Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Fantomas »

thrix έγραψε:
dimbar έγραψε:Αδερφέ Φαντομά θα αστειεύεσε.Ξέρεις ότι τέτοιες περιγραφές θέσεων υπάρχουν άπειρες και δεν ταυτίζονται και ποστάρεις απο wikipedia όπου καθένας μπορεί να βάλει ότι ορισμό θέλει στο αντίστοιχο λήμα.
Η ουσία έιναι οτι το ΔΣ της ΑΕ εκχωρεί ότι δικαίωμα θέλει σε όποιον θέλει και με βάση τα αποτελέσματα κρίνεται από τούς μετόχους.

Bachelor's ARISTOTELEIO
M. Sc. UNIVERSITY OF MICHIGAN (field Marketing)
Ph.D. UNIVERSITY OF ILLINOIS URBANA-CHAMPAIGN (major Finance- minor Marketing)
Σωστός απόλυτα. Αυτή είναι η απάντηση και στον kos που ρωτάει παραπάνω.

Φαντομά θες να σου γράψω στο wikipedia ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα κύπελα ευρώπης από οποιαδήοτε άλλη ομάδα στο σύμπαν?

Αμα θες το γράφω και μετά πόσταρέ το εδώ να βγάλουμε γούστα. :)
Επίσης μην τρως αυτούσιο τον πρόλογο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Οι περισσότεροι που διδάσκουν έχουν ελάχιστη (η καθόλου) εργασιακή πείρα. Δεν λέω ότι τα διπλώματα είναι άχρηστα αλλά θέλει και λίγο φίλτρο αυτό που ακούς εκεί μέσα.

Μου θυμίζετε τον εαυτό μου πιτσιρικά που οταν κυνηγούσαμε δύο άτομα την ίδια γκόμενα είμασταν έτοιμοι να τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε. :) :) :)

ΠΑΟΚΑΡΑ έχεις επίπεδο και δεν το ξέρεις.
:)

thrix θέλω να μου γράψεις ότι θέλεις στο wikipedia, μόνο που αυτό που σου έγραψα το γράφει στο παρακάτω βιβλίο:

References
1. Charles W. L. Hill, and Gareth R. Jones, (2001) Strategic Management. Houghton Mifflin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_director

Τέλος όσο αναφορά τα πτυχία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Παρόλο που αν τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι στην αγορά κατάφερα με το παραπάνω να τα αξιοποιήσω και να τα αποσβέσω 100%. Τα πτυχία τα ανάφερα εντελώς συμπτωματικά για να δείξω ότι έχω κάνει κάποια διατριβή με το θέμα.
Και τέλος συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές περιγραφές θέσεων ‘Εκτελεστικός Διευθυντής = Executive director’ αλλά δεν συμφωνώ ότι δεν ταυτίζονται, αλλά, πάνω κάτω αναφέρουν τα ίδια.
Αν έχετε κανένα έγκυρο reference να μου αποδείξετε το αντίθετο θα ήθελα να το διαβάσω.

Πάντως thrix από τα λεγόμενα σου θα πρέπει να είσαι και εσύ απόφοιτος του Bachelor's ARISTOTELEIO :)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

knock knock...

Εεεεε...συγνωμη.Το σεμιναριο "Ελατε να σας μυησουμε στη διοικηση επιχειρησεων και αλλα τετοια νοστιμα" εδω ειναι??? :) :) :) :)

Ζητω η περηφανη εργατια ρε!!!

Με Γκαγκατση κι οτι κατσει λοιπον!

Εκ του αποτελεσματος θα κριθει κι αυτος.Αν ειχε πραγματικα καταλυτικη συμετοχη για την αποκτηση του Κουτσιανικουλη , τοτε συγχαρητηρια.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από DimisK »

Slade έγραψε:
DimisK έγραψε:
Slade έγραψε:
Τι ακριβως εννοεις φιλε DimisK οταν λες οτι ο Γκαγκατσης ειναι γεφυρα για την επομενη μερα ?? Για κανε ενα εξπλειν πλιζ

Είναι ο άνθρωπος που κάνει ή θα κάνει τις επαφές για την μετά Ζαγοράκη εποχή. Η οποία βέβαια δεν αποκλείεται να συμπεριλάμβάνει και τον Ζαγοράκη. Ο ίδιος όπως θα ξέρεις έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι για πάντα στον ΠΑΟΚ. Και οτι η ομάδα για να προχωρήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη απαιτεί κεφάλαια. Μεγάλα κεφάλαια που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να δίνει διαρκώς ο κόσμος. Και θα συμφωνήσω μαζί του. Δεν μπορεί επ΄άπειρον ο κόσμος να δίνει. Η προσφορά του έχει ταβάνι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαρκώς ΑΜΚ. Αν θέλουμε να μείνουμε σε επίπεδο πρωταθλητισμού, απαιτείται πολύ χρήμα, όχι στραγάλια.

Είναι δεδομένο πλέον ότι η επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει μεγαλοεπενδυτές με Πρόεδρο κατά πάσα πιθανότητα τον Ζαγόρ. Οι προεργασίες έχουν ξεκινήσει και μέσα στο 2010 ενδέχεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.
Σιγουρα για την ομαλη λειτουργια της ΠΑΕ χρειαζονται πολλα χρηματα και ειναι λογικο το γεγονος οτι κοσμος απο μονος του δεν μπορει να στηριξει οικονομικα την ομαδα.Το σεναριο που περιγραφεις , ενας ΠΑΟΚ με προεδρο το Ζαγορακη που θα χρηματοδοτειται απο ορισμενους ισχυρους οικονομικα επιχειρηματιες ειναι μια καλη λυση θεωρω.Οταν λες οτι οι προεργασιες εχουν ηδη ξεκινησει ειναι προφανες οτι γνωριζεις δυο-τρια πραγματα σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα.Σε μια τετοια περιπτωση παντως αυτο που συμπεραινω εγω ειναι οτι ο Γκαγκατσης θα εχει τον ρολο του διαμεσολαβητη ,θα ειναι δηλαδη το ατομο που με την εμπειρια του στο χωρο θα προσεγγισει κ θα διαπραγματευτει τις διαφορες συμφωνιες με τους ενδιαφερομενους επενδυτες.

Λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω κάποια πράγματα. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στο μάτι μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Και θα προκύψουν πολλές προτάσεις. ο Ζαγόρ δεν έχει την εμπειρία να τις αξιολογήσει μόνος του. Αυτό θα το κάνει και με τη βοήθεια του Γκαγκάτση.
Εκείνο που θέλω να πω όμως είναι το εξής: Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα, όσο πιο πολύ κόσμο συσπειρώνει τόσο ανεβαίνει η υπεραξία της η εμπορική και τόσο πιο πολλά έσοδα θα έχει από τους υποψήφιους επενδυτές. Εν κατακλείδι πρέπει ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούμε και να την αυξήσουμε την υπεραξία στο μέγιστο βαθμό.

Ξέρω ότι όλα αυτά θα ξενίσουν πολλούς και θα τους ξενερώσουν, καθώς είναι άκρως τεχνοκρατικά. Αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι πλέον τεχνοκρατικό. Κι αν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε στην κορυφή, πρέπει να πορευθούμε τεχνοκρατικά.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Οι επιλογές της διοίκησης όμως πρέπει να είναι προσεκτικές.

Και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι κοντά στη διοίκηση, να τη στηρίξουν, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Σ' αυτο που λες ομως Δημητρη , προβλεπω μεγαλες τριβες μεταξυ κοσμου-διοικησης.Ειναι πλεον γνωστο και στο κοκκινοχωμα της ερημου της Αυστραλιας οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ο πλεον καχυποπτος και ο πλεον δυσπιστος (και οχι αδικα εως ενα σημειο)

Νομιζω οτι τουλαχιστον για αρχη , ο κοσμος δεν θα δεχτει κανεναν αγνωστο ή και γνωστο ομιλο ή μεγαλοεπενδυτη εν λευκο.Μονο αν ο Ζαγορακης μεινει ως προεδρος να κραταει τα γκεμια.

Ειμαι πολυ σιγουρος οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ φοβουνται οτι ολοι θα ερθουν και θα δειχνουν καλοι και προθυμοι στην αρχη και στη συνεχεια , μολις φυγουν οι τωρινοι ανθρωποι της διοικησης και μεινουν αυτοι μονοι τους , θα τα ρημαξουν ολα.Και να σου πω την αληθεια το φοβαμαι κι εγω αυτο.

Ο λαος βλεπει το Ζαγορακη ως τον δικο του ανθρωπο.Ως το δικο του "ματι" μεσα στα γραφεια.Και μαλλον ολοι τον θελουμε πιστευω ως τον πλεον αρμοδιο αντιπροσωπο μας στο ιδιο τραπεζι με τους μεγαλοεπενδυτες (εαν αυτοι ερθουν τελικα)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο ίδιος ο Κουτσιανικούλης λοιπόν ευχαρίστισε τον Γκάγκ δημόσια για την μεταγραφή του.
Απορία τέλος λοιπόν για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

γιατι τον γκαγκατςςςςςςςς τν βλεπω πρόεδρο σε κανα 2 χρονάκια??????
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Στο μυαλό μου είσαι...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Isaak the Greek έγραψε: Νομιζω οτι τουλαχιστον για αρχη , ο κοσμος δεν θα δεχτει κανεναν αγνωστο ή και γνωστο ομιλο ή μεγαλοεπενδυτη εν λευκο.Μονο αν ο Ζαγορακης μεινει ως προεδρος να κραταει τα γκεμια.
Σίγουρα Ισαακ δεν θα δοθεί σε κανέναν η διοίκηση εν λευκώ. Το κακό παρελθόν δεν θα ξαναέρθει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Ζαγοράκης είναι το πλέον πιθανό να παραμείνει Πρόεδρος για αρκετά χρόνια ακόμα. Το ενδεχόμενο να έρθει ένας μεγαλοεπιχειρηματίας και να κάνει ότι θέλει εν λευκώ, δεν υπάρχει πλέον.

Ο Ζαγόρ και ο Γκάγκα εξετάζουν το ενδεχόμενο ύπαρξης επενδυτών σε συνεργασία με μια λαϊκή βάση, η οποία θα έχει λόγο στα κοινά.

Αν ο κόσμος δεν δεχτεί έναν μεγαλοεπενδυτή με την έννοια της εξαγοράς της ΠΑΕ, υπάρχει και η λύση της στήριξης εν μέσω χορηγιών. Το τελευταίο είναι ένα σενάριο που ήδη συζητιέται αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Μακαρι Δημητρη , μακαρι...Μονο αυτο μπορουμε να πουμε προς το παρον.Παντως αφου οπως λες λογω επαγγελματος γνωριζεις καποια πραγματα και ειναι ενθαρυντικα δεν εχω λογο να μην σε εμπιστευτω φιλαρακι.Να σαι καλα και για τις πληροφοριες και μην ξεχνας να ποσταρεις οποτε εχεις νεα
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Χα χα χα. Πλακα εχει η συζητηση για την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ “επιστημη” του μανατζμεντ και του directing in an executive fashion. Μην στεναχωριεστε παντως οσοι πηρατε Bachelor's απο το Αριστοτελειο, οπως σας προτρεπει αυτη η ευγενικη ψυχη με την καλαισθησια των εκφρασεων και την παραδειγματικη λεπτοτητα, ο Φαντομας. Και ο Βασιλης, το προτυπο του, απο εκει το πηρε (το Bachelor's. Αρχες δεκαετιας '80 μαλιστα αν δεν κανω λαθος. ΠΑΣΟΚ-”σοσιαλισμος”-ο Τζουμακας βγαζει λογους για το ΕΑΜ και τον Βελουχιωτη- ο Ανδρεας και ο Κανταφι : μια ιστορια παθους κτλ) Στην συνεχεια εκανε τις “μεταπτυχιακες” και “διδακτορικες” “σπουδες” του σε αλλο “χωρο”.

Μην παρεξηγηθειτε σας παρακαλω οσοι εχετε κανει σπουδες management-finance-insurance/investment κτλ (δεν εχω εσας κατα νου αλλωστε και το εννοω αυτο). Το λεω, γιατι και εγω Bachelor's και Master's εχω σε αυτους τους τομεις και μαλιστα σε ενα απο τα πιο hot πανεπιστημια της Βρετανιας σε αυτο το “γνωστικο” (sic και ξανα-μανα sic) αντικειμενο. Απλα καποια στιγμη μου ηλθε η θεια Επιφοιτηση διαβαζοντας ενα βιβλιαρακι των 100 σελιδων, κοιταξα τα μουτρα μου στο μελλον και ειδα οτι υπηρχε εξαιρετικη πιθανοτητα να μοιαζουν με αυτα του Λουί ντε Φινές του φορουμ (σαν και αυτον το department στο hot university που φυτησα-δεν κανω ορθογραφικο λαθος- ειχε πολλους). Επειδη λοιπον ειμαι ναρκισσιστικο παληκαρι (οπως μου ειχε πει προσφατα και ενας φιλος) και ηθελα το προσωπακι μου να ειναι ομορφουλικο την πηρα αλλιως την ροτα στη συνεχεια.

Μην μασατε απο τα εγχειριδια που παραθετει ο Λουί. Τα εχω φαει (παλιοτερα, ευτυχως!!) με το κουταλι. Πιστεψτε με, υπαρχουν ακομα πιο ηλιθιοι ορισμοι του executive director, του human resource vibrator και του official masturbator απο αυτον του Hill και του Jones που προτιμαει ο Λουί. Δεν θα συζητησω που οδηγησε τον κοσμο (και σε τι χειροτερα ακομα σκ*τα θα τον παει) το γενικευμενο executive wanking, μια και η κατασταση εχει διαμορφωθει ως εξης πλεον : Ο καθενας για τον εαυτο του και ο Θεος εναντιον ολων.

Μενοντας λοιπον στα πλαισια αυτου του φορουμ, μου μενουν οι εξης αποριες : Το “λαμογιο” ο Ζαγορακης που και ποτε σπουδασε διοικηση επιχειρησεων, ο “αχρηστος” ο Βρυζας που και ποτε σπουδασε σπορτς μανατζμεντ, αλλα και ο “αδαμαντινος” Βασιλης που και ποτε σπουδασε εξεκιουτιβ νταιρέκτινγκ?

ΥΓ1: “Ο Ολυμπιακος ειναι φιλος μας” - Λουί ντε Φαντομάτσας :) :) (με χιουμορ και σεβασμο παντα αδελφε μου, μην τρελαινεσαι :) :) )

YΓ2:Η λεξη αγαπητε μου Λουι ειναι κομμουνιστες οχι κουμουνιστες. Κουμουνιστες θα ηταν αν εβγαινε απο την λεξη Κουμουνα. Αλλα τετοια λεξη δεν υπαρχει. Κουρουνα υπαρχει, οπως και Κουδουνα επισης. Για το μελλον, και σαν προταση για να μπορεις να ειρωνευεσαι με μεγαλυτερη επιτυχια, θα προτεινα να χρησιμοποιεις την λεξη κλαψομουνιστες. Αδελφικα :) και ΠΑΟΚτσηδικα :) παντα και με τον δεοντα σεβασμο :) :) :) .
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παρακαλούντε οι Hideguti-Fantomas και όσοι γράφουν στο τόπικ να σταματήσουν εδώ τις αλληλοκατηγορίες.

Επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται.
Πολιτικές συζητήσεις καλό είναι να αποφεύγονται επίσης.

Όχι τίποτα άλλο αλλά για το φουκαριάρικο το τόπικ που θα πάρει άλλη μορφή και στο τέλος την μυρίζομαι την δουλειά να τρώει και λουκέτο απο κάποιον admin.

Απο την θέση μου προς το παρόν το αφήνω ως έχει και αν τυχόν κλειδωθεί τα ποστ του αλληλοσπαραγμού θα εξαφανιστούν.

:?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

I LOVE YOU TOO :)

Χαχαχα :)

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και έγραψες ένα τόσο ωραίο κείμενο για μένα Hideguti. :)

Μου αρέσεις, σε πάω! :)

Υ.Γ.:Τα ποστς του Hide είναι τόσο ωραία ποστς με επίπεδο και αρκετοί δόση χιούμορ που δεν βρίζουνε και δεν προσβάλουν κανένα. Τέτοια καζούρα είναι απαραίτητη στα φόρουμ για να γελάμε και λιγάκι.

Όσο για τον Φαντομά τον έκανε ο μεγάλος Ζαν Μαρε και όχι ο Λούι. :)
kos

Δημοσίευση από kos »

μετρατε τις @ουτσες σας ή κανω λαθος?

hide βιβλιαρακι του μαο στον βιβλιοθηκη του lse το βρηκες? :) :) :)
edika

Δημοσίευση από edika »

O βασιλης αυτος αριστερα δεν ειναι βρε παιδια; η κανω λαθος;
πολυ γλυκο χαμογελο αυτος ο νεος εκτελεστικος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Fantomas έγραψε:Υ.Γ.:Τα ποστς του Hide είναι τόσο ωραία ποστς με επίπεδο και αρκετοί δόση χιούμορ που δεν βρίζουνε και δεν προσβάλουν κανένα. Τέτοια καζούρα είναι απαραίτητη στα φόρουμ για να γελάμε και λιγάκι.
Πολύ σωστά! Συμφωνώ απόλυτα! Ο Hide είναι κόσμημα για το φόρουμ. Και ότι κι αν πει, κανένας νοήμων από εμάς δεν δικαιούται να εκνευρίζεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”