PAOKmania Web Radio
Re: PAOKmania Web Radio
Η σημερινή προγραμματισμένη εκπομπή αναβάλλεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ενδεχομένως να υπάρξει έκτακτη εκπομπή μέσα στο Σ/Κ όπου θα ενημερωθείτε από την κεντρική
σελίδα του PAOKMANIA...
Ενδεχομένως να υπάρξει έκτακτη εκπομπή μέσα στο Σ/Κ όπου θα ενημερωθείτε από την κεντρική
σελίδα του PAOKMANIA...
Το παιχνιδι θα μεταδοθεί από το PAOKMANIA WEB RADIO σε περιγραφή του Alekakius.
Εφόσον επιτευχθεί, θα υπάρξει και σύνδεση μέσα από το γήπεδο στην ανάπαυλα με εμένα..
http://radio.paokmania.gr/
ΥΓ. Βουρ για Τούμπα και ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.!

Εφόσον επιτευχθεί, θα υπάρξει και σύνδεση μέσα από το γήπεδο στην ανάπαυλα με εμένα..
http://radio.paokmania.gr/
ΥΓ. Βουρ για Τούμπα και ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.!

Παίζει καμιά εορταστική;
Η μπαααααααααααααααααααααααα τώρα που μας θέλει ο αφορισμένος.
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Η μπαααααααααααααααααααααααα τώρα που μας θέλει ο αφορισμένος.
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Θα γίνουν εκπομπές ξανά..
Και με μουσική, και με καλεσμένους, και θα προστεθούν νέα πρόσωπα, και όλα κανονικα ...

ΥΓ. Αν γινει καποια εκπομπή αυριο(απο εμενα, ποιος αλλος ολοι εξαφανισμενοι ειναι) θα ενημερωθει το τοπικ..
Και με μουσική, και με καλεσμένους, και θα προστεθούν νέα πρόσωπα, και όλα κανονικα ...

ΥΓ. Αν γινει καποια εκπομπή αυριο(απο εμενα, ποιος αλλος ολοι εξαφανισμενοι ειναι) θα ενημερωθει το τοπικ..
Οχι ρε φίλε, όταν υπήρχαν αναφωρές για live 
Σίγουρα δεν είμαι χακερ
αλλά όχι και...........

Σίγουρα δεν είμαι χακερ

Τελευταία εκπομπή σήμερα του είμαστε στον αέρα όπως παλιά ... στις 22.00 στο Paokmania Web Radio ... με καλή μουσικούλα ... και ψυχολογική προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης ...
Λόγω προσωπικών μου υποχρεώσεων ... θα είμαστε και πάλι μαζί ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ απο το μήνα Οκτώβριο ...
Ευχαριστώ ...
Λόγω προσωπικών μου υποχρεώσεων ... θα είμαστε και πάλι μαζί ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ απο το μήνα Οκτώβριο ...
Ευχαριστώ ...
Σε ευχαριστούμε Μπάνι για την καλή παρεούλα που μας κράτησες όλο αυτό το διάστημα..
Εις το επανηδείν που λένε σε παρόμοιες περιπτώσεις!
Εις το επανηδείν που λένε σε παρόμοιες περιπτώσεις!
Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις λένε κάτι κοινότυπα, κάτι κλασσικά του στυλ
Ζωή σε λόγου μας, ή
Να ζήσετε να τον θυμώσαστε
Ζωή σε λόγου μας, ή
Να ζήσετε να τον θυμώσαστε
Θα επαναλειτουργήσει σύντομα και με νέα πρόσωπα και με καινούργιο πρόγραμμα.