Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ
Re: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ
και οι Σε'ι'χέλες νησί είναι και μαλιστα πιο εξωτικό. Και εκεί επίσης αριστερά οδηγούν και δεξιοτίμονα! Γιατί αποκλείετε να παει και εκεί ο G.D ? 

αφού έχεις τα κονέ σου εσύ ! φορμίτσα ΑΠΟΕΛ καβάντζωσες τυχερούλη!!!kataramenos5 έγραψε:Ψηφίζω ξερά Χωρικό για Δεκέμβρη.Άψογος.
Υγ Τις χάσαμε(πάλι) τις φόρμες πατριώτη..

Καλημερα σας.... Θα ξεκινησω υπενθυμιζοντας στα εκλεκτα μελη του Libro d'oro του παροντος τοπικ οτι λεκτικες ακροβασιες του τυπου " εχεις κονε " , την "εχεις καβατζωσει" " θα χ@στω στα φραγκα " και λοιπες ποταπες εκφρασεις καλο θα ειναι να μην χρησιμοποιουνται.... :ugeek:
Επισης θα συνιστουσα στα εξεχοντα μελη να περιορισουν τις οποιασδηποτε ταπεινες και ευτελεις τους επιθυμιες οπως " φορμιτσες " , " μπλουζιτσες " " φωτογραφιες με εκπαγλου ομορφιας κορασιδες " και ολα τα χαμερπη αντικειμενα του ποθου....
Εχω επαναλαβει οτι εαν επιθυμειτε τετοιου ειδους επαθλα ειναι καλυτερο να απευθυνθειτε σε μεσημεριαναδικες εκπομπες με τσατσιες , MILF και τερψιπρωκτους παρουσιαστες οπου μπορειτε να κερδισετε μπλουζες, τοστιερες, κομπινεζον , ανοιχτηρια , ζαντολαστιχα , κραγιον, κυλοτες και φυσικα αφθονη πνευματικη καταπτωση...
Το κλεινω εδω και συνεχιζω...
Νοεμβριος λοιπον του σωτηριου ετους 2013.... Σε αλλες εποχες αυτο θα σηματοδοτουσε την εναρξη της καθοδου της Περσεφονης στο βασιλειο του Θεου Πλουτωνα για το πρωτο 1/3 του ετους.... Η αρχη του μαρασμου της φυσης κατα τους χειμερινους μηνες ... Ο μηνας που στο μεσον του οποιου εορταζοταν τα Χαλκεια προς τιμην της Αθηνας Εργανης και αργοτερα του Ηφαιστου....Η εορτη που ηταν αφιερωμενη στους χειρωνακτες και στους χαλκεις...
Ετσι λοιπον και ο φιλος ο Guardian ( σελ. 34) εμφανιζεται απο το πουθενα και θελοντας ισως να τιμησει την εορτη των προγονων του αδραξε - ως ενας νεος χειρωνακτης του πνευματος - δικην σφυρας το πληκτρολογιο του υπολογιστη του και λαξεψε επι της οθονης ενα ακατεργαστο κομματι εμπνευσης , δινοντας μας ενα ποιημα-εργο υψηλης αισθητικης....
Ο δε συγκεκριμενος λογω του οτι αρεσκεται σε ποιηματα-ραψωδιες , δεν θα μας εκπληξει το ποιητικο πονημα δικην τεντοπανου που μας αναρτησε ...
Απο την πρωτη κιολας στροφη βλεπουμε την προσπαθεια υπερτατου εσωτερικου διαλογισμου που υποβαλλει τον εαυτο του ως απορροια της πιθανολογουμενης μεταγραφης ποδοσφαιριστη-παλτο....
Ακουω για Βυντρα με πιανει το κλάμα
Η υπομονη μου εχει φάει και τον Δαλάι Λαμα
Απο εκει και περα σαν ενα Φουτζιγιαμα της τεχνης , ο εν λογω καλλιτεχνης θα καταγραψει με ενα τροπο εκρηκτικο και με καποιες δοσεις σουρρεαλιστικης τεχνοτροπιας , ολα οσα νιωθει να τον πνιγουν τοσο καιρο....Ειναι η εκρηξη του ΠΑΟΚτσηδικου θυμικου....
Στεφενς, μανατζαραιοι, γαυροι, μελια , μπεος , αρης , κοντης , βαζελοι , κινεζοι εως και το Βλαδιβοστοκ , εμπλεκονται σε μια γοητευτικη νοηματικη διαδρομη....
Ο ποθος του για ωραιο θεαμα που τοσα χρονια εχει στερηθει θα ξεπερασει καθε προηγουμενο....
