Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Και κάτι ακόμα που ξέχασα ...
Η εποχή Ζαγοράκη δεν ξεκίνησε από το μηδέν στα οικονομικά ...
Είχε ξεκινήσει με καμιά 20αριά εκατ ευρώ χρέη σε τρίτους ...
Επομένως πρέπει να καταλάβουμε ότι η χρηματοροή είναι ανεξάρτητο θέμα από τις χρήσεις ... και το αν αυτές βγάζουν πλεόνασμα ή έλλειμα ...
Εγώ από αυτά που ξέρω θεωρώ ότι η εποχή Ζαγοράκη πληρώνοντας συγχρόνως τις μαλακίες του παρελθόντος δεν έχει κανένα χρέος στο κράτος και συγχρόνως έκανε ένα έλλειμα 2,9 εκατ ευρώ από τις δικές τις χρήσεις ...
Απλά πράγματα λέμε ... για αυτό και δεν μπορώ να πω κουβέντα στα οικονομικά στον Ζαγοράκη ...
Ο άνθρωπος είναι ο ΠΙΟ αξιόπιστος πρόεδρος της ιστορίας μας !!
Αν κάποια λάθη έγιναν (που έγιναν πολλά με Γκαγκάτση, κλπ) και κάποια λεφτά πετάχτηκαν λάθος είναι άλλο θέμα
Hide έκανα λάθος στον τρίτο χρόνο. Δεν ήταν 2,3. 3,3 ήταν από ότι θυμάμαι ... Είχαν πει στην αρχή 2,8 και μετά είπαν ότι είχε φύγει πάνω από 3.
Η εποχή Ζαγοράκη δεν ξεκίνησε από το μηδέν στα οικονομικά ...
Είχε ξεκινήσει με καμιά 20αριά εκατ ευρώ χρέη σε τρίτους ...
Επομένως πρέπει να καταλάβουμε ότι η χρηματοροή είναι ανεξάρτητο θέμα από τις χρήσεις ... και το αν αυτές βγάζουν πλεόνασμα ή έλλειμα ...
Εγώ από αυτά που ξέρω θεωρώ ότι η εποχή Ζαγοράκη πληρώνοντας συγχρόνως τις μαλακίες του παρελθόντος δεν έχει κανένα χρέος στο κράτος και συγχρόνως έκανε ένα έλλειμα 2,9 εκατ ευρώ από τις δικές τις χρήσεις ...
Απλά πράγματα λέμε ... για αυτό και δεν μπορώ να πω κουβέντα στα οικονομικά στον Ζαγοράκη ...
Ο άνθρωπος είναι ο ΠΙΟ αξιόπιστος πρόεδρος της ιστορίας μας !!
Αν κάποια λάθη έγιναν (που έγιναν πολλά με Γκαγκάτση, κλπ) και κάποια λεφτά πετάχτηκαν λάθος είναι άλλο θέμα
Hide έκανα λάθος στον τρίτο χρόνο. Δεν ήταν 2,3. 3,3 ήταν από ότι θυμάμαι ... Είχαν πει στην αρχή 2,8 και μετά είπαν ότι είχε φύγει πάνω από 3.
Αδερφέ, δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χάνεις 0-3 στο ημίχρονο.tad έγραψε:
διαφωνούμε για τον ΠΑΟΚ κάποιες φορές αλλά εκεί σκράπας είμαι ...
Με τα νούμερα και της χρήσεις όμως παίζω εντός έδρας και το γήπεδό μου είναι Τούμπα ...
αθροισε τα 2 νουμερα του μειον και αφαιρεσε τα δυο συν των δυο πρωτων ετων..θα βγαλεις το ελλειμα ζαγορακη...για το οποιο ευθυνεται και απεναντι στο νομο...αλλα το ελλειματου ΠΑΟΚ θα ειναι μεγαλυτερο σιγουρα...Hideguti έγραψε:Αυτο παλι τι σχεση εχει?
Το χρεος της χρησης Ζαγορακη με ενδιαφερει.
απο το ετοσ 2007 πληρωνε τα παλια και εφτιαχνε αλλα, κ.ο.κ.
Τον νεοέλληνα την αλήθεια να τον λες σε αποκαλεί τον μεγαλύτερο ψεύτη ...Karelias έγραψε:Αδερφέ, δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χάνεις 0-3 στο ημίχρονο.tad έγραψε:
διαφωνούμε για τον ΠΑΟΚ κάποιες φορές αλλά εκεί σκράπας είμαι ...
