22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Κατ'εμε θελει βελτιωση στα αμυντικα καθηκοντα, στη συγκεντρωση-composure και στις καλυτερες επιλογες μπροστα..
Πρέπει να είναι ψύχραιμος όταν δεν ξεκινάει. Βασικοί δεν είναι μόνο οι 11, αλλά 15, 16 όπως είπε και ο προπονητής του.eorptol έγραψε:Σήμερα δεν ήταν συγκεντρωμενος πολλές επιπολαιες κινήσεις
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sporos123 έγραψε:Εγω,που θεωρω οτι ειμαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,δεν βλεπω κατι φοβερο στον συγκεκριμενο,εκτος απο την ταχυτητα του.Εδω και ποσα χρονια ακουω και διαβαζω για το φοβερο ταλεντο του Κωνσταντινιδη,αλλα δεν μου εχει δειξει κατι.Μπορει να βλεπω λαθος.Και το ευχομαι,για να εχει η ομαδα δυο ισαξιους μπακ χαφ,και μαλιστα απο τα σπλαχνα της,αλλα αυτη τη στιγμη,δεν νομιζω οτι ο Δημητρης υπερτςρει καπου του Κιτσιου,ο οποιος θεωρητικα εχει λιγοτερο ταλεντο..
Διαφωνω,απλα ο Κων/δης πρεπει να σταθεροποιησει την αποδοση του.
Ειναι και μικροτερος απο τον Κιτσιου,καλα να ειναι και θα παιξει μπαλιτσα στον ΠΑΟΚ για χρονια.
Δεν ειναι για πεταμα το παιδι αυτο.
εκτος τοπου και χρονου...χωρις τελικη πασα με αδυναμια στην αμυνα το μονο που εκανε ηταν η τρεχαλα αλλα κ αυτη ανουσια...
δουλεια και παλι δουλεια...
δουλεια και παλι δουλεια...
λόγω και της σημερινής νίκης μοιράζω αφιερώσεις.
Δημητράκη για σένα..
[youtube]g9ax9PTwQiE[/youtube]
Δημητράκη για σένα..
[youtube]g9ax9PTwQiE[/youtube]
Τσαπατσουλακος κλασικά. Δεν βοηθούσε και το χόρτο
Το παιδί, αν έχει άλλο τραυματισμό, χλωμό τον βλέπω.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Το παιδί, αν έχει άλλο τραυματισμό, χλωμό τον βλέπω.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ΑποστόληςΑ
Ξεκίνησε πολύ άσχημα. Μια επέλασή του προς το τέλος έδειξε ότι διαθέτει ταλέντο, αλλά όπως πάντα, αργεί να πάρει μπρος.
- ΑποστόληςΑ
να τρώς αλμυρά, μάλλον η πίεση είναι το πάθαινα και εγώ.Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους έπεσε κάτω.
Αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας. Όμως αυτό δε συνέβη. Όπως εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε ίλιγγο και μια σκοτοδίνη με αποτέλεσμα να ζαλιστεί.
Η ουσία είναι ότι αισθανόταν καλά μετά το τέλος του αγώνα αλλά σήμερα θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα

- Μπαρκαρούτσος
απαράδεκτη η δημόσια συμπεριφορά του στην αλλαγή. Επαγγελματίας είσαι, άντε.
προτιμώ τους χαρακτήρες όπως του Κϊτσιου ...
αλλά και η αντίδρασή του που έγινε μπροστά μου δεν με χάλασε ... τα Παοκτσάκια έτσι θέλω να αντιδρούν όταν τους βγάζουν από το γήπεδο ... καλά να πάθει ... να δουλέψει ... κυρίως το μυαλό του ... και έχει όλες τις προδιαγραφές να παίξει μεγάλη μπάλα ...
το ξαναλέω Δημητράκη ... το θέμα σου είναι στο μυαλό ...
αλλά και η αντίδρασή του που έγινε μπροστά μου δεν με χάλασε ... τα Παοκτσάκια έτσι θέλω να αντιδρούν όταν τους βγάζουν από το γήπεδο ... καλά να πάθει ... να δουλέψει ... κυρίως το μυαλό του ... και έχει όλες τις προδιαγραφές να παίξει μεγάλη μπάλα ...
το ξαναλέω Δημητράκη ... το θέμα σου είναι στο μυαλό ...