Και εγώ ο χαζούλης τους ρωτάω:Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο στόπερ?
Δαγκωτό παραμονή στην ομάδα + έναν ακόμα στόπερ αυτής της ποιότητας.

Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας, το θέμα είναι τι προτιμάμε στην ομάδα?Γατάκια Νίνηδες και Λούκας που τρώνε 4 και χασκογελάνε με αστειάκια του αντιπάλου, ή Ινσαουράλδες που δε σηκώνουν πολλά πολλά και ρίχνουν κ κανα μπουνίδι?Νομίζω οι περισσότεροι θέλουμε το δεύτερο, χώρια η ποιότητά του που εγώ τον θεωρώ καλύτερο του Βίτορ ,ο οποίος επίσης είναι εξαιρετικόςkoylispontios έγραψε:Με λένε πολλοί συνοπαδοί μου μετά το Κυριακάτικο μπουνίδι ότι θέλουν να φύγει από την ομάδα.
Και εγώ ο χαζούλης τους ρωτάω:Υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο στόπερ?
Δαγκωτό παραμονή στην ομάδα + έναν ακόμα στόπερ αυτής της ποιότητας.
Εναλλακτική λύση είναι και ο Σκόνδρας.MANIAKOS έγραψε:τωρα παμε με τζαβελλα και κοντενουμε κι άλλο + τις μπουκάλες οξυγονου στο λινο.....ή παμε σε κατσικα,,,μαλλον τζαβελλα...
Κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι παιχταρας και αρχιδατος. Λιγο τενεκες στο μυαλο ειναι και την παταει δευτερη φορα, αυτη που παιζονται ολα τωραxlebouras έγραψε:Βρηκαμε ενα στοπερ με @@ και θελουμε να τον διωξουμε...
Αυτοι ειμαστε
Δειτε αργεντινικο ποδοσφαιρο καθως πρεπει να ειστε λατρεις του γαλλικου και του ελβετικου
Γιατι πρεπει να ειναι των ακρων ολα??? Δηλαδη η ζαμπιδη ή γαβαλα? Ο Βιτορ πως ειναι και παιχταρας και μυαλωμενος? Ο Κοντρερας ειδες ποτε να ριχνει μπουνιδια οποτε τον προκαλουσαν?nico4 έγραψε:Ότι πεις. Θα τον στείλουμε και θα πάρουμε Βασίλειο Κωστέτσο και Λάκη Γαβαλά για κεντρικούς αμυντικούς που είναι ευγενικοί και καλά παιδιά. Για αναπληρωματικό θα πάρουμε τον Ζαμπούνη.