Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Ούτε για πλάκα!free4 έγραψε:Μακάρι να προχωρήσουν ως τους τελικούς στην Ευρώπη..
Ας τα σηκώσουν κιόλας..

Αγώνα με αγώνα,βδομάδα με βδομάδα.Αυτός είναι ο στόχος.Νίκη και σολντ άουτ στη Τούμπα.
εδω και τοσες χιλιαδες χρονια θεωρουσαμε οτι θα παρουμε πρωταθλημα και γελουσαν μαζι μας.
εφτασε ο καιρος που ολοι μιλανε για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ και εμεις ως γνησια σαντοσκυλα λεμε το γνωστο
αυτη ειναι ομως η αληθεια. καθε ματς ξεχωριστα. ο σαντος θα το τηρησει. εαν οι παικτες παρασυρθουν η ομαδα θα το πληρωσει.
δυστηχως ειναι σιγουρο οτι το "νατοι, νατοι οι πρωταθλητες" θα ακουστει την αλλη κυριακη. και δυστηχως δεν βοηθαει.
εφτασε ο καιρος που ολοι μιλανε για τον πρωταθλητη ΠΑΟΚ και εμεις ως γνησια σαντοσκυλα λεμε το γνωστο
ποιος θα το περιμενε.brigate4 έγραψε:Αγώνα με αγώνα,βδομάδα με βδομάδα.Αυτός είναι ο στόχος.
αυτη ειναι ομως η αληθεια. καθε ματς ξεχωριστα. ο σαντος θα το τηρησει. εαν οι παικτες παρασυρθουν η ομαδα θα το πληρωσει.
δυστηχως ειναι σιγουρο οτι το "νατοι, νατοι οι πρωταθλητες" θα ακουστει την αλλη κυριακη. και δυστηχως δεν βοηθαει.
Το ότι η ομάδα ξαναπατάει κορυφή μετά από 6969 (τυχαίο το νούμερο??
) μέρες δείχνει πολλά. Τελευταία φορά που βρισκόμασταν πρώτοι ήταν στις 21/1/90 (μετά τη νίκη με 2-1 επί του βάζελου) και μέχρι τις 28/1/90 (μετά την ήττα με 2-1 απ το χανούμι). Μπορεί να χρειαστήκαμε 6969 μέρες, αλλά άλλες τόσες θα χρειαστείτε για να μας ρίξετε απ την κορυφή!!

Δεν υπάρχουν ΣΚΕΨΕΙΣ, μόνο ΟΝΕΙΡΑ
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EDnl4YkmgBw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EDnl4YkmgBw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EDnl4YkmgBw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EDnl4YkmgBw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Κάνουν λάθος οι φυλλάδες Novito...
Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στη βαθμολογία ήταν στις 8/12/2002, όταν νίκησε τον Ιωνικό με 3-0 στην Τούμπα (5' Οκκάς, 55' Φρούσσος, 90' Γιασεμάκης). Με το πέρας της συγκεκριμένης (10ης) αγωνιστικής, ήμασταν πρώτοι με 21 βαθμούς, δεύτερος ο ολυμπιακός με 20 και τρίτος ο παο με 19.
Το προβάδισμα διατηρήθηκε για μια μόνο εβδομάδα, καθώς χάσαμε στο χαριλάου (φτου ! και τό'χουμε μπροστά μας...), όντας κουρασμένοι (και απογοητευμένοι), αφού είχε μεσολαβήσει μεσοβδόμαδα μια βαριά ήττα από την Σλάβια Πράγας για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ....
Φυσικά υπάρχουν και τα σχετικά αποδεικτικά (φυλλάδες, βαθμολογίες κλπ κλπ) της εποχής, αν διαφωνήσει κανένας δημοσιογράφος μαζί μου...
Τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στη βαθμολογία ήταν στις 8/12/2002, όταν νίκησε τον Ιωνικό με 3-0 στην Τούμπα (5' Οκκάς, 55' Φρούσσος, 90' Γιασεμάκης). Με το πέρας της συγκεκριμένης (10ης) αγωνιστικής, ήμασταν πρώτοι με 21 βαθμούς, δεύτερος ο ολυμπιακός με 20 και τρίτος ο παο με 19.
Το προβάδισμα διατηρήθηκε για μια μόνο εβδομάδα, καθώς χάσαμε στο χαριλάου (φτου ! και τό'χουμε μπροστά μας...), όντας κουρασμένοι (και απογοητευμένοι), αφού είχε μεσολαβήσει μεσοβδόμαδα μια βαριά ήττα από την Σλάβια Πράγας για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ....
Φυσικά υπάρχουν και τα σχετικά αποδεικτικά (φυλλάδες, βαθμολογίες κλπ κλπ) της εποχής, αν διαφωνήσει κανένας δημοσιογράφος μαζί μου...

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Έπαιξε κανείς στο στοίχημα στην αρχή της χρονιάς εμάς να πάρουμε το πρωτάθλημα?
Αν ναι, είναι και ΠΟΛΥ μεγάλος μάγκας...

Αν ναι, είναι και ΠΟΛΥ μεγάλος μάγκας...

Mπράβο ρε Γκόρντον, το θυμάμαι πρέπει να είχαμε περάσει πρώτοι μετά το 3-4 στη Φιλαδέλφεια.GORDON έγραψε:Κάνουν λάθος οι φυλλάδες Novito...
ΕΓΩ!!!eleos έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αν ναι, είναι και ΠΟΛΥ μεγάλος μάγκας...![]()
Και έχω φαγωθεί να βρω το δελτίο...... Αλλά δεν θυμάμαι που το έβαλα...

Σωστός. Μετά την αεκ είμασταν πρώτοι, ισόβαθμοι του ...Ηρακλή !!! Μετά το ματς με Ιωνικό που αναφέρω παραπάνω είμασταν μόνοι πρώτοι.brigate4 έγραψε:Mπράβο ρε Γκόρντον, το θυμάμαι πρέπει να είχαμε περάσει πρώτοι μετά το 3-4 στη Φιλαδέλφεια.GORDON έγραψε:Κάνουν λάθος οι φυλλάδες Novito...
Τι απόδοση είχε ρε θηρίο ? Αν το βρεις, το αγοράζω με καλό ...spread...gika έγραψε:ΕΓΩ!!!eleos έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ:
Αν ναι, είναι και ΠΟΛΥ μεγάλος μάγκας...![]()
Και έχω φαγωθεί να βρω το δελτίο...... Αλλά δεν θυμάμαι που το έβαλα...![]()
![]()

Δεν θυμάμαι τίποτα ρε π@@στη.... Μάλλον το έχω πετάξει.... Είχα βάλει 9€ (τι μαλ@κάς που ήμουν εε? κανα 100άρι έπρεπε
) και απόδωση είχε γύρω στο 15(;) αν δεν κάνω λάθος... Αλλά δεν ειμαι σίγουρος... Αν θυμάται κανείς ας πει...
Αααα, και καμιά ιδέα για το που μπορεί να το έχω βάλει???
Εχω ξεσηκώσει όλο το σπίτι από το πρωί......... 

Αααα, και καμιά ιδέα για το που μπορεί να το έχω βάλει???