αδερφε να κραζουμε ,αλλα να εχουμε δει και λιγο μπαλα...δεξι στοπερ επαιζε το παλικαρι!!!tad έγραψε:Επιεικώς απαράδεκτος
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ποτέ σε θέση δεξί μπακ που έπαιζε
Έμενε πάντα σε θέση Σέντερ μπακ και ευτυχώς έπαιζε ο κωνσταντινιδης
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και πρέπει μέσα στην χρόνια να διορθωθούν τα μεγάλα λάθη που έχουν γίνει χωρίς να γίνουν συγχρόνως αλλα
2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
- desperando
- Επικοινωνία:
ελπιζω να εχεις συμβιβαστεις με την ιδεα οτι αν θες να παιξεις στον ΠΑΟΚ θα παιζεις ως σεντερ μπακ?
- Ekatnetworkltd
Ως σέντερ μπάκ θα παίξει και σε πολύ ειδικές συνθήκες θα παίξει δεξι μπάκ!Καλός ήτανε και ας λένε οι άλλοι!
+1926
Ο ιωαννης ειναι οικογενειαρχης, καλο παιδι, δουλευταρας. Ξερει τι πρεπει να κανει.
Ο ιωαννης ειναι οικογενειαρχης, καλο παιδι, δουλευταρας. Ξερει τι πρεπει να κανει.
- ΑποστόληςΑ
- buffalobill4
Εγώ πάντως εχθές Αποστόλη, σε έναν από τους ελάχιστους αγώνες που θα παίξει φέτος ως δεξί μπακ, τον είδα καλύτερο από τον ως τώρα Κίτσιου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί στόπερ σε σχήμα 3-5-2 και μπάκ μόνο για να ξεκουράζεται ο Κίτσιου.
Βλέπωντας ολόκληρο τον αγώνα με τον Πλατανιά, μου έκανε θετική εντύπωση η χρησιμοποίηση του αριστερού (μη επιδέξιου) ποδιού σε καίριες φάσεις, όπως αλλαγές παιχνιδιού ή ένα-δύο. Κάτι αντίστοιχο πέρυσι ο Σκόνδρας δεν το έκανε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, και να βελτιώσει και άλλο τις αδυναμίες του. (Αρνητική εντύπωση μου έκανε οι συνεχεις φωνες του Αναστασιάδη "Δώσε-Δώσε", μόνο αρνηικό αντίκτυπο έχει στην συγκέντρωση των παιχτών).
Έως το 55 60 ήταν εξαίρετος τουλάχιστον ως φουλμπακ πρώτη φορά τόσο καλά..δε θέλει να παίξει cb και φαίνεται..έπειτα προβκηματα με μουζςκιτη νομίζω χωρίς βοήθειες βεβαια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 13 Σεπ 2014, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είδα τοον αγώνα, αλλά η ασίστ ωραία.
Υπεραπαραίτητος πλέον, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλα.
Υπεραπαραίτητος πλέον, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλα.
Ετσι ειναι πολυ καλος ως το 60 μετα μικροπροβλήματα με Μουζακιώτη γενικά καλος ομωςMANIAKOS έγραψε:Έως το 55 60 ήταν εξαίρετος τουλάχιστον ως φουλμπακ πρώτη φορά τόσο καλά..δε θέλει να παίξει δεξί μπακ και φαίνεται..έπειτα προβκηματα με μουζςκιτη νομίζω χωρίς βοήθειες βεβαια