Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Και μετά τα όσα σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στο Αγρίνιο, διερωτάται ο Κώστας Κεφαλογιάννης στο άρθρο του στο sdna: "Επανήλθε η «παράγκα» και δεν το πήραμε χαμπάρι;"
Τι να πεις! Αυτός ο τόπος δεν έχει σωτηρία.
Επειδή τα δείχνει ανάποδα, η πρώτη φάση του Λιούμπισιτς, στο 33, που δείχνει δεύτερη, δεν μου φάνηκε καν φάουλ. Στη δεύτερη έχει προλάβει ο διαιτητής να δώσει φάουλ υπέρ του, παίζεται αυτό, αλλιώς το πάτημα έπειτα είναι κίτρινη φυσικά. Τα σμπρωξιματάκια που έδειξε, ένα υπέρ ένα κατά, δεν έδωσε κανένα.marsantos έγραψε:Giapas καλημέρα.
Πρέπει να αντέξεις να δεις λίγο τη μούρη του Σπάθα. Είναι αναγκαίο κακό αλλά μόνο εκμεταλλευομενοι τις αντιθέσεις των άλλων μπορούμε να βρούμε πράγματα. Στα highlights είναι κρυμμένη και του Λιουμπισιτς και του Γκατσινοβιτ η κόκκινη. Μιλάμε για αηδία.
https://www.sportdog.gr/podosfairo/supe ... mpisits-vd
Ο Τορεχόν πρέπει να μάθει να κόβει σωστά τα νύχια του χεριού του.
Miles η φάση στο 33 αναφέρεται ως παράδειγμα για το πως πάει ο παίκτης. Το ότι είναι τυχερός ο άλλος και δεν το βρίσκει γεμάτα δεν αναιρεί την νοοτροπία του παίκτη.
Στη δεύτερη, το ότι μια αντιαθλητικη συμπεριφορά τιμωρείται ακόμα και αν έχει υπαρξει φάουλ νωρίτερα, είναι κάτι που το συζητήσαμε πρόσφατα μέσα από τον κανονισμό.
Όσον αφορά τα σπρωξιματα.
Πόσο πιο δυνατό ήταν του Μητογλου νομίζεις; Ο παίκτης του Βόλου είναι σε προφανή ευκαιρία και με το σπρώξιμο στη μέση ενώ τρέχει βγαίνει εκτός πορείας. Ειναι από πίσω σπρώξιμο, οχι απο το πλάι και είναι καθαρή κόκκινη.
Στη δεύτερη, το ότι μια αντιαθλητικη συμπεριφορά τιμωρείται ακόμα και αν έχει υπαρξει φάουλ νωρίτερα, είναι κάτι που το συζητήσαμε πρόσφατα μέσα από τον κανονισμό.
Όσον αφορά τα σπρωξιματα.
Πόσο πιο δυνατό ήταν του Μητογλου νομίζεις; Ο παίκτης του Βόλου είναι σε προφανή ευκαιρία και με το σπρώξιμο στη μέση ενώ τρέχει βγαίνει εκτός πορείας. Ειναι από πίσω σπρώξιμο, οχι απο το πλάι και είναι καθαρή κόκκινη.
- DIAMANTIS99
Σ αυτην που δεν σου φανηκε φαουλ, κοντεψε να του κοψει τον αχιλλειοMiles έγραψε:Επειδή τα δείχνει ανάποδα, η πρώτη φάση του Λιούμπισιτς, στο 33, που δείχνει δεύτερη, δεν μου φάνηκε καν φάουλ. Στη δεύτερη έχει προλάβει ο διαιτητής να δώσει φάουλ υπέρ του, παίζεται αυτό, αλλιώς το πάτημα έπειτα είναι κίτρινη φυσικά. Τα σμπρωξιματάκια που έδειξε, ένα υπέρ ένα κατά, δεν έδωσε κανένα.marsantos έγραψε:Giapas καλημέρα.
Πρέπει να αντέξεις να δεις λίγο τη μούρη του Σπάθα. Είναι αναγκαίο κακό αλλά μόνο εκμεταλλευομενοι τις αντιθέσεις των άλλων μπορούμε να βρούμε πράγματα. Στα highlights είναι κρυμμένη και του Λιουμπισιτς και του Γκατσινοβιτ η κόκκινη. Μιλάμε για αηδία.
https://www.sportdog.gr/podosfairo/supe ... mpisits-vd
- DIAMANTIS99

Γερασίμου έγραψε:Ο Τορεχόν πρέπει να μάθει να κόβει σωστά τα νύχια του χεριού του.

