Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από tad »

axl4 έγραψε:
DimisK έγραψε:Θοδωρή με συγκινείς ρε.....Σήμερα κερδίσαμε κάτι από τη χαμένη μας περηφάνεια! Να είσαι πάντα έτσι ξεκάθαρος και ντόμπρος και να ξέρεις ότι ένα πράγμα θα μας ζητάς, 10 θα δίνουμε. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!

Μπράβο λεβέντη μου...
και οπως εγραψε και ο tad ''αδερφια μαζευετε λεφτα...''! :) :) :)

ενα χαμογελο εχει σχηματιστει στα χειλη ολων μας σημερα και μονο εμεις καταλαβαινουμε το λογο.. :D :D :D

Ρε σι Axl4 αδερφέ κατάλαβες τι έγραψες ?

Πράγματι αδερφέ ! Ένα χαμόγελο στο στόμα και μόνο εμείς ξέρουμε γιατί. Έγραψες !!

Μόνο που έχει δουλειά η ιστορία. Πρώτα από όλα πρέπει τα αδέρφια να πάρουν ακόμα περισσότερο πάνω τους την ιστορία με τα παλικάρια που έχουν μαλακία στο μυαλό !!! Όπως είπε ο πρόεδρος είναι το πιο δύσκολο θέμα που έχουμε. Κρίμα γιατί θα έπρεπε να είναι απλό. Εύχομαι καλά μυαλά σε όλους και προσοχή όχι χαρακτηρισμούς σε παοκτσήδες.

Ρε σι Gash έχεις αποτρελαθείς τελείως !!! Το πιο μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του φόρουμ. Χαρά στο κουράγιο σου. Θα το διαβάσω αύριο το πρωί με τον καφέ :)
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Καλά τα είπε όσα είπε ο Ζαγοράκης. Δέχομαι το λάθος όπως το αναγνώρισε και ο ίδιος με τα διαρκείας και τα πλέι οφ.

Με χαροποίησε ιδιαίτερα που έθεσε ως στόχο το CL (σε αντίθεση με ορισμένους που εξακολουθούν να το αρνούνται). Όπως επίσης που στηλίτευσε τις ανόητες κάρτες που δεχόμαστε. Περιμένω από όλους που ανήγαγαν τη μπουνιά του Πάμπλο σε υπέρτατη κίνηση κατά του κατεστημένου να βγουν και να κράξουν τον πρόεδρο. Δε θα το κάνουν όμως, άσχετα αν κράζαν εμάς που τα είπαμε από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο, με ξένισε η στάση των Βιολίδη-Μανδρίνου που ενώ είχαν ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ να αναφερθούν ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα οικονομικά της ΠΑΕ (στη συνέλευση των μετόχων που ήμουν παρών), δεν το έκαναν. Επειδή ο Ζαγοράκης δεν είναι άμεσα υπεύθυνος, αλλά έχει ευθύνη ως πρόεδρος, καλό θα ήταν να ζητήσει εξηγήσεις από τους συνεργάτες του.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Δεν παλεύεσαι ρε gash!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Gash κέντησες με το κείμενο! Σα να διαβάζω από σήμερα τις αυριανές εφημερίδες...

Έτσι θα γράφουν τα λαμόγια.... :(

Εμείς βέβαια χεστήκαμε... 8)

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Fuzztone σε παρακαλώ πολύ γίνε πιο συγκεκριμένος ?

Τι είχαν υποσχεθεί ?

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν υπόθηκε τίποτα για τα οικονομικά πέραν του ότι περιμένουμε νέα από το υπουργείο για το αίτημά μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι ύποπτοι για τα οικονομικά μας. Αλλά θα ήθελα να ακούσω πέντε πράγματα.

Α τώρα θυμήθηκα ότι ο Ζαγόρ είπε ότι φέτος η χρονιά θα βγει έσοδα έξοδα μία η άλλη.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Δεν θα κανω παραθεση το κειμενο του gash διοτι μεγαλο αλλα θα πω δυο ωραια συνθηματακια για τους συμπολιτες.

1. Δεν ξερετε ποιον εχετε πατερα

2. Ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ...

Η συζητηση και η αντπιπαραθεση με βλαμενους σε κανει και σενα βλαμενο
Και μην προσπαθεις να μαθεις σε ενα γουρουνι να τρωει χανεις τον χρονο σου ενοχλεις και το γουρουνι
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

tad έγραψε:Fuzztone σε παρακαλώ πολύ γίνε πιο συγκεκριμένος ?

Τι είχαν υποσχεθεί ?

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν υπόθηκε τίποτα για τα οικονομικά πέραν του ότι περιμένουμε νέα από το υπουργείο για το αίτημά μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι ύποπτοι για τα οικονομικά μας. Αλλά θα ήθελα να ακούσω πέντε πράγματα.

Α τώρα θυμήθηκα ότι ο Ζαγόρ είπε ότι φέτος η χρονιά θα βγει έσοδα έξοδα μία η άλλη.
Κανονικά και λογικά, ο οικονομικός απολογισμός και η ενημέρωση των μετόχων έπρεπε να είχε γίνει στη ΓΣ των μετόχων πριν ένα μήνα.

Όμως, ο Βιολίδης ως προεδρεύων, δεσμεύθηκε ότι αυτό θα γινόταν στη συνέντευξη τύπου μετά το παιγνίδι με τον ΟΣΦΠ.

Εν τέλει δεν έγινε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι οφείλει ο Βιολίδης μια εξήγηση (τουλάχιστον) στους χιλιάδες μετόχους.

Όποιος δεν πιστεύει ας ρωτήσει αυτούς που ήταν παρόντες στη ΓΣ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτο ειναι αληθεια... Το ακουσα κι εγω!!!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Σφάλμα μεγάλο από Βιολίδη αφού το είχε πει !! Και δεν νομίζω fuz ότι χρειάζεται και άλλος να πιστοποιήσει ότι ειπώθηκε. Πιστεύω ότι έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων.

Επίσης σφάλμα και των δημοσιογράφων που δεν το έθιξαν.

Είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η ενασχόλιση με βλαχομαγκιές, διαιτησίες, Πηλαδάκηδες, Κοκκαλήδες κλπ μας αποπροσανατολίζει από τα βασικά μας σημαντικά θέματα.

Ελπίζω αύριο κάποιος να το θίξει στον Βιολίδη το θέμα
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

οντως ηταν παρα πολυ σημαντικη η οικονομικη ενημερωση και κριμα που δεν ειπωθηκαν στοιχεια.
πιστευω ομως οτι με την 2η α.μ.κ. λιγο πριν ξεκινησει, θα αναφερθουν πολλες λεπτομερειες απο τον βιολιδη.παντως εγω ειμαι τοσο βεβαιος για την αξιοποιηση των κεφαλαιων σαν να ειχα τον πατερα μου διευθυνων συμβουλο στην επιχειρηση μου!βεβαια ειμαστε και μετοχοι (γιατι να το κρυψουμε αλλωστε...!!!) και θα ηταν καλο να μαθουμε περισσοτερα απο οσα διαβαζουμε στον καθημερινο Τυπο.
ισως χρειαζοταν μια ξεχωριστη συνεντευξη τυπου αποκλειστικα για τα οικονομικα...
μεχρι τοτε....οικονομια στην τσεπη μας!
τα σεβη μου στον εξισου ''χαμογελαστο'' tad! :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν ακουσα τη συν.τυπου του προεδρου λογω υποχρεωσεων αλλα δεν εχω και νταλκα....ξερω τι εχω.....θα συμφωνησω με το πνευμα του γκας ωστε ν μην πεφτουμε στη παγιδα των μεσων ενημερωσης
θα συμφωνησω και με τον fuzz οτι μας καλυψες με τη παραδοχη του λαθους αλλα και με τις λαικες τιμες εισητηριων....
θα πω επιση οτι περιμενα να ακουσω και για τα οικονομικα......

εχω 2 σκεψεις αντιθετες ομως για το γεγονος οτι δε πρεπει να ακουστουν τα οικονομικα μας τωρα (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ)
1) η οικονομικη χρονια στις ΠΑΕ κλεινει το καλοκαιρι (αρα ειναι μη χρησιμο οικονομικο εργαλειο μια μερικη αναλυση)
2)θα μεσολαβησει αλλη μια ΑΜΚ πριν κλεισει οικονομικα
3)δε χρειαζεται ο ανταγωνισμος να γνωριζει λεπτομερειες
4)ουτως ή αλλως στο τελος του μηνα ο σουπα3 θα μας ενημερωσει εγκυρα οποτε δεν αγχωνομαι

Κατα τα αλλα

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Kareena4ever έγραψε:Για οποιον θελει να διαμορφωνει ο ιδιος αποψη χωρις να ειναι υποχρεωμενος να βασιζεται σε αποσπασματικα τμηματα της συνεντευξης που θα κυκλοφορησουν στα ΜΜΕ,
ανεβασα την σημερινη καθιερωμενη απολογιστικη συνεντευξη του Ζαγορακη σε μορφη ΜΡ3, ελευθερη για κατεβασμα απο οποιον ενδιαφερεται.

http://rapidshare.com/files/210672781/Z ... __956_.mp3

ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ KAREENA, ... ΤΟ PAOKMEDIA ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ?

Εικόνα Listen to Artist: PaokMedia.Com Song Title: SYNENTEYKSH TYPOY ZAGORAKH (18-3-2009)

STREAMING ΚΑΙ DOWNLOAD ... ΕΤΟΙΜΟ.
(Αν και streaming το ανεβασα ήδη στο site.)

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ, ... Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για τα οικονομικά είπε ότι έχουν μείνει 2 περιπτώσεις που χρωστάμε που θα διευθετηθούν ως το τέλος του χρόνου , ότι ο ισολογισμός και για φέτος θα είναι θετικός (έστω και για λίγο) και ότι περιμένουμε τι πολιτεία για τα χρωστούμενα. ίσος δεν είχαν να πουν κάτι άλλο , ίδιος από τι στιγμή που η χρονια τρέχει και δεν έχει τελειώσει ακόμα (τελειώνει τον ιούνιο).

η πολιτεία βεβαια μέχρι τώρα μας έχει γράψει εκεί που δε πιάνει μελάνι. μάλλον περιμένει να διογκωθεί λίγο ακόμα το χρέος τοv αγαπημένων τiς ομάδων έτσι ώστε να τους ξανασώσει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Zorro4 έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:Για οποιον θελει να διαμορφωνει ο ιδιος αποψη χωρις να ειναι υποχρεωμενος να βασιζεται σε αποσπασματικα τμηματα της συνεντευξης που θα κυκλοφορησουν στα ΜΜΕ,
ανεβασα την σημερινη καθιερωμενη απολογιστικη συνεντευξη του Ζαγορακη σε μορφη ΜΡ3, ελευθερη για κατεβασμα απο οποιον ενδιαφερεται.

http://rapidshare.com/files/210672781/Z ... __956_.mp3

ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ KAREENA, ... ΤΟ PAOKMEDIA ... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ?

Εικόνα Listen to Artist: PaokMedia.Com Song Title: SYNENTEYKSH TYPOY ZAGORAKH (18-3-2009)

STREAMING ΚΑΙ DOWNLOAD ... ΕΤΟΙΜΟ.
(Αν και streaming το ανεβασα ήδη στο site.)

ΘΟΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ, ... Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Μπράβο kareena και Zorro!
Σας ευχαριστούμε για αυτό.

ΦΙΛΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΞΑΝΑ!
ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!
upobrixios4

Δημοσίευση από upobrixios4 »

Πες μας τελικά πόσο ΠΑΟΚ εισαι????????????????????????????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”