Αυτό περίμενες εσύ για να καταλάβεις ότι ο Ιβάν έχει την ομάδα στον αυτόματο.soigol έγραψε:Αυτό είναι ξεφτιλικι και ξεφραγο αμπέλι. Αν περάσει έτσι , ίσως να πιστέψω ότι ο Ιβάν έχει την ομάδα στον αυτόματο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι έχουν δοθεί λίστες σε τρίτα πρόσωπα εκτός ΠΑΕ, άποψη μου είναι ότι πρέπει να απολυθεί όλο το τμήμα σκάουτινγκ εκτός από άτομα υπεράνω υποψίας (θεωρώ απίθανο ο Κωστίκος να έχει σώσει λίστες τον ψύχρα...)
- sourmenetes
- Moderator
Και συ το πιστεύεις...thanos-xanthi έγραψε:αυτο το δημοσο ξεκατινασμα στα social media παντως ειναι τραγικο
τετοιες διαρροες χωρις καθολου στεγανα, οι λιστες να κυκλοφορουν κι αν θελουν να τις παιρνουν οι συνδεσμοι!!
κατα τα αλλα ηταν που θα εκλεινε συντομα ο τεχνικος διευθυντης
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WestBlock4
Εγω παντως που μπορώ να μιλήσω όσο αναφορά συνδέσμους κλπ.. λέω ότι είναι μπαρούφες όλα αυτα
- black_star_ninja
Αν έχεις δαπανήσει έστω κ 1-2 χρόνια απο τη ζωή σου, απασχολούμενος με οποιοδήποτε άθλημα, θα έπρεπε να ξέρεις οτι όλοι οι αθλητές έχουν περιόδους που ειναι σε καλή κατάσταση κ περιόδους που δεν ειναι. Όπως σου είπα καταλαβαίνω την απογοήτευση, διαφωνώ με την απαξίωση. Και φυσικά είμαι μεσα στο στοίχημα. Μετά χαράς θα κεράσω μπυρες αν όντως παίζει σε δυο χρόνια σε ερασιτεχνικό.markos4 έγραψε:Και τι είναι μηχανή του εσπρέσο να θέλει χρόνο για να ζεσταθεί;black_star_ninja έγραψε:Καμμία χρονιά δε τον θυμάμαι να βγαζει μάτια στο ξεκίνημα. Φορ στις επιλογές της εθνικής Πολωνία πίσω απο παιχταρά, ανανεώσαμε. Κάθε χρόνο βάζει 15 γκολ ή κάνω λάθος;markos4 έγραψε:Πήγαν και ανανέωσαν με αυξημένες αποδοχές τον Σφιντεφσκι θεωρώντας ότι θα φέρει χρήμα και στο τέλος θα βγει νέος Μελιοπουλος..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν από αυτόν τον παιχτη..
Οκ καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλα δε μου φαίνεται δίκαιη η απαξίωση. Αν τον πουλούσαμε με 2 εκατομμύρια θα ήσουν ικανοποιημένος; Θα μπορούσες να βρεις καποιον καλύτερο σε επίπεδο και σε βαθμό ετοιμότητας;
Πέρυσι ο Γκαρσία τον έβαζε συνέχεια και άφηνε στον πάγκο τον Κρεμτσικ μπας και βρεθεί κανένα κορόιδο και τον πάρει.. Πήγε στο Γιούρο από σπόντα, ίσως και από τα κονε του μάνατζερ του, αλλά προτάσεις δεν βλέπω να έρχονται.
Σε πάω στοίχημα ότι σε δύο χρόνια θα παίζει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
το ξεκατινιασμα ειναι αυτο που μας αξιζει. αυτο κανουμε κι εμεις εδω μεσα, μερες τωρα.