Κόκκινη στον Λοβρεν.
Μετά μην ξεχάσετε να πείτε ότι ΔΙΚΑΙΑ αποβλήθηκε π.χ ο Μπαμπα κλπ κλπ
ΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΡΕ;;;
ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ίδιο πέναλτι έδωσε πέρσι στα πλευ οφ στο Καραϊσκάκης κατά του Κουλιερακη σε μαρκάρισμα του Ναβαρο
Εμείς γιατί δεν το κάνουμε σημαία? Γιατί δεν πιέζουμε?
Για πολύ πιο χαλαρές φάσεις, οι αντίπαλοί μας πιέζουν όλες τις πλευρές. Και δικαιώνονται απ' ότι φαίνεται για την τακτική τους...
Για πολύ πιο χαλαρές φάσεις, οι αντίπαλοί μας πιέζουν όλες τις πλευρές. Και δικαιώνονται απ' ότι φαίνεται για την τακτική τους...
Γιατί σου θυμίζουν το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία και κάνεις (όχι εσύ γενικά το λέω) Κο Κο κοGangster έγραψε:Εμείς γιατί δεν το κάνουμε σημαία? Γιατί δεν πιέζουμε?
Εμείς δεν θέλουμε να κερδίζουμε έτσι, ντροπή κλπ κλπ....
Καλά μας κάνουν. Προσωπικά, ίσως λόγω ηλικίας, πλέον τα βλέπω εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Ξέρω ότι χαρά σαν την περσινή, δε θα έχω την τύχη να ζήσω. Έχω συμβιβαστεί με την "λογική Ιβάν".
Το να ρίχνουν κάποιοι το ανάθεμα σε όλους, είναι λάθος.
Η αυτοκαταστροφή και το μόνιμο αυτομαστιγωμα δεν ωφελεί. Και δεν είχαν τέτοιες συμπεριφορές οι πρόγονοι μας ρε, ξυπνάτε!!!! Μας έχουν αλλοιώσει.
Πέρσυ η ομάδα ήταν μια γροθιά κι "λαός του ΠΑΟΚ" διακοπές.... Μόλις κάτι πάει στραβά τσουπ, όλοι στις επάλξεις από το πληκτρολόγιο.
Sold out λέει με την χάρτινη. Να πάτε.
Την Πέμπτη κρίνονται πολλά, ενώ στην ουσία δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα. Και πολύ φοβάμαι, έχω μεγαλώσει με βουλινο και τσιμέντα να σπάνε στην Τούμπα, ότι αυτό θέλουν να πετύχουν. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.
Υγ θα γράψω κάποια στιγμή κάτι αναλυτικό για τα παραπάνω.
Υγ 2 διαβάστε στο σπορ24 το άρθρο του φίλου μου του Διαμαντόπουλου και πείτε μου έναν "ρεπόρτερ ΠΑΟΚ" που μπορεί να γράψει έτσι.... Εξαίρεση ο Μήλιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 07 Ιαν 2025, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιλοτε πολύ σωστός σε όλα πέρσι εγώ είχα την τύχη να είμαι σε όλα ειδικά στο τέλος που δεν κάναμε σολντ ουτ τώρα φυσικά πάλι θα είμαι ειμουν και με το Αιγάλεω και πέρασα πολύ καλά....ποτέ θα θυμηθούν κάποιοι πρώτα να αγαπάνε την ομάδα και μετά τον εγωισμό τους?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 07 Ιαν 2025, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλασσικος κρυφοβαζελος ισαποστακιας που σκαβει το λακκο της ομαδος μαςΑποστόληςΑ έγραψε:Και μετά τα όσα σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στο Αγρίνιο, διερωτάται ο Κώστας Κεφαλογιάννης στο άρθρο του στο sdna: "Επανήλθε η «παράγκα» και δεν το πήραμε χαμπάρι;"
Θα διαφωνήσωpilotos έγραψε:Γιατί σου θυμίζουν το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία και κάνεις (όχι εσύ γενικά το λέω) Κο Κο κοGangster έγραψε:Εμείς γιατί δεν το κάνουμε σημαία? Γιατί δεν πιέζουμε?
Εμείς δεν θέλουμε να κερδίζουμε έτσι, ντροπή κλπ κλπ....
Καλά μας κάνουν. Προσωπικά, ίσως λόγω ηλικίας, πλέον τα βλέπω εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Ξέρω ότι χαρά σαν την περσινή, δε θα έχω την τύχη να ζήσω. Έχω συμβιβαστεί με την "λογική Ιβάν".
Το να ρίχνουν κάποιοι το ανάθεμα σε όλους, είναι λάθος.
Η αυτοκαταστροφή και το μόνιμο αυτομαστιγωμα δεν ωφελεί. Και δεν είχαν τέτοιες συμπεριφορές οι πρόγονοι μας ρε, ξυπνάτε!!!! Μας έχουν αλλοιώσει.
Πέρσυ η ομάδα ήταν μια γροθιά κι "λαός του ΠΑΟΚ" διακοπές.... Μόλις κάτι πάει στραβά τσουπ, όλοι στις επάλξεις από το πληκτρολόγιο.
Sold out λέει με την χάρτινη. Να πάτε.
Την Πέμπτη κρίνονται πολλά, ενώ στην ουσία δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα. Και πολύ φοβάμαι, έχω μεγαλώσει με βουλινο και τσιμέντα να σπάνε στην Τούμπα, ότι αυτό θέλουν να πετύχουν. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.
Υγ θα γράψω κάποια στιγμή κάτι αναλυτικό για τα παραπάνω.
Υγ 2 διαβάστε στο σπορ24 το άρθρο του φίλου μου του Διαμαντόπουλου και πείτε μου έναν "ρεπόρτερ ΠΑΟΚ" που μπορεί να γράψει έτσι.... Εξαίρεση ο Μήλιος.
Τώρα που ο λαός κάνει sold out, να πάτε?
Θα πάμε, όπως πάμε πάντα, εμείς δεν φύγαμε ποτέ..
Για την ΠΑΕ που δεν τολμάει να γράψει την λέξη ΕΠΟ και Γκαγκάτσης σε οποιαδήποτε ανακοίνωση και έχουν αποθρασυνθεί τα ΠΟΚεμον και το σύστημα της χαβούζας, θα πούμε τίποτα?
Όχι εγώ στο φόρουμ, θεσμικά ο ΠΑΟΚ
Τον βάλαμε εκεί πάνω, με τις ευλογίες και τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη και τώρα επικρατεί αυτή η κατάσταση που θυμίζει εποχές παράγκας Κοκκαλιάρη και Κρόκους
Εις βάρος μας και υπέρ του ΠΟΚ
Αντί να έχουμε ισονομία και δικαιοσύνη, έχουμε ποδοσφαιρικά ανοσιούργηματα
Τον λαό δεν μου αρέσει να τον γλείφουμε, ούτε τους πανηγυρτζήδες, αλλά αυτοί που θα πάνε με τη χάρτινη και έκαναν το sold out, το έκαναν όχι γιατί είναι το ματς της χρονιάς, όπως στα χρόνια του Βουλινού και του Μπατατούδη, όταν παίζαμε με το γαύρο, αλλά γιατί διαισθάνονται ότι πρέπει να δοθεί μια αγωνιστική απάντηση απονομής δικαιοσύνης στο γήπεδο, πάντα και μόνο σε αθλητικά πλαίσια
Το ματς με την άεχ, ναι, μπορεί να μην σημαίνει πρακτικά τίποτα, αν η ΠΑΕ, συνεχίσει στην ίδια στρατηγική, μεταγραφικά - αγωνιστικά, διοικητικά - χωρίς τεχνικό διευθυντή, επικοινωνιακά με ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική και εξωαγωνιστικά με πράξεις / παραλείψεις
Ο κόσμος έκανε αυτό που έπρεπε (sold out), ας το κάνει η ομάδα, ας το κάνει και η Διοίκηση
Ούτε κίτρινη δεν έφαγε ο Λιουμπισιτς.pilotos έγραψε:
Κόκκινη στον Λοβρεν.
Μετά μην ξεχάσετε να πείτε ότι ΔΙΚΑΙΑ αποβλήθηκε π.χ ο Μπαμπα κλπ κλπ
ΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΡΕ;;;
ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ;