15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Pablo Contreras

Δημοσίευση από Steenage »

Κοντρέρας: «Ντύθηκα… Μουσλίμοβιτς!»

«Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ..», λέει μία παροιμία. «Όταν δεν σκοράρουν οι επιθετικοί, τότε πηγαίνουν και σκοράρουν οι αμυντικοί», λέμε εμείς.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή το περασμένο Σάββατο χάρη σε ένα γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στο 79’. Ο Χιλιανός σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος με τη φανέλα του Δικεφάλου πετυχαίνοντας και το 2ο γκολ του σε ένα τοπικό ντέρμπι! Το προηφούμενο τέρμα που είχε πετύχει ήταν στο 1-0 επί του Άρη για την 4η αγωνιστική. Συμπτωματικά και εκείνο το γκολ είχε επιτευχθεί στην εστία που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 4.
«Κάθε γκολ είναι γλυκό. Και γίνεται ακόμη πιο γλυκό όταν χαρίζει και τη νίκη στην ομάδα», τόνισε ο Πάμπλο Κοντρέρας στο «Μ» στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε χτες. Ο Χιλιανός υποδέχθηκε το «Μ» στο σπίτι του στο Πανόραμα όπου ζει μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Λορέτο και τα δύο τους παιδιά το Βισέντε και το Ματία.
«Αυτό είναι το σπίτι που θα ζούμε με την οικογένειά μου για τα τουλάχιστον επόμενα τρία χρόνια της ζωής μας», εξομολογήθηκε ο Κοντρέρας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2012. Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια που θα είμαι στην ομάδα. Μακάρι να αρχίσουμε από φέτος με το Κύπελλο…», σχολίασε.
Του ζητήσαμε να σχολιάσει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ηρακλή το οποίο χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0. «Ντύθηκα Μουσλίμοβιτς για μία μέρα!», μας απάντησε με χιούμορ. «Ο Κονσεϊσάο έκανε μία από τις γνωστές σέντρες φαρμάκι που κάνει τόσα χρόνια, εγώ μπήκα στην πορεία της μπάλας και με μία απλή επαφή την έστειλα στα δίκτυα. Όπως οι επιθετικοί βοηθούν στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, έτσι κι εμείς όποτε μπορούμε βοηθάμε στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα σε όλους του τους στόχους και εφόσον συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια»

Τυχερή στην ατυχία της η Λορέτο!

Δύο φορές έχει βρει δίκτυα ο Κοντρέρας στην Τούμπα, κόντρα σε ομάδες της πόλης, Άρη και Ηρακλή, και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο. Και τις δύο φορές η σύζυγός του, η Λορέτο δεν είδε ζωντανά τον άντρα της να σκοράρει! Στο ματς με τον Άρη, η Λορέτο πετούσε από τη Χιλή για τη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τόνισε με χιούμορ ότι ο Πάμπλο σκόραρε από τη χαρά του που θα την έβλεπε. Το Σάββατο, κόντρα στον Ηρακλή, η σύζυγος του Χιλιανού ήταν μεν, στις σουίτες της Τούμπας, αλλά η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να μην μπορέσει και πάλι να καμαρώσει τον άντρα της, τη στιγμή που σκόραρε. Η Λορέτο μας εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη αυτή τη φορά: “Έβλεπα το παιχνίδι στη σουίτα μαζί με τη Λάουρα, τη σύζυγο του Πάμπλο Γκαρσία. Όταν τραυματίστηκε και κάθισε στον πάγκο, ο Γκαρσία πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του και της είπε να πάει στο σπίτι. Καθώς είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου πίσω από της Λάουρας, έπρεπε να κατέβω να το πάρω για να βγει. Στο δρόμο για το πάρκινγκ, προειδοποίησα τη Λάουρα: Έτσι και βάλει τώρα γκολ ο Πάμπλο και το χάσω, θα σε σκοτώσω! Γυρνώντας από το πάρκινγκ, μέσα στο ασανσέρ, άκουσα τον κόσμο από τις εξέδρες να φωνάζει ΓΚΟΛ. Μετά ο εκφωνητής φώναξε από τα μεγάφωνα ‘το πρώτο γκολ για την ομαδάρα μας από τον Πάμπλο… Κοντρέρας, που αντηχούσε από τις εξέδρες! Ελπίζω το επόμενο γκολ που θα πετύχει να το δω ζωντανά…»

