Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με ενημερώσει, η 3η θέση τι ημερομηνία δίνει ευρωπαϊκο ματς και αντίστοιχα ποια ημερομηνία δίνει η 4;
-
- Επικοινωνία:
Να ανάψει λαμπάδα που μας έκαναν fair play οι άλλοι και έχασαν ένα τσουβαλι αχαστα αλλιώς πηγαίναμε για τάλιρο. Μαγική εικόνα το σκορ. Η ζεί εκτός πραγματικότητας η μας θεωρεί ηλίθιους!PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Σύμφωνα με τον μεγάλο στρατηγό παίξαμε καλά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 23 Φεβ 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεχρι το 80 μια φαση εχει βγαλει ο γαυρος, μη τα παραλεμε. αφου βγαινει ο οτο γινεται το παρτι
Που ήσουν πέρυσι βρε 19/5; Άκου μας έχει μιζεριασει. Τι διαβάζουμε..vs40 έγραψε:Έχουμε να δούμε παίκτη σαν τον Ντέλια από την εποχή του Κούδα και του Σκαρτάδου. Έχουμε Αντρίγια και τόσους άλλους παικταράδες και ο συγκεκριμένος προπονητής μας έχει μιζεριάσει όσο κανείς. Φτάνει πια.
Δεν πήραμε ένα ντέρμπι δεν ήμαστε σίγουρα ουτε στην τετράδα τι άλλο να δούμε για να καταλάβουμε οτι ο Λουτσε φέτο δεν... 

- thomas Murg
Στα άχαστα του γάβρου εάν δεν απατώμαι μία φορά βρήκε εστία η μπάλα και την έβγαλε ο Ντομινίκ.
- thomas Murg
Ποιος ακριβώς έκανε φερ πλέι;boogeyman77 έγραψε:Να ανάψει λαμπάδα που μας έκαναν fair play οι άλλοι και έχασαν ένα τσουβαλι αχαστα αλλιώς πηγαίναμε για τάλιρο. Μαγική εικόνα το σκορ. Η ζεί εκτός πραγματικότητας η μας θεωρεί ηλίθιους!PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Σύμφωνα με τον μεγάλο στρατηγό παίξαμε καλά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες
Ο γαύρος αφού είμαστε στο άρμα του. Περίμενε σε λίγο θα το διαβάσεις και αυτό απλά ντρέπονται να το γράψουν
Μείναμε με 10 και εχασαν ευκαιρίες δεν τις έχασαν πριν....άιντε θα μας βγάλετε και τρελούς εδώ μεσα
Εγώ πάντως επί 90 λεπτά έβλεπα κοντρόλ με χρονοκαθυστέρηση από τους δικούς μας, να κάνουν στροφές γύρω από τον εαυτό τους κ τους γαύρους να πέφτουν πάνω τους 2 ή 3. Εκεί χρειάζονται 3 χαφ κ οι γραμμές πιο κοντά να δημιουργηθούν τριγωνάκια. Και μου κάνει εντύπωση γτ πέρυσι το είχαμε λύσει αυτό το πρόβλημα.
Αλλά θα μου πεις πέρυσι είχες Μπράντον χαμάλη ενώ φέτος φέραμε τον «ακριβό» Τισουντάλι, δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε κ τον διώξαμε.
Αλλά θα μου πεις πέρυσι είχες Μπράντον χαμάλη ενώ φέτος φέραμε τον «ακριβό» Τισουντάλι, δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε κ τον διώξαμε.
-
Με όλη τη φετινή πορεία της ομάδας.Patron έγραψε:Με τι το σχετιζεις;JohnEconomist έγραψε:Τη νέα χρονιά ΔΕΝ πρέπει να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Και δεν το σχετίζω με τη σημερινή ήττα.
Αλλά, η πρωταρχική ευθύνη είναι της διοίκησης που αφενός "μαγεύτηκε" από τον Λουτσέσκου και κατά δεύτερον έκανε τις συγκεκριμένες μεταγραφές και πωλήσεις παικτών. Επομένως, η φετινή αποτυχία έχει όνομα, πολύ πέραν του Λουτσέσκου: ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Και θα ήθελα να βγεί και να το παραδεχτεί. Κάτι που είναι αυτονόητο μετά την αρχική δήλωση περί της "καλύτερης ομάδας" επί της εποχής του. Υπάρχει στρατηγική ευθύνη της Διοίκησης και, κατά τη γνώμη μου, όλα τα άλλα είναι συζητήσεις επιφανείας.
Ιβαν ρίξε πρόστιμα, Φεβρουάριο μήνα εκτός στόχων και χωρίς να παίζουμε μπάλα.
Ο καθένας κάνει το κομμάτι του .
Όποιος βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα να φυγει.
Οκ θες σβααμπ μέσα βάλε και άλλα δύο χαφ να τρέχουν για αυτόν.
Μετά από πρωτάθλημα ολική καθίζηση.
Μεταγραφές Γενάρη και έπαιξε βασικός ο βιετεσκα μόνο.
Τι να πω...
Πάντως με έντεκα δεν τελειώσαμε...αφού δεν φάγαμε κόκκινη ....μείναμε από μόνοι μας με δέκα...να μην χαλάσει το γούρι.
Ο καθένας κάνει το κομμάτι του .
Όποιος βάζει το εγώ του πάνω από την ομάδα να φυγει.
Οκ θες σβααμπ μέσα βάλε και άλλα δύο χαφ να τρέχουν για αυτόν.
Μετά από πρωτάθλημα ολική καθίζηση.
Μεταγραφές Γενάρη και έπαιξε βασικός ο βιετεσκα μόνο.
Τι να πω...
Πάντως με έντεκα δεν τελειώσαμε...αφού δεν φάγαμε κόκκινη ....μείναμε από μόνοι μας με δέκα...να μην χαλάσει το γούρι.
Γαύρος από το 45-80 δεν υπήρχε στο γήπεδο . Σπατάλησες τόσες φάσεις σε ανοιχτούς χώρους γιατί απλά πήρες κακές αποφάσεις . Γαμωτο σήμερα ! Γαμωτο.
Ανώτερη η ομάδα σήμερα αδίκησε τον εαυτό της με τα 2 γκολ σάλας που δέχθηκε.
Πέρυσι ήταν άλλη χρονιά. Φέτος άλλη.nunies4 έγραψε:Που ήσουν πέρυσι βρε 19/5; Άκου μας έχει μιζεριασει. Τι διαβάζουμε..vs40 έγραψε:Έχουμε να δούμε παίκτη σαν τον Ντέλια από την εποχή του Κούδα και του Σκαρτάδου. Έχουμε Αντρίγια και τόσους άλλους παικταράδες και ο συγκεκριμένος προπονητής μας έχει μιζεριάσει όσο κανείς. Φτάνει πια.