Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
-
Re: Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Neuenkirch
Μπλέξαμε
μια ζωή γιατρός του χωριου
Μπλέξαμε
μια ζωή γιατρός του χωριου
Μια χαρά είσαι εκεί, Saarland είναι ίσως το πιο νορμάλ μερος πλέον στη Γερμανία. Έχεις πάει πρόσφατα Βερολίνο, Κολωνία κλπ. να δεις τι τρελοκομείο ειναι πλεον; και Βαυαρία ειναι ΟΚ, αλλα κοντεύει να γίνει το Ιραν των ΡομαιοΚαθολικών.
- Maurice_Escargot
Χαχα! Εξαιρετικο το Menton. Roquebrune-Menton και μετα περνας τα συνορα και πας στην Ventimiglia στην Ιταλια για φαγητο και την αγορα τους. Και για βουνο το Gorbio διπλα στο Menton. Πηγα φετος για λιγο και πλακα-πλακα δεν ειναι καθολου ακριβα για περιοχες κυριολεκτικα διπλα στο Μονακο. Δηλαδη εαν εχεις την ακρη και μπορεις να εισαι εκει, ειναι πιο οικονομικα απο πολλα μερη στην Ελλαδα.Andrew R έγραψε:Maurice_Escargot έγραψε:
Αγαπημενες πολεις πολλες - Αμβέρσα για την νυχτερινη ζωη και την κουλτουρα, Μπριζ για την Χριστουγεννιατικη αγορά, Βορεια Ιταλια και Σλοβενια για σκι, Roquebrune-Cap-Martin για καλοκαιρι, Βιεννη που ειναι διπλα μου για το ο,τιδηποτε, Λαιντεν Ολλανδιας (οπου και ζουσα) για ποιοτητα ζωης.
χαχα απιστευτο εχω περασει 3-4 καλοκαιρια στο menton , ειναι ενα εξαιρετικο μερος κι μου φερνει κορυφαιες αναμνησεις . ειχα μια αξεχαστη σχεση με μια ελληνιδα γεωλογο που δουλευε στην ευρυτερη περιοχη του ticino κι εμενε στο πανεμορφο lugano και τις αρεσε παρα πολυ η περιοχη .Εχουν περασει βεβαια αρκετα χρονια απο τοτε αλλα οταν ειχα πρωτοπαει ειχα παθει πλακα, παραδοξως δεν ηταν κι τοσο ακριβα οπως ειναι τωρα τα πραγματα στην ελβετια που πλεον εχουν ξεφυγει απο καθε αποψη.
Έλα βρε! Μια χαρά Έλληνας ο μπαμπάς! Τι Σοβιετικογερμανός μάς λες!AngelosMerkelidis91 έγραψε:Τα έχεις μπερδέψει. Δες τι εγραψα 12 Οκτ στο ίδιο θέμα!
ΔυτικοΓερμανος παππούς + Πελλοπονησια Γιαγιά που ζούσε Ιταλία = Μαμά mid 60s
Σερραιος Παππους που έφυγε για ΕΣΣΔ + Σερραια Γιαγια που έφυγε επισης ΕΣΣΔ και μετά πήγαν Γερμανια = Μπαμπάς. Πήγαν λίγο έξω από Λειψία στο Halle/Saale
Οι πρώτοι ηταν με τον "Ανδρεα", οι δεύτεροι με τον Φλωράκη! Πόσο πιο κατανοητά. Βρε εσύ miles, αντί πόσταρε καμια ρόκια και μην με πιέζεις
Απλά να αναφέρω ότι η γιαγια μ από την Πελοποννήσο ηταν μια απλή εργαζόμενη εργάτρια, τιποτα παραπάνω!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΤΩ
Ε ναι βρε, πως γινηκα ΠΑΟΚ.
Απλά η μαμά μου επειδη μεγάλωσε σε ΕΣΣΔ και Ανατολική Γερμανία τον έλεγε έτσι!
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν φταίω εγώ, άλλοι με τραβάγανε...
Και δεν τα είπα όλα : Στην βρεφική, νηπιακή και παιδική μου ηλικία (0-7) πέρασα από Κομοτινή, Ορεστιάδα και Διδυμότειχο, πριν φθάσω Κατερίνη.
Ο πατέρας σου πρέπει να ήταν στρατιωτικός,με τόσες μετακινήσεις κ περιοχές καταγωγής σου.
Η Γερμανοϊταλίδα με ολίγο από Ελλάδα τον έλεγε έτσι;AngelosMerkelidis91 έγραψε:Ε ναι βρε, πως γινηκα ΠΑΟΚ.
Ωχ Θεέ μου. Θα με τρελάνει τούτος εδω.
Ποτε έγραψα για ΓερμανοΙταλιδα;;;;; ΕΛΛΗΝΙΔΑ που απλά ζουσε Ιταλία! Άμα ζουσε και το έβλεπε, την είχες βάψει! Θηρίο ήταν!
Ποτε έγραψα για ΓερμανοΙταλιδα;;;;; ΕΛΛΗΝΙΔΑ που απλά ζουσε Ιταλία! Άμα ζουσε και το έβλεπε, την είχες βάψει! Θηρίο ήταν!
Ειδικά αυτό το "ολίγο από Ελλάδα" ηταν αιτια χαστουκιουMiles έγραψε:Η Γερμανοϊταλίδα με ολίγο από Ελλάδα τον έλεγε έτσι;AngelosMerkelidis91 έγραψε:Ε ναι βρε, πως γινηκα ΠΑΟΚ.
- Amsterdamer_87
Σοβαρα ?? Για δωσε μας τα φωτα σου λοιπον,μιας που την ψηφισες κιολας και θες να ξαναγυρισει !!!AngelosMerkelidis91 έγραψε:Δεν τα ξέρεις καλά!Amsterdamer_87 έγραψε:Εμας παντως δεν μας λειπει καθολου το φασισταριο,η κορη του Χιτλερ,ουτε το φιλαρακι της ο νεοναζι ο Σοιμπλε..AngelosMerkelidis91 έγραψε:Παντως, μου λείπει η Μερκελ βρε φίλε, μακάρι να γύρναγε μεταξύ μας, ο άλλος πολύ βαρετός,
Εννοω σαν απλος ψηφοφόρος!
Απλά θα σου πω ότι από όσα έγιναν την περίοδο 2010-2015, στην Ελλαδα, για την Ελλάδα, οι Έλληνες δεν ξέρουν πολλα, και σημαντικά.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Πλεον, τα περισσότερα είναι ιστορία.
Τεσπα θα βγω με την συντροφο μ, και την μικρή, εδω πλεον μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν μιλάω

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Πλεον, τα περισσότερα είναι ιστορία.
Τεσπα θα βγω με την συντροφο μ, και την μικρή, εδω πλεον μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν μιλάω

Εσύ δεν έγραψες τίποτα, εγώ το έγραψα λόγω του ειρωνικού του πράγματος: η μάνα σου, που είχε πατέρα Γερμανό, "κορόιδευε" τον πατέρα σου, που είχε και τους δύο γονείς Έλληνες, ενώ παράλληλα και οι δυο τους είχαν γεννηθεί έξω.
Τι είναι τούτος εδω!!!
Άλλαξε την καταγωγή του μισού μου σοϊ, μου την λέει και απο πανω!
Άλλαξε την καταγωγή του μισού μου σοϊ, μου την λέει και απο πανω!