28. Σταύρος Τσουκαλάς

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 28. Σταύρος Τσουκαλάς

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η κανονική του θέση είναι 8άρι, αλλά σαν δεκάρι είναι απαραίτητη μεγαλύτερη εγκεφαλική δραστηριότητα. Η τελευταία βέβαια έρχεται και επικουρικά λόγω εμπειρίας. Είναι ακόμη νέος γι' αυτή τη θέση (23 ετών), οπότε ας κάνουμε υπομονή μέχρι να μας δείξει αν έχει τα φόντα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τσουκαλάς μέχρι το 2015

Σε συμφωνία ήρθαν σήμερα Παντελής Κωνσταντινίδης και Σταύρος Τσουκαλάς, για τη συνέχιση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον παίκτη μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ που αμειβόταν μέχρι τώρα με τον …βασικό μισθό, συμφώνησε απευθείας στη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας που του έκανε η ομάδα που τον ανέδειξε και θα λαμβάνει από την επόμενη σεζόν περίπου 80 χιλιάδες ευρώ.

Το συμβόλαιό του Τσουκαλά θα είναι κλιμακωτό και θα αυξάνεται περίπου 10% ανά χρόνο.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί την Τρίτη, όταν και ο Τσουκαλάς θα πάει στα γραφεία της Τούμπας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

PAOK 24
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σωστη η επιβραβευση
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το κέρδος από τα συμβόλαια παικτών που βγάζει η ομάδα από τις ακαδημίες είναι ΚΑΙ τα χαμηλά συμβόλαια ΚΑΙ το ότι δεν χρυσοπληρώνεις εμφανίσεις σε άλλες ομάδες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στις συμπληρωματικες θεσεις πρεπει να χουμε τετοιους παικτες απο ακαδημιες με χαμηλο μπατζετ..και να γλιτωνουμε απο μπατζετ γιατις καιριες θεσεις γιατι κακα τα ψεμματα ο τσουκ για περαν απο συμπληρωνατιος 5ος χαφ σαν 6-8αρι δεν κανει....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Συγχαρητήρια Σταύρο, ο επόμενος στόχος της καριέρας σου είναι να είσαι βασικός στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Ακολουθεί η Εθνική Ομάδα. Καλή δουλειά και πάντα υγιής.
thief

Δημοσίευση από thief »

Συγχαρητήρια Σταύρο, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το κεφάλι κάτω και δουλειά, δουλειά, δουλειά. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Kolokotronis_4 έγραψε:Συγχαρητήρια Σταύρο, ο επόμενος στόχος της καριέρας σου είναι να είσαι βασικός στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Ακολουθεί η Εθνική Ομάδα. Καλή δουλειά και πάντα υγιής.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πανάξιο συμβόλαιο.

Να μην ξεχνάς τον Χάβο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως τον Ιούνιο του 2015.

paok fc
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

δουλεια,δουλεια,δουλεια.....πάρε οτι μπορεις απο τον Παυλάρα( οσο τον έχεις διπλα σου )και τον Μπόλονι για να βελτιωθεις και να καθιερωθεις,σου άξιζε η ανανεωση
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αντε να δουμε σε κανονικη χρονια με προετοιμασια σωστη κλπ. τι θα κανεις ? ευχομαι φυσικα να σκισεις ..... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

«Ανταμοιβή από τον Θεό…»

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή συμβολαίου στον ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στο PAOK24 όπου και ανέφερε όλους όσους τον βοήθησαν να φθάσει σε αυτή εδώ την ιδιαίτερη ημέρα…

Αρχικά ο Έλληνας χαφ του Δικεφάλου τόνισε:

«Πιστεύω ότι σήμερα είναι η μέρα που ανταμείβεται η δουλειά πολλών ετών. Είναι η μέρα που και ο Θεός με ανταμείβει για όσα έκανα και μου δίνει την ευκαιρία να κάνω ακόμη καλύτερα αυτό που αγαπάω. Να παίζω ποδόσφαιρο…»

-« Πόσο χρειάστηκε για να κλείσει αυτή η συμφωνία;»

«Λίγος χρόνος. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Ζαγοράκη για την μεγάλη βοήθεια που μου προσέφερε στην διάρκεια της χρονιάς. Εκείνος ξέρει… Από εκεί και πέρα ευχαριστώ και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για το νέο συμβόλαιο που υπογράφω».

- «Ένας στόχος εκπληρώθηκε… Ο επόμενος ποιος είναι;»

«Προσωπικά πρέπει να δουλέψω για να βελτιώσω τις αδυναμίες που έχω ως ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά την ομάδα θέλω πολύ να κατακτήσω έναν τίτλο και αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρέχει, αλλά και τους εκπροσώπους μου. Φυσικά ευχαριστώ και τον κ. Χάβο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

-«Φαντάζομαι ότι ακολουθούν ωραίες ημέρες διακοπών…»

«Χρειάζεται και λίγη ξεκούραση αν και κάνω ένα ατομικό πρόγραμμα. Και στην προετοιμασία χρειάζεται να δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω και πάλι αυτούς που με έχουν εμπιστευτεί».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9106
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

cristiano4 έγραψε: «Λίγος χρόνος. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θόδωρο Ζαγοράκη για την μεγάλη βοήθεια που μου προσέφερε στην διάρκεια της χρονιάς. Εκείνος ξέρει…
Αλήτη Θοδωράκη που βάζεις τους κολλητούς σου για να αρπάζετε λεφτά απ την ομάδαααα.. Που παν τα λεφτά μααας.. Χαζέεε... Στους μάνατζερ τα δίνειιις...

Στη μάπα.. :redcard:
bristol

Δημοσίευση από bristol »

καλα οταν βλεπω τετοιες δηλωσεις αμοιβες απο θεο και τετοια
τεσπα δεν τον βλεπω να κανει ουτε συμετοχη του χρονου ειναι μια μετριοτητα ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”