Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Portable

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Portable »

Τελείωσα άριστα τη Νομική Τούμπας το 2018 αλλά δεν εξάσκησα το επάγγελμα. Any way συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ελπίζω μετά και από αυτά τα γεγονότα να αλλάξουν πράγματα στη λειτουργία του μαγαζιού, από τις διαδικασίες, τις επιλογές προσωπικού, τις συμφωνίες και τις αποφάσεις. Αν ισχύει πως ο τυπάς που έκανε τη γκαφα με τα δελτία, είναι ακόμη στην ΠΑΕ καταλαβαίνουμε τι παίζει...

Δεν υπερασπίζομαι ούτε αποθεώνω κανέναν κοντό. Τα προφανή λέω. Τα προφανή που πολλοί από εμάς λέγαμε από την πρώτη μέρα.

ΥΓ... Μη χάσουμε την πτήση.... Οι άλλοι ξεσκίζανε και εμείς μείναμε στην "συμφωνία κυριών". Πάρτε το τσιβί τώρα.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

barlow4 έγραψε:δειχνεις ομως μια βεβαιοτητα ως προς τη διαδικασια και τον τροπο εκδικασης και αποφασης.
Δηλαδη σ αυτο δικαστηριο που τιμωρησε ανθρωπο που ελειπε, ή στο επομενο που θα ειναι επισης τετοιο, επιμενεις ότι χρειαζεσαι ικανο νομικο με επιστημονικο ολοστασιο ΜΟΝΟ? Κανεις δεν λεει ότι ο κουγιας ειναι ο καλυτερος επιστημονας . Αλλα μιλαει την γλωσσα που καταλαβαινουν σ αυτα τα ταχα δικαστηρια , γιατι δυστυχως εκει σε δικαζουν.
ΥΓ Ειπες πρωτυτερα πως στην εφεση μικραινουν οι ποινες . Σου θυμιζω την εφεση της προηγουμενης τιμωριας του προπονητη μας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

tasso85 έγραψε:Ο εκ των δικηγόρων του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, έκανε λόγο για “μικρής κλίμακας επεισόδια” και ζήτησε την απαλλαγή των μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ που είναι στο κατηγορητήριο και για την ΠΑΕ πρόστιμο και όχι τιμωρία έδρας.
αυτο θα ζητηθει και στην εφεση + ορισμενες απο τις παπαριες της αποφασης.ουτε εσυ πτρεπει να εχεις βρεθει ποτε σε δικαστηριο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gospi έγραψε: Βεβαια αν πας εκει μπροστα και δεν πεις τιποτα και δειξεις χαπατο, τοτε βρισκουν και κανουν.
εχουμε τα πρακτικα της ακροαματικης διαδικασιας?3 ωρες δικη ηταν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν φιλε Μπαρλοου οι αρδ της ΠΑΕ διερρευσαν τοσο λαθος τις τοποθετησεις του νομικου μας επιτελειου τοτε κακο του κρφαλιου μας. Ουτε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε σωστά. Εγω διαβασα οσα βγηκαν σε σχεση με την εκδικαση και πουθενα δεν βρηκα αναφορα σε κατι αλλο. Μακαρι να ειπωθηκαν ολα αυτα και να αδικουμε το νομικο τιμ, αλλα δεν θεωρω πως αν ειχαν ειπωθει θα μπορουσαν να ειχαν προσπεραστει και τοσο ευκολα. Παντως αν οντως ειπωθηκαν τοτε θα τα προσκομισει και ο κοντος για να ισχυροποιησει την βαση της έφεσης του.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πραγματικά χέστηκα για το βιογραφικό του χ Μαυρομάτη. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχουμε κερδίσει δίκη για δίκη. Πριν λίγο καιρό ο προπονητής σου τιμωρήθηκε 23 ημέρες πάλι χωρίς λόγο, επειδή έκανε με το χέρι του ότι τον έκλεψαν. Ούτε καν άσεμνη χειρονομία δηλαδή.

Και κανένας δεν θεοποίησε τον κοντό. Όσοι τον θέλουν συνεχίζουν να τον αντιπαθούν και να τον θεωρούν σκουπίδι. Αλλά σκουπίδι αντίστοιχο με των κάτω. Εμένα για την ώρα μου αρκεί που σταμάτησε να είναι η ομάδα με την πλάτη στο τοίχο, με κάτι τελειωμένους να την αποκαλούν συμμορία και κάτι ηλίθιους να θέλουν να τιμωρήσουν και τους παίκτες μας. Αυτό κατάφερε η νομική μας ομάδα. Και ας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Με το που άρχισε ο κοντός να μιλάει κόπηκαν τα πολλά πολλά και άρχισαν τα ας ρίξουμε τους τόνους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gospi έγραψε:οι αρδ της ΠΑΕ
Εν τη ρύμη του λόγου, αλλά πόσο αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Montrealiotis έγραψε:Εγώ πραγματικά χέστηκα για το βιογραφικό του χ Μαυρομάτη. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχουμε κερδίσει δίκη για δίκη. Πριν λίγο καιρό ο προπονητής σου τιμωρήθηκε 23 ημέρες πάλι χωρίς λόγο, επειδή έκανε με το χέρι του ότι τον έκλεψαν. Ούτε καν άσεμνη χειρονομία δηλαδή.
Ετσι πες τα γιατι θα τα παιξουμε στο τελος..
Τα βιογραφικα δεν μετρανε,τα αποτελεσματα και οι πραξεις μετρανε..
Ο ανθρωπος ειναι η επιτομη του χασοδικη..
Μεχρι τωρα εχει καταφερει το απολυτο Τι-πο-τα..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Κούγιας τι έχει καταφέρει ακριβώς;
Μπορεί κάποιος να αναφέρει κάποια σημαντική νίκη του σε αθλητικό επίπεδο;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αν υπηρχε εναλλακτικη δεν θα εβαζαν τον κουγια. Τα σοβαρα γραφεια που ασχολουνται με αθλητικο δικαιο ειναι 2-3. Επισης κανενας ιβαν δεν φταιει αν ο μαυροματης δεν καταφερνει να κερδισει μιση δικη. Αν εσεις θεωρειται οτι η 4μηνη τιμωρια πρεπει να περασει στο ντουκου και να μην αλλαξει κατι στη νομικη εκπροσωπηση της ΠΑΕ δικαιωμα σας. Ο γραμμενος μπαινει γιατι ο μαυροματης τοσα χρονια δεν εχει κερδισει σοβαρη υποθεση τι ν κανουμε να μεινουμε ετσι για παντα?
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

george188 έγραψε:Αν υπηρχε εναλλακτικη δεν θα εβαζαν τον κουγια. ...
συνεργαζόμενος με τον Κούγια, γίνεσαι σαν και αυτούς που στέκεσαι τόσα χρόνια απέναντι.
Γίνεσαι σαν και αυτούς, που τόσα χρόνια πολεμάς να νικήσεις.
Γίνεσαι ίδιος με αυτούς.

Εγώ να δεχθώ την υπόθεση πως όλοι οι υπόλοιποι δικηγόροι του πλανήτη Γη είναι άχρηστοι, και πως ο μοναδικός δικηγόρος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο Κούγιας.
Δεν συνεργάζεσαι ως ΠΑΕ μαζί του. Βάζεις ένας άλλον δικηγόρο να συνεργαστεί μαζί του.

Δεν γίνεσαι σαν και αυτούς.
Διότι ο σωστός οπαδός της ομάδος, δεν επιθυμεί να γίνει σαν και αυτούς.

Διαβάζω εδώ μέσα τοποθετήσεις ''για το καλό της ομάδος, θα συνεργαστώ και με τον διάολο''.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε πχ και οι γαύροι για τις βουτιές του Αλεξανδρή και του Γιαννακόπουλου.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε πχ και οι βάζελοι και οι αεκτσίδες για τους δικούς τους στρουθοκαμηλισμούς.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε και τα αριανά για να δικαιολογήσουν τις ''συνεργασίες'' τους με τους αθηναίζους.
Έφτασε στο σημείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ, να λέει το ίδιο;
Κατάφεραν να φτάσουν τον οπαδό του ΠΑΟΚ στο σημείο να λέει το ίδιο;

Το περσινό πρωτάθλημα που πήραμε, ήταν το πιο γουστιόζικο πρωτάθλημα που θυμάμαι να παίρνει ομάδα, μακράν καλύτερο από εκείνο της μεγάλης Λάρισας πριν δεκαετίες.
Και ήταν η δική μου ομάδα που το πήρε.
Δεν θα το αντάλλαζα με κανένα πρωτάθλημα που πήραν οι γαύροι με πέναλντι μούφα, οι βάζελοι με εξοργιστική διαιτησία, οι αεκτσίδες με ομάδες δορυφόρους. Με κανένα.

Η επιλογή Κούγια είναι λάθος.
Ακόμη και αν δικαιωθούμε (προσωπικά πιστεύω ο Κούγιας θα μας καρφώσει πισώπλατα, όντας ένας από αυτούς που μισούν ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει), θα είναι πλήγμα για την υπερηφάνεια μας.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Δεν θα θυσίαζα ποτέ την υπερηφάνεια μου, για μία νίκη. Ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Μαυρομάτης πρωτόδικα, δεν διέρρευσαν και πολλά στη δημοσιότητα, αλλά αυτά που διέρρευσαν έδειχναν μια αστεία υπερασπιστική γραμμή, την οποία πήραν τα ΜΜΕ της χαβούζας και μας έκαναν πλάκα, στήνοντας μας στον τοίχο και δίνοντας το έναυσμα στον κάθε πουθενά ΑΡΔ, να συκοφαντεί την ομάδα και να μιλάει για συμπεριφορές συμμορίας

Το υπόμνημα της έφεσης του κοντού, που διέρρευσε στην δημοσιότητα, ήταν πραγματικά άριστο έτσι όπως το διάβασα και κάτι πουθενάδες δημοσιογραφίσκοι που έλεγαν αρλούμπες τις προηγούμενες ημέρες έχουν βουβαθεί και κλάνουν μέντες να μην επαναλάβουν καμιά μαλ@κια όπως αυτές που εκστόμιζαν τις προηγούμενες μέρες και αρπάξουν καμία αγωγή
Τώρα ψελλίζουν να πέσουν οι τόνοι

Εγώ αυτή την αίσθηση έχω και δεν νομίζω να πέφτω έξω, το αντιλαμβανόμαστε όλοι

Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν εξαλειφθεί το σύνολο της ποινής

Εφόσον συμβεί αυτό, η ουσία είναι ότι θα θριαμβεύσει η πραγματική δικαιοσύνη και ο Ιβάν θα έχει πάρει μια νίκη, είτε με μείωση της ποινής, είτε με εξάλειψή της

Η ολοκληρωτική νίκη όμως, θα έρθει στις 9/1, όπου ο καθένας από εμάς, πρέπει να είναι σωστός, να υποστηρίξει με τη φωνή του παθιασμένα την ομάδα και να αποκλείσουμε θριαμβευτικά τη χάρτινη

Τέλος επειδή διάβασα κάτι για γαυρονοοτροπία παραπάνω, θα ήθελα κλείνοντας το ποστ να γράψω το εξής:

Όταν παλεύεις για την αθωοτητά σου, για το δίκαιο και την αλήθεια, αυτό δεν συνιστά γαυρονοοτροπία, δεν συνιστά το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,
γιατί στην περίπτωση μας, δεν εμπεριέχει το στοιχείο της αδικίας και της νίκης με κάθε μέσο ή της ανήθικης νίκης

Αντιθέτως γαυρονοοτροπία επιδεικνύει συνεχώς η χάρτινη ομάδα, κατά συρροή και κατά εξακολούθηση, που έχει γίνει χειρότερη από τους γαύρους

Μία νίκη του ΠΑΟΚ λοιπόν, τόσο στις δικαστικές αίθουσες, με τον όποιο δικηγόρο, ακόμα και αν λέγεται Κούγιας, όπως επίσης και στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο δεν θα αποτελεί γαυρονοοτροπία ή όνειδος / ντροπή για την ομάδα μας, αλλά θα είναι μία περήφανη νίκη του δικαίου και της αλήθειας, που θα έχει τσαλαπατήσει την γαυρονοοτροπία της άεχ
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Επειδή έτυχε να παρακολουθω στο live την διαδικασία θυμά μαι την δικαστινά που ειρωνευομενη κιόλας προκατεβαλε την τιμωρία του Ραζβαν.
Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν στην πρώτη περίπτωση 24 ημερών η τώρα με τους τέσσερις μήνες.
Είναι δυνατόν να αφήνουμε την κάθε προκατελειμενη να βγάζει αποφάσεις χωρίς να έχει διάβασει καν τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις μας ?
Και μόνο από αυτή την συμπεριφορά της έπρεπε να ζητήσουμε εξαίρεση.
Δεν το θυμάται κανείς αυτό που έγινε. ?
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Σορρυ ήταν από την απολογία για την φάση με τον λαμελα.

Στο σημείο αυτό, ο αθλητικός δικαστής είπε στον δικηγόρο του ΠΑΟΚ να συστήσουν στον Ραζβάν Λουτσέσκου να ηρεμήσει: «Να του πείτε του προπονητή να ηρεμήσει, είναι κρίμα. Μην φτάσουμε στο σημείο να κριθεί ο αγώνας στα χαρτιά. Στο χέρι σας είναι, ο προπονητής πρέπει να είναι ήρεμος, ψύχραιμος και να μη δημιουργεί θέματα».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”