Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αμα κατσουμε και ακουμε τον καθενα θα χασουμε τη μπαλα...

Ας προσφερει ο ανθρωπος στο γηπεδο και ολα τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Άλλο πνευμόνι χρειάζεται ένα χαφ κι άλλο το CB(Κοντρέρας).Ο Παυλάρας παίζει λόγω ταλέντου και ψυχής (μοναδική περίπτωση)Ο Λίνο δε βγάζει 90'.Τες πα, αν κολλάει στο σχεδιασμό του Σιστιακόφ...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν βλέπω να προχωράει του Ολαιταν, αν αληθεύει ότι τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και κρίθηκε ότι είναι παίκτης όχι πρώτης γραμμής αλλά με μέλλον, πας πρώτη γενάρη και τσιμπας υπογράφουλα, και άσε την βέροια τα ονειρεύεται ρούβλια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κοιταξε αμα κοιταμε τον λουκας ειναι λογικο να μενει πιο πισω του ολαιταν..
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

joshua έγραψε:
Υ.Γ Ο Μπεν Χαιμ κριθηκε ανετοιμος ενω ο κατσουρανης οχι;
Το τελευταίο ματς του Κατσουράνη σε συλλογικό επίπεδο είναι στις 20/09/2012 με την Μάριμπορ ενώ του Μπεν Χαιμ στις 31/03/2012. Ο Κατσουράνης έκανε προετοιμασία με τον ζέλο ενώ ο Μπεν Χαιμ δεν έκανε καθόλου.

Καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Λοιπον οσοι θελατε Σκοκο , Αιγυπτιο και λοιπους ηρεμειστε.... Ο κατσουρανης ειναι πλεον μελος της ομαδας....

Αλλωστε ρε αμπαλοι το εγραψε και ο Κολκας .... :D

Ας δουμε τι θα κανει και τι θα προσφερει.....

Στο θεμα αποδυτηριων δεν νομιζω οτι τον παιρνει για πολλα....Εκει υπαρχει η σεβασμια φιγουρα του Γκαρσια.... Ψς εκ τουτου πιστευω οτι θα το βουλωσει....

Υ.Γ. Ωραια ατμοσφαιρα θα εχουν τα αποδυτηρια ....Κατσουρανης , Χακομπο , Λωρενς , Γκαρσια , ΓΔ.... :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. 2 Ρε ΜΟΝΤΣ φερτε πισω τον πικοκ...Με το που μπηκε στο φορουμ και κατεβασε την ενδεκαδα του σε 24 ωρες ηρθε με μεταγγραφη ο Κατσουρανης... Τελικα ουτε ο Βρυζας ηταν , ουτε ο Χαριστεας....Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

παιδες εγω προτεινω να κλεισουμε το φορουμ για 1-2 μερες λιγο να ηρεμησουμε γιατι εχουμε αρχισει και trollaroume επικινδυνα... ενταξει δεν λεω οπαδικο φορουμ ειμαστε ..αλλα λιγο μετρο και λιγο σκεψη ρε γαμω ... εχουμε αρχισει και γραφουμε υπερπαπαριες ..συγκρινουμε οτι να `ναι/ οπως να`ναι απλα για να την πουμε στον αλλο η να φανουμε πιο ψαγμενοι... το ποδοσφαιρο δεν μαθαινετε παιζοντας προ η μανατζερ .. οποτε ας ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι για τις αποψεις μας
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Στο θεμα της πρωτης χειμερινης μεταγραφης υπαρχει μια αληθεια.

Ο κατσουρανης ηταν εισηγηση του Βρυζα και επιθυμια του ΓΔ. Ως εκ τουτου θα κριθουν αμφοτεροι για την επιλογη τους καθως και ο παικτης για την προσφορα του. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Εγώ νομίζω ότι θα μας σπάσει λίγο τα νεύρα ο ποδοσφαιρικός Κατσουράνης αλλά εντέλει θα είναι θετική η συνεισφορά του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

shark4 έγραψε:Στο θεμα της πρωτης χειμερινης μεταγραφης υπαρχει μια αληθεια.