Θελω σκόκο μα και βιερί, και απ την άλλη στοχ
θελω και λουκας κορυφη,κι η ΠΑΟΚΑΡΑ τρενο,
( Να δω ποιος θα μαρκαρει με ολους αυτους....
)
Φυσικα δεν θα μπορουσε να λειψει η σχετικη αναφορα στην περσινη λαιλαπα , στον ανθρωπο που φετος ανελαβε τις τυχες του ιστορικου σωματειου του ΑΠΟΕΛ στο πολυπαθο νησι της Κυπρου....
Το εργο κλεινει με ενα μηνυμα προς τον ΙΒΑΝ , τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ- ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΑΣ, ωστε να κανει τις καταλληλες μεταγραφες και να πλαισωσει τον προπονητη ωστε να απεμπλακει και η νεολαια απο τις εξαρτησιογονες-παραισθησιογονες φαρμακευτικες ουσιες .....
Φερε που λες μεταγραφες να κανουμε ομαδα
Το καλοκαιρι στο τσ.λ , να έχουμε αρμάδα
Τώρα που έχουμε τον Χουμπ, που ξερει τι ειναι τοπι
πλαισίωστον να παψουμε να πίνουμε σιρόπι
Ευγε και συγχαρητηρια και για τα ελπιδοφορα μηνυματα που περνας ....
Ξαφνικα και εν τω μεσω του μηνος θα εμφανιστει ο φιλος μας ο Vaggos (σελ. 34) απο την εξωτικη Κατερινη και θα κανει καταθεση ψυχης μεσα απο ενα τετραστιχο , οπου με ακρως συγκινητικο αλλα και λακωνικο τροπο θα περιγραψει -δινοντας μια αλλη διασταση στο χρονο - την διαδρομη που διενυσε απο τον συναισθηματικο του παραδεισο μεχρι την κολαση του παθους.... Μια διαδρομη, η οποια ηταν αποτοκος της παρουσιας μιας απογονου της Ευας....
Τα σχολια ειναι περιττα... Και δεν υπαρχει λογος να επεκταθουμε περισσοτερο....Ειθε το τοπικ αυτο να γινει το βαλσαμο που θα γιατρεψει τις πληγες του ερωτα....
Και ενω ολοι ζουμε με την αναμονη του παιχνιδιου της ομαδας με την αντιπαλο απο την Σιβηρια , θα εμφανιστει ο Zissos ( σελ.34) την επομενη του παιχνιδιου και ενω η ομαδα μας εχει επιτυχει σημαντικο διπλο συνεχιζοντας ενα αηττητο σερι, ο οποιος θα πεταχτει οπως ο Κιτσιου στο παραπανω παιχνιδι και θα ζητησει - απο ποιον ??????- να ρθει "οβερακι" για να παει "ταμειο" ο εν λογω φιλος μας...
Η απογοητευση ειναι μεγαλη.... Απο κει που ξεκιναει κατι ομορφο με αναφορες μαλιστα στον Μιχαηλ Στρογκωφ στα βαθη της αχανους Σιβηρικης στεπας , μας προσγειωνει αποτομα με την προτροπη να γινει "οβερακι και γκολ-γκολ" και αλλα αναξιοπρεπη που ευτελιζουν το ανωτερο αισθημα του ΠΑΟΚτση....
Παρολα αυτα θα σταματησω εδω και θα απονειμω το επαθλο του ποιητη για το μηνα Νοεμβριο 2013 στον φιλο μας τον Guardian4.... Επειδη μαλιστα διακατεχεσαι απο ανωτερα ιδανικα και γνωριζοντας το παθος σου για την ποιηση και κυριως για την διανοηση , δεν θα αφησω να περασει ετσι αυτη η αναφορα σου στο Δαλαι Λαμα....
Ετσι λοιπον το παρακατω βιβλιο απο τον πνευματικο ηγετη των βουδιστων ειναι δικο σου
καθως επισης και μια συλλεκτικη εμφανιση με τα χρωματα του Θιβετ.... Απο το αριθμο της φανελλας που κραταει ο Δαλαι Λαμα μπορεις να καταλαβεις ποιος παικτης του ΠΑΟΚ την εχει σημερα στο σπιτι του ..... :ugeek:
Γαι τον φιλο μου τον Vaggo το μονο που μπορω να κανω ειναι να του γνωρισω την φιλη μου ( τρελο ΠΑΟΚΙ ) που εδω την βλεπεις σε μια καθημερινη στιγμη στο σπιτι της....

