29.Juan Manuel Insaurralde

Άβαταρ μέλους
koylispontios

Re: 29.Juan Manuel Insaurralde

Δημοσίευση από koylispontios »

Με λένε πολλοί συνοπαδοί μου μετά το Κυριακάτικο μπουνίδι ότι θέλουν να φύγει από την ομάδα.
Και εγώ ο χαζούλης τους ρωτάω:Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο στόπερ?

Δαγκωτό παραμονή στην ομάδα + έναν ακόμα στόπερ αυτής της ποιότητας. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Γι' αυτό χρειάζεται να έχει η ομάδα βάθος στο ρόστερ και αρκετούς παίκτες κλάσης, ώστε να ρίχνουμε κι από κανένα μπουκετίδι χωρίς να φοβόμαστε ότι θα αφήσουμε την ομάδα ξεκρέμαστη...

Παικτικά μου αρέσει και ειλικρινά πιστεύω ότι κάνοντας προετοιμασία μαζί με Βίτορ μπορούν να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο κεντρικών αμυντικών. Παίρνεις κι έναν ισάξιο για τρίτο (Μαλεζάς;) κι έναν από τους μικρούς για 4ο κι έκλεισες με στόπερ. Στα πλάγια μπακ με Σκόνδρα Κίτσιου δεξιά είσαι υπερπλήρης. Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο έχουν περιθώρια βελτίωσης, όπως και ότι είναι διαφορετικού στυλ παίχτες άρα μπορούν να χρησιμοποιούνται ανάλογα με την περίσταση. Αριστερά πιστεύω ότι κι ο Τζαβ μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα, ειδικά αν υπάρξει μια ορθολογική διαχείριση του ρόστερ, και κυρίως αν μας κάτσει επιτέλους μια ομαλή χρονιά χωρίς πειράματα, εναλλαγές προπονητών, γκαντεμιές, πισωγυρίσματα, εσωστρέφειες κλπ. Αν αποφασιστεί ότι ο Λίνο μπορεί να πάρει ακόμα μια χρόνια (ως δεύτερος όμως) ίσως τη δικαιούται. Άλλωστε το να βρεις αριστερό μπακ έστω αξιοπρεπές δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά. Άρα, θεωρώ ότι το χτίσιμο μιας δυνατής άμυνας για του χρόνου ίσως να είναι το ευκολότερο κομμάτι του παζλ της δημιουργίας μιας νέας ομάδας.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Βρηκαμε ενα στοπερ με @@ και θελουμε να τον διωξουμε...
Αυτοι ειμαστε
Δειτε αργεντινικο ποδοσφαιρο καθως πρεπει να ειστε λατρεις του γαλλικου και του ελβετικου
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

koylispontios έγραψε:Με λένε πολλοί συνοπαδοί μου μετά το Κυριακάτικο μπουνίδι ότι θέλουν να φύγει από την ομάδα.
Και εγώ ο χαζούλης τους ρωτάω:Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο στόπερ?

Δαγκωτό παραμονή στην ομάδα + έναν ακόμα στόπερ αυτής της ποιότητας. :nairepaok:
Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας, το θέμα είναι τι προτιμάμε στην ομάδα?Γατάκια Νίνηδες και Λούκας που τρώνε 4 και χασκογελάνε με αστειάκια του αντιπάλου, ή Ινσαουράλδες που δε σηκώνουν πολλά πολλά και ρίχνουν κ κανα μπουνίδι?Νομίζω οι περισσότεροι θέλουμε το δεύτερο, χώρια η ποιότητά του που εγώ τον θεωρώ καλύτερο του Βίτορ ,ο οποίος επίσης είναι εξαιρετικός
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μεινε ρε τρελε
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

αποψη μου να φυγει αμεσα..δεν μπορεί ο καθε μην πω επειδή του ηρθε να βαραει μπουνιες εν ψυχρο!εχουμε γεμισει τα τελευταία χρονια "μαγκες"!ΜΑΓΚΕΣ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΣΤΟ ΤΟΠΙ!.υπαρχουν παρα πολλοι αμυντικοί δεν τελειωνει η ζωη στον κυριο ινσα..
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