Ο κατσουρανης ηταν εισηγηση του Βρυζα και επιθυμια του ΓΔ. Ως εκ τουτου θα κριθουν αμφοτεροι για την επιλογη τους καθως και ο παικτης για την προσφορα του. :ugeek:
Ο κατουράνης είναι εισήγηση του κόλκα.
Ο Ζήσης είναι ο "μπροστινός" και Δώνης το ξεκάρφωμα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντως πιστεύω ότι για τον Λούκας γίνονται διαπραγματεύσεις μακάρι να συμφωνήσουν

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μέχρι κι εγώ που είμαι ο κατεξοχήν "γκρινιάρης" του forum δε καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση. Πάμε να κάνουμε μια μεταγραφή ενός παίχτη που αν μας βγει θα έχουμε για 1.5 χρόνο έναν από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίχτες αν δε βγει , δε βγήκε. Είναι μια μεταγραφή που γίνετε 24 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και 54 πριν τη λήξη. Αν μετά τη λήξη μείνουμε με Kατσουράνη Φυντανίδη, Oλαιταν και άλλους τέτοιους τότε ok θα κράξω κι εγώ μαζί σας. Αλλά περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι θα έχουμε πάρει και κάνουμε μετά ταμείο.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

chrisg4 έγραψε:Μέχρι κι εγώ που είμαι ο κατεξοχήν "γκρινιάρης" του forum δε καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση. Πάμε να κάνουμε μια μεταγραφή ενός παίχτη που αν μας βγει θα έχουμε για 1.5 χρόνο έναν από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίχτες αν δε βγει , δε βγήκε. Είναι μια μεταγραφή που γίνετε 24 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και 54 πριν τη λήξη. Αν μετά τη λήξη μείνουμε με Kατσουράνη Φυντανίδη, Oλαιταν και άλλους τέτοιους τότε ok θα κράξω κι εγώ μαζί σας. Αλλά περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι θα έχουμε πάρει και κάνουμε μετά ταμείο.

ολοι θα κριθουνε στο τελος της χρονιας ειτε παρουμε κατσουρανη φυτανιδη ολαιταν ειτε οποιονδηποτε αλλο κ οχι στο τελος της μεταγραφικης περιοδου χωρις να τους δουμε!!απλα θα ειναι διαφορετικες οι απαιτησεις...μπορει να σ βγουνε αυτοι που γκρινιαζουμε κ να μην σ βγει καποιος που πιστευεις θα βοηθησει!!τεσπα το κουρασαμε πολυ..

κανα νεο με ΛΟΥΚΑΣ εχουμε?Σιστιακοφ μπες στο φορουμ κ πες μας τι γινεται κ με ποιους..να ακουσεις και τις προτασεις μας!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Εγώ έχω να πω πως μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον κατσουράνη.

Τον πρότεινε ο τάδε, τον θέλει και ο παρατάδε, ο άλλος ξίνησε, αν δεν πιει ξύδι θα έχει πρόβλημα, ίσως ο ξινισμένος να τον πρότεινε, τα βρήκαν στο οικονομικό, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, θα τα πάει καλά με τον τάδε, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να τα πάει καλά και με τον τάδε, δεν αρέσει στον παίκτη η θέση, σε αυτή θα παίζει, θα τα πάει περιφημα, είναι αυτό που ψάχνει ο Π.Α.Ο.Κ., είναι η καλύτερη μεταγραφή, είναι ότι πρέπει, είναι 4 σε τινή του ενός, κανει και φραπέ αμα λάχει.

Έχουν ακουστεί τόσα ονόματα. Τρέχουν-γράφουν συνεχώς και εκτενώς μόνο για αυτό.....Θέλω και εγώ ποσοστό.
τσ τσ τσ τσ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Έχουν ακουστεί τόσα ονόματα.
Εγώ, αν ο Σιστιακόφ είναι "γάτος" στη δουλειά του ,περιμένω κάποιον που δεν θα χει ακουστεί καθόλου. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”