Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Γενική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα νέων...
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από theoPAOK »

Μην αρχίσετε πάλι.. :opaokara: :opaokara:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

MANIAKOS έγραψε:Παρά την υπερπροσπάθεια η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ (γεννηθέντες 1995-96) δεν κατάφερε, τελικώς, να πάρει το Σάββατο (7/1) με αντίπαλο τη Νάπολι το βαρύτιμο τρόπαιο στο διεθνές τουρνουά "Ρενάτο Κούρι" που συμμετείχε.

Οι "ασπρόμαυροι" ξεκίνησαν αποφασιστικά τον αγώνα αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας έτσι πολλές ευκαιρίες. Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ πήρε "σάρκα και οστά" όταν στο 20' ο Ταουσιάνης έβαλε μπροστά στο σκορ τον "Δικέφαλο", ένα σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι παίκτες του Δικεφάλου" έκαναν πολλά εύκολα λάθη σε επικίνδυνους χώρους κάτι που σε συνδυασμό με την αποβολή του Στρέτζου έδωσε την ευχέρεια στη Νάπολι να ισοφαρίσει και εν τέλει να κερδίσει το παιχνίδι με σκορ 3-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Στρέζος, Καραμπάς, Τσελεπίδης, Τουμανίδης, Βασαΐτης, Κιόσε, Πολύζος, Πόποβιτς, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Β., Ταουσιάνης.

Ενώ, στο δεύτερο ημίχρονο ο Δ. Παπαδόπουλος αντικατέστησε τον Ταουσιάνη, ο Κατσούμπας τον Τουμανίδη και ο Κουλούρης τον Κιόσε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως καλύτερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πόποβιτς
, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν με την απόδοση τους και οι Πολύζος, Βασίλης Παπαδόπουλος, και ο Στρέτζος.
ola
Παιδιά αυτή είναι η Κ20 χωρίς αυτούς που έχουν κάνει συμβόλαιο,χωρίς Σταφ,Παναγιωτούδη,Πέλκα !!Το νου μας μην την κάνει ο Τρανσυλβανός θα δούμε μεγάλη ομάδα τα επόμμενα χρόνια!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

tigon4 έγραψε:συγνωμη ρε φιλε αλλα προβατο ειναι οποιος κραζει τον ζαγορακη ?
δλδ αν καποιος κραξει τον ζαγορακη που πηρε 2,4 εκ. απο την μεταγραφη του βιερινια θα ειναι προβατο ? ....μαλλον το αντιθετο συμβαινει .....

μπραβο στην ομαδα των υποδομων !
μέχρι τώρα όσοι λέγανε κάτι καλο για ζαγορ πρόβατο τον αποκαλούσαν μήπως δεν ειναι κανένας πρόβατο απλα λέει ο Καθένας την γνώμη του ; που αν δεν εναι συκοφαντική υβριστική πρέπει να εναι σεβαστή ; Α και το τμήμα υποδομών όπως ειναι τώρα δεν φυτρώσε μόνο του κάποιοι το οργανωσανε δεν έγινε με αυτόματο πιλοτο....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

συμφωνω για αυτο που λες για ''τα προβατα''.....τωρα για τις υποδομες εγω περιμενω να δω αποτελεσματα, μονο τοτε θα εχω καθαρη αποψη

υ.γ. και πριν καμια 5-6 χρονια λεγαμε για την δευτερη ομαδα οταν πηρε το πρωταθλημα αλλα ολοι χαθηκαν, τωρα φαινεται οτι οντως υπαρχουν καλυτερες πιθανοτητες στο να βγαλουμε παιδια αλλα περιμενω την συνεχεια του εργου
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Νομίζω υπάρχει σημαντική διαφορά.Τώρα ήδη κάποια παιδιά έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια (Στάφυ, Παναγιωτούδης), άλλα έχουν προωθηθεί χωρίς να έχουν υπογράψει (Πέλκας, Πόποβιτς) και το κυριότερο έχεις έναν προπονητή που έβγαλε τον Κριστιάνου Ρονάλντου ( :D ).
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.