ο κυριος του τμηματος σκαουτινγκ που θεωρει οτι μπορει να διαθετει σε συνδεσμους στρατηγικα περιουσιακα στοιχεια της ΠΑΕ οπως ειναι οι λιστες σκαουτινγκ, πρεπει να αποχωρησει απο την ομαδα αμεσα (sure).
ο κυριος του τμηματος σκαουτινγκ που θεωρει οτι μπορει να διαθετει σε συνδεσμους στρατηγικα περιουσιακα στοιχεια της ΠΑΕ οπως ειναι οι λιστες σκαουτινγκ, πρεπει να αποχωρησει απο την ομαδα αμεσα (sure).
- sourmenetes
- Moderator
Σε αυτούς που υπέγραψε και ο Λημνιός και ο. Τσολακ και πολλοί άλλοι.markos4 έγραψε:Σε ποιους να υπογράψει στην πρώην ομάδα του την Γιαγκελονια;sourmenetes έγραψε:Τι να είδαν ρε φίλε;;markos4 έγραψε:Πήγαν και ανανέωσαν με αυξημένες αποδοχές τον Σφιντεφσκι θεωρώντας ότι θα φέρει χρήμα και στο τέλος θα βγει νέος Μελιοπουλος..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδαν από αυτόν τον παιχτη..
Είδαν ότι το. Χειμώνα μπορούσε να υπογράψει ελεύθερος.
Μου αρέσει που του κάνανε αύξηση αποδοχών, μην χάσουν το κελεπούρι..
Αν δεν τραυματιζοταν ο ολιβειρα 11αδα δεν έβλεπε ούτε με κυαλια..
Αν έχεις μάνατζερ καλό., Γιούρο έπαιξε...
Μήπως, λέω μήπως, σε μια σοβαρή ομάδα, αυτός ή αυτοί που κάθονται και βγάζουν στη φόρα τα εσωτερικά της ομάδας, θα έπαιρναν τον μπουλο;
Γι' αυτό λέμε για σοβαρό ΤΔ.
Κι επιτέλους μια άκρως τεχνοκρατική στελέχωση.
Γι' αυτό λέμε για σοβαρό ΤΔ.
Κι επιτέλους μια άκρως τεχνοκρατική στελέχωση.
Αυτοδιαχειριζομενο στέκι με μπυρα χενινγκερ των 90 λεπτών έχει γίνει η φάση. Βγαίνει ένα νούμερο χωρίς ονοματεπώνυμο, το παίζει αυτοκλητος Χαρδαβελας ή Νικολουλη από τα lidl, για να ρίξει το φως της αλήθειας στα πρόβατα. Και όλα αυτά εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων. Και ισχυρίζεται ότι και οι λίστες είναι στην διάθεση των συνδεσμων.Δακρυσαμε.Εφοσον ισχύουν όλα αυτά που λέει και εφόσον νιαζεται για το καλό της ομάδας, γιατί δεν πιέζει με τα τόσα κονε που λέει πως έχει, να γίνει μια ακρόαση του ίδιου και των συνδέσμων από τους αρμόδιους; Αλλά επιλέγει να το κάνει Αννιτα Πανιά το θέμα; Προφανώς όσοι κατονομαστικαν συμφωνούν με αυτό το ξεκατίνιασμα, αλλιώς αύριο κιόλας θα έχουμε βαρομετρικά χαμηλά για τον psyxras. Επίσης αναμένω αντίδραση για το συγκεκριμένο πολύ χοντρό περιστατικό από τους λαλιστατους κατά τα άλλα συνδέσμους. Αντε λοιπόν, να καθαρίσει η μπουγάδα μια και καλή.
Σταματήστε ρε τις εξυπνάδες, λίγη σοβαρότητα πια.markos4 έγραψε:Αυτό περίμενες εσύ για να καταλάβεις ότι ο Ιβάν έχει την ομάδα στον αυτόματο.soigol έγραψε:Αυτό είναι ξεφτιλικι και ξεφραγο αμπέλι. Αν περάσει έτσι , ίσως να πιστέψω ότι ο Ιβάν έχει την ομάδα στον αυτόματο
Το ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν , παίκτες, στην ομάδα δεν αποτελεί τεκμήριο για την ενασχόληση του ή όχι.