εννοειται οτι πρεπει να μεινει απλα πρεπει να προσαρμοστει λιγο στα δεδομενα, οπως ο γκαρσια τοτε. δηλαδη μην πεφτει ξυλο για ψιλου πηδημα γιατι εδω στημενη του την εχουν.
για χθες παντως τον δικαιολογω. να χεις παιξει εθνικη αργεντινης, μποκα κτλ και να σε πουλαει τρελα ο τσοπανης που περσυ εριξε την αεκ, ε παει πολυ.
εμαθε ο καθε αμπαλος ανυπαρκτος ελληναρας ποδοσφαιριστης να πουλαει βλαχομαγκιες οπου βρεθει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τωρα παμε με τζαβελλα και κοντενουμε κι άλλο + τις μπουκάλες οξυγονου στο λινο.....ή παμε σε κατσικα,,,μαλλον τζαβελλα...
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Καλα εκανε μωρε.Ολα εχουν και τα ορια τους.Να μαθει να βγαζει γλωσσα το κωλοπαιδοο κουτρουμπακος.Το εχω ξαναπει.Χρειαζονται και αυτοι οι παικτες.Ανανεωση και δασκαλεμα να βαραει χωρις να τον πολυβλεπουν.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Καλα εκανε μωρε.Ολα εχουν και τα ορια τους.Να μαθει να βγαζει γλωσσα το κωλοπαιδοο κουτρουμπακος.Το εχω ξαναπει.Χρειαζονται και αυτοι οι παικτες.Ανανεωση και δασκαλεμα να βαραει χωρις να τον πολυβλεπουν.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Επρεπε να περιμενει λιγακι κ να του την σκασει εκει που δεν πιανουν οι καμερες κ τα φλας.
Αργεντινος σεντερ μπακ πρωην παικτης της Βοca που παιζει στον ΠΑΟΚ εισαι.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

MANIAKOS έγραψε:τωρα παμε με τζαβελλα και κοντενουμε κι άλλο + τις μπουκάλες οξυγονου στο λινο.....ή παμε σε κατσικα,,,μαλλον τζαβελλα...
Εναλλακτική λύση είναι και ο Σκόνδρας.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

κατσε εδω που εισαι μωρη τρελα.τωρα το τι λενε μερικοι δεν με ενδοιαφερει μια.εχεις διξει οτι τα εχεις και μεσα και εξω απο το γηπεδο.τωρα να μας κοροιδευει ενα παιδαρελι που επαιζε στην κουλα και την ειδε παιχτης παει πολυ...ξυλο να στρωσει χαρακτηρα.αμα ειναι μαγκας ας το ξανακανει!!φερε και τον πεπε να τρελαθουμε τελειως λεμε!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

xlebouras έγραψε:Βρηκαμε ενα στοπερ με @@ και θελουμε να τον διωξουμε...
Αυτοι ειμαστε
Δειτε αργεντινικο ποδοσφαιρο καθως πρεπει να ειστε λατρεις του γαλλικου και του ελβετικου
Κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι παιχταρας και αρχιδατος. Λιγο τενεκες στο μυαλο ειναι και την παταει δευτερη φορα, αυτη που παιζονται ολα τωρα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nico4 έγραψε:Ότι πεις. Θα τον στείλουμε και θα πάρουμε Βασίλειο Κωστέτσο και Λάκη Γαβαλά για κεντρικούς αμυντικούς που είναι ευγενικοί και καλά παιδιά. Για αναπληρωματικό θα πάρουμε τον Ζαμπούνη.
Γιατι πρεπει να ειναι των ακρων ολα??? Δηλαδη η ζαμπιδη ή γαβαλα? Ο Βιτορ πως ειναι και παιχταρας και μυαλωμενος? Ο Κοντρερας ειδες ποτε να ριχνει μπουνιδια οποτε τον προκαλουσαν?
Λεμε οτι δεν αντιδραει σωστα στις προκλησεις και κρεμαει την ομαδα, γιατι το τραβατε ενω ξερετε τι λεμε ολοι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”