Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Betonieras

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Betonieras »

Στο τελευταιο κ εγω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.. Οσο για το αλλο που ειπες τετοια λαθη δε γινονται κτλ σε πληροφορω πως γινονται κ στις μεγαλυτερες πολυεθνικες κ διορθωνονται λιγο μετα... Το οτι γενικα δεν τα μαθαινουμε εμεις ολα αυτα ειναι γιατι δε γινεται να τα πληροφορουμαστε ολα αυτα καθημερινα... Απλα... Κ μετοχες της πιο μεγαλης αμερικανικης τραπεζας να χεις μια φορα το χρονο ενα ενημερωτικο περιληπτικο δελτιο θα σου στελνουν που θα λεει τοσα τοσα τοσα... Γενικα κοινως οσα χρειαζεται να ξερει... Το τι γινεται τωρα μεσα απο τους 4 τοιχους της εταιριας ειναι κατι που αν μη τι αλλο δε μας αφορα... μας μας αφορα μονο το κερδος μας... Η στην προκειμενη αν το αποτελεσμα δειχνει πως τα λεφτα μας πιασαν τοπο... Εγω βλεπω οτι πιασαν κ πιανουν απο κει κ περα τελος... Κ οποιος θελει ολα αυτα να τον αφορουν μπορει απλα να παρει μετοχες και στην επομενη γενικη συνελευση να ζητησι μεσα απο τα νομιμα οργανα κ διαδιακασιες τη διοικηση της ΠΑΕ... Γι αυτο κ οι διοικουντες των ανωνυμων εταιρειων θεωρουνται κ αντιπροσωποι... Γιατι αντιπροσωπευουν τις χιλιαδες εκα;τονταδες η οτιδηποτε των μετοχων... Γιατι δε γινεται μια ΑΕ κ κατ επεκταση μια ΠΑΕ να την διοικουν 2000 ανθρωποι... Ελπιζω να εγινε το σκεπτικο μου κατανοητο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

betoniera o fuzztone ειναι υποστηρικτης του γιαννη παπαδοπουλου που τον σουταρανε απο την διοικηση ξερεις αυτον του χαρβαρντ που ηθελε να κανει τραπεζα ΠΑΟΚ 
......ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΖΑΓΟΡ .....
ΕΓΩ ΛΕΩ ΘΟΔΩΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ
ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ....
Betonieras

Με το τελευταιο εννοω το περι αμοιβων που ειπε ο φιλος fuzztone περι αμοιβων... Οσο για αυτο με τα τιμολογια τι να σου πω μαν δεν ειναι κ τοοοσο πια θεμα... Δλδ, αμα ειχες μια επιχειρηση κ επαιρνες απο ενα CATERing φαι για τις δεξιωσεις σου μια μερα που θα παρρηγγελνες κατι για το σπιτι δεν θα το κοβες τιμολογιο στην εταιρεια...? Για τον απλο λογο να γλιτωσεις απο την επιχειρηση σου ΦΠΑ... Μιας κ λες πως ασχολεισαι με τα οικονομικα... Ξερω το απλοποιω επικινδυνα αλλα λιγο πολυ ετσι ειναι κ το κανουμε ολοι μας...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ενταξει πλακα κανω ,εννοειται οτι αυτα να ηταν τα εξοδα τωρα..!!

Οταν μιλαμε για Α.Ε μιλαμε για μεγαλα ποσα οχι τωρα ενα catering ,η ενα εισιτηριο η δεν ξερω και εγω τι αλλο..

Εδω υπαλληλος εισαι και κοβεις τιμολογια για βενζινη ,για διαμονη κ.τ.λ..

Αυτα ειναι αμελητεα εξοδα...Αλιμονο τωρα να πουμε γι αυτα...

Ισα ισα πρεπει να εμφανιζεις και εξοδα αλλα οχι σπαταλες ειδικα τωρα που εχουν αλλαξει και τα φορολογικα των εταιριων και ολα ξεψαχνιζονται...
Betonieras

Δεν ξερω φιλε moican4... Αυτα τα περι μεγαλων ποσων μονο απο στοματα ανθρωπων που δεν ειμαι σιγουρος οτι θελουν η τους συμφερει το καλο του ΠΑΟΚ... Θα δειξει η ιστορια με αρχη την αυριανη μερα...Το resume της σκεψης μου: Στηριξη στην ΠΑΟΚαρα μας κ οχι στησιμο στον τοιχο. Αν μη τι αλλο υπαρχουν τοσοι αλλοι λογοι να το κανουμε...
Άβαταρ μέλους
Kouniados
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kouniados »

Η άποψή μου είναι η εξής...