Ο Βρύζας, ο Σάντος και οι προτάσεις

Η φιλία του Πάμπλο Κοντρέρας με τον Ζήση Βρύζα είναι γεγονός αποτέλεσε την αφορμή για έρθει ο Χιλιανός στον ΠΑΟΚ. Στην κοινή τους θητεία στη Θέλτα μοιράζονταν και το ίδιο δωμάτιο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι δύο άνδρες συνδέονται από μια βαθιά σχέση αλληλοσεβασμού, αμοιβαίας εκτίμησης και δυνατής φιλίας. Ο Χιλιανός δεν έχει κρύψει ότι ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ οφείλεται στον Βρύζα. “Όταν ο Ζήσης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, ήταν οι μέρες που μόλις είχε λήξει το συμβόλαιο μου με τη Θέλτα. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να έρθω στο Δικέφαλο. Αναγκάστηκα να αρνηθώ, διότι τα παιδιά πήγαιναν ήδη σχολείο στο Βίγκο και δεν ήθελα να διακόψω τη χρονιά τους. Προτίμησα να πάω για έξι μήνες στη Μπράγκα, διότι ήταν μόνο 80 χιλιόμετρα από το Βίγκο και μπορούσα να πηγαινοέρχομαι. Πάντως, είπα στον Βρύζα: ‘Αν είναι να έρθω στην Ελλάδα, θα έρθω μόνο στον ΠΑΟΚ για σένα’. Τον περασμένο Ιανουάριο είχα καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και από άλλες ομάδες. Τον Ιούνιο, οι προτάσεις έπεφταν βροχή. Είχα έρθει σε θέση να κλείσω τελείως το κινητό μου. Πολύ καλή πρόταση μου έκανε η ρωσική Ρούμπιν Καζάν, αλλά εγώ είχα στο μυαλό μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Από τότε που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου μου, με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο άνθρωποι της ΑΕΚ. Συνέχεια με ρωτούσαν: ‘Υπέγραψες; Έλα σε εμάς.’ Αλλά εγώ τους είπα πως έδωσα το λόγο μου και με το Βρύζα δώσαμε τα χέρια. Από ένα σημείο και μετά, απλά δεν σήκωνα άλλο το τηλέφωνο. Πάντως, δεν θέλω να κρύψω πως είχα κάποιες επιφυλάξεις, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα. Έπαιζα πέντε χρόνια σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και μου κακοφαινόταν που θα έπαιζα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την επόμενη μέρα που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκα με τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα και τον Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής μου έκανε τεράστια εντύπωση. Ανέλαβε την Σπόρτινγκ, μόλις είχα φύγει από την ομάδα, αλλά ήρθε και μου μίλησε σαν να με γνώριζε προσωπικά για χρόνια. Του εκμυστηρεύτηκα ότι η Σπόρτινγκ μου έκανε νέα πρόταση και του ζήτησα τη γνώμη του. Εξάλλου, και ο Ζήσης μου είχε πει, πως αν έχω κάτι καλύτερο, να πήγαινα εκεί για το καλό μου. Ο Σάντος όμως, διέλυσε όλες τις επιφυλάξεις μου. ‘Έλα μαζί μας και θα ζήσεις κάτι το απίστευτο’, μου είπε και δεν μπορούσα, παρά να λάβω σοβαρά υπόψη τα λόγια ενός τόσου αξιοσέβαστου προπονητή”.
Οι τελευταίες προτάσεις
Οι προτάσεις για τον Χιλιανό, βέβαια, δεν τελείωσαν τον περασμένο Ιούνιο. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Ρετζίνα του έκανε αρκετά σοβαρή πρόταση, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα, επανήλθε με νέα πρόταση με τα διπλάσια λεφτά από την αρχική. Ο Κοντρέρας ωστόσο, ήταν κάθετος, παρά το τεράστιο χρηματικό ποσό που του προσφερόταν. “Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο επαγγελματίας τιμά το συμβόλαιο του και κυρίως, τιμά το λόγο του. Ξέρω πως αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Ό,τι επιφυλάξεις είχα το καλοκαίρι, δεν υπάρχουν πια. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τον Βρύζα, όμως θα μείνω για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Κάθε μέρα είναι και μια καινούρια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Όσα έχω ζήσει αυτούς τους επτά μήνες, δεν τα έχω ζήσει στα 13 χρόνια που είμαι ποδοσφαιριστής. Ό,τι ζω εδώ, δεν αγοράζεται με χρήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια μου και δεν σκοπεύω να τον αφήσω” Η σύζυγος του βέβαια, μας εκμυστηρεύτηκε ότι ανέκαθεν ζητούσε από τον Πάμπλο να εξετάζει πολύ προσεκτικά τις προτάσεις ομάδων που του προσέφεραν πολλά χρήματα, διότι σκεφτόταν το μέλλον της οικογένειας τους. Ωστόσο, φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν τον προέτρεψε να αλλάξει ομάδα, λόγω των προσφερόμενων χρημάτων. “Ο Πάμπλο δεν θα παίζει για πάντα ποδόσφαιρο και πρέπει να σκεφτόμαστε το μέλλον μας. Βέβαια, τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο ίδιος. Βλέποντάς τον να είναι τόσο ευτυχισμένος που παίζει στον ΠΑΟΚ, στηρίζω την απόφασή του να μείνει εδώ, γιατί δεν τον έχω δει ποτέ τόσο χαρούμενο σε άλλη ομάδα”.

