Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν το λεω για σενα ριζλα προς θεου...τι προσπαθεις να σκεφτεις τωρα μιλαμε για κωμικοτραγικα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

να πεις ενα μεγαλο ευχαριστω στον κλαους και σε αυτο το μ^^νι τον διαιτητη που σε εσωσαν σημερα.

υγ αντε ρε Ιβαν κατεβα και στειλε στον οαεδ αυτον που το ματι του κωβει τοσο πολυ απο μπαλα που εφερε στον ΠΑΟΚ παικτες οπως ο γιαννου,ο κατσικας και ο σταμου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε despe εισαι εκτός κλίματος οτι ειναι να γίνει θα γίνει μετα τα play of τι οφελει τωρα την ομαδα αυτο που λες ο ΓΧ ετσι και αλλιώς προσωρινός ειναι μην φοβάσε έχουμε ημιτελικό play of δεν θα τρώμε τα σωθικά μας τωρα ενω έχουμε σπουδαίους αγώνες
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

++ στον απο πανω αρχικα.

Ο καθε προπονητης εχει καποια αρχικα σχεδια για την ομαδα κ περιμενει απο τους παικτες τους να τα εφαρμοσει,εαν δεν παει καλα το σχεδιο προσπαθει να αλλαξει την εικονα της ομαδας με αλλαγες.

Υπαρχουν προπονητες που στηνουν την ομαδα ασχετως αντιπαλου κ υπαρχουν προπονητες που στηνουν την ομαδα με σκοπο να καταστρεψουν τον αντιπαλο.

Εαν ειχαμε ενα καλο στημενο κ το παστελωνε ο Βουκιτς θα λεγαμε τρομερη εμπνευση του προπονητη.

Εαν παιζαμε 10 με 10 νομιζω οτι ο Λινο θα εκανε την διαφορα κ θα λεγαμε παλι για εμπνευση του προπονητη.

Οι αλλαγες που κανει νομιζω ειναι αρκετα σωστες κατα την δικη μου αποψη παντα.

Για μενα επρεπε πρωτα να καταστρεψει το παιχνιδι του αντιπαλου γεμιζοντας την μεσαια γραμμη με τρεχαντηρια,θα προτιμουσα Κιτσιου κ Κατσε να τρεχουν επι 90 λεπτα κ ο Νατχο να ειναι στην θεση του Βουκιτς,θα προτιμουσα τον Σαλπι κολημενο πανω στον Φουστερ τον Στοχ αριστερα κ η βοηθεια πανω στον Καμπελ να ερχεται απο τα αμ.χαφ κ οχι απο το "εξτρεμ" σου αλλωστε δεν νομιζω οτι η αμυντικη γραμμη του γαυρου ειναι κ τρομερα συμπαγης για να αντεξει πανω απο 2-3 σωστες αντεπιθεσεις
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεν ειμαι προπονητης αλλα...
η επιλογη βουκιτς βασικου ηταν απαραδεκτη, αργος στην σκεψη και στο μυαλο δεν ταιρειαζει γενικα σε εκτος εδρας παιχνιδι που οη ομαδα δεν εχει κατοχη..
η επιλογη Λινο επισης επειδη ολοι ξερουμε οτι οσες φορες επαιξε μπροστα δεν μπορεσε να προσφερει, και σε περιοδους που ειχαμε γαματη ομαδα...
ειμαι απο αυτους που θα ηθελα να συνεχισει ο Γ.Χ αλλα τετοιες επιλογες οπως και στο χαριλαου με απογοητευουν...
επισης κατι απαραδεκτο αυτο που ειπε..."σεβασμο στον που..γαβρο"
καλα ρε ΓΧπας καλα? μας σφαζουν οπου μας βρουνε και συ ζητας σεβασμο? σορι αλλα η ΠΑΕ βρισκεται σε πολεμο, το ιδιο και οι συνδεσμοι...πιο πολλα ειπες για τον σεβασμο παρα την φαση που σφραγισε το αποτελεσμα..
Απλα απαραδεκτος
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τα πειράματα συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ.

Στο πλέον κρίσιμο ματς ως τώρα της χρονιάς και κάνει ότι κατηγορούσαν τον προηγούμενο προπονητή.

Πέρα από το αποτέλεσμα και το στήσιμο και οι αλλαγές τραγικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Athens έγραψε:δεν ειμαι προπονητης αλλα...
η επιλογη βουκιτς βασικου ηταν απαραδεκτη, αργος στην σκεψη και στο μυαλο δεν ταιρειαζει γενικα σε εκτος εδρας παιχνιδι που οη ομαδα δεν εχει κατοχη...
Φίλε, σοβαρά τώρα, είσαι πάνω από 13;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ, τη γνώμη του λέει ο άλλος! Τι 13άχρονο είναι αυτό; Και εγώ διαφωνώ 180 μοίρες μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν είναι σωστό να προσβάλουμε έτσι τον άλλον! Έχω διαβάσει πολλά σχόλια του φίλου και κάθε άλλο παρά 13χρονο μου φαίνεται εμένα.

Υπάρχουν 1500 τρόποι να του την πεις του άλλου και μερικές φορές διαλέγετε τον ΛΑΘΟΣ!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΟΚ, mea culpa, ομολογώ ότι αυτό που έγραψα ήταν κατάπτυστο, άθλιο και προκλητικό.
Ο Βούκιτς είναι καθυστερημένος και ακατάλληλος για τα ντέρμπι.

Ο επόμενος τρόπος να του την πω, θα ήταν πολύ χειρότερος.
Στο φινάλε, ούτε τον έβρισα ούτε τίποτα. Τον ρώτησα αν είναι πάνω από 13, γιατί αυτό που έγραψε δεν στέκει σημασιολογικά: όταν δεν έχουμε κατοχή, θέλουμε έξυπνους παίκτες. Μάλλον όταν έχουμε κατοχή, μας παίρνει για κανά δυο βλάκες. Άμα διέκρινες άποψη εσύ, εγώ δεν είδα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Γμτ μου... Τι δεν κατάλαβες, ρε νεανία, με το αίμα το βραστό... το κοχλαστό, να ούμ!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Διαφωνώ με τους περισσότερους. Μπορεί ο Βούκιτς να ήταν, όπως αποδείχθηκε, εκτός κλίματος, αλλά ο Γ.Χ. έκανε τη σκέψη να κατέβει με 4-2-3-1 και να προσπαθήσει να παίξει η ομάδα την μπάλα στο κέντρο και σκέφτηκε να δώσει τη θέση του 10αριού στον Βούκαρο, αντί του Νίνη που απογοήτευσε ουκ ολίγες φορές. Ο Νάτχο θα έπαιζε μαζί με τον Κάτσε καθαρό εξάρι, οπότε άλλο δεκάρι πλην του ανέτοιμου Βέλγου δεν υπήρχε. Η κάκιστη απόδοση, όμως, του μεγάλου Σέρβου εξέθεσε την επιλογή του προπονητή μας, αυτό όμως είναι κάτι που δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζει εκ των προτέρων!

Εκ των προτέρων είχε το δίλημμα Νίνης ή Βούκιτς! Εσείς ποιον θα επιλέγατε , ρε Παόκια, δεδομένων των πολλών ευκαιριών που κλότσησε ο μικρός; Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα! Μήπως η επιλογή του Λίνο ήτανε λάθος; Διπλό μαρκάρισμα σε δύο χρόνους στον Κάμπελ από Λίνο σε πρώτο χρόνο και Τζαβ σε δεύτερο. Παικταράς μεγάλος ο Κοσταρικανός, που έχουμε πάρει με φόβο το μαρκάρισμά του! Καλά, πιστεύω, ότι έκανε ο προπονητής. Για να μην πω ότι και για το γκολ το 1/3 ανήκει στον 37χρονο «έφηβο» από τη Βραζιλία ,που έχουμε την τιμή και τη χαρά να αγωνίζεται στην ομάδα μας.

Να κράξουμε κάποιους για την κακή τους απόδοση, ναι! Όχι, όμως, και κάποιους που δεν φταίνε τόσο πολύ όσο θέλουμε να το παρουσιάζουμε! Ο Γεωργιάδης καλείται για δεύτερη φορά να βοηθήσει την ομάδα σαν λύση ανάγκης και τα καταφέρνει καλά μπορώ να πω. Εγώ είμαι μαζί του γιατί δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να είμαι εναντίον του.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:....
Εκ των προτέρων είχε το δίλημμα Νίνης ή Βούκιτς! Εσείς ποιον θα επιλέγατε , ρε Παόκια, δεδομένων των πολλών ευκαιριών που κλότσησε ο μικρός; Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα! ....
Τον Νίνη. Το είχα γράψει πριν από το ματς.
Χωρίς καμιά διάθεση ψέξης προς τον Γουχού.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ο Γεωργιάδης καλείται για δεύτερη φορά να βοηθήσει την ομάδα σαν λύση ανάγκης και τα καταφέρνει καλά μπορώ να πω. Εγώ είμαι μαζί του γιατί δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να είμαι εναντίον του.

Συμφωνω...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

δεν βρίσκω ούτε εγώ κάτι εναντίον του στησίματος από τον υπηρεσιακό προπονητή μας με τον Σέρβο στο αρχικό σχήμα, το γκολ που ξεκίνησε από Βούκιc μετράει για πολλά και θα μας δώσει την πρόκριση. Άσε που μπορεί και η ιδέα να ήταν του προέδρου ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Ο Γεωργιάδης καλείται για δεύτερη φορά να βοηθήσει την ομάδα σαν λύση ανάγκης και τα καταφέρνει καλά μπορώ να πω. Εγώ είμαι μαζί του γιατί δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑ λόγο να είμαι εναντίον του.
Συμφωνω...
Κι εγώ.Ντάξ πήγε να πουλήσει λιγο μούρη ,να ξεφύγει απ την απλή διαχείριση αλλα δεν. Ε δε φταίει σε τίποτα αυτός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”