thrix έγραψε:Σωστός απόλυτα. Αυτή είναι η απάντηση και στον kos που ρωτάει παραπάνω.dimbar έγραψε:Αδερφέ Φαντομά θα αστειεύεσε.Ξέρεις ότι τέτοιες περιγραφές θέσεων υπάρχουν άπειρες και δεν ταυτίζονται και ποστάρεις απο wikipedia όπου καθένας μπορεί να βάλει ότι ορισμό θέλει στο αντίστοιχο λήμα.
Η ουσία έιναι οτι το ΔΣ της ΑΕ εκχωρεί ότι δικαίωμα θέλει σε όποιον θέλει και με βάση τα αποτελέσματα κρίνεται από τούς μετόχους.
Bachelor's ARISTOTELEIO
M. Sc. UNIVERSITY OF MICHIGAN (field Marketing)
Ph.D. UNIVERSITY OF ILLINOIS URBANA-CHAMPAIGN (major Finance- minor Marketing)
Φαντομά θες να σου γράψω στο wikipedia ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα κύπελα ευρώπης από οποιαδήοτε άλλη ομάδα στο σύμπαν?
Αμα θες το γράφω και μετά πόσταρέ το εδώ να βγάλουμε γούστα.![]()
Επίσης μην τρως αυτούσιο τον πρόλογο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι περισσότεροι που διδάσκουν έχουν ελάχιστη (η καθόλου) εργασιακή πείρα. Δεν λέω ότι τα διπλώματα είναι άχρηστα αλλά θέλει και λίγο φίλτρο αυτό που ακούς εκεί μέσα.
Μου θυμίζετε τον εαυτό μου πιτσιρικά που οταν κυνηγούσαμε δύο άτομα την ίδια γκόμενα είμασταν έτοιμοι να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε.![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΚΑΡΑ έχεις επίπεδο και δεν το ξέρεις.

thrix θέλω να μου γράψεις ότι θέλεις στο wikipedia, μόνο που αυτό που σου έγραψα το γράφει στο παρακάτω βιβλίο:
References
1. Charles W. L. Hill, and Gareth R. Jones, (2001) Strategic Management. Houghton Mifflin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_director
Τέλος όσο αναφορά τα πτυχία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Παρόλο που αν τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι στην αγορά κατάφερα με το παραπάνω να τα αξιοποιήσω και να τα αποσβέσω 100%. Τα πτυχία τα ανάφερα εντελώς συμπτωματικά για να δείξω ότι έχω κάνει κάποια διατριβή με το θέμα.
Και τέλος συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές περιγραφές θέσεων ‘Εκτελεστικός Διευθυντής = Executive director’ αλλά δεν συμφωνώ ότι δεν ταυτίζονται, αλλά, πάνω κάτω αναφέρουν τα ίδια.
Αν έχετε κανένα έγκυρο reference να μου αποδείξετε το αντίθετο θα ήθελα να το διαβάσω.
Πάντως thrix από τα λεγόμενα σου θα πρέπει να είσαι και εσύ απόφοιτος του Bachelor's ARISTOTELEIO