21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Μην φοβάστε να γράφετε τα πράγματα με το όνομά τους.
Γίνεται κατάχρηση στην χρησιμοποίηση του και κατά ομολογία του προπονητή του. Και φυσικά σε λάθος θέση.
Τώρα αν θέλετε να μας πείτε ότι εμείς δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε, ότι είμαστε προπονητές του καφενείου και του πληκτρολογίου, εύκολη αντικρουση.
Γίνεται κατάχρηση στην χρησιμοποίηση του και κατά ομολογία του προπονητή του. Και φυσικά σε λάθος θέση.
Τώρα αν θέλετε να μας πείτε ότι εμείς δεν βλέπουμε, δεν ξέρουμε, ότι είμαστε προπονητές του καφενείου και του πληκτρολογίου, εύκολη αντικρουση.
- kataramenos5
Αποφασιστε, ειναι καλος προπονητης ο Λουτσεσκου οπως γραφετε στο τοπικ του η κανας αμπαλος που δε βλεπει την τυφλα του σε σχεση με μας και βαζει τον Μπις. Δε γινεται να ισχυουν και τα δυο.
Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ, αλλά είναι και άνθρωπος που κάνει λάθη.
Καλείται να πάρει αποφάσεις κάθε μέρα, και κάποιες επιλογές οδηγούν σε επιτυχίες και οι περισσότερες οδηγούν στην καταστροφή. Μέχρι στιγμής η ομάδα είναι άκρως επιτυχημένη και λόγω αυτού προσωπικά επιλέγω να σιωπώ. Το να παίζει ο Μπίσεσβαρ που σέρνεται με 40 παιχνίδια στην πλάτη μετά από 2 χρονιές στον πάγο, μου φαίνεται λάθος. Αλλά αν οι εναλλακτικές δεν πείθουν τον προπονητή στην προπόνηση; Αν ο κάθε Μούργκ είναι χειρότερος και από τον λιπόθυμο Μπίσεσβαρ; Αν ο Μπίσεσβαρ χρειάζεται έστω το 20λεπτο συμμετοχής για να μένει καβλωμένος;
Θέλω να πω ότι και εγώ θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου το έχει παρακάνει με τον Ντιέγκο. Και μπορεί να κάνει λάθος.
Από την άλλη τι να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο με αυτά που έχει καταφέρει;
ΥΓ: Αχ και να μην είχε φύγει ο Τζόλης και μετά από ένα 6μηνο στον πάγκο αλά Λύρατζη με τον ρουμάνο, έμπαινε τώρα και ξεκινούσε να γράφει νούμερα κατά ριπάς. Αχ. Και ο Μπίσεσβαρ θα έπαιρνε ανάσες και ο μικρός θα εξελισσόταν. Τώρα σκουπίζει εξέδρα στα καναρίνια.
Καλείται να πάρει αποφάσεις κάθε μέρα, και κάποιες επιλογές οδηγούν σε επιτυχίες και οι περισσότερες οδηγούν στην καταστροφή. Μέχρι στιγμής η ομάδα είναι άκρως επιτυχημένη και λόγω αυτού προσωπικά επιλέγω να σιωπώ. Το να παίζει ο Μπίσεσβαρ που σέρνεται με 40 παιχνίδια στην πλάτη μετά από 2 χρονιές στον πάγο, μου φαίνεται λάθος. Αλλά αν οι εναλλακτικές δεν πείθουν τον προπονητή στην προπόνηση; Αν ο κάθε Μούργκ είναι χειρότερος και από τον λιπόθυμο Μπίσεσβαρ; Αν ο Μπίσεσβαρ χρειάζεται έστω το 20λεπτο συμμετοχής για να μένει καβλωμένος;
Θέλω να πω ότι και εγώ θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου το έχει παρακάνει με τον Ντιέγκο. Και μπορεί να κάνει λάθος.
Από την άλλη τι να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο με αυτά που έχει καταφέρει;
ΥΓ: Αχ και να μην είχε φύγει ο Τζόλης και μετά από ένα 6μηνο στον πάγκο αλά Λύρατζη με τον ρουμάνο, έμπαινε τώρα και ξεκινούσε να γράφει νούμερα κατά ριπάς. Αχ. Και ο Μπίσεσβαρ θα έπαιρνε ανάσες και ο μικρός θα εξελισσόταν. Τώρα σκουπίζει εξέδρα στα καναρίνια.
- kataramenos5
Λαθη κανουν ολοι ακομα κι οι καλυτεροι. Ομως οι καλοι δεν επιμενουν στο λαθος. Δε κανουν 40 φορες το ιδιο,Οποτε μαλλον δεν ειναι λαθος αλλα επιλογη
- sourmenetes
- Moderator
Θυμάμαι το καλοκαίρι να γίνεται το πάρτι του δεκαριου!