Με τα νούμερα και της χρήσεις όμως παίζω εντός έδρας και το γήπεδό μου είναι Τούμπα ...
Ψέματα θέλει ο νεοέλληνας !!!
Για εσένα μπορεί να χάνω και 0-5 ... στην δική σου όμως πραγματικότητα !!!
Στην δική μου είμαι στο 0-0 γιατί οι αντίπαλοι παίζουν με 14 παίχτες ...
Έχουν τους διαιτητές και το έχουν στημένο !!!
Έτοιμος είμαι για ντου !
- georgedoulk
tad μέχρι και την πρόσφατη συνέντευξη τύπου πότε δεν είχα κράξει τον Ζαγοράκη για καμιά επιλογή ή απόφασή του. Μια γρήγορη αναδρομή σις προηγούμενες σελίδες αυτού του τόπικ θα σε πείσει.
Φυσικά και δεν ε΄χω τιποτα προσωπικό με τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα ή τον Πουρλιοτόπουλο ή οποινδήποτε άλλο.
Από πέρσι βλέπω πως έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης της διοικησης με τον βασικό χρηματοδότη που είναι ο κόσμος.
Τα πρόσφατα δείγματα με την παλινοδία στα οργανωτικά, την αδράνεια σε όλους τους τομείς είτε είναι αγωνιστικός σχεδιασμός είτε διοικητικές κινήσεις, τις "περήφανες αποχωρήσεις" , σε λίγο (μακάρι να διαψευστώ) τις "περήφανες πωλήσεις" και τις ρήτρες εμπιστευτικότητας δυστυχώς με εχουν κάνει να αλλάξω γνώμη πλήρως.
Φυσικά και δεν ε΄χω τιποτα προσωπικό με τον Ζαγοράκη ή τον Βρύζα ή τον Πουρλιοτόπουλο ή οποινδήποτε άλλο.
Από πέρσι βλέπω πως έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης της διοικησης με τον βασικό χρηματοδότη που είναι ο κόσμος.
Τα πρόσφατα δείγματα με την παλινοδία στα οργανωτικά, την αδράνεια σε όλους τους τομείς είτε είναι αγωνιστικός σχεδιασμός είτε διοικητικές κινήσεις, τις "περήφανες αποχωρήσεις" , σε λίγο (μακάρι να διαψευστώ) τις "περήφανες πωλήσεις" και τις ρήτρες εμπιστευτικότητας δυστυχώς με εχουν κάνει να αλλάξω γνώμη πλήρως.
Ρε συ diniko πες ένα νούμερο κι εσύ...τι άθροισε και αφαίρεσε...diniko80 έγραψε:αθροισε τα 2 νουμερα του μειον και αφαιρεσε τα δυο συν των δυο πρωτων ετων..θα βγαλεις το ελλειμα ζαγορακη...για το οποιο ευθυνεται και απεναντι στο νομο...αλλα το ελλειματου ΠΑΟΚ θα ειναι μεγαλυτερο σιγουρα...Hideguti έγραψε:Αυτο παλι τι σχεση εχει?
Κάνω έρευνα και όποιος κερδίσει του δίνω εισητήριο διαρκείας.
Noμιζω Ταντ, για να μην πω οτι ειμαι σιγουρος, οτι 2,3 ειχανε πει.tad έγραψε:Hide έκανα λάθος στον τρίτο χρόνο. Δεν ήταν 2,3. 3,3 ήταν από ότι θυμάμαι ... Είχαν πει στην αρχή 2,8 και μετά είπαν ότι είχε φύγει πάνω από 3.
Ναι ρε συ Ντινικο, τα αθροιζω αυτα που εχει ανακοινωσει ο Ζαγορακης και -1,9 βγαινουν. Οποτε εσυ λες οτι τα 5,1 ειναι 1,9 Ζαγορακης και 3,2 Γουμενος και αλλοι? Και αμα τοτε το 63% αυτου του χρεους δεν ειναι ευθυνη Ζαγορακη γιατι δεν το χρησιμοποιει αυτο προς υπερασπιση του?diniko80 έγραψε:αθροισε τα 2 νουμερα του μειον και αφαιρεσε τα δυο συν των δυο πρωτων ετων..θα βγαλεις το ελλειμα ζαγορακη...για το οποιο ευθυνεται και απεναντι στο νομο...αλλα το ελλειματου ΠΑΟΚ θα ειναι μεγαλυτερο σιγουρα...Hideguti έγραψε:Αυτο παλι τι σχεση εχει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Asimos
Μπουμπουκι Νο1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SZxp9XOD2Uw[/youtube]
Μπουμπουκι Νο2

Μπουμπουκι Νο3

Και ολο το μπουκετο μαζι:

Και μετα απο αυτη τη μικρη ιστορικη αναδρομη των 20 χρονων καθηστε και σκιστε το Ζαγορακη.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SZxp9XOD2Uw[/youtube]
Μπουμπουκι Νο2
Μπουμπουκι Νο3
Και ολο το μπουκετο μαζι:
Και μετα απο αυτη τη μικρη ιστορικη αναδρομη των 20 χρονων καθηστε και σκιστε το Ζαγορακη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με αυτά που βλέπω κάθε μέρα στην πιάτσα αυτά που γίνονται από αυτήν την διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι πταίσματα ...georgedoulk έγραψε: Τα πρόσφατα δείγματα με την παλινοδία στα οργανωτικά, την αδράνεια σε όλους τους τομείς είτε είναι αγωνιστικός σχεδιασμός είτε διοικητικές κινήσεις, τις "περήφανες αποχωρήσεις" , σε λίγο (μακάρι να διαψευστώ) τις "περήφανες πωλήσεις" και τις ρήτρες εμπιστευτικότητας δυστυχώς με εχουν κάνει να αλλάξω γνώμη πλήρως.
Της πουτάνας το κάγκελο γίνεται και ο καθένας προσπαθεί να πιαστεί από τρίχες για να σωθεί ...
Τα λάθη που έχουν κάνει αυτοί σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανά να μου κλωνίσουν την εμπιστοσύνη που τους έχω ... Πάντα τηρουμένων των αναλογιών γιατί μιλάμε για ότι πιο βρώμικο έχει η ελληνική κοινωνία (βλέπε ελληνικό ποδόσφαιρο)
Σιγά να μην αλλάξω άποψη επειδή άφησαν ελεύθερο τον Βιτόλο ...
Η ουσία είναι ότι έχουν κάνει απανωτά λάθη ... Εγώ προτιμώ να τους τα λέμε για να μην ξαναγίνουν !!!
Εσύ δεν τους θέλεις άλλο ...
Ρίσκο παίρνεις μεγάλο ... δεν είμαστε έτοιμοι για επόμενο βήμα ... έχουμε ακόμα πολλά χρέη και μηδέν οργάνωση
- PRAKTORINOS
Βρε, τον φουκαρά τον (οπαδό τού) ΠΑΟΚ!teod1980 έγραψε:Είναι δηλαδή
1 χρονια: 0,4 μύρια
2 χρονιά: 0,4 + χρήση =2,1 μύρια
3 χρονια: 2,1 μύρια + χρήση = -2,3 μύρια
4 χρονιά: -2,3 μύρια + χρήση = -2,1 μύρια;
Η Καθοδος των Μυρίων.PRAKTORINOS έγραψε:Βρε, τον φουκαρά τον (οπαδό τού) ΠΑΟΚ!teod1980 έγραψε:Είναι δηλαδή
1 χρονια: 0,4 μύρια
2 χρονιά: 0,4 + χρήση =2,1 μύρια
3 χρονια: 2,1 μύρια + χρήση = -2,3 μύρια
4 χρονιά: -2,3 μύρια + χρήση = -2,1 μύρια;
Νιου Βερζιον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Πέμ 14 Ιούλ 2011, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαρισε παικτη στον βαζελο που ειχε αλλα 2 χρονια συμβολαιο και ειναι ακομα εδω ?
ξεχρεωσε τα χρεη που εκανες εσυ και που δεν μας ειπες και ποσα ειναι και μετα καλο θα ηταν να παραδωσεις τα κλειδια και να την κανεις
ξεχρεωσε τα χρεη που εκανες εσυ και που δεν μας ειπες και ποσα ειναι και μετα καλο θα ηταν να παραδωσεις τα κλειδια και να την κανεις