Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Gospi »

Η μεγαλυτερη τιμωρια ειναι η αδιαφορια...
Οταν σταματησει να πιανει η προκληση τοτε θα σταματησει να υπαρχει νοημα παρουσιας εδω μεσα!
Στα των μεταγραφων δεν θα με εξεπληττε αν ειχαμε αποχωρηση Βερμπλουμ Βαρελα Μπισε Πασχαλακη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Περιμένω τις δύο μεταγραφές που θα έρθουν μέχρι αύριο, όπως ανακοίνωσε η σφίνα.
Μόνο μην κολλήσουν πουθενά με τίποτα σφηνάκια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

seaman έγραψε:Από αυτούς που θέλουμε να φύγουν ή από τους άλλους;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Βλέπω στην τηλεόραση τον πρίγκηπα της Περσίας.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

icue έγραψε:Η Μπεσικτας επισημα εχει παρει κανα παικτη; Που να κανει προπονηση με την ομαδα ηδη.
Τον N'Sakala αριστερό μπακ από την Αλανιασπιρ, επίσης ανανέωσε τον Ατιμπα Χατσινσον που φαινόταν ότι έφευγε για άλλον έναν χρόνο, είναι 37 στα 38 αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αυτοί μόνο έχουν ανακοινωθεί επίσημα υπάρχουν αρκετοί ακόμα που είναι σχεδόν τελειωμένες οι υποθέσεις όπως ο Μενσα και ο Μπαντου Νντιαγε. Οι κινήσεις είναι καλές ευτυχώς ο χρόνος είναι λίγος κ θα λειτουργήσει υπέρ μας
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Gospi έγραψε: Στα των μεταγραφων δεν θα με εξεπληττε αν ειχαμε αποχωρηση Βερμπλουμ Βαρελα Μπισε Πασχαλακη..
Εγώ θεωρώ πώς οι πιθανότεροι για αποχώρηση είναι οι Βερνμπλουμ, Καντουρι, Πασχαλακης ενώ δεν θα έπεφτε από τα σύννεφα αν αποχωρούσαν κ Γιαννούλης, Λημνιός απλά ελπίζω να μην φύγουν όλοι μαζί πριν τον αγώνα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καντουρι μου φαίνεται εως απιθανο.
Τον εκτιμαει ο Φερειρα και ειναι ο μονος "παλιος" που ξερει μπαλα στο κεντρο μας. Αποκλειεται να παμε με Σβαμπ και Εσιτι μονο στο ματς με την Μπεσικτας.
Εγω θεωρώ ο Καντουρι θα ειναι μαζι μας μεχρι να επανελθει πλήρως ο Μισιτς. Υπολογιζω δλδ μεχρι Γεναρη.
Κι αν ισχύει αυτο π ειπε ο Γομαρος τοτε μιλαμε για εμπειρους αρα μεγαλους ηλικιακα. Επομενως οχι Γιαννουλης οχι Λημνιος.
Εγω ιδανικα θα θελα αποδεσμευση Βερμπλουμ, πωληση ή δανεισμο Εσιτι,πωληση Μπισε, πώληση Βαρελα και πωληση Πασχαλάκη.

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Gospi έγραψε:Καντουρι μου φαίνεται εως απιθανο.
Τον εκτιμαει ο Φερειρα και ειναι ο μονος "παλιος" που ξερει μπαλα στο κεντρο μας. Αποκλειεται να παμε με Σβαμπ και Εσιτι μονο στο ματς με την Μπεσικτας.
Εγω θεωρώ ο Καντουρι θα ειναι μαζι μας μεχρι να επανελθει πλήρως ο Μισιτς. Υπολογιζω δλδ μεχρι Γεναρη.
Κι αν ισχύει αυτο π ειπε ο Γομαρος τοτε μιλαμε για εμπειρους αρα μεγαλους ηλικιακα. Επομενως οχι Γιαννουλης οχι Λημνιος.
Εγω ιδανικα θα θελα αποδεσμευση Βερμπλουμ, πωληση ή δανεισμο Εσιτι,πωληση Μπισε, πώληση Βαρελα και πωληση Πασχαλάκη.

Πωλήσεις Μπισε, Βαρέλα και Πασχαλάκη πριν την Μπεσίκτας?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μίλησα με τον Βαρέλα την Παρασκευή. Ήταν οικογενειακώς σε ένα ήσυχο beach bar του πρώτου ποδιού. Από τις 5 κουβέντες που είπαμε δεν ένιωσα να υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο αποχώρησης. Δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και γιατί να μην πάρουμε Μάντζουκιτς;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Ο Βαρέλα στα πλέι οφ πήγε καλά θύμιζε τον καλό εαυτό του. Ειδικότερα στην τριάδα με Μιχαηλίδη αριστερά του δέσποζε, θεωρώ πως η κακή συνολικά φετινή του παρουσία οφείλεται εν μέρει στο κακό ταίριασμα με τον Ινγκασον μετά τον τραυματισμό του Κρέσπο. Δύο παίκτες παρόμοιας κοψιας που δεν συμπληρώνει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου. Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι κανείς δεν μπορούσε να παίξει άνετα με το αριστερό πόδι ώστε να πάρει τον ρόλο του αριστερού στόπερ, οποίος θα έπαιζε αριστερά θα βρισκόταν εκτεθειμένος ενώ όποιος έπαιζε δεξιά θα φαινόταν περισσότερο σταθερός. Επιλέχθηκε, και σωστά, να παίξει ο Ινγκι δεξιά και ο Βαρέλα αριστερά προφανώς γιατί ο Ινγκι βρίσκεται στην βιτρίνα του συλλόγου και μπορεί να έρθει καλή πρόταση
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γιατί κοστίζει 4εκ το χρόνο και εμείς δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε λόγω ffp...
Λογικά αναφέρεσαι γόμαρος στον Βερνμπλουμ και τον Στοχ που δεδμένα δε θέλουμε να συνεχίσουν ή σε πιθανές πωλήσεις Μπίσεσβαρ, Καντούρι ή Πασχαλάκη που δε θα λέγαμε όχι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σουριναμέζος έγραψε:
Gospi έγραψε:Καντουρι μου φαίνεται εως απιθανο.

Πωλήσεις Μπισε, Βαρέλα και Πασχαλάκη πριν την Μπεσίκτας?
Με δεδομενο οτι δυσκολα θα ρθει προταση σε καλα λεφτα για Ινγκασον, εμενα δεν θα με χαλουσε να αποχωρησει ο Βαρελα.
Εχουμε πληροτητα στην αμυνα!
Θεωρω επιβεβλημενο να αποχωρησει καποιος απο τους δυο...
Οσο για Μπισε και Πασχαλακη, θεωρω πως μπορουν να αντικατασταθούν εκ των εσω χωρις να μας κοστισει αγωνιστικα...
Στη θεση του Μπισε Πελκας Ζαμπα η Τζολης
και στη θεση του Πασχα Ζιφκο ή Ρευ

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βερνμπλουμ, Στοχ, Μάτος

Ο Βαρέλα δεν νομίζω να αποχωρήσει. Αν φύγει κάποιος στόπερ αυτός πιστεύω θα είναι ο Ίνγκι σε περίπτωση αποκλεισμού και αντικατάσταση με κάποιον φθηνότερο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ματος?
Δυσκολο μου φαινεται,και εγκληματικο!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”