Το κτήριο, μαζί με το φυλάκιο και ένα δρομάκι, από την πείρα μου δεν στοίχισαν παραπάνω από 150 χιλ ευρώ.MANIAKOS έγραψε:οποτε ενα ερωτημα (αντεχουμε μια χρονια που ολα τα λεφτα θα πανε σε προπονητικο αλλα χωρις μετεγγραφες ή μετεγγραφες και θα δουμε προπονητικο...? ) μαλλον εχει ευκολη απαντηση...
Αν βάλουν και έπιπλα και τίποτα άλλο βαριά βαριά ένα διακοσάρι.Μην πιστέψετε τίποτα διαφορετικό , και δεν είναι αυτό πρόφαση να μην κάνουν μεταγραφές.Δεν είναι παραπάνω από 120-140 τ.μ.

Το αρχικό σχέδιο βέβαια (και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι) ήταν η κατασκευή ενός complex κτηρίου με αποδυτήρια,αίθουσες γυμναστικής-φυσιοθεραπείας ,δωμάτια για να φιλοξενούνται μικροί αθλητές από επαρχεία , μαγειρεία,αίθουσα εστίασης, αίθουσες αναψυχής κτλ) το οποίο θα ήταν γύρω στα 1000 τ.μ. και θα κόστιζε περί το 1 εκατ.ευρώ.Και πέρσι τέτοιο καιρό υπήρξε συζήτηση με την ΕΡΓΟΝ3 γι'αυτό το σχέδιο,πριν τους ''πιστολιάσει'' ο Πηλαδάκης με τον συνέταιρο του και μπουν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού.
Τώρα γιατί έγινε αυτό το μικρότερο σε σχέση με το πρώτο δεν ξέρω.Αλλά υποθέτω ότι είναι λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά και ''αλλαγή εποχής''.
Όταν φεύγει κάποιος θέλει να αφήσει τις καλύτερες τελευταίες εντυπώσεις.