Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Αμα κατσουμε και ακουμε τον καθενα θα χασουμε τη μπαλα...
Ας προσφερει ο ανθρωπος στο γηπεδο και ολα τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση.
Ας προσφερει ο ανθρωπος στο γηπεδο και ολα τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση.
- kataramenos5
Άλλο πνευμόνι χρειάζεται ένα χαφ κι άλλο το CB(Κοντρέρας).Ο Παυλάρας παίζει λόγω ταλέντου και ψυχής (μοναδική περίπτωση)Ο Λίνο δε βγάζει 90'.Τες πα, αν κολλάει στο σχεδιασμό του Σιστιακόφ...Odi έγραψε: Α και για την ηλικία του..Δεν είναι 45 χρονών,είναι 33.Ο γαύρος πήρε τον Κοντρέρας στα 36 του (που εμείς κράζαμε όταν τον χάσαμε στα 35 του) και ακόμη και τώρα κάνει την διαφορά..Ο Γκαρσία πέρσυ στα 34 του πάλι έκανε την διαφορά..Ο Λίνο το ίδιο..Για να μην μιλήσω για Γ.Χ..
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Δεν βλέπω να προχωράει του Ολαιταν, αν αληθεύει ότι τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και κρίθηκε ότι είναι παίκτης όχι πρώτης γραμμής αλλά με μέλλον, πας πρώτη γενάρη και τσιμπας υπογράφουλα, και άσε την βέροια τα ονειρεύεται ρούβλια
- sourmenetes
- Moderator
Κοιταξε αμα κοιταμε τον λουκας ειναι λογικο να μενει πιο πισω του ολαιταν..
- fiorentinos
Το τελευταίο ματς του Κατσουράνη σε συλλογικό επίπεδο είναι στις 20/09/2012 με την Μάριμπορ ενώ του Μπεν Χαιμ στις 31/03/2012. Ο Κατσουράνης έκανε προετοιμασία με τον ζέλο ενώ ο Μπεν Χαιμ δεν έκανε καθόλου.joshua έγραψε:
Υ.Γ Ο Μπεν Χαιμ κριθηκε ανετοιμος ενω ο κατσουρανης οχι;
Καμία σχέση.
Λοιπον οσοι θελατε Σκοκο , Αιγυπτιο και λοιπους ηρεμειστε.... Ο κατσουρανης ειναι πλεον μελος της ομαδας....
Αλλωστε ρε αμπαλοι το εγραψε και ο Κολκας ....
Ας δουμε τι θα κανει και τι θα προσφερει.....
Στο θεμα αποδυτηριων δεν νομιζω οτι τον παιρνει για πολλα....Εκει υπαρχει η σεβασμια φιγουρα του Γκαρσια.... Ψς εκ τουτου πιστευω οτι θα το βουλωσει....
Υ.Γ. Ωραια ατμοσφαιρα θα εχουν τα αποδυτηρια ....Κατσουρανης , Χακομπο , Λωρενς , Γκαρσια , ΓΔ....
Υ.Γ. 2 Ρε ΜΟΝΤΣ φερτε πισω τον πικοκ...Με το που μπηκε στο φορουμ και κατεβασε την ενδεκαδα του σε 24 ωρες ηρθε με μεταγγραφη ο Κατσουρανης... Τελικα ουτε ο Βρυζας ηταν , ουτε ο Χαριστεας....Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ...

Αλλωστε ρε αμπαλοι το εγραψε και ο Κολκας ....

Ας δουμε τι θα κανει και τι θα προσφερει.....
Στο θεμα αποδυτηριων δεν νομιζω οτι τον παιρνει για πολλα....Εκει υπαρχει η σεβασμια φιγουρα του Γκαρσια.... Ψς εκ τουτου πιστευω οτι θα το βουλωσει....
Υ.Γ. Ωραια ατμοσφαιρα θα εχουν τα αποδυτηρια ....Κατσουρανης , Χακομπο , Λωρενς , Γκαρσια , ΓΔ....

Υ.Γ. 2 Ρε ΜΟΝΤΣ φερτε πισω τον πικοκ...Με το που μπηκε στο φορουμ και κατεβασε την ενδεκαδα του σε 24 ωρες ηρθε με μεταγγραφη ο Κατσουρανης... Τελικα ουτε ο Βρυζας ηταν , ουτε ο Χαριστεας....Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ...

παιδες εγω προτεινω να κλεισουμε το φορουμ για 1-2 μερες λιγο να ηρεμησουμε γιατι εχουμε αρχισει και trollaroume επικινδυνα... ενταξει δεν λεω οπαδικο φορουμ ειμαστε ..αλλα λιγο μετρο και λιγο σκεψη ρε γαμω ... εχουμε αρχισει και γραφουμε υπερπαπαριες ..συγκρινουμε οτι να `ναι/ οπως να`ναι απλα για να την πουμε στον αλλο η να φανουμε πιο ψαγμενοι... το ποδοσφαιρο δεν μαθαινετε παιζοντας προ η μανατζερ .. οποτε ας ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοι για τις αποψεις μας
Στο θεμα της πρωτης χειμερινης μεταγραφης υπαρχει μια αληθεια.
Ο κατσουρανης ηταν εισηγηση του Βρυζα και επιθυμια του ΓΔ. Ως εκ τουτου θα κριθουν αμφοτεροι για την επιλογη τους καθως και ο παικτης για την προσφορα του. :ugeek:
Ο κατσουρανης ηταν εισηγηση του Βρυζα και επιθυμια του ΓΔ. Ως εκ τουτου θα κριθουν αμφοτεροι για την επιλογη τους καθως και ο παικτης για την προσφορα του. :ugeek:
- fiorentinos
Εγώ νομίζω ότι θα μας σπάσει λίγο τα νεύρα ο ποδοσφαιρικός Κατσουράνης αλλά εντέλει θα είναι θετική η συνεισφορά του.
Ο κατουράνης είναι εισήγηση του κόλκα.shark4 έγραψε:Στο θεμα της πρωτης χειμερινης μεταγραφης υπαρχει μια αληθεια.
Ο Ζήσης είναι ο "μπροστινός" και Δώνης το ξεκάρφωμα.
Πάντως πιστεύω ότι για τον Λούκας γίνονται διαπραγματεύσεις μακάρι να συμφωνήσουν
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Μέχρι κι εγώ που είμαι ο κατεξοχήν "γκρινιάρης" του forum δε καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση. Πάμε να κάνουμε μια μεταγραφή ενός παίχτη που αν μας βγει θα έχουμε για 1.5 χρόνο έναν από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίχτες αν δε βγει , δε βγήκε. Είναι μια μεταγραφή που γίνετε 24 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και 54 πριν τη λήξη. Αν μετά τη λήξη μείνουμε με Kατσουράνη Φυντανίδη, Oλαιταν και άλλους τέτοιους τότε ok θα κράξω κι εγώ μαζί σας. Αλλά περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι θα έχουμε πάρει και κάνουμε μετά ταμείο.
- Paok_eisai_4
chrisg4 έγραψε:Μέχρι κι εγώ που είμαι ο κατεξοχήν "γκρινιάρης" του forum δε καταλαβαίνω αυτή την αντίδραση. Πάμε να κάνουμε μια μεταγραφή ενός παίχτη που αν μας βγει θα έχουμε για 1.5 χρόνο έναν από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίχτες αν δε βγει , δε βγήκε. Είναι μια μεταγραφή που γίνετε 24 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και 54 πριν τη λήξη. Αν μετά τη λήξη μείνουμε με Kατσουράνη Φυντανίδη, Oλαιταν και άλλους τέτοιους τότε ok θα κράξω κι εγώ μαζί σας. Αλλά περιμένετε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι θα έχουμε πάρει και κάνουμε μετά ταμείο.
ολοι θα κριθουνε στο τελος της χρονιας ειτε παρουμε κατσουρανη φυτανιδη ολαιταν ειτε οποιονδηποτε αλλο κ οχι στο τελος της μεταγραφικης περιοδου χωρις να τους δουμε!!απλα θα ειναι διαφορετικες οι απαιτησεις...μπορει να σ βγουνε αυτοι που γκρινιαζουμε κ να μην σ βγει καποιος που πιστευεις θα βοηθησει!!τεσπα το κουρασαμε πολυ..
κανα νεο με ΛΟΥΚΑΣ εχουμε?Σιστιακοφ μπες στο φορουμ κ πες μας τι γινεται κ με ποιους..να ακουσεις και τις προτασεις μας!!!

Εγώ έχω να πω πως μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον κατσουράνη.
Τον πρότεινε ο τάδε, τον θέλει και ο παρατάδε, ο άλλος ξίνησε, αν δεν πιει ξύδι θα έχει πρόβλημα, ίσως ο ξινισμένος να τον πρότεινε, τα βρήκαν στο οικονομικό, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, θα τα πάει καλά με τον τάδε, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να τα πάει καλά και με τον τάδε, δεν αρέσει στον παίκτη η θέση, σε αυτή θα παίζει, θα τα πάει περιφημα, είναι αυτό που ψάχνει ο Π.Α.Ο.Κ., είναι η καλύτερη μεταγραφή, είναι ότι πρέπει, είναι 4 σε τινή του ενός, κανει και φραπέ αμα λάχει.
Έχουν ακουστεί τόσα ονόματα. Τρέχουν-γράφουν συνεχώς και εκτενώς μόνο για αυτό.....Θέλω και εγώ ποσοστό.
τσ τσ τσ τσ
Τον πρότεινε ο τάδε, τον θέλει και ο παρατάδε, ο άλλος ξίνησε, αν δεν πιει ξύδι θα έχει πρόβλημα, ίσως ο ξινισμένος να τον πρότεινε, τα βρήκαν στο οικονομικό, δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, θα τα πάει καλά με τον τάδε, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να τα πάει καλά και με τον τάδε, δεν αρέσει στον παίκτη η θέση, σε αυτή θα παίζει, θα τα πάει περιφημα, είναι αυτό που ψάχνει ο Π.Α.Ο.Κ., είναι η καλύτερη μεταγραφή, είναι ότι πρέπει, είναι 4 σε τινή του ενός, κανει και φραπέ αμα λάχει.
Έχουν ακουστεί τόσα ονόματα. Τρέχουν-γράφουν συνεχώς και εκτενώς μόνο για αυτό.....Θέλω και εγώ ποσοστό.
τσ τσ τσ τσ
- kataramenos5
Εγώ, αν ο Σιστιακόφ είναι "γάτος" στη δουλειά του ,περιμένω κάποιον που δεν θα χει ακουστεί καθόλου.Έχουν ακουστεί τόσα ονόματα.