6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Εγώ δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά του Τζιόλη..
Να καθόταν εδώ να έκανε τι; Δεν θα βοηθούσε ούτε τον εαυτό του, ούτε τον Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης, δεν νομίζω να..δραπέτευσε κιόλας, η Π.Α.Ε. έβαλε την υπογραφή της στον δανεισμό, άρα συνέφερε και τον Π.Α.Ο.Κ.!
Να καθόταν εδώ να έκανε τι; Δεν θα βοηθούσε ούτε τον εαυτό του, ούτε τον Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης, δεν νομίζω να..δραπέτευσε κιόλας, η Π.Α.Ε. έβαλε την υπογραφή της στον δανεισμό, άρα συνέφερε και τον Π.Α.Ο.Κ.!
- GiorgosAtha
aoratos έγραψε:Έχω σε μεγάλη εκτίμηση χαρακτήρες σαν το Τζιόλη! Αντί να αράξει πάνω στο συμβόλαιο του χαλαρααααα & σωραιοςςςς Σαλονικάρα να μαστε και κοντά και στην Κατερίνη που έχει το ξεναδοχείο του, μόλις είδε ότι ο coach έφερε παρόμοιων χαρακτηριστικών παίχτη Ολλανδό στην θέση του βρήκε τα κουράγια να τραβιχτεί μέχρι την κοντινή....Καππαδοκία προκειμένου να βρεί πεδίο βελτίωσης στην δουλειά του. Άψογος επαγγελματίας με νοοτροπία χιλιόμετρα μακρυά δυστυχώς από την πλειοψηφία των ελλήνων συναδέλφων του.
Συμφωνώ απόλυτα απλά προσωπικά με χάλασε που δεν έμεινε να παλέψει για την θέση του... ίσως είχε κόντρα με τον Stevens και ήξερε ότι δεν θα έμενε εκτός ότι και να γινόταν... ίσως θεώρησε ότι δεν είχε το χρόνο να παλέψει για την θέση του λόγο Mudial... κανείς δεν ξέρει... θα το δούμε φέτος τι θα γίνει.RoMaN έγραψε:Εγώ δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά του Τζιόλη..
- aisiodoksos
Ας πω και εγω την αποψη μου. Προφανως το γεναρη ειχε μιλησει με τον χουμπ που του ειπε οτι ο μαντουρο παει για πρωτη επιλογη μαζι με κατσε αρα εσυ θα εισαι παγκο ..και ο τζιολης μπροστα στο δελεαρ της συμμετοχης στο μουντιαλ δεν το ρισκαρε και πηγε καπου που θα επαιζε σιγουρα. Αν εμενε εδω περα και δεν επαιζε και στην τελικη δεν πηγαινε μουντιαλ νομιζετε θα ειχε αλλη ευκαιρια να ξαναπαει? Για αυτο και τον δικαιολογω , γιατι οτι και να λεμε το να παιξεις σε ενα μουντιαλ στη βραζιλια με την εθνικη σου ομαδα ειναι κατι μεγαλο ακομα και για αυτους που δεν γουσταρουν την εθνικη το καταλαβαινουν. Βεβαια ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα θα επαιζε σιγουρα αρκετα ματς και εδω αλλα αυτο δεν μπορουσε να το ξερει κανενας και κυριως ο ιδιος,.. εγω κρινω την 6μηνη παρουσια του ιδιαιτερα θετικη σε μια ομαδα που γενικα ψαχνοταν. θα τον ηθελα και του χρονου σιγουρα! Παντως αν ο συγκεκριμενος παιχτης ειχε περισσοτερο νευρο στο παιχνιδι του και ηταν ενα-δυο κλικ πιο γρηγορος θα επαιζε σε πααααααρα πολυ καλη ομαδα στο εξωτερικο. ετσι νομιζω τουλαχιστον. 

-
Συμμετοχή στην αποστολή της εθνικής στο μουντιάλ. ..Ελπίζω να φύγει κ αυτός κ ο Σπυρόπουλος
- ΑποστόληςΑ
Γιατί να φύγει; Μπορεί να μην είναι κανένα φοβερό χαφ, αλλά έχει κάνει μερικές πολύ καλες εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι αποτελεί μια καλή λύση.
Άλλωστε αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειψη χαφ...
Άλλωστε αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειψη χαφ...
-
Εαν πάρουμε χαφ,δεν θα έχουμε έλλειψη... πραγματικά εάν κρατήσουμε παίχτες σαν αυτόν κ τον Σπυρόπουλο θα ελπίζεις σε κάτι;
-
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ε και συ τώρα. Έγιναν τόσα και τόσα, και εσύ κόλλησες στο ότι έφυγε ο Αλεχάντρο ;
Μακάρι να ήταν ο Αλεχάντρο το πρόβλημα.
ΥΓ : το Αλεχάντρο ΔΕΝ είναι υποτιμητικό, για να μη παρεξηγηθούμε. Ίσα ίσα. Ο Κος Τζιόλης ξέρει καλά ΠΟΙΟΣ τον έλεγε έτσι, και πόσο σοβαρός άνθρωπος είναι.
Μακάρι να ήταν ο Αλεχάντρο το πρόβλημα.
ΥΓ : το Αλεχάντρο ΔΕΝ είναι υποτιμητικό, για να μη παρεξηγηθούμε. Ίσα ίσα. Ο Κος Τζιόλης ξέρει καλά ΠΟΙΟΣ τον έλεγε έτσι, και πόσο σοβαρός άνθρωπος είναι.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Οχι φιλε. Μεχρι τον Γενάρη ηταν ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ. Με διαφορά απο τον δεύτερο.nothu έγραψε:Μονο εγω ειδα οτι με το που εφυγε ο Τζιολης το κεντρο μας πελαγδρομουσε;
Οχι ... δεν το είδες μόνον εσύ.nothu έγραψε:Μονο εγω ειδα οτι με το που εφυγε ο Τζιολης το κεντρο μας πελαγδρομουσε;
- ΑποστόληςΑ
Ένα από τα εγκλήματα που συζητάμε. Τον φέρνουν το καλοκαίρι παίζει καλά όχι άσχήμα και ο προπονητής τα αρπάζω και φεύγω φέρνει Μαντουρο, χωρίς εντουρο και δεν φταίει ο παίκτης.