NBA πριν τώρα και μετά....

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
palok

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Δημοσίευση από palok »

όπως έχει πει ο ίδιος "Είσαι πραγματικά σπουδαίος μόνο ως πρωταθλητής". Kαι από σήμερα μπήκε οριστικά στο πάνθεον των τεράστιων. δεν ξέρω, σε θέματα σύγκρισης μπαίνει και το γούστο και οι μπασκετικές προτιμήσεις. εγώ ας πούμε θεωρώ οτι στο παρκέ τα καλύτερα πράγματα που έχω δει από ευρωπαίο είναι από τον drazen. αλλά να χτίζουνε μια ομάδα πάνω σου 13 χρόνια, να είσαι Γερμανός, να μην έχεις παίξει Α εθνική ούτε καν στη Γερμανία, να είσαι ένας λευκός μετανάστης ανάμεσα σε έγχρωμους αμερικανάρες, ε ναι μόνο ο Dirk. Kανείς άλλος και ΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Καλά μην το παραχέζεις στους 10 καλύτερους όλων των εποχών! Με τίποτα και από που και ως που? Ενταξει ένας καλός (looser γενικά) παίχτης είνα, επειδή πήρε ένα πρωτάθλημα δεν το καθιστά τον καλύτερο όλων των εποχών. Μέσα στους 3 καλύτερους Ευρωπαίους και στους 25 του ΝΒΑ. Μην συγκρίνουμε τις πούστες με τις βούρτσες! (Λέγε με Ντάνκαν, Μαλόουν, Ρόντμαν, Γιούινγκ, Ολάζιουον, Ο΄ Νεαλ, Καρίμ, Γκαρνέτ, Πάρισ, Μπάρκλει, Πετίτ, Μουτότμπο κ.λ.π.)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συνονοματε μερικοι απο αυτους που εχεις γραψει δεν ειναι μεσα ουτε στους 200 καλυτερους παρις, μουτομπο? :o

Υ.Γ Ο πετιτ ποιος ειναι?
Υ.Γ Οχι και λουζερ ο ντιρκ, σε καμια περπτωση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το στεπ μπακ σουτ του νοβιτσκι σιγουρα θα μεινει στην ιστορια...για πλακα στους κορυφαιους εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων πραγματικο υποδειγμα...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

baneprelevic361 έγραψε:Καλά μην το παραχέζεις στους 10 καλύτερους όλων των εποχών! Με τίποτα και από που και ως που? Ενταξει ένας καλός (looser γενικά) παίχτης είνα, επειδή πήρε ένα πρωτάθλημα δεν το καθιστά τον καλύτερο όλων των εποχών. Μέσα στους 3 καλύτερους Ευρωπαίους και στους 25 του ΝΒΑ. Μην συγκρίνουμε τις πούστες με τις βούρτσες! (Λέγε με Ντάνκαν, Μαλόουν, Ρόντμαν, Γιούινγκ, Ολάζιουον, Ο΄ Νεαλ, Καρίμ, Γκαρνέτ, Πάρισ, Μπάρκλει, Πετίτ, Μουτότμπο κ.λ.π.)
ok.
Άβαταρ μέλους
obanebane

palok έγραψε:όπως έχει πει ο ίδιος "Είσαι πραγματικά σπουδαίος μόνο ως πρωταθλητής". Kαι από σήμερα μπήκε οριστικά στο πάνθεον των τεράστιων. δεν ξέρω, σε θέματα σύγκρισης μπαίνει και το γούστο και οι μπασκετικές προτιμήσεις. εγώ ας πούμε θεωρώ οτι στο παρκέ τα καλύτερα πράγματα που έχω δει από ευρωπαίο είναι από τον drazen. αλλά να χτίζουνε μια ομάδα πάνω σου 13 χρόνια, να είσαι Γερμανός, να μην έχεις παίξει Α εθνική ούτε καν στη Γερμανία, να είσαι ένας λευκός μετανάστης ανάμεσα σε έγχρωμους αμερικανάρες, ε ναι μόνο ο Dirk. Kανείς άλλος και ΠΟΤΕ.

Αυτα που ειδα απο τον ντραζεν στην ολυμπιαδα της βαρκελωνης και οχι μονο δεν τα εχω δει απο ευρωπαιο παιχτη.
Ο ντιρκ δεν εχει παιξει στην ευρωπη και γιαυτο ισως στο μυαλο μου δεν τον θεωρω ευρωπαιο.
Ειναι τεραστιος παιχτης χωρις καμια αμφιβολια,αλλα και εγω ψηφιζω ντραζεν.
Επισης θεωρω πολυ μεγαλο παιχτη επισης γερμανο και σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους ευρωπαιους που εχω δει τον Ντεντλεφ Σρεμπφ.

Υ.Γ Ο ροντμαν μεσα στο καλυτερους ολων των εποχων? λαμπαδα θα σου αναψει ο δικος μας denis :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τελικα θα μου απαντησει καποιος ο πετιτ ποιος ειναι? :opaokara:
Εναν γαλλο ποδοσφαιριστη θυμαμε με παρομοιο ονομα.

Υ.Γ Που ειναι ο τζορνταν? που ειναι ο ματζικ? που ειναι ο πουτσινι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Bob Pettit πήρε πρωτάθλημα το 58 οπότε δεν τον θυμάμαι καλά... :mrgreen: :opaokara:

PS: μέσοι όροι καριέρας 26.4 πόντοι και 16.2 rebounds... :o :shock:
Άβαταρ μέλους
obanebane

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σορυ απο τον φιλο που δεν τον ηξερα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Μέσα στην 50αδα όλων των εποχών.Εγω δεν τον θυμάμαι. 20880 πόντους και ένα τίτλο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Magic-Wade-Stockton
Jordan-Bryant-Erving
Bird-Pippen-Lebron
Barkley-Malone-Garnett-Dirk
Olajuwon-Duncan-Shaq-Jabbar-Robinson-Howard

ξεχνάω κάποιον από αυτούς που προλάβαμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Δευ 13 Ιουν 2011, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Διφωνούμε με όλους τους τρόπους που υπάρχουν!!!:)
:pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ναι νομιζω οτι και ο στοκτον και ο χαουαρντ εχουν θεση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Γιατι οχι και ο κιντ?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν μας πηδάς ρε κορίνθιε? σκοπός είναι από αυτούς όλους να κόβουμε όχι να βάζουμε!!! για να δούμε αν χωράει όντως ο dirk και σε ποιά θέση (15, 20, 25 ???).

PS: ο nash δεν ήταν καλύτερος από kidd ας πούμε? τον iverson δεν πρέπει να τον βάλουμε καθώς οδήγησε μόνος του τη Phili στους τελικούς? και what about ray allen or paup pierce? what about the two pistons (thomas-dumars)? what about drexler?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”