Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αν θυμάμαι καλά από όσα ινσαιντ ινφο διάβασα παίζει να ενδιαφέρθηκαμε για όλους τους παίκτες που κατέληξαν στην Άουγκσμπουργκ τελικά..
Και τον ηπιαμε σε ολες τις περιπτώσεις...
Γ αυτο ειναι επισφαλής η αγορα των ελευθερων. Οσοι ειναι καλοι ειναι ελκυστικοι σε ανταγωνιστες απο καλυτερα πρωταθλήματα και με καλυτερα δελεαρ...
Τους ελευθερους τους υπογραφεις γεναρη οπως ο βαζελος. Αν ειναι να περιμενεις να μείνουν ελευθεροι τον ηπιες. Αν πχ μεινει αυριο ελευθερος ο Μειτε απο Μπενφικα, κοβω το κεφαλι μ οτι θα πεσουν βροχή οι προτάσεις στα λεφτα π θελει.
Γ αυτο ειναι επισφαλής η αγορα των ελευθερων. Οσοι ειναι καλοι ειναι ελκυστικοι σε ανταγωνιστες απο καλυτερα πρωταθλήματα και με καλυτερα δελεαρ...
Τους ελευθερους τους υπογραφεις γεναρη οπως ο βαζελος. Αν ειναι να περιμενεις να μείνουν ελευθεροι τον ηπιες. Αν πχ μεινει αυριο ελευθερος ο Μειτε απο Μπενφικα, κοβω το κεφαλι μ οτι θα πεσουν βροχή οι προτάσεις στα λεφτα π θελει.
Με μια συνέντευξη κατάλαβαμε οτι το 99% των ρεπόρτερ δεν εχουν ιδέα.Αλλα συμβαίνουν στην ΠΑΕ άλλα μας λένε αυτοί.
Στα των μεταγραφών κανείς τους δεν γνωρίζει και όπως είπε ο ιδιος ο Λουτσέσκου για την περίπτωση του Ντεσπότοφ δε γνώριζε ούτε αυτός τίποτα μέχρι την υπογραφή του.
Μένουν 8 Μέρες 2 Ώρες 44 Λεπτά 7 Δευτερόλεπτα και δεν εχω αγχωθεί καθόλου.
Στα των μεταγραφών κανείς τους δεν γνωρίζει και όπως είπε ο ιδιος ο Λουτσέσκου για την περίπτωση του Ντεσπότοφ δε γνώριζε ούτε αυτός τίποτα μέχρι την υπογραφή του.
Μένουν 8 Μέρες 2 Ώρες 44 Λεπτά 7 Δευτερόλεπτα και δεν εχω αγχωθεί καθόλου.

"Η πρόταση που απέρριψε ο Μπρέιθγουεϊτ δεν είναι αυτή για την οποία έκανα αναφορά χθες. Ο Δανός απέρριψε πριν 4 μέρες μια πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά ο Δικέφαλος έκανε νέα πρόταση και διαπραγματεύεσαι σκληρά με τον ποδοσφαιριστή". Νίκος Τοσκίτης.
Ποια είναι τώρα η πρόταση; Αυτή που έγραψε κάποιο site (Metro;-) που δεν θυμάμαι περί bonus αν σκοράρει στους προκριματικούς, για το πόσα γκολ θα βάλει στο πρωτάθλημα ή αν βγει πρώτος σκόρερ; Το ίδιο λέει ότι έχει προτάσεις από Έβερτον και Λέστερ. Αν ναι, μάλλον πρέπει να στραφούμε αλλού.
Ποια είναι τώρα η πρόταση; Αυτή που έγραψε κάποιο site (Metro;-) που δεν θυμάμαι περί bonus αν σκοράρει στους προκριματικούς, για το πόσα γκολ θα βάλει στο πρωτάθλημα ή αν βγει πρώτος σκόρερ; Το ίδιο λέει ότι έχει προτάσεις από Έβερτον και Λέστερ. Αν ναι, μάλλον πρέπει να στραφούμε αλλού.
1. Καταραμένε Κετζιορα
2. Δεν ήθελα - δεν θέλω (δε ξέρω αν όντως έκλεισε κάπου) Γιαννούλη. Δεν έχω βγάλει καθόλου θετική εικόνα για το χαρακτήρα του, ούτε καταλαβαίνω πως θα ταίριαζε με Μπαμπά. Και σαν χαρακτήρες και σαν χρόνο συμμετοχής
3. Επικό να διαφωνουν δημοσιογράφοι για το ποια πρόταση απορρίφθηκε την ώρα που πιθανότατα δεν ισχύει καμία από τις δύο ειδήσεις που αναφέρουν και σε άλλη φάση βρίσκονται οι επαφες
2. Δεν ήθελα - δεν θέλω (δε ξέρω αν όντως έκλεισε κάπου) Γιαννούλη. Δεν έχω βγάλει καθόλου θετική εικόνα για το χαρακτήρα του, ούτε καταλαβαίνω πως θα ταίριαζε με Μπαμπά. Και σαν χαρακτήρες και σαν χρόνο συμμετοχής
3. Επικό να διαφωνουν δημοσιογράφοι για το ποια πρόταση απορρίφθηκε την ώρα που πιθανότατα δεν ισχύει καμία από τις δύο ειδήσεις που αναφέρουν και σε άλλη φάση βρίσκονται οι επαφες
Μακάρι, οποιον..τελικα πάρουμε, να ''δεσει'' με την χημεια της ομαδος
Εχουμε να δουμε καλό φόρ, απο τον Πρίγιο...
Εχουμε να δουμε καλό φόρ, απο τον Πρίγιο...

Ο Διαμαντοπουλος ειπε για 5 μυρια σχεδον για 2 χρονια. 400κ πριμ εισοδου στο Τσουλου και 500κ πριμ υπογραφης εκτος απο 2 τον χρονοΓερασίμου έγραψε:"Η πρόταση που απέρριψε ο Μπρέιθγουεϊτ δεν είναι αυτή για την οποία έκανα αναφορά χθες. Ο Δανός απέρριψε πριν 4 μέρες μια πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά ο Δικέφαλος έκανε νέα πρόταση και διαπραγματεύεσαι σκληρά με τον ποδοσφαιριστή". Νίκος Τοσκίτης.
Που είναι ο Νοστράδαμος να ενημερώσει μήπως οι αρδ που πίνει καφέ ,διάβασαν κανένα καινούριο μήνυμα απ' τους φροντιστές και από παίκτες?
Paok4life κάπως έτσι
Εδιτ
Δημοσίευσηαπό PAOK1LIFE » Δευτ Ιούλ 15, 2024 9:01 pm
Όλα θα πάνε καλά αυτήν την εβδομάδα θα έρθουν παίχτες και θα βγάλουμε γούστα την χρόνια που έρχεται νιώστε την αγάπη με θετική ενέργεια ενωμένοι μία οικογένεια ο θεός θα μας δώσει τα καλύτερα. Σας τα είπα δεν σας τα είπα θα έρθουν. Ότι σας λέω βγαίνει μα καλά ποιός είμαι ο Νοστράδαμος
Εδιτ
Δημοσίευσηαπό PAOK1LIFE » Δευτ Ιούλ 15, 2024 9:01 pm
Όλα θα πάνε καλά αυτήν την εβδομάδα θα έρθουν παίχτες και θα βγάλουμε γούστα την χρόνια που έρχεται νιώστε την αγάπη με θετική ενέργεια ενωμένοι μία οικογένεια ο θεός θα μας δώσει τα καλύτερα. Σας τα είπα δεν σας τα είπα θα έρθουν. Ότι σας λέω βγαίνει μα καλά ποιός είμαι ο Νοστράδαμος
- Kabamaru11
Magpies4 έγραψε:Τον Mauricio4 θα εννοείς ...
Ναι,ο Πετρος της καρδιας μας,πραγματικα ομως,ιδιο υφος με τον φιλο,τα εγραφε ολα τοσο δεδομενα

Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
- Dimitris_L4
Ή μεγαλες δοξες ή μεγαλο μπινελικι...παει και η Τριτη παντως.. ειχες πει αυτην την εβδομαδα θα κλεισουν οι 2..
Εντάξει ΝοστραδαμεPAOK1LIFE έγραψε:Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk