Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ksenitemenos4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ειπα και σε αλλα ποστ σαμπρι οτι δεν πιστευω με τιποτα οτι τον πουλησαμε για τα 2.5 μυρια...αυτο το ποσο το εβρισκε και περυσι και πριν την ανανεωση και οποτε ηθελε η ΠΑΕ...για να μην πουμε το αυτονοητο οτι το καλοκαιρι σαν πρωταθλητης θα επιανε πολλα παραπανω...για αυτο και δεν πιστευω οτι θα πουλουσαμε πριγιο τωρα...αν θελουν και για πριγιο βρισκουν προταση σε μια ωρα...τεσπα, το αποτελεσμα μετραει....σιγουρα θελει προσοχη τωρα απο ολους...ποιον θα φερουν, πως θα το χειριστει ο προπονητης, πως θα αντιδρασει η ομαδα...μακαρι να πανε ολα καλα..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΜΑΝΙ...Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... :oops:

"Ουδέν κακόν αμιγές καλού" όμως... ;)
Εσύ χάνεις το τρένο αλλά η έμμετρη λογοτεχνία κι εμείς κατ επέκταση κερδίζουμε εσένα... :D :opaokara: :opaokara:

On topic edit:
Μετά τις σημερινές του δηλώσεις έχω να πω: mea culpa γιατί, έστω και λίγο, τον αδίκησα με κάποιες σκέψεις μου...

:pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως από τις δηλώσεις του σήμερα ο Λουτσέσκου την είπε έμμεσα στη διοίκηση, μιας που αναφέρει ότι θέλω άμεσα παίκτη με τα χαρακτηριστικά ακριβώς του Τσίμιροτ, γιατί δεν τα έχουμε ως ομάδα.

Τραγική απόφαση, και μάλιστα μετά από σύσκεψη, η πώληση αυτού του παίκτη.

Πλέον γίνομαι Λουτσέσκοσκυλο. Ειδικά αν μπορέσει να κάνει διπλό την Κυριακή. Έκανε πολύ δυνατό σύνολο ο μπαγάσας. τέτοια άμυνα έχω να δω από την εποχή Σάντος και ίσως να σπάσει όλα τα ρεκόρ αν συνεχίσει έτσι!!!

Μετά από αυτή την πώληση, και το χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζω τη διοίκησή μας, δε θέλω να φύγει ο Λουτσέσκου αν χάσουμε το πρωτάθλημα. Με έχει κερδίσει. Η διοίκηση εύχομαι να με κερδίσει. Μιλάω για οργάνωση και όχι για λεφτά που οι άνθρωποι ματώνουν σε φάση που τους λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Θέλω πολύ να ακούσω τις αυριανές του δηλώσεις περί χημείας και των συναφών, που του πούλησαν το βασικότερο εργαλείο της ομάδας μας, έναν παίχτη που αποτελούσε μία απ τις 5-6 μεγαλύτερες σταθερές της, χαράματα μάλιστα!!

Απ αυτές θα εξαρτηθεί το τι θα πιστεύω οριστικά γι αυτόν, σαν χαρακτήρα πάνω απ όλα, μα και σαν προπονητή!!!!
Είσαι εντάξει τελικά mister...Φυσιολογικότατος άνθρωπος και προπονητής...Μαζί σου πια :pano: μέχρι το τέλος...

:nairepaok:

Υ.Γ. Άλλοι και άλλα είναι τα αφύσικα και για σένα και για τους προηγούμενους και πάνω απ όλα για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ελατε ολοι κατω απο την αγκαλια του Λουτσου να νιωσετε ασφαλεια και θαλπωρη .. ελατε.

Για ολους εχει ο Λουτσος.. δεν κραταει κακιες. :pano:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Από απλό λουτσοσκυλο γίνομαι πλεον αρχιλουτσοσκυλο
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα, και εμεις οι κωλοτουμπες.
Καλιο αργα παρα ποτε
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ετοιμος ο Λουτσος για τους επομενους τελικους που ερχονται...

Εικόνα
trouman

Δημοσίευση από trouman »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

slidar έγραψε:Ελατε ολοι κατω απο την αγκαλια του Λουτσου να νιωσετε ασφαλεια και θαλπωρη .. ελατε.