http://www.metrosport.gr/?p=15314
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Μπραβο σου ρε παιχταρα!!!!

Τετοια να ακουω...Αντε πες και σε κανενα φιλαρακι σου (μικροτερο σε ηλικια ομως) να ερθει προς τα δω , αν ειναι καλος βεβαια.

Ετσι ειναι κυριοι.Απο δω και περα θα παρακαλανε να ερθουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ μας!!!

Σου ευχομαι καθε ευτυχια , καθε επιτυχια και ποιος ξερει ... αυριο μεθαυριο σκαουτερ του ΠΑΟΚ στη Χιλη.Γιατι δεν μπορει ενας τετοιος εγκεφαλικος παιχτης να μην εχει το "ματι" να βρισκει ταλεντα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"Από τότε που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου μου, με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο άνθρωποι της ΑΕΚ. Συνέχεια με ρωτούσαν: ‘Υπέγραψες; Έλα σε εμάς.’ Αλλά εγώ τους είπα πως έδωσα το λόγο μου και με το Βρύζα δώσαμε τα χέρια."

ΠΟΥΤΑΝΑ αεκ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.....
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΟΡΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ........
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ
...........ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.......:((((
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Σωστοοοος. Ετσι ρε..
Ολοι θα αποκτήσουν το ρόλο που τους ταιριάζει μόλις κρεμασουν τα παπουτσια τους στην Τουμπα.

Κοντρερας μάτι στη Χιλή
Σεργιο μάτι στην Πορτογαλλία
Μουσλι μάτι στην Βοσνία
Σορλέν μάτι στη Γαλλία
..και ο Καπιταν-Παμπλο μπουνιά στο μάτι του Ντιογκο :twisted:

υγ. το '''σωστοοος'' πήγαινε για τον αδερφό Ισαακ. Αν και συμφωνω και με τον αδερφο εορπολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SATANAS την Δευ 23 Φεβ 2009, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Κοντρέρας: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο»

Μπορεί ο Πάμπλο Κοντρέρας το Σάββατο το βράδυ να σημείωσε ένα σημαντικό τέρμα για τον ΠΑΟΚ στη νίκη (1-0) επί του Ηρακλή, όμως στις δηλώσεις του στη «SportDay» εμφανίζεται προσγειωμένος. Ο Χιλιανός αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχθηκε ότι είχε την τύχη με το μέρος του και θεωρεί πως πάνω από όλα είναι να κερδίζουν οι «ασπρόμαυροι». «Τίποτα δεν έχει τελειώσει με τον Ολυμπιακό», είπε ο 31χρονος άσος για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (04/03) με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοντρέρας:

«Αυτό που μετράει για όλους μας είναι να συνεχίζει η ομάδα με νίκες και όχι τόσο ποιος πετυχαίνει τα γκολ για να έρθουν οι βαθμοί. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση για όλες αυτές τις φάσεις, αλλά το μισό γκολ είναι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ολοι ξέρουμε ότι σε στημένες φάσεις ή όταν ένας συμπαίκτης μας ετοιμάζεται να επιχειρήσει σέντρα, κάποιος πρέπει να πάει στο πρώτο και κάποιος στο δεύτερο δοκάρι. Ευτυχώς η μπάλα πήγε στα δίχτυα και χάρη σε αυτό το γκολ ήρθε μία σημαντική νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γκαρσία :lol: και τόνισε ότι ο παράγοντας τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο για να σκοράρει: «Είχα και την τύχη με το μέρος μου. Οταν είσαι αμυντικός πρέπει να έχεις και τύχη στο πλευρό σου για να σκοράρεις, διότι δεν είσαι συνηθισμένος σε μια τέτοια διαδικασία. Είχα την τύχη στην καριέρα μου, αν και αμυντικός, να ζήσω αρκετές τέτοιες στιγμές, αλλά αυτό που μετράει είναι να προχωράει η ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Κοντρέρας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine. «Στο Κύπελλο έχουμε κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τέλειωσε τίποτα. Θα πάμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα, όπου τίποτα δεν είναι απίθανο. Ολοι θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Η κατάκτησή του πιστεύω ότι μας εμπνέει όλους», είπε ο Χιλιανός στόπερ και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ. Πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ. Και χαίρομαι επίσης που θα μείνω για περισσότερο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για μένα να μπορέσω να κατακτήσω έναν τίτλο μακριά από την πατρίδα μου».