Ο προπονητής να ζητά με κάθε τρόπο δεκάρι και στο τέλος να μην παιρνει τπτ!
Και έχουμε έναν ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ έναν ανύπαρκτο μιτριτα έναν Μπίσεσβαρ και έναν μόνιμα τραυματία Καντουρί!
Αν με 2,5 επιθετικούς έχετε γκρίνια και δυσφορία για τον Μπισεσβαρ είναι δικαίωμα του καθενός!
Το να τα βάζετε κάτω και να τα μετρατε ίσως σας έκανε λίγο πιο αντικειμενικους κριτές!
Ο μπισε ήταν χωρίς προετοιμασία έβγαλε σχεδόν όλα τα ματς Ευρώπη και Ελλάδα και μιλάτε για αδιαφορία!
Ποια αδιαφορία ρε παιδιά;;;
Έχει σχεδόν τα περισσότερα ματς, έχουμε ένα σκασμό τραυματίες μέσα στη χρονιά έχουμε έναν μιτριτα που έδειξε το σχεδόν. Τπτ εναν μουργκ άφαντο και ψάχνουμε γιατί δεν ανεβοκατεβαινει τη γραμμή ο μπισε;;
Ολοι σχεδόν πάθανε κοβιντ, όλοι σχεδόν βγάλανε έναν τραυματισμο και κυνηγάτε τον μπισε.
Εεεεε
Είστε πολύ αντικειμενικοι!
Καμία βαρελοποιηση δε βλέπω καμία χαλαρότητα!
Απλά ο ανθρωπος τα φτυσε!
Από κει και πέρα βρες 2 δεκαριά για του χρόνου αξία αν δεν τον θες.
Αλλιώς με ένα χαμηλό συμβόλαιο μπορεί μια χρονιά να παίρνεις μισάωρα όταν χρειάζεται και να παίζει σε ματς με χαμηλου επιπέδου αντιπάλους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και έχουμε έναν ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ έναν ανύπαρκτο μιτριτα έναν Μπίσεσβαρ και έναν μόνιμα τραυματία Καντουρί!
Αν με 2,5 επιθετικούς έχετε γκρίνια και δυσφορία για τον Μπισεσβαρ είναι δικαίωμα του καθενός!
Το να τα βάζετε κάτω και να τα μετρατε ίσως σας έκανε λίγο πιο αντικειμενικους κριτές!
Ο μπισε ήταν χωρίς προετοιμασία έβγαλε σχεδόν όλα τα ματς Ευρώπη και Ελλάδα και μιλάτε για αδιαφορία!
Έχει σχεδόν τα περισσότερα ματς, έχουμε ένα σκασμό τραυματίες μέσα στη χρονιά έχουμε έναν μιτριτα που έδειξε το σχεδόν. Τπτ εναν μουργκ άφαντο και ψάχνουμε γιατί δεν ανεβοκατεβαινει τη γραμμή ο μπισε;;
Ολοι σχεδόν πάθανε κοβιντ, όλοι σχεδόν βγάλανε έναν τραυματισμο και κυνηγάτε τον μπισε.
Εεεεε
Αλλιώς με ένα χαμηλό συμβόλαιο μπορεί μια χρονιά να παίρνεις μισάωρα όταν χρειάζεται και να παίζει σε ματς με χαμηλου επιπέδου αντιπάλους.
- serafeimgr
Εάν μπορέσεις να ηρεμήσεις θα κάτσουμε να σε διαβάσουμε.sourmenetes έγραψε:Θυμάμαι το καλοκαίρι να γίνεται το πάρτι του δεκαριου!
Εεεεε
Ευχαριστώ
Σεραφείμ
- Metagrafakias
Το συγχρονο ποδοσφαιρο πανω απ'ολα θελει τρεξιματα,παικτες αταλαντοι κανουν καριερα επειδη ειναι τρεχαντηρια και δικαιολογουμε τον Μπισεσβαρ, ναι δεν τρεχει αλλα εσκασε απο τα πολλα παιχνιδια...1ον γιατι να κανει πολλα παιχνιδια και εκει φταιει η διοικηση που δεν φροντισε να παρει ενα δεκαρι τοσο καιρο,τεσπα τα ειπαμε αυτα μη τα ξαναλεμε....2ον ποτε δεν ηταν αθληταρας ο Μπισε, ουτε το στυλ του ηταν να τρεχει πανω κατω την γραμμη,δεν το εκανε στα 25 του, δεν θα το κανