Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από obanebane »

Τοσο λαθος κανω ρε? εσυ σε αυτο που βλεπεις βλεπεις 3αρι με γρηγορα ποδια? εκτος αν ο τυπος εχει παιχνιδι μονο χαμηλα σαν τον γκρεγκορι αλλα και παλι ο κενι ειναι πολυ πιο γρηγορος.
Τι υψος εχει αυτος?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο μαρς δειχνει να ξερει πολυ μπασκετ κοντρολαρισμενος παιχτης κανει μπαμ απο τα πρωτα 30 δευτερα το καταλαβαινεις.
Τετοιοι παιχτες μου αρεσουν.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Καλά, αυτός ο Μαρς κάνει παπάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρόλο που διασύρεται η ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

obanebane έγραψε:Τοσο λαθος κανω ρε? εσυ σε αυτο που βλεπεις βλεπεις 3αρι με γρηγορα ποδια? εκτος αν ο τυπος εχει παιχνιδι μονο χαμηλα σαν τον γκρεγκορι αλλα και παλι ο κενι ειναι πολυ πιο γρηγορος.
Τι υψος εχει αυτος?
2 μέτρα είναι. εμένα μου κάνει κάτι σαν mike jones χωρίς σουτ. παίκτης με τεράστια προσόντα, δυνατός σκόρερ που θα δυσκολευτεί μάλλον σε καλές ευρωπαικές ομάδες που θα του ζητήσουν να παίξει και άμυνα χαμηλά στο αντίστοιχο τριάρι (πιθανότατα να έχει την τύχη περίπου του hosley Που τουρκία έκανε παπάδες αλλά στη real τίποτα και στη badalona OK.

PS: ξαναλέω οτι τον ποστάρω γιατί μου έκανε εντύπωση το πρωτάθλημα που έκανε. όχι ως πρόταση... ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καταλαβα πετας τα γατακια στους ματακηδες ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

PS: πάντως η αλήθεια είναι οτι φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. δεν μπορείς να προτείνεις παίκτες από ουγγαρία ή αυστρία όσο καλοί και να ναι (εδώ ο marshall βγήκε πανεράτος...). θέλεις κάτι πιο σίγουρο με παραστάσεις από γνωστές ομάδες και πρωταθλήματα. ευρωλίγκα έχω φέτος λαίμαι ;)
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Αυτός ο Μαρς φέρνει λίγο σε Μπέρυ σε μερικές κινήσεις του ή μου φαίνεται..???
Trikaliotis

Aureliano Buendia έγραψε:Τον Μπόγρη με τίποτα, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα αν το παιδί μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο
:o :shock: Κοίτα ρε που ξαφνικά γίναμε και "υψηλό επίπεδο" από εκεί που δε μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Κολοσσό πριν 2 μήνες! :D Πάντως προτείνω να μην ξανοιγόμαστε και πολύ, γιατί κάπως έτσι την πατήσαμε και πέρυσι το καλοκαίρι που περιμέναμε παιχταράδες και 1,5 μύριο μπάτζετ και τελικά κάναμε βασικό τον Γιαννακίδη και ψάχναμε να βρούμε ποιός είναι αυτός ο Δέδας που πήραμε.. Κι ενώ όλοι ονειρευόμασταν Μπλάκνεϊ και λοιπούς, μας ήρθε ο Γκρέι από την Τσεχία!

Δε νομίζω πως θα έχει μεγαλύτερη διαφορά και φέτος, ειδικά με Μπάνε πρόεδρο που όπως υποστηρίζει είναι υπέρμαχος πρώτα της εξυγίανσης και μετά του αγωνιστικού.. ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Παρεξήγησις φίλε Τρικαλιώτη :D
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν αναιρώ όμως την ατάκα περί "υψηλού επιπέδου".
Θα το έλεγα και για τον ΠΑΟΚ της χρονιάς που μας πέρασε, πόσο μάλλον ενόψει της επόμενης, με τα προκριματικά Ευρωλίγκας, τον αυτονόητο στόχο της διατήρησης των κεκτημένων και τον ούριο άνεμο λόγω της διοικητικής αλλαγής.
Μιλάω δηλαδή πάντα σε συγκριτικό και σχετικό επίπεδο.
Δεν μας κατατάσσω στις "ομάδες Ευρωλίγκας" αλλά όπως και να έχει,
δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν ο Μπόγρης μπορεί να προσφέρει σε ομάδα τετράδας στην Ελλάδα και με ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Από τον Ηλυσιακό κατευθείαν στον πάγκο (αν όχι στην κερκίδα) και τα εξώφυλλα της Espresso και διώξιμο κακήν κακώς από τον βάζελο, δίχως καν δανεισμό παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας.
Ακόμη λοιπόν και για τις απαιτήσεις του περσινού ΠΑΟΚ, θα ήμουν επιφυλακτικότατος και θα προτιμούσα μία δοκιμασμένη λύση.
Εξάλλου, δεν ανέφερα τον N'Dong ή τον Σόφο ως προτιμότερους, αλλά τον Κώστα Χαρίση του Κολοσσού :roll: :mrgreen:
Trikaliotis

Trikaliotis έγραψε:Θέση 1: Μπλάκνεϊ (μέχρι να γεράσουμε! :D ), Μάντζαρης, Στίγγερς (?), Καρύδας (αν ήταν πιο μικρός θα τον έβαζα πιο ψηλά)

Θέση 2: Γκόρντον, ΜακΓκράθ, Γιαννακίδης

Θέση 3: Μάρσαλ, Βρκιτς

Θέση 4: Ντόζιερ (του β' γύρου και περισσότερο των πλέυ-οφ!), Καλάθης

Θέση 5: Σίμονς (σαν κοινοτικός), Γκετσέφσκι, Χαρίσης

Μια τέτοια ομάδα θα μου άρεζε πολύ. Γρήγορη, αθλητική και αρκετά..ψηλή! Το ξέρω μου άνοιξε η όρεξη από χτες και δεν είναι πολύ ρεαλιστικό το πιο πάνω σενάριο λόγω του μπάτζετ, άλλα ας κάνουμε όνειρα, τζάμπα είναι! :mrgreen: :geek:
Τον Χαρίση τον έχω βάλει 12 σελίδες πριν, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εμένα θα μου άρεζε σαν μπακ-απ στους ψηλούς! Κι αν δείς και την υπόλοιπη ομάδα που έβαλα, το 1,5 χαρτί μπάτζετ είναι σίγουρο! Από την άλλη όμως, επειδή μάλλον κανέναν από τους παραπάνω δε μπορούμε να πάρουμε και βλέποντας το λίγο πιο ρεαλιστικά, δε πιστεύεις πως ο Μπόγρης στα χέρια του Σούλη μπορεί να εξελιχτεί??? Μέχρι και την Κοκκίνου αν αναλάβει θα στην κάνει, εκεί στα μέσα Απριλίου, να μοιάζει με Κάλλας :o :shock:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

:lol: :lol: :lol:
Θεϊκό το σχόλιο για την Κοκκίνου :D
Άντε να έρθει ο Μπόγρης στον ΠΑΟΚ, να δούμε την Έλλη να τραγουδάει σε μπουάτ μαζί με την Ελεονώρα ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου και να εμφανίζεται στο ΜΜΘ ντουέτο με τη Φαραντούρη :mrgreen:
Κι όλα αυτά, έργο Σούλη :D

Όσο για τον Μπόγρη, η απάντηση που έχω να σου δώσω είναι "πιθανώς", ίσως και "πολύ πιθανώς".
Θεωρώντας όμως πως στο μπάσκετ με τις βέλτιστες επιλογές, μπορείς να κάνεις ομάδα με λίγα χρήματα και πάλι η τελική απάντηση θα ήταν αρνητική για τον Μπόγρη.

ΥΓ: το ρόστερ σου στις θέσεις 2-3 με φτιάχνει τα μάλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Συγν'ωμη αλλά τον Γκόρντον τι του βρίσκετε; χρυσή μετριότητα με κάποια αμυντική προσήλωση...
και ακριβός λόγω ιβκοβιτς...δεν μπορούμε καλύτερα; δηλ.φτηνότερο και ουσιαστικότερο παίκτη; άνετα!

άντε ας κλείσει ο Σούλης από Δευτέρα και βλέπουμε μετά για παίκτες...

για πείτε /... Λάζος στο 5, Μπόγρης πίσω του, και Γκέτσε στο 4... κολλάνε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Oι προδιαγραφες του μπογρη ειναι να ξεπερασει τον τσαρτσαρη (δεν θα το κανει ποτε ομως με αυτα τα μυαλα που εχει) ειναι τετοιου τυπου παιχτης.
Οποτε ταιριαζει απολυτα με το λαζο που για αλλη μια φορα θα ξαναπω οτι δεν θελω στην ομαδα.

Υ.Γ Και να σας πω και κατι με τον μπανε προεδρο ο λαζος δεν παιζει στον ΠΑΟΚ.
Το γραφω με κινδυνο να εκτεθω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:Συγν'ωμη αλλά τον Γκόρντον τι του βρίσκετε; χρυσή μετριότητα με κάποια αμυντική προσήλωση...
και ακριβός λόγω ιβκοβιτς...δεν μπορούμε καλύτερα; δηλ.φτηνότερο και ουσιαστικότερο παίκτη; άνετα!
προτιμάς κάτι τέτοιο στο 2 δηλαδή (αν και ο jamon είναι άσσος...)?

[youtube]aOZnV86fmDo[/youtube]

Αdrian Banks, SG 1.90 από το Arkansas State (όπου είχε 18.4 πόντους με 44 % τρίποντα :o :shock: ) έπαιξε φέτος στο Ισραήλ στη Νetanya όντας 4ος σκόρερ της λίγκας με 16.5 πόντους (31.6 % τρίποντα)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Το παλικάρι πηδάει στο Θεό, το fast break θέμα το κατέχει και εκτελεί απ' έξω πολύ γρήγορα, κανένα drive δεν είδα όμως.
Keep on scouting mon ami :mrgreen: ;)
KalamarGiannis έγραψε:Συγν'ωμη αλλά τον Γκόρντον τι του βρίσκετε; χρυσή μετριότητα με κάποια αμυντική προσήλωση...

άντε ας κλείσει ο Σούλης από Δευτέρα και βλέπουμε μετά για παίκτες...

για πείτε /... Λάζος στο 5, Μπόγρης πίσω του, και Γκέτσε στο 4... κολλάνε;
Δεν το βρίσκω χρυσή μετριότητα τον Γκόρντον αλλά πιστεύω κι εγώ πως μπορούμε να βρούμε κάτι φθηνότερο και αποτελεσματικότερο.

Για τον Μπόγρη εξέφρασα τη γνώμη μου, θα ήθελα κάτι πιο σίγουρο.
Για τον Λάζο, δεν νομίζω πως μου αρέσει η ιδέα να ξαναέχουμε 2 τόσο αργούς ψηλούς, μας δημιουργεί πρόβλημα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.
Από την άλλη βέβαια, είναι Έλληνας και αδειάζουν θέσεις ξένων και είναι περίεργη η αίσθηση να μπορείς (αν ισχύει αυτό φυσικά) να τον πάρεις και να λές όχι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”