Για τον Zisso το κατωθι : :ugeek:

Y.Γ. Τα αρχικα FOBC στην φανελα σημαινουν:
Fuck OFF Bardinogianni Carioli.....
Επισης θα συνιστουσα στα εξεχοντα μελη να περιορισουν τις οποιασδηποτε ταπεινες και ευτελεις τους επιθυμιες οπως " φορμιτσες " , " μπλουζιτσες " " φωτογραφιες με εκπαγλου ομορφιας κορασιδες " και ολα τα χαμερπη αντικειμενα του ποθου....
Εχω επαναλαβει οτι εαν επιθυμειτε τετοιου ειδους επαθλα ειναι καλυτερο να απευθυνθειτε σε μεσημεριαναδικες εκπομπες με τσατσιες , MILF και τερψιπρωκτους παρουσιαστες οπου μπορειτε να κερδισετε μπλουζες, τοστιερες, κομπινεζον , ανοιχτηρια , ζαντολαστιχα , κραγιον, κυλοτες και φυσικα αφθονη πνευματικη καταπτωση...
Το κλεινω εδω και συνεχιζω...
Νοεμβριος λοιπον του σωτηριου ετους 2013.... Σε αλλες εποχες αυτο θα σηματοδοτουσε την εναρξη της καθοδου της Περσεφονης στο βασιλειο του Θεου Πλουτωνα για το πρωτο 1/3 του ετους.... Η αρχη του μαρασμου της φυσης κατα τους χειμερινους μηνες ... Ο μηνας που στο μεσον του οποιου εορταζοταν τα Χαλκεια προς τιμην της Αθηνας Εργανης και αργοτερα του Ηφαιστου....Η εορτη που ηταν αφιερωμενη στους χειρωνακτες και στους χαλκεις...
Ετσι λοιπον και ο φιλος ο Guardian ( σελ. 34) εμφανιζεται απο το πουθενα και θελοντας ισως να τιμησει την εορτη των προγονων του αδραξε - ως ενας νεος χειρωνακτης του πνευματος - δικην σφυρας το πληκτρολογιο του υπολογιστη του και λαξεψε επι της οθονης ενα ακατεργαστο κομματι εμπνευσης , δινοντας μας ενα ποιημα-εργο υψηλης αισθητικης....
Ο δε συγκεκριμενος λογω του οτι αρεσκεται σε ποιηματα-ραψωδιες , δεν θα μας εκπληξει το ποιητικο πονημα δικην τεντοπανου που μας αναρτησε ...
Απο την πρωτη κιολας στροφη βλεπουμε την προσπαθεια υπερτατου εσωτερικου διαλογισμου που υποβαλλει τον εαυτο του ως απορροια της πιθανολογουμενης μεταγραφης ποδοσφαιριστη-παλτο....

Ακουω για Βυντρα με πιανει το κλάμα
Η υπομονη μου εχει φάει και τον Δαλάι Λαμα
Απο εκει και περα σαν ενα Φουτζιγιαμα της τεχνης , ο εν λογω καλλιτεχνης θα καταγραψει με ενα τροπο εκρηκτικο και με καποιες δοσεις σουρρεαλιστικης τεχνοτροπιας , ολα οσα νιωθει να τον πνιγουν τοσο καιρο....Ειναι η εκρηξη του ΠΑΟΚτσηδικου θυμικου....
Στεφενς, μανατζαραιοι, γαυροι, μελια , μπεος , αρης , κοντης , βαζελοι , κινεζοι εως και το Βλαδιβοστοκ , εμπλεκονται σε μια γοητευτικη νοηματικη διαδρομη....

Ο ποθος του για ωραιο θεαμα που τοσα χρονια εχει στερηθει θα ξεπερασει καθε προηγουμενο....
( Να δω ποιος θα μαρκαρει με ολους αυτους....