Παρασκευή 20/8/2010. Οι παίκτες λένε ορθά - κοφτά στη διοίκηση οτι αν δεν μπουνε χρήματα, ξεκινούν αποχή μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Τι πήραν; Υποσχέσεις οτι θα πληρωθούν στις 27/8... @@
Παρασκευή 03/09/2010. Οι παίκτες λένε στη διοίκηση οτι δε πάει άλλο η κατάσταση και οτι κάποιοι δεν θέλουν να πάνε στη Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό... Η ομάδα ταξίδεψε μαζί με τον Ζαγοράκη για να αποφευχθεί καμία στραβή, και πάλι πήραν υποσχέσεις
Δευτέρα 06/09/10. Οι παίκτες πήραν υποσχέσεις και ημερομηνίες απο τον Κωνσταντινίδη για το πότε θα πληρωθουνε. Τα έχουν πάρει πιο άσχημα απο ποτέ, διότι δεν μπορεί να τους πει κανένας τίποτα. Είναι στους ομίλους και έχουν ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Και πάλι πήραν υποσχέσεις.

Το χρέος αγγίζει τα 3.000.000 και μέχρι τώρα τα "έξτρα" έσοδα από το Γιουρόπα Λιγκ είναι κοντά στα 2.000.000 (εισιτήρια + μπόνους της ΟΥΕΦΑ) και μένει 1.000.000 και μπορεί αν βρεθεί μέσω του κυπέλλου (κλήρωση εντός έδρας, καμια πρόκριση) και με νίκες στον όμιλο και βέβαια με πρόκριση στους "32".

Με φλόκο στη Τρίπολη, ο παίκτης δίνει πάτημα στη διοίκηση να πει "καλά ρε κ*λόπαιδα.... κλπ κλπ κλπ". Με νίκη, ο παίκτης πάει και λέει "ρε μνία, εγω μαμιέμαια κάνω ράνω και ακόμα; άντε μη τα πάρω..."

Να κάνουμε μια υποθετική κουβέντα. Έστω οτι μαζεύτηκαν απο τα διαρκείας 10 δραχμές. Το μπάτζετ είναι 12 δραχμες + 4 δραχμές που δε πληρώθηκαν απο πέρυσι. άρα μιλάμε για 10 με 16.

Αυτά τα 10 είναι όλη τη χρονιά, δεν έχει λογική να βγάλουν τώρα απο αυτά τα 10 τις 4 δραχμές απο πέρυσι + τις όσες είναι για Ιούλιο και Αύγουστο. Περιμένουν να δουνε πόσες είναι όλες οι δραχμές για να αρχίσουν το μοίρασμα. Στις 10 δραχμές προστέθηκαν οι 2 δραχμές απο την ΟΥΕΦΑ και η μια δραχμή απο τον ΟΠΑΠ. άρα είμασετ στο 13 απο τις 16.

Και τώρα που ξέρουν το 90% των προσδοκόμενων εσόδων έχει κλείσει, θα ξεκινήσουν την αποπληρωμή.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

eorptol έγραψε:betoniera o fuzztone ειναι υποστηρικτης του γιαννη παπαδοπουλου που τον σουταρανε απο την διοικηση ξερεις αυτον του χαρβαρντ που ηθελε να κανει τραπεζα ΠΑΟΚ 
Πότε επιτέλους θα σταματήσουν αυτά?
Εχεις γίνει πιό γραφικός και απ' το Πήλιο....
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

fuzztone έγραψε:Σορρυ φίλε, αλλά νομίζω ότι έχεις πολύ χαμηλά στο μυαλό σου την ΕΤΑΙΡΕΙΑ που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ εταιρείες στην Ελλάδα.

Αν είναι ποτέ δυνατόν σε εταιρείες κολοσσούς να γίνονται τέτοια λάθη και να μην τρέχει τίποτε. Εμένα δε με ενδιαφέρει για ποιο λόγο βρίσκεται ο Βιολίδης εκεί. Με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλειά που ανέλαβε. Αλίμονο αν πιστεύουμε ότι μας κάνει χάρη. ΑΛΙΜΟΝΟ.

Και η ιστορία περί "χάνει το χρόνο του" κτλ, ας σταματήσει επιτέλους. Ας βγει η διοίκηση να ανακοινώσει αμοιβές σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στη διοίκηση της εταιρείες, πράγμα που είναι καθόλα λογικό, επιθυμητό και προπάντων ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Οι αμοιβές να είναι σε αναλογία με τις αντίστοιχες των μεγάλων επιχειρήσεων, δηλαδή ΠΑΧΥΛΕΣ.
Ως μεγαλη εταιρια λοιπον αναρτιζει και καθε χρονο ισολογισμο http://www.paokfc.gr/files/isologismos.pdf
διαβασε τον λοιπον και αφου βρεις τα λαθη να τα υποδειξεις στους διοικουντες. Οσο για τις εταιριες κολοσους και τα λαθη του προσωπικου τους γινονταν, γινονται και θα γινονται οσο ανθρωποι βρισκονται πισω απο την διοικηση τους. Δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι η ΠΑΕ να ανακοινωνει ποσο και σε ποιν πληρωνει τι.
Ουτος η αλλως σε μια πετυχημενη εταιρια δεν χωρα αμφιβολια οτι οι μισθοι με την προσφορα τουλαχιστον ισοβαθμουν
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Betonieras έγραψε:Δεν ξερω φιλε moican4... Αυτα τα περι μεγαλων ποσων μονο απο στοματα ανθρωπων που δεν ειμαι σιγουρος οτι θελουν η τους συμφερει το καλο του ΠΑΟΚ... Θα δειξει η ιστορια με αρχη την αυριανη μερα...Το resume της σκεψης μου: Στηριξη στην ΠΑΟΚαρα μας κ οχι στησιμο στον τοιχο. Αν μη τι αλλο υπαρχουν τοσοι αλλοι λογοι να το κανουμε...

Συμφωνω, μακαρι αυριο να μας λυθουν οσες αποριες δεν εχουν λυθει τοσα χρονια...

Το ευχομαι ειλικρινα.. Το αγωνιστικο κομματι "τρεχει" και πρεπει να ειμαστε διπλα του ,οχι "πισω" του...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Kouniados έγραψε:Η άποψή μου είναι η εξής...
Παρασκευή 20/8/2010. Οι παίκτες λένε ορθά - κοφτά στη διοίκηση οτι αν δεν μπουνε χρήματα, ξεκινούν αποχή μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Τι πήραν; Υποσχέσεις οτι θα πληρωθούν στις 27/8... @@
Παρασκευή 03/09/2010. Οι παίκτες λένε στη διοίκηση οτι δε πάει άλλο η κατάσταση και οτι κάποιοι δεν θέλουν να πάνε στη Κομοτηνή για το φιλικό με τον Πανθρακικό... Η ομάδα ταξίδεψε μαζί με τον Ζαγοράκη για να αποφευχθεί καμία στραβή, και πάλι πήραν υποσχέσεις
Δευτέρα 06/09/10. Οι παίκτες πήραν υποσχέσεις και ημερομηνίες απο τον Κωνσταντινίδη για το πότε θα πληρωθουνε. Τα έχουν πάρει πιο άσχημα απο ποτέ, διότι δεν μπορεί να τους πει κανένας τίποτα. Είναι στους ομίλους και έχουν ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Και πάλι πήραν υποσχέσεις.
Αυτό τώρα που γράφεις είναι άποψη ή πληροφορία??...και αν είναι πληροφορία,σε συνδυασμό μ' αυτό που λες παρακάτω πως η διοίκηση έχει κοντά το 80-90% του φετινού μπάτζετ αλλά δεν πληρώνει και αφήνει τον ΠΑΟΚ να γίνεται μπουρδέλο,γιατί περίμενε να δει πόσα θα μαζέψει, μάλλον για ανέκδοτο μοιάζει.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

erevos187 έγραψε: Ως μεγαλη εταιρια λοιπον αναρτιζει και καθε χρονο ισολογισμο http://www.paokfc.gr/files/isologismos.pdf
διαβασε τον λοιπον και αφου βρεις τα λαθη να τα υποδειξεις στους διοικουντες.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα θα δεις ότι αναφέρομαι σε παλιό ποστ του Betonieras στο οποίο σημειωνόταν ότι ο Βιολίδης είχε κάνει λάθος. Αυτό το γεγονός σχολίασα. Περίμενα πάντως κάτι πιο πρωτότυπο από το πολυφορεμένο "να πας να τα υποδείξεις"... Έχετε χάσει την έμπνευσή σας τελευταία. Εξακολουθεί η τοπ νουθεσία να είναι η "πάνε άσε βιογραφικό στην ΠΑΕ" ;) .
erevos187 έγραψε: Οσο για τις εταιριες κολοσους και τα λαθη του προσωπικου τους γινονταν, γινονται και θα γινονται οσο ανθρωποι βρισκονται πισω απο την διοικηση τους.
Προφανώς. Θέλουμε όμως να ελαχιστοποιούμε τα λάθη. Για να μη σου θυμίσω που θα βρισκόταν ένας υπάλληλος μετά από τέτοια κουτσουκέλα.
erevos187 έγραψε:Δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι η ΠΑΕ να ανακοινωνει ποσο και σε ποιν πληρωνει τι.
Ποιος στο είπε αυτό? Ας μην ανακοινώσει το ποσό. Το θέμα είναι να ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Να κοπούν δηλαδή τα "χάνει το χρόνο του" και "αφιλοκερδώς".
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Συμφωνα με καποια site τα περσυνα οφειλομενα ειναι περιπου 3εκ. Δεδομενου οτι εχει παρει σε ΜΕΤΡΗΤΑ μεχρι τωρα περιπου 8εκ, μπορει καποιος να μου δωσει μια λογικη απαντηση γιατι μεχρι τωρα δεν εχουν δωθει? Και αν δεν μου δωσει καποιος θα το ρωτησω στην επομενη γενικη συνελευση.. Να δω τι θα μου πουν εκει..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος σημερα που να πιστευει οτι καποιος "χανει τον χρονο του " ή "αφιλοκερδως" προσφερει τις υπηρεσιες του..

Ολοι πληρωνονται κανονικα και αυτο θελουμε ολοι μας , να πληρωνονται για να φερνουν εις περας το "εργο" τους στο ακεραιο..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

βγαίνει ένας γραφικός στον δημόπουλο και αρχίζει σε εντονο ύφος να ρωτάει αν πληρώνεται ο Ζαγοράκης? !!!!!!!!
η μαλακία ορισμένων δεν έχει όριο. εντελώς κατεστραμένοι τύποι. δεν γαμάν που δεν γαμάν, γιατί δεν πάνε για ψάρεμα?

είναι δυνατό ρε λακαμά να δουλεύει τζάμπα ο άνθρωπος??? όπως και όλοι όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
Ο Ζαγοράκης και όλοι οι υπόλοιποι της Διοίκησης, από τη στιγμή που δουλεύουν και αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αμοίβονται. Κανείς δεν δουλεύει τζάμπα. Δεν είμαστε φιλανθρωπικός σύλλογος ρε μπαγλαμά!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Bono έγραψε:Λοιπόν...όλο το καλοκαίρι μας είχαν πρηχτεί τα αρκίντια να ακούμε για οικονομική στενότητα και για πωλήσεις,για αγώνα ζωής και θανάτου με τη Φενέρ και πάει λέγοντας.
Πάνω που είπαμε ότι ανασάναμε μετά την πρόκριση να τα πάλι τα μαύρα συννεφάκια.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για κλασσική ΑΡΔιά,αν πρόκειται για για πραγματικότητα ή είναι λίγο απ' όλα πάντως το κακό έχει παραγίνει και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα στην αυριανή συνέντευξη...και εκτός απ την αυριανή συνέντευξη πρέπει να σταματήσουν και αυτά τα μαλακισμένα δημοσιεύματα (ειδικά αν πρόκειται περί διαρροών) που μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ.
Ολες οι ομάδες χρωστάνε και πριμ και μπόνους και συμβόλαια ακόμα και περυσινά,αλλά μόνο στον ΠΑΟΚ γίνεται θέμα τρεις και πέντε...στους άλλους ουδείς ξέρει ποιός είναι απλήρωτος και από πότε.
Η πολλή η ενημέρωση (που εύκολα γίνεται και παραενημέρωση ) βλάπτει....
Αιντε γιατί το κακό παράγινε.
Eκεί είναι το ζουμί...
να μην ενημερώνεται ο κόσμος από τα μμε αλλά από τον ηγέτη της προσπάθειας του....
Πάλι υποθέσεις κάνουμε και στηριζόμαστε στο τι ξέρει ο κάθε αρδ και τι iq έχει για να καταλάβει τι του λένε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”