Το δημόσιο ξεκατινιασμα ομως χωρίς καμμία επίπτωση είναι ένδειξη.
- thanos-xanthi
και τι να πιστεψω? το αποκλείεις δηλαδή?sourmenetes έγραψε:Και συ το πιστεύεις...thanos-xanthi έγραψε:αυτο το δημοσο ξεκατινασμα στα social media παντως ειναι τραγικο
τετοιες διαρροες χωρις καθολου στεγανα, οι λιστες να κυκλοφορουν κι αν θελουν να τις παιρνουν οι συνδεσμοι!!
κατα τα αλλα ηταν που θα εκλεινε συντομα ο τεχνικος διευθυντης
να πιστεψω ας πούμε οτι ολα δουλευουν σαν ρολοι?
οτι Λουτσεσκου με τους αετοματηδες του σκαουτινγκ τιμ, σε αγαστη συνεργασια κλεινουν τους στοχους ενισχυοντας εγκαιρως την ομαδα?
2 χρονια τωρα ζουμε το ίδιο έργο
για την ώρα δεν έχουμε κανένα δείγμα ότι η κατάσταση βελτιώνεται
Μήπως οι λίστες είναι του Γιώργη λέω εγώ τώρα?
Γι'αυτό ακυρώνονται από τον λουτσεσκου λέω εγω τωρα ???
Πάλι τα ίδια έχουμε αδέρφια
Γι'αυτό ακυρώνονται από τον λουτσεσκου λέω εγω τωρα ???
Πάλι τα ίδια έχουμε αδέρφια
Ναι ρε συ, και δεν διαφώνησα κάπου όσον αφορά τις "περσονες" του FB.sourmenetes έγραψε:Θυμάσαι τι. Έλεγα χθες..JohnDag έγραψε:Τι μαλάκια ήταν πάλι αυτή του Ψύχρα;
Και ακόμα περισσότερο αν ισχύουν αυτά που γράφει τι ΜΑΛΑΚΙΑ ήταν αυτή της scouting team;
Στεγανά δεν υπάρχουν σε αυτή την ομάδα; Αφεντικό; Προϊστάμενος;
Κάποιος να τους μαζέψει τέλος πάντων!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικά ο συγκεκριμένος έχει ξεφύγει καιρό τώρα.
Το θέμα μου δεν είναι ο Ψυχρας αν και πολλοί δυστυχώς του δίνουν παραπάνω σημασία απ όσο πρέπει.
Το θέμα μου είναι ότι αν υπάρχει έστω και 1% να είναι αλήθεια αυτά που ισχυρίζεται μιλαμε για μεγάλο τρύπημα. Τεράστιο!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ToMousiTouCrespo
Μεταγραφές οπαδών μπορούμε να κάνουμε; Γιατί έχω δει απερίγραπτα σχόλια από ντεμεκ ΠΑΟΚτσήδες απόψε κυρίως στο μαντρί περσόνων του φβ που την έχουν δει κάποιοι.
αν ισχυουν ολα αυτα στο ποστ του ψυχρα το πιο αηδιαστικο ειναι πως αυτος που εκανε την διαρροη απο το τμημα σκαουτινγκ το εκανε ουσιαστικα για να πει ''μην κραζετε εμας ο ρουμανος φταιει''
τοπ 20 και ευρωπαικη ελιτ αλλα οι λιστες ειναι στην διαθεση των συνδεσμων
τι διαβαζουμε ρε μαλακες?
τοπ 20 και ευρωπαικη ελιτ αλλα οι λιστες ειναι στην διαθεση των συνδεσμων

τι διαβαζουμε ρε μαλακες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Πέμ 19 Αύγ 2021, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.