Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Καλή περίπτωση ο Βασιλειάδης. Προτιμώ όμως τον Besic. Αν αυτός ο παίκτης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν πάει στον αφραγκούζο ε τι να πω.. τι να σου κάνει ο τίμιος Σβαμπ όταν είσαι μείον Μαουρίτσιο, Μίσιτς και Αουγκούστο αλλού για αλλού.
- pagotatzis
Για Ρεί παιδιά ποιος γνωρίζει ;Rexaris έγραψε:Για τους γκολκήπερ είμαι πιο ανεκτκός επειδή ξέρω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες τής θέσης. Ο Ζίβκοβιτς μια χαρά είναι για δεύτερος, ο Πασχαλάκης ήταν πολύ καλός αλλά είναι πλέον σε παρακμή και καλά θα κάνουμε να τον αντικαταστήσουμε με καλύτερο το καλοκαίρι. Πάντως αν δεν φτουράει κι η άμυνα καίγεται εύκολα ο τερματζής.
Δλδ κάνει προπόνησης ;
Είναι αδιάφορος ;
Θέλει να παίξει
Δεν τον θελουμε γιατί είναι Αργεντινός και ως γνωστόν δεν τους γουστάρει ο Ουρουγουανός ;
WTF ? Βρε παιδιά ;
Γιατί δεν αξίζει ενα ματς ;
Έστω στο ματς με Λάρισα να είναι το πάγκο ;
Ποιος γνωρίζει και μπορεί να εξηγήσει ;
τώρα έκαναν το μετρήμα; στο φόρουμ μας έγινε το μέτρημα από τον Αποστόλη με το που έκλεισε ο kagawa και έρχονταν ο baba. Εκτος ρε παιδιά αν υπολόγιζαν ότι με τον αρραβώνα θα προλάβαινε να ελληνοποιηθεί ο φαραώgergeo4 έγραψε:ο ολιβα μου ειπε χαλασε λογω αριθμού ξένων και καταληγει βαλενθια
Επειδή μου φαίνονταν παράλογο χωρίς θέση ξένου να γίνεται κουβέντα, έχω μια διαίσθηση μήπως γίνεται δουλειά με προσεγγίσεις διαφόρων παικτών τώρα, για να ωριμάσει η έλευση τους το καλοκαίρι και μια από τις περιπτώσεις να είναι και ο συγκεκριμένος για αυτό να μην πτοούσε ο αριθμός ξένων αν δρομολείται η προσέγγιση για ψηθεί για το καλοκαίρι. Ετσι δεν προετοιμάστηκε και η έλευση Kagawa;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Κυρ 31 Ιαν 2021, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προαισθημα.Αυτον θα παρουμε.dragon έγραψε:Γιατί δεν χτυπάμε Ζέκα;
Εχει Αθηναικες πινακιδες.renegade έγραψε:dragon έγραψε:Γιατί δεν χτυπάμε Ζέκα;[/quote
Γιατί τι έκανε?
-
ron-swanson
O Ζεκα θα ήταν πολύ καλή μεταγραφή αλλά δεν έχω ιδέα τι συμβόλαιο έχει στην Δανία.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όπως είπε και ένας σοφός άνδρας όταν άκουσε το όνομα Χαρισης.
"Ουισκια πίνουμε και μόνοι μας. Δεν θέλουμε παρέα"
Ξεκολατε,δεν παίζουν εγχώριοι στόχοι.
Μετά και τα σημερινά με Αγκουστο, θα έρθει ένας κοινοτικός χαφ αύριο.
Και με τον Φεραρι τα ίδια έγραφαν.
Μετά και τα σημερινά με Αγκουστο, θα έρθει ένας κοινοτικός χαφ αύριο.
Και με τον Φεραρι τα ίδια έγραφαν.
- milhouse777
ακομα 2 χρονια συνφωνα με fm21 και transfermarktron-swanson έγραψε:O Ζεκα θα ήταν πολύ καλή μεταγραφή αλλά δεν έχω ιδέα τι συμβόλαιο έχει στην Δανία.
o Βασιλειαδης ληγει φετος και ειναι 23...
Ένα μυριο πάνω κατω.
Ο Βασιλειάδης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα.
Υγ ο μπεσιτς πολύ καλή μεταγραφή,θα στραβωσω αν γίνει
Ο Βασιλειάδης δεν θέλει να έρθει Ελλάδα.
Υγ ο μπεσιτς πολύ καλή μεταγραφή,θα στραβωσω αν γίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 31 Ιαν 2021, 23:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζέκα υψηλότατο κλειστό συμβόλαιο μέχρι καλοκαίρι του 23 που μετά θα είναι για τα απομαχικά.
Γιατί να το κουνήσει από την Κοπεγχάγη? Πέραν αυτού τέτοια λεφτά αποκλείεται να δίνουμε, αν δίνουμε έστω και κέρματα πλέον
Γιατί να το κουνήσει από την Κοπεγχάγη? Πέραν αυτού τέτοια λεφτά αποκλείεται να δίνουμε, αν δίνουμε έστω και κέρματα πλέον
Πρέπει να είναι πολύ σοφός άνδραςΜαυρο Χιονι έγραψε:Όπως είπε και ένας σοφός άνδρας όταν άκουσε το όνομα Χαρισης.
-
ron-swanson
Ok thanks παιδιά, άρα απλησίαστος (να γελάσω ή να κλάψω που το γράφω;)
Με το που έπιασε η Μπασάκ χρήμα από τη Φενέρ, μας απάλλαξε και από τον στόχο Γιουσσούφ. 2,2 εκ η αγορά του