εγω τουλαχιστον, γιατι απλα ηταν για μεσα κ τα 2,
επειδη ομως εστω κ με τα νυχια σου τα εστειλες εκει
μπραβο!!!!

Αδελφέ το ότι την έστειλε στο δοκάρι δεν τη θεωρώ μεγάλη απόκρουση. Είναι πολύ κοντός για τερματοφύλακας και αυτές τις φάσεις κάποιος άλλος θα τις απέκρουε πολύ πιο εύκολα.Στον Γλύκο αν δεν πάει η μπάλα κοντά η μπάλα δεν...ότι πάει πάει μέσα γράφει.Για τα υπόλοιπα τα γράφουν και οι άλλοι.dini26 έγραψε:εαν η μπαλα πηγαινε μεσα στα 2 δοκαρια δεν θα του ριχναμε φτεξιμο,
μπραβο!!!!
μεγαλη αποκρουση σιγουρα δε λες καμια απο τις 2 απλα αυτοbrigate4 έγραψε:Αδελφέ το ότι την έστειλε στο δοκάρι δεν τη θεωρώ μεγάλη απόκρουση. Είναι πολύ κοντός για τερματοφύλακας και αυτές τις φάσεις κάποιος άλλος θα τις απέκρουε πολύ πιο εύκολα.Στον Γλύκο αν δεν πάει η μπάλα κοντά η μπάλα δεν...ότι πάει πάει μέσα γράφει.Για τα υπόλοιπα τα γράφουν και οι άλλοι.dini26 έγραψε:εαν η μπαλα πηγαινε μεσα στα 2 δοκαρια δεν θα του ριχναμε φτεξιμο,
μπραβο!!!!
DC έγραψε:Νομίζω ότι ο Καρνέζης θα το έπιανε. Για τον Χακόμπο είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος. Όπως και για τον Κωνσταντόπουλο. Μη σας πω και για τον Διούδη.
Εννοείται ότι ο Ιτάνζ και ο Καπίνο θα είχαν σκοράρει και στην κόντρα.
Εδώ θα είμαστε τον Ιούνιο..kataramenos5 έγραψε:Καλό ΠΑΟΚ μάλλον θα αργήσουμε να δούμε μανιακέ οπότε..
Στον αγώνα με την Rapid στη Τούμπα, το πρώτο δίπλα του πέρασε!brigate4 έγραψε:Στον Γλύκο αν δεν πάει η μπάλα κοντά η μπάλα δεν...ότι πάει πάει μέσα γράφει.Για τα υπόλοιπα τα γράφουν και οι άλλοι.
κατι σαν τον κρεσιτς ενα πραγμα.και μπορει να στοιχιζει και το 1/3 ? μια χαρα ειμαστε τοτεkarlat85 έγραψε:Εχει σε καθε αγωνα το λιγότερο τρεις τραγικές εξοδους ,ουτε στο στοίχημα να το επαιζε
Στην γραμμη πανω ειναι καλος παντως