Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Εντάξει είναι Βραζιλιάνος πάντως το παιδί. Μακάρι να ισχύει, ο Λουτσε σίγουρα θα τον κάνει κανονικό διαμάντι.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι αυτοι ξερουν περισσοτερα απο τους δικους μας,πως γινεται αυτο; μη με ρωτατε δεν ξερω.
Demir έγραψε:καλα αν πετυχουν αυτοι μεταγραφη του ΠΑΟΚ γραψε μου.. ελεος με το κωλοσαιτ.. καθε μερα και ενα αποκλειστικο για εμας εχουν που φυσικα ειναι μουφα..
μακαρι να κλεισει αν και απιθανο...
Ποιο αλλο αποκλειστικο εχουν βγαλει;
Bane δε θυμάμαι συγκεκριμένα κανένα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν βγάλει ένα σωρό. Φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε κανένα.
εχουν κονε με μανατζαρεους.. και στανογεβιτς αυτοι βγαλανε..
ολο ψευτοαποκλειστικα ... δεν πετυχανε τιποτα.. μονο χακεριδη.. και στανογεβιτς ο νικολακοπουλος
ολο ψευτοαποκλειστικα ... δεν πετυχανε τιποτα.. μονο χακεριδη.. και στανογεβιτς ο νικολακοπουλος
Πραγματικά πάντως οι δικοι μας αρδ παίζει να μην έχουν ιδέα του τι γίνεται. Δεν πιστεύω οτι είμαστε σε θέση να δώσουμε 5 μύρια για αγορά. Τον παίκτη δεν μπορώ να τον κρίνω αλλά είναι διεθνής απ όσο διαβάζω με τους μικρούς της βραζιλίας που σημαίνει ότι η τιμή εκτοξεύεται με τη μια. Όπως και να χει σύντομα θα ξέρουμε νομίζω
Επειδή το ποσό είναι όντως τεράστιο σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το δωράκι που έλεγε τις προάλλες ο Dim για την εταιρεία που θέλει να μπει στα Βαλκάνια...
Υπήρξαν "αποκλειστικά" για ολοκλήρωση συμφωνίας με Πούκι και Βέρνμπλουμ και άλλα ονόματα. Γενικά αναξιόπιστοι. Μάλλον προσπαθούν να πλησιάσουν το sdna και κυνηγάν clicks.obanebane έγραψε:Demir έγραψε:καλα αν πετυχουν αυτοι μεταγραφη του ΠΑΟΚ γραψε μου.. ελεος με το κωλοσαιτ.. καθε μερα και ενα αποκλειστικο για εμας εχουν που φυσικα ειναι μουφα..
μακαρι να κλεισει αν και απιθανο...
Ποιο αλλο αποκλειστικο εχουν βγαλει;
Hermann έγραψε:Bane δε θυμάμαι συγκεκριμένα κανένα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν βγάλει ένα σωρό. Φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε κανένα.
Κανεις λαθος.
- buffalobill4
Πηραν το Γιώργη τηλ και τον ρωτησαν για ενα παικτη ποσα λες να δωσεις....
ο γιώργης είπε "λέω τζαμπα να τον πάρω"
το άκουσε ο άλλος και λεει εδώ είμαστε Leo Jaba
ο γιώργης είπε "λέω τζαμπα να τον πάρω"
το άκουσε ο άλλος και λεει εδώ είμαστε Leo Jaba
Μηπως τους μπερδευετε με σπορτοσκυλο;
Τελος παντων,μικρη σημασια εχει,κοντος ψαλμος.
Τελος παντων,μικρη σημασια εχει,κοντος ψαλμος.