Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Για ένα παιχνίδι την βδομάδα στην Ευρώπη μια χαρά είμαστε, ας πάρουν στόπερ και χαφ για ροτεισον Ελλάδα ως τις 11 και θα είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι, μυρίζει back to back 

Αυτό περίπου έγραψα κι εγώ παραπάνω.Λεμεσος4 έγραψε:O Κωττάς μπορει να βγει; Τον εχει παρακολουθησει κανεις; Αν ειναι να ερθει καποιος μετριος γιατι να μην προσπαθησουμε με δικο μας παιδι. Ο Κουλιερακης καπως ετσι δεν προεκυψε; Αν δεν υπαρχει καποια λυση που να την θελει ο προπονητης γιατι να ρισκαρουμε.
Ο Κουλιέρακης δεν ήταν ας πούμε Κωνσταντέλιας. Δεν ήταν δηλαδή το μεγάλο ταλέντο, ούτε είχαμε ακούσει πολλά γι' αυτόν όταν ήταν στις μικρές ομάδες. Αδραξε όμως τις ευκαιρίες, δούλεψε και μέσα από τις συμμετοχές του στην πρώτη ομάδα και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο προπονητής έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα.
ε ναι ας μην ανακοινωθει καθολου τοτε απλα να την μαντευουμε απο τις αποστολες στα ευρωπαικα. αυτο θα ειναι το καλυτερο τελικαobanebane έγραψε:dev έγραψε:αν ειχε βγει η λιστα θα ειχε ανακοινωθει κιολας ειναι προφανες αυτο
απο εδω και περα ομως και αφου ηδη απο την διοικηση μπορει να εχουν διαμυνησει οτι δεν προλαβαινει να προστεθει παικτης αναμενουμε την ανακοινωση της
Γιατί να ανακοινωθεί,για να ενημερωθούμε εγώ και εσύ;
Στην καλύτερη θα την μάθουμε όταν λήξει η προθεσμία.
Ευχαριστω παιδια. Μπραβο ο Γκουμας επαιξε και ηταν και πολυ ωραιος. Σωστα. Αν βγουν ο Κόνλέι και ο Μπακαγιοκο θεωρω οτι δεν θα εχουμε κανενα προβλημα. Υπαρχει πολυ ταλεντο απλα ειναι μεγαλο ερωτηματικο ο Μπακαγιοκο.
11 12 το βραδυ θα ψαχνουμε τον Μειτε στη χαλκιδικηburbu έγραψε:Για ένα παιχνίδι την βδομάδα στην Ευρώπη μια χαρά είμαστε, ας πάρουν στόπερ και χαφ για ροτεισον Ελλάδα ως τις 11 και θα είμαστε πολύ καλύτερα από πέρυσι, μυρίζει back to back
εγω αν ημουν Λουτσε θα αφηνα εκτος λιστας Τσαλοφ και Σορετιρε για τους τιναξω τα πεταλα στον αερα στην διοικηση που μου εκαναν τετοιο χουνερι στα στοπερ ετσι για να γινει κουγκι
αλλα ειναι καλοκαρδος ο Λουτσε δεν θα τους τσουρουφλισει
-
Αν μείνει εκτός λίστας ο Τσαλοφ θα φύγουν τα πυρομαχικά αντί για Ουκρανία, στην Ρουμανία
dev έγραψε:ε ναι ας μην ανακοινωθει καθολου τοτε απλα να την μαντευουμε απο τις αποστολες στα ευρωπαικα. αυτο θα ειναι το καλυτερο τελικαobanebane έγραψε:dev έγραψε:αν ειχε βγει η λιστα θα ειχε ανακοινωθει κιολας ειναι προφανες αυτο
απο εδω και περα ομως και αφου ηδη απο την διοικηση μπορει να εχουν διαμυνησει οτι δεν προλαβαινει να προστεθει παικτης αναμενουμε την ανακοινωση της
Γιατί να ανακοινωθεί,για να ενημερωθούμε εγώ και εσύ;
Στην καλύτερη θα την μάθουμε όταν λήξει η προθεσμία.
Τώρα αυτό εξυπνάδα είναι;
Εγώ σου λέω,ποιός ο λόγος να στην ανακοινώσουν πριν τελειώσει η προθεσμία, ποια ομάδα το κάνει;.
Εσύ μου λες ,μη σου πω καλύτερα τι μου λες.
-
Στο τελος θα ρθει και θα παιζει μονο στο κύπελλοJohnDag έγραψε:Άμα καταφέρει το βουνό πέρα από την προετοιμασία να γλυτωσει και τα δυο παιχνίδια την βδομάδα ε τι να πω μετά;Σουριναμέζος έγραψε:Αλεπού ο Ρουμάνος θέλει τον Μεϊτέ ξεκούραστο στα εγχώρια παιχνίδια να εξασφαλίσει το back to back
Του βγαζω το καπέλο[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Μακάρι. Μέχρι τώρα δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Δεν έχει ούτε την τεχνική και την πρώτη επαφή του Τισουντάλι, ούτε την πίεση και την τακτική προσήλωση του Μπράντον.Leonardo10 έγραψε:Αν μείνει εκτός λίστας ο Τσαλοφ θα φύγουν τα πυρομαχικά αντί για Ουκρανία, στην Ρουμανία
Δεν έχει ούτε καν το άνοιγμα χώρων του Σαματα

- Dimitris_L4
Αδιανοητο ρε μλκς δεν πηραμε παιχτη...δεν το χωραει το μυαλο μου!!
Πόσο σίγουροι είστε ότι θα πάρουμε γενικά παίκτη έστω και εκτός λίστας?
Καθόλου .. είναι ανοιωθοι εκεί μέσα και κάνουν μικροπολιτική .. κάθε χρόνο τα ίδια !!
Καλά ακόμα παίκτη περιμένετε;
Για την Ευρώπη έκλεισε, αυτοί είμαστε.
Πάμε με 3 στόπερ + 1.
Tolare, εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρουμε άλλον παίκτη μέχρι τις 11. Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα ήταν στο ότι δεν θα πάρουμε πάντως.
Για την Ευρώπη έκλεισε, αυτοί είμαστε.
Πάμε με 3 στόπερ + 1.
Tolare, εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρουμε άλλον παίκτη μέχρι τις 11. Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα ήταν στο ότι δεν θα πάρουμε πάντως.