Φυσικα δεν θα μπορουσε να λειψει η σχετικη αναφορα στην περσινη λαιλαπα , στον ανθρωπο που φετος ανελαβε τις τυχες του ιστορικου σωματειου του ΑΠΟΕΛ στο πολυπαθο νησι της Κυπρου....
Το εργο κλεινει με ενα μηνυμα προς τον ΙΒΑΝ , τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ- ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΑΣ, ωστε να κανει τις καταλληλες μεταγραφες και να πλαισωσει τον προπονητη ωστε να απεμπλακει και η νεολαια απο τις εξαρτησιογονες-παραισθησιογονες φαρμακευτικες ουσιες .....
Φερε που λες μεταγραφες να κανουμε ομαδα
Το καλοκαιρι στο τσ.λ , να έχουμε αρμάδα
Τώρα που έχουμε τον Χουμπ, που ξερει τι ειναι τοπι
πλαισίωστον να παψουμε να πίνουμε σιρόπι
Ευγε και συγχαρητηρια και για τα ελπιδοφορα μηνυματα που περνας ....
Ξαφνικα και εν τω μεσω του μηνος θα εμφανιστει ο φιλος μας ο Vaggos (σελ. 34) απο την εξωτικη Κατερινη και θα κανει καταθεση ψυχης μεσα απο ενα τετραστιχο , οπου με ακρως συγκινητικο αλλα και λακωνικο τροπο θα περιγραψει -δινοντας μια αλλη διασταση στο χρονο - την διαδρομη που διενυσε απο τον συναισθηματικο του παραδεισο μεχρι την κολαση του παθους.... Μια διαδρομη, η οποια ηταν αποτοκος της παρουσιας μιας απογονου της Ευας....

Τα σχολια ειναι περιττα... Και δεν υπαρχει λογος να επεκταθουμε περισσοτερο....Ειθε το τοπικ αυτο να γινει το βαλσαμο που θα γιατρεψει τις πληγες του ερωτα....

Και ενω ολοι ζουμε με την αναμονη του παιχνιδιου της ομαδας με την αντιπαλο απο την Σιβηρια , θα εμφανιστει ο Zissos ( σελ.34) την επομενη του παιχνιδιου και ενω η ομαδα μας εχει επιτυχει σημαντικο διπλο συνεχιζοντας ενα αηττητο σερι, ο οποιος θα πεταχτει οπως ο Κιτσιου στο παραπανω παιχνιδι και θα ζητησει - απο ποιον ??????- να ρθει "οβερακι" για να παει "ταμειο" ο εν λογω φιλος μας...
Η απογοητευση ειναι μεγαλη.... Απο κει που ξεκιναει κατι ομορφο με αναφορες μαλιστα στον Μιχαηλ Στρογκωφ στα βαθη της αχανους Σιβηρικης στεπας , μας προσγειωνει αποτομα με την προτροπη να γινει "οβερακι και γκολ-γκολ" και αλλα αναξιοπρεπη που ευτελιζουν το ανωτερο αισθημα του ΠΑΟΚτση....

Παρολα αυτα θα σταματησω εδω και θα απονειμω το επαθλο του ποιητη για το μηνα Νοεμβριο 2013 στον φιλο μας τον Guardian4.... Επειδη μαλιστα διακατεχεσαι απο ανωτερα ιδανικα και γνωριζοντας το παθος σου για την ποιηση και κυριως για την διανοηση , δεν θα αφησω να περασει ετσι αυτη η αναφορα σου στο Δαλαι Λαμα....
Ετσι λοιπον το παρακατω βιβλιο απο τον πνευματικο ηγετη των βουδιστων ειναι δικο σου

καθως επισης και μια συλλεκτικη εμφανιση με τα χρωματα του Θιβετ.... Απο το αριθμο της φανελλας που κραταει ο Δαλαι Λαμα μπορεις να καταλαβεις ποιος παικτης του ΠΑΟΚ την εχει σημερα στο σπιτι του ..... :ugeek:

Γαι τον φιλο μου τον Vaggo το μονο που μπορω να κανω ειναι να του γνωρισω την φιλη μου ( τρελο ΠΑΟΚΙ ) που εδω την βλεπεις σε μια καθημερινη στιγμη στο σπιτι της....