Για ολους εχει ο Λουτσος.. δεν κραταει κακιες. :pano:
Χαχααχαχαχαχαχχαχαχα

Δηλαδη αυτες οι δηλωσεις σας αλλαξαν τα μυαλά?
??? Οχι αυτα που βλεπετε στο γηπεδο? Και τα... περσινα τα ξεχναμε με μια δηλωση? Δε σας ενδιαφερει η αποδοση της ομαδας τοσο καιρο αλλα μια δηλωση που συμφωνει με την αποψη σας ειναι ικανη να τον κανει συμπαθητικο? Τον μεχρι χθες αχωνευτο?

Υγ Συμπαθατε με, καταραμένη ψυχη... Ησυχια δεν βρίσκω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οτι και να κανετε στον ....αερα ....ειναι ολα

αν δεν ...γονατισει....πρωτα αυτος

The_Stalker

και μετα αυτος

Dimg4

μην περιμενετε χαϊρι

:o :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Οχι δεν ειναι η δηλωση.
Ειναι η εμφανιση των πραγματικων συνθηκων και δυσκολιων που αντιμετωπιζει και εχει αυτη την επιδοση η ομαδα.
Εχασε το βασικο του αμυντικο, το αμυντικο χαφ, αριστερο μπακ δεν εχει και ποιος ξερει τι εχει ζητησει ακομα και δεν εχει.
Υπο φυσιολογικες συνθηκες η αποδοση της ομαδας με βαση το τι εχει γινει το καλοκαιρι αλλα και το ροστερ καλη.
Τωρα φαινεται οτι ειναι κατι παραπανω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kat...Μην με τσιγκλάς κι εσύ ρε φίλε μέσα στην μαύρη αγανάκτηση μου, σε παρακαλώ δηλαδή...Την άκουσα μια, μονοφωνικά, απ τον παπά ότι με "χώσανε" χορηγία για το bowling και κάνω την κλώσα, να κι από σένα doublex...

Ποιος διάβασες μωρέ αδερφέ να τον λέει συμπαθητικό ή καλό προπονητή? Φυσιολογικό τον είπαμε, μέχρις εκεί...
Ποιος είπε ότι έχει αγωνιστική-ομαδική βελτίωση η ομάδα? Ελάχιστη έχει και κατά 80% σε ατομικό-αθλητικό επίπεδο!
Από Κυριακή ως το τέλος της σεζόν θα φανεί οριστικά αν αυτή η βελτίωση φτάνει να φέρει και τις δύσκολες νίκες...

Εγώ όμως είμαι οπαδός κι αυτός προπονητής κι όταν έχει χαθεί κάθε χρονικό περιθώριο αντικατάστασης του από κάποιον καλύτερο, πάντα με φετινό αποκλειστικό στόχο το Πρωτάθλημα, τότε εγώ θα τον στηρίξω ως το τέλος...
Ειδικά μετά τις σημερινές του δηλώσεις (θεωρώ αλήθειες τα όσα είπε), που είδα ότι δεν άνοιξε αυτός Κερκόπορτα!!

Απ το καλωσόρισμα του κιόλας, πολλοί δηλώσαμε αναγούλα, γράψαμε είναι αχώνευτος-λίγος, όπως όμως γράψαμε:
"Δ Ε Ν ... Φ Τ Α Ι Ε Ι ... Α Υ Τ Ο Σ"...Φταίνε αυτοί που μας τον κατσίκωσαν!

Γραμμένα είναι όλα όσα ισχυρίζομαι στις τουλάχιστον 30 πρώτες σελίδες αυτού του topic...Άσε που δεν ξεχνιούνται!!

:pano:

Υ.Γ. Τίποτε προσωπικό kat...Ξες εσύ...Προτιμώ να παίρνω αφορμές από "τσιγκλίσματα" όσων ξέρω τα μούτρα... ;)

Υ.Γ. 2...Κόλλησα katamen(os)-ίτιδα και δεν ησυχάζω ούτε γω πια...Πφφφφφφφ...Λέω να πάω να το κοιτάξω... :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Τον αδικείς Γρηγόρη.. Παρέλαβε μια ομάδα μην πω τι ... Κόντεψαν να τον φάνε .. διότι ΠΑΟΚ και υπομονή είναι λέξεις άγνωστες .. οι παίχτες τον κράτησαν μετά την Νέα Σμύρνη όταν ο μεγάλος ήταν έτοιμος να τον δώσει πόδι .. και σήμερα που μιλάμε η ομάδα έχει ταυτότητα .

Δεν βλέπεις βελτίωση ? Ε όχι ρε συ ... Άλλο ποδόσφαιρο βλέπουμε μάλλον .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”