παρεξηγησατε..ποτε δεν ειπα οτι δεν θελω τον Αγελλο,ουτε ειχα στοχο να δημιουργησω συζητησεις..εμαθα κατι που αληθευει ..δηλαδη οτι του προτειναν ιδιο συμβολαιο και 0 εγγυησεις..θελω τον Αγγελο στον ΠΑΟΚ εδω και πολυ καιρο..πεσατε ολοι να με φατε..λαθος μου που δεν ειπα ενα γεια σας παιδια και ειπα κατυευθειαν αυτο που εμαθα ,εχετε δικιο..και σας ζητω συγνωμη,αλλα επιμενω σε οσα ειπα.θελει και λογικα ο ανθρωπος μεγαλυτερο συμβολαιο απο το αλλο το χωριο..και ειναι πικραμενος για την προσεγγιση του σαββιδη στο οικονομικο.το παραμυθι δεν εχει δρακο.ουτε τρολαρω,ουτε ειμαι γαυρος..ευχαριστω τα παιδια του φορουμ για το αυτονοητο οτι δηλαδη δεν λογοκριναν το κειμενο μου.αν δεν ανεβασουν την τιμη ο δασκαλος δεν υπογραφει.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

hasio_john έγραψε: και στην προσπάθεια του Ιβάν για αλλαγή επιπέδου του ΠΑΟΚ ... Εικόνα
Ωραια αλλαγη επιπεδου προσπαθει να κανει ο Ιβαν. Θα γινουμε ο Πλατανιας Θεσσαλονικης! :redcard:
Ελπιζω να κλεισουμε μερικα φιλικα νωρις για να ξεμπερδευουμε με τον Αγγελο μια ωρα νωριτερα.
Εγω παντως πονταρω στον Ιβαν, σημερα τους ανακοινωνει και αυριο τους στελνει στην ευχη της Παναγιας...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Ενας Αγγελος θα μας σωσει... να τος! Ο Αγγελος του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

freemind έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω, (ίσα ίσα που με κατηγορούν ότι ότι και να γινει εγώ το δικαιολογώ και στηρίζω) αλλά για το θέμα του Άγγελου, ξενέρωσα πολύ.....

2. ξενέρωσα γιατί βλέπω ότι σε όλες τις σοβαρές ομάδες τον προπονητή τον κλείνει ο τεχνικός διευθυντής με τον πρόεδρο και στον ΠΑΟΚ τον κλείνει ο μεγαλομέτοχος με τους οπαδούς (Σ3 μου θύμισε)
3. ξενέρωσα γιατί πήραμε τον προπονητή του Πλατανιά...τον προπονητή δηλ. που αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ θα τον έπαιρνε....ο Πλατανιάς....τόσο καλός προπονητής
4. ξενερώνω γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής έχει 11 χρόνια να προπονήσει σοβαρή ομάδα (κι εκείνη πάλι δεν ήταν σοβαρή...ήταν ο ΠΑΟΚ του Γούμενου)
5. ξενερώνω γιατί οι προηγούμενες 3 ομάδες που προπονούσε ήταν ομάδες μαριονέτες του Μαρινάκη.....
Δεν είσαι ο μόνος που ξενερώνεις.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

freemind έγραψε:Συνήθως δεν γκρινιάζω, (ίσα ίσα που με κατηγορούν ότι ότι και να γινει εγώ το δικαιολογώ και στηρίζω) αλλά για το θέμα του Άγγελου, ξενέρωσα πολύ.....

Αν δεν έχεις διάθεση να στηρίξεις ,καλύτερα κανε 1-2( ελπίζω παραπάνω) χρόνια αποχή.. Γιατί η μιρλα κ το κράξιμο δεν βοηθάει ούτε εσένα ,ούτε εμάς που θελουμε να στηρίξουμε κ να είμαστε όσο γίνεται αισιόδοξοι,ούτε την ομαδα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”