91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

RoMaN έγραψε:Ανανέωση συμβολαίου προχτές. Η καλύτερή του φάση στο τετ-α-τετ με τον μαύρο στην αρχή. Δεν περιγράφω άλλο.... :opaokara:
Αυτή τη φάση την έχει και το ξέρουμε. Το σημαντικό σήμερα ήταν οι μικρές εξόδοι στις κάθετες μπαλιές, όταν και μπλόκαρε την μπάλα πριν σκάσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σωστα ειχε και καλες μικρες εξοδους .....εξελισεται σε σπουδαιο τερματοφυλακα .....μπραβο νταριο.....
thief

Δημοσίευση από thief »

Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.

Τέτοιο Κρέσιτς να βλέπω και τον εύχομαι για παντα να φοράει την τιμημένη μας φανέλα και βασικός και με την Εθνική Κροατίας το παλίκάρι..!! :pano:
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Μπραβο! :pano:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

επιτελους δεν παθαινουμε καρδιακο οταν πλησιαζει η μπαλα στην περιοχη του !!
αιντε τ'αγορι μ' !!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

thief έγραψε:Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.

Τέτοιο Κρέσιτς να βλέπω και τον εύχομαι για παντα να φοράει την τιμημένη μας φανέλα και βασικός και με την Εθνική Κροατίας το παλίκάρι..!! :pano:
+πολλά σήμερα πραγματικά ήταν αλάνθαστος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

να μην ξεχάσω και την εκτίναξη που έκανε στο τέλος, παρόλο που ήταν οφσάιντ ο ρεαλτζής. Φοβερό μπλοκάρισμα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

thief έγραψε:Θέλω να είμαι δίκιος. "Έκραξα" τον Κρέσιτς μετά το ματς με τον Εργοτέλη γιατί ειδικά στις εξόδους του ήταν πολύ κακός. Το πρόβλημα αυτό το έχει....Σήμερα όμως ήταν ΑΛΑΝΘΣΤΟΣ.

Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

σημερα για πρωτη φορα με επεισε.ευχομαι να συνεχισει αναλογα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

2 καταπληχτικες επεμβασεις

μια στο τετ α τετ στο πρωτο και μια εκει απο τα πλαγια που κανανε μπουκα και την απεκρουσε τελευταια στιγμη

μπραβο ρε κρεσιτς
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εδω και καιρο εδειξε οτι ειναι ο μελλοντικός τερμας μας μεχρι να παει σε αλλη ομαδα η μεχρι να γερασει.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εκπληκτική επέμβαση στο τετ α τετ στην αρχή, αν έμπαινε εκεί θα σκούραιναν πολύ τα πράγματα.
Όπως είπαν πολύ σωστά και κάποιοι προλαλήσαντες, το σημαντικότερο μάλλον είναι πως σήμερα ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά σε τομείς στους οποίους έχει ελαττώματα.
Αυτό με γεμίζει αισιοδοξία.
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Για πολλοστη φορα εδειξε γιατι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι οβασικος τερματοφυλακας...Για εμενα θελει λιγο ακομη βελτιωση στις εξοδους του...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Για πρωτη φορα εννοεις μαλλον? Δεν ειχε δειξει οτι πρεπει να ειναι βασικος μεχρι το χθεσινο παιχνιδι. Αν το χθεσινο δεν ειναι πυροτεχνημα μενει να φανει στα επομενα παιχνιδια. Αν κανει 5 συνεχομενες αναλογες αποδοσεις, τοτε ναι θα με πεισει οτι αξιζει φανελα βασικου.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Νομίζω λέτε ότι να ναι...Ο Κρέσιτς είναι καλύτερος του χαλκιά άνετα!!!!Άντε πλέον έπαιξε 15 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ φέτος και ακόμη τον περνάτε από κρίση..έλεος...
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”