http://www.sport-fm.gr/article/166356
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

5 γκολάκια και τον έφαγες τον Μούσλι παιχταρά μου!
Φανταστικός στην κάλυψη χώρων.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

eorptol έγραψε:"Από τότε που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου μου, με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο άνθρωποι της ΑΕΚ. Συνέχεια με ρωτούσαν: ‘Υπέγραψες; Έλα σε εμάς.’ Αλλά εγώ τους είπα πως έδωσα το λόγο μου και με το Βρύζα δώσαμε τα χέρια."

ΠΟΥΤΑΝΑ αεκ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.....
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΟΡΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ........
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ
...........ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.......:((((

Εχεις απολυτο δικιο παρ' ολιγον συντοπιτη μου.Μακραν η ποιο ευνοιμενη ομαδα φετος.Παλιορουφιανοι!!!!!Πεσ' τα ρε Παμπλο για να ξερουμε ποιοι μας ρουφιανεβουν
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Για παντα ΠΑΟΚ ρε παιχταρα! Τι ολυμπιακος και μλκιες! Ας τους με τον Μενδρινο αυτους!! :)
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Διάβασα τις δηλώσεις του Pablito και γούσταρα ακόμα περισσότερο αυτόν τον παιχταρά!!! Και παιχτικά αλλά και γιατί πρέπει να είναι πολύ σωστός και σαν χαρακτήρας. Μια εντεκάδα με τέτοιους παιχταράδες πρέπει να έχουμε του χρόνου!
Άβαταρ μέλους
geoswe

Δημοσίευση από geoswe »

Δεν γνωρίζω αν πράγματι είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν στο *Ο Βρύζας, ο Σάντος και οι προτάσεις* από τον φίλο τον Steenage ή είναι ένα είδος marketing. Αν είναι αλήθεια χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε παίχτες φιλότιμους όπως ο Κοντρέρας όπως επίσης που έχουμε Ζαγοράκη/Βρύζα/Σάντος.
Προσέξτε τι είπε ο Σάντος ‘Έλα μαζί μας και θα ζήσεις κάτι το απίστευτο’.
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Κοντρέρας: Θέλω το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ
Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος τα στοιχήματα για το ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη δίνουν και παίρνουν. Ο ΠΑΟΚ τον αποτελεσμάτων και όχι του θεάματος πέτυχε άλλη μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Ηρακλή. Ο τρόπος με τον οποίο έφτασε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην κατάκτηση των τριών βαθμών είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθούν στην ομάδα.

Βέβαια όχι ότι δεν γίνονται επισημάνσεις, αλλά η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις διορθώσεις. Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και γίνονται καθημερινά με τις παρεμβάσεις του Φερνάντο Σάντος στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδώσει στην ΠΑΕ την έκθεσή του για τη νέα χρονιά, δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν επιπολαιότητες όταν δεν έχουν εξασφαλίσει το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή ο προπονητής του ΠΑΟΚ τα «έχωσε» στους παίκτες του. Γιατί κάποιοι όπως είπε προτιμούσαν «τακουνάκια» και όχι την ουσία.

Στο τέλος όμως όλοι μαζί πανηγύρισαν μια ακόμη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα Center for αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κατακτήσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Κοντέρας επίσης αποκάλυψε πως αρνήθηκε πρόταση αθηναϊκής ομάδας για χάρη του ΠΑΟΚ.