να διορθώσω τον φίλτατο αρδ,

η ομάδα που πήρε μέρος στο τουρνουά στη μνήμη του Renato Curi ήταν η Κ17 με συμπλήρωση από την Κ20.
Κολομπούρδας έγραψε:Οι ιταλικές ομάδες έχουν συνοχή επειδή όλοι οι παίκτες είναι γεννηθέντες το 1995 (γεννηθέντες του 1996 είναι άλλη ομάδα) ενώ εμείς είχαμε 5 παίκτες από την Κ20 και 13 από την Κ17.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παδιά, ο τελικός στο τουρνουά της Ιταλίας έγινε;;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ναι,χάσαμε 3-1 αλλά δε λέει και τίποτα αυτό.
:pano:
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Αδέρφια ξέρει κανείς αν υπέγραψε με εμάς ο πιτσιρικάς ο Τάσος Δημητριάδης που ήτανε να πάρει μεταγραφεί στη Λίβερπουλ;; μέχρι πρότεινος ανήκε στον ηρακλή...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω φίλε ότι όντως σε εμάς ήρθε.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ακόμη δεν έγινε τίποτα.Πάγωσε η μεταγραφή γιατί κάτι παίχτηκε για πλαστά έγγραφα.Αν ξέρει κάποιος τις εξελίξεις στο σχετικό θέμα ας μας ενημερώσει.Το παιδί πρέπει να είναι μεγάλο ταλέντο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είμαι δάσκαλος δημοτικού.
πέρσι ήμουν στην ιτέα, πόλη της φωκίδας.

είχα στην τάξη μου ένα μαθητή στην 5η δημοτικού. 10 χρονών δλδ.
είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία τους σε όλο το νομό φωκίδας
συνήθως παίζει με τους μεγαλύτερους από αυτόν, γιατί ξεχωρίζει στους μικρούς
παίζει χαφ και εδώ και 2 χρόνια βγαίνει πρώτος σε όλο το νομό στο αγώνισμα του ανώμαλου δρόμου
μιλάμε για τρομερό πνευμόνι και πολύ καλή τεχνική (για χαφ)

το παιδί είναι αεκτζής όπως και ο πατέρας του. αλλά θέλει να διακριθεί ποδοσφαιρικά και το βλέπει σαν το μέλλον του (άσχετα αν και στα μαθήματα είναι από τους πρώτους)
τον ζήτησε το χανούμι πριν 2 χρόνια αλλά ο πατέρας του δε μπορούσε να τον πάει
τον ζήτησε και ο γαύρος πέρσι αλλά το τουρνουά δεν έγινε
θα γίνει όμως άλλο το πάσχα και ξανά τον προσκάλεσαν

πώς μπορούμε ρε γμτ να μαζέψουμε παιδάκια που το μιλάνε το τόπι, εκτός βορείου ελλάδος?
έστω να τα δοκιμάζουμε (γιατί εγώ προπονητής δεν είμαι, άσχετα αν μου βγήκανε τα μάτια όταν τον είδα να παίζει)
εγώ να τον βοηθήσω δε μπορώ γιατί είμαι απλά ένας οπαδός στην 4. τπτ παραπάνω.
αν κάποιος ξέρει και μπορεί να μ πεις πώς κινούνται σε τέτοιες περιπτώσεις ας μου στείλει πμ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Photis έγραψε:Ακόμη δεν έγινε τίποτα.Πάγωσε η μεταγραφή γιατί κάτι παίχτηκε για πλαστά έγγραφα.Αν ξέρει κάποιος τις εξελίξεις στο σχετικό θέμα ας μας ενημερώσει.Το παιδί πρέπει να είναι μεγάλο ταλέντο.

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ξεφεύγουν… Άλλος ένας νεαρός του Δικεφάλου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον Ευρωπαϊκής ομάδας που ζήτησε επίσημα την δοκιμή του.

Πρόκειται για τον 16χρονο Τάσο Στεφανίδη που αγωνίζεται στα χαφ και παίζει στην τρίτη ομάδα του Δικεφάλου. Τον Στεφανίδη τον ζήτησε η Χόφενχαϊμ για μία δοκιμή από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τον είδαν οι Γερμανοί στο τουρνουά Ρίμινι cup στο οποίο συμμετείχε ο Δικέφαλος πριν λίγες εβδομάδες.

Μετά λοιπόν τον Ιντζίδη που δοκιμάστηκε στη Νις και ο Στεφανίδης θα πάει σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα όπως η Χόφενχάϊμ και εκεί θα πάρει εμπειρίες.

Από τον ΠΑΟΚ δηλώνουν ανοικτοί για οποιαδήποτε συνεργασία σε αυτό το επίπεδο και υποστηρίζουν ότι αν προκύψει οποιαδήποτε πρόταση για νεαρό ποδοσφαιριστή, τότε το θέμα θα εξεταστεί από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά το άλλο σημαντικό θέμα του ταλαντούχου Τάσου Δημητριάδη που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ηρακλή, πρέπει να σημειωθεί ότι το δελτίο του έχει εκδοθεί και ο νεαρός επιτελικός μέσος προπονείται κανονικά με την ομάδα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του οποίου η φυγή από τον Ηρακλή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση (παραίτηση του προέδρου του ΓΣ) ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να έχει σημαντική καριέρα.

23
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

[youtube]lIZ_CcVgZzc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εμείς κανά πραγματικό ταλέντο να δούμε πότε θα βγάλουμε και όλα τ'άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ταλέντο που να κάνει μπάμ και όχι ναι,να δούμε ξέρω γω..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ομάδα Νέων”