Χα χα χα. Πλακα εχει η συζητηση για την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ “επιστημη” του μανατζμεντ και του directing in an executive fashion. Μην στεναχωριεστε παντως οσοι πηρατε Bachelor's απο το Αριστοτελειο, οπως σας προτρεπει αυτη η ευγενικη ψυχη με την καλαισθησια των εκφρασεων και την παραδειγματικη λεπτοτητα, ο Φαντομας. Και ο Βασιλης, το προτυπο του, απο εκει το πηρε (το Bachelor's. Αρχες δεκαετιας '80 μαλιστα αν δεν κανω λαθος. ΠΑΣΟΚ-”σοσιαλισμος”-ο Τζουμακας βγαζει λογους για το ΕΑΜ και τον Βελουχιωτη- ο Ανδρεας και ο Κανταφι : μια ιστορια παθους κτλ) Στην συνεχεια εκανε τις “μεταπτυχιακες” και “διδακτορικες” “σπουδες” του σε αλλο “χωρο”.
Μην παρεξηγηθειτε σας παρακαλω οσοι εχετε κανει σπουδες management-finance-insurance/investment κτλ (δεν εχω εσας κατα νου αλλωστε και το εννοω αυτο). Το λεω, γιατι και εγω Bachelor's και Master's εχω σε αυτους τους τομεις και μαλιστα σε ενα απο τα πιο hot πανεπιστημια της Βρετανιας σε αυτο το “γνωστικο” (sic και ξανα-μανα sic) αντικειμενο. Απλα καποια στιγμη μου ηλθε η θεια Επιφοιτηση διαβαζοντας ενα βιβλιαρακι των 100 σελιδων, κοιταξα τα μουτρα μου στο μελλον και ειδα οτι υπηρχε εξαιρετικη πιθανοτητα να μοιαζουν με αυτα του Λουί ντε Φινές του φορουμ (σαν και αυτον το department στο hot university που φυτησα-δεν κανω ορθογραφικο λαθος- ειχε πολλους). Επειδη λοιπον ειμαι ναρκισσιστικο παληκαρι (οπως μου ειχε πει προσφατα και ενας φιλος) και ηθελα το προσωπακι μου να ειναι ομορφουλικο την πηρα αλλιως την ροτα στη συνεχεια.
Μην μασατε απο τα εγχειριδια που παραθετει ο Λουί. Τα εχω φαει (παλιοτερα, ευτυχως!!) με το κουταλι. Πιστεψτε με, υπαρχουν ακομα πιο ηλιθιοι ορισμοι του executive director, του human resource vibrator και του official masturbator απο αυτον του Hill και του Jones που προτιμαει ο Λουί. Δεν θα συζητησω που οδηγησε τον κοσμο (και σε τι χειροτερα ακομα σκ*τα θα τον παει) το γενικευμενο executive wanking, μια και η κατασταση εχει διαμορφωθει ως εξης πλεον : Ο καθενας για τον εαυτο του και ο Θεος εναντιον ολων.
Μενοντας λοιπον στα πλαισια αυτου του φορουμ, μου μενουν οι εξης αποριες : Το “λαμογιο” ο Ζαγορακης που και ποτε σπουδασε διοικηση επιχειρησεων, ο “αχρηστος” ο Βρυζας που και ποτε σπουδασε σπορτς μανατζμεντ, αλλα και ο “αδαμαντινος” Βασιλης που και ποτε σπουδασε εξεκιουτιβ νταιρέκτινγκ?
ΥΓ1: “Ο Ολυμπιακος ειναι φιλος μας” - Λουί ντε Φαντομάτσας

(με χιουμορ και σεβασμο παντα αδελφε μου, μην τρελαινεσαι

)
YΓ2:Η λεξη αγαπητε μου Λουι ειναι κομμουνιστες οχι κουμουνιστες. Κουμουνιστες θα ηταν αν εβγαινε απο την λεξη Κουμουνα. Αλλα τετοια λεξη δεν υπαρχει. Κουρουνα υπαρχει, οπως και Κουδουνα επισης. Για το μελλον, και σαν προταση για να μπορεις να ειρωνευεσαι με μεγαλυτερη επιτυχια, θα προτεινα να χρησιμοποιεις την λεξη κλαψομουνιστες. Αδελφικα

και ΠΑΟΚτσηδικα

παντα και με τον δεοντα σεβασμο

.