Για τον Zisso το κατωθι : :ugeek:

Y.Γ. Τα αρχικα FOBC στην φανελα σημαινουν:
Fuck OFF Bardinogianni Carioli.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 17 Δεκ 2013, 13:20, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Αητός με αητό κληρώθηκε
κι'η καύλα ανάνεώθηκε
Δεν θέλω πια άλλα τρακτέρ και άλλες εξορίες
θέλω μεσ'την Ευρώπη μας, να σεργιανώ κυρίες
Τώρα με φάντο και κρασιά
και μαυρομάτικα πουλιά
κι'η καύλα ανάνεώθηκε
Δεν θέλω πια άλλα τρακτέρ και άλλες εξορίες
θέλω μεσ'την Ευρώπη μας, να σεργιανώ κυρίες
Τώρα με φάντο και κρασιά
και μαυρομάτικα πουλιά
Ωραιος shark , να σαι καλα παλικαρι μου
Υ.Γ βλαδιβοστοκ ειναι η πολη που σταματα ο υπερσιβηρικος
από Κινα μεχρι το βλαδιβοστοκ, θα χει κοπέι το φρένο
Υ.Γ βλαδιβοστοκ ειναι η πολη που σταματα ο υπερσιβηρικος

από Κινα μεχρι το βλαδιβοστοκ, θα χει κοπέι το φρένο
- Μπαρκαρούτσος
Με Σκόρδα και με Σούλη
θα κάνουμε γούστα ούλοι!
Θα κυνηγούν με τα τραχτέρ οι οπαδοί
μην τυχόν και κάνουν μεταγραφή
και με τη μεταγραφική τη μίζα
ο οδοντογιατρός χτίσει πάλι βίλα!
Μας το 'παιζαν αφεντικά,
μαγκιά και καριολίκι.
Φάτε τώρα απ' τη διοίκηση πουστριλίκι
και σκύψτε για καμιά καρπαζιά...
θα κάνουμε γούστα ούλοι!
Θα κυνηγούν με τα τραχτέρ οι οπαδοί
μην τυχόν και κάνουν μεταγραφή
και με τη μεταγραφική τη μίζα
ο οδοντογιατρός χτίσει πάλι βίλα!
Μας το 'παιζαν αφεντικά,
μαγκιά και καριολίκι.
Φάτε τώρα απ' τη διοίκηση πουστριλίκι
και σκύψτε για καμιά καρπαζιά...
ηλιο-λουσμένη Κυριακή
δε μοιάζεις στην καρδιά μου
που θα χει αύριο συννεφιά
γιατί θα είναι μακριά
από του ΠΑΟΚ τα παιδιά
ένεκα της δουλειάς μου
δε μοιάζεις στην καρδιά μου
που θα χει αύριο συννεφιά
γιατί θα είναι μακριά
από του ΠΑΟΚ τα παιδιά
ένεκα της δουλειάς μου

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;
Καλην εσπέραν χωριανοί,κι αν είναι ορισμός σας
πάλι ο ρούλης θε να'ρθει,να παίξει στο χωριό σας
ξανά με Λάμπρο αρχηγό,φεύγει από την πόλη
και πάει βουρ για το χωριό,με άδειο πορτοφόλι
με το τρακτέρ του ξεκινά,τρίτη φορά στη βήτα
ο βασιλέας των χωριών,στο δρόμο με τα βλήτα
στην επαρχία που'ρθαμε,χωράφια θα οργώσει
και στην υγεία του ήπιαμε,για ακόμη μία πτώση...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
By Xlebouras....
Καλην εσπέραν χωριανοί,κι αν είναι ορισμός σας
πάλι ο ρούλης θε να'ρθει,να παίξει στο χωριό σας
ξανά με Λάμπρο αρχηγό,φεύγει από την πόλη
και πάει βουρ για το χωριό,με άδειο πορτοφόλι
με το τρακτέρ του ξεκινά,τρίτη φορά στη βήτα
ο βασιλέας των χωριών,στο δρόμο με τα βλήτα
στην επαρχία που'ρθαμε,χωράφια θα οργώσει
και στην υγεία του ήπιαμε,για ακόμη μία πτώση...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
By Xlebouras....
Tο πλεον ψαγμενο και καλαισθητο τοπικ , που και μονο η παρουσια του προσδιδει μια αυρα πολιτισμου στο φορουμ , σας ευχεται - με τον δικο του ξεχωριστο τροπο- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Παρ 27 Δεκ 2013, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O Ολλανδός συνέταξε για φέτος ένα γράμμα
κι'άπο τον άγιο Ιβαν ζητάει Α' πράμα.
"καλέ μου άγιο Ιβάν, σου γράφω με αγάπη
καθότι φέτος ήμουνα πολύ καλό παιδάκι
εξτρέμ και κόφτη και γκολτζή να βρώ μέσα στην κάλτσα
την κόκκινη που κρέμασα επάνω απ'το τζάκι"
"θέλω τον βέλγο παιχταρά να'χω υπεροπλία
και το καράβι του Αχαμπ, τον άγιο Ενόχ
μα βλέπω μονάχα αυτόν τον Τζο απ'την Σαουδαραβία
και η καρδούλα μου πονεί και άρχισα τα ωχ"
"Κι'άλλοι ζητούσαν Μερσεντές και πήρανε πατίνι
μα όπως σου είπα στην αρχή, ήμουν παιδί καλό,
μην με συγκρίνεις έτσι απλά με τα λοιπά τα κτήνη
θέρμανση έχω σπίτι μου, δεν θέλω άλλο παλτό."
"Πάλι καλά γλυτώσαμε από τα πελεντούρια
τα σπρώξανε οι Κρητικοί στον ολυνπιακό
και τώρα το γιορτάζουνε με λύρες και τραγούδια
γιαυτό και φερε μου Ιβάν ένα παιδί καλό"
κι'άπο τον άγιο Ιβαν ζητάει Α' πράμα.
"καλέ μου άγιο Ιβάν, σου γράφω με αγάπη
καθότι φέτος ήμουνα πολύ καλό παιδάκι
εξτρέμ και κόφτη και γκολτζή να βρώ μέσα στην κάλτσα
την κόκκινη που κρέμασα επάνω απ'το τζάκι"
"θέλω τον βέλγο παιχταρά να'χω υπεροπλία
και το καράβι του Αχαμπ, τον άγιο Ενόχ
μα βλέπω μονάχα αυτόν τον Τζο απ'την Σαουδαραβία
και η καρδούλα μου πονεί και άρχισα τα ωχ"
"Κι'άλλοι ζητούσαν Μερσεντές και πήρανε πατίνι
μα όπως σου είπα στην αρχή, ήμουν παιδί καλό,
μην με συγκρίνεις έτσι απλά με τα λοιπά τα κτήνη
θέρμανση έχω σπίτι μου, δεν θέλω άλλο παλτό."
"Πάλι καλά γλυτώσαμε από τα πελεντούρια
τα σπρώξανε οι Κρητικοί στον ολυνπιακό
και τώρα το γιορτάζουνε με λύρες και τραγούδια
γιαυτό και φερε μου Ιβάν ένα παιδί καλό"
Εισαι το "κατι αλλο"... Υποκλινομαι..Με το που ειδες την φωτο με τον Αι-Βασιλη σου ηρθε η εμπνευση ....
Η εμμεση αναφορα σου στο εργο του Χερμαν Μελβιλ " Μομπι Ντικ " καθως και η παραπομπη σου σχετικα με τη θερμανση ειναι αξιοσημειωτες ....

Η εμμεση αναφορα σου στο εργο του Χερμαν Μελβιλ " Μομπι Ντικ " καθως και η παραπομπη σου σχετικα με τη θερμανση ειναι αξιοσημειωτες ....
- angelheart
- Επικοινωνία:
ποιός μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε μια τέτοια κατανυκτική και σκωπτική συνάμα πόζα?shark4 έγραψε:Εισαι το "κατι αλλο"... Υποκλινομαι..Με το που ειδες την φωτο με τον Αι-Βασιλη σου ηρθε η εμπνευση ....![]()
Re: Απ: Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΟΚ μονο εσυ μου καταδυναστευεις τη ζωη...
Τριγυσες της ζωης μου το απαυγασμα..
Μα δε περιμενα ποτε μου να φαω τετοιο αδειασμα...
Αποσπασμα Απ την ποιητικη συλλογη μου..
"Για την εναποθεση του στρουκτουραλισμου στην μεταπολιτευτικη μαδαγασκαρη και την αναπτυξη του μπλε ερετζουμ"
Τριγυσες της ζωης μου το απαυγασμα..
Μα δε περιμενα ποτε μου να φαω τετοιο αδειασμα...
Αποσπασμα Απ την ποιητικη συλλογη μου..
"Για την εναποθεση του στρουκτουραλισμου στην μεταπολιτευτικη μαδαγασκαρη και την αναπτυξη του μπλε ερετζουμ"