«Συμφώνησα με τον Ζήση (σ.σ. Βρύζα) και είμαι πολύ ήρεμος για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Είχα αρκετές προτάσεις και μάλιστα καλύτερες οικονομικά, όμως και σε μένα και στην οικογένειά μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και δεν θέλουμε με τίποτα να τ' αλλάξουμε αυτό. Αρνήθηκα πρόταση και αθηναϊκής ομάδας. Δεν σκέφτηκα ούτε μία στο εκατομμύριο να φύγω από τον ΠΑΟΚ».

Εξάλλου, δήλωσε στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Γκαρσία, για τον οποίο είπε ακόμη: «Από τότε που έγινε το σκηνικό με τον Ντιόγκο, οι διαιτητές είναι πολύ ευαίσθητοι μαζί του. Θέλουμε να τους δούμε να φέρονται και σε αντιπάλους μας όπως στον Πάμπλο. Στα παιχνίδια με Αρη, Λεβαδειακό και Ηρακλή προκλήθηκε και δεν αντέδρασε.

Κόντρα στον Ηρακλή το πιο δύσκολο στοιχείο που έπρεπε να ξεπεράσουμε ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Δεν μας βοήθησε στο παιχνίδι μας, αλλά ευτυχώς η μεγάλη ανάγκη που είχαμε για κατάκτηση των τριών βαθμών και η ώθηση του κόσμου μας βοήθησαν να ανεβούμε στο β΄ μέρος” τόνισε αρχικά, μένοντας λίγο παραπάνω στο κομμάτι της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας: “Όταν αγωνίζεσαι μπροστά σ' αυτό το κοινό θες δεν θες θα ανέβεις. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι κακός σε όλο το ματς με τέτοια υποστήριξη. Στο β΄ μέρος θυμίσαμε την εμφάνιση που είχαμε κάνει με τον Ολυμπιακό».

Ο 31χρονος αμυντικός μίλησε με καλά λόγια και για την ομάδα του Ηρακλή: «Με εξέπληξε, όχι τόσο για την αμυντική τακτική του, όσο κυρίως για την τακτική του. Ειδικά στο α΄ μέρος, έβγαινε με ταχύτητα από τα άκρα. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και απορώ πώς δεν είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Ο Κοντρέρας σχολίασε και το γεγονός ότι τα δύο τοπικά ντέρμπι κρίθηκα νμε δικά του γκολ: «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για τα γκολ, αλλά κυρίως γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκει την ηρεμία του με τις νίκες που σημειώνει. Αυτό που μετράει είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Γνωρίζουμε ότι η απόσταση από την πρώτη θέση είναι μεγάλη, εμείς θέλουμε να πάμε, όμως, όσο πιο μακριά γίνεται κι ό,τι βγει».

Πόθος το Κύπελλο

Ακόμη δεν έκρυψε ότι το μυαλό όλων βρίσκεται στο Κύπελλο και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. «Και εγώ και όλη η ομάδα, θέλουμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση και στη συνέχεια και η κατάκτηση του τροπαίου” είπε και πρόσθεσε: “Το Κύπελλο είναι στο μυαλό όλων μας. Στις 4 Μαρτίου θα μπούμε για να παίξουμε το β΄ ημίχρονο μιας διπλής αναμέτρησης στην οποία προηγούμαστε με 1-0. θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Τέλος, χαρακτήρισε τον Λάμπρο Χούτο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έκανε τυχαία καριέρα, ενώ μιλώντας για τους Σορλέν και Λίνο δήλωσε ότι είναι πολύ καλή για την ομάδα η γρήγορη προσαρμογή τους στο υπόλοιπο σύνολο.

http://www.gazzetta.gr/content/view/26119/2/
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εγω θα τον εβαζα και σε κανα ματσακι επίθεση........τοχει πολυ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Με Πανσερραϊκό τελευταία αγωνιστική αν είμαστε αδιάφοροι. :) :)
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

απολαυστικος ηγετης...δεν χορταινεις να τον βλεπεις αν και αμυντικος που δεν πουλαει πολυ η θεση του στο ευρυ κοινο...
οι τοποθετησεις του απλες, ηρεμες και καθαρες και γενικοτερα ο τροπος παιχνιδιου του για σεμιναριο!
δεν ξερω, ας βοηθησουν και οι πιο παλιοι αλλα για μενα μαζι με τον γκαμαρα και τον χενρικσεν ειναι η τριαδα με τους πιο ολοκληρωμενους στοπερ που περασαν απο το ελληνικο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Φοβερός αμυντικός.Ακόμα ένα τέτοιο να είχαμε και θα τρώγαμε γκολ μονο με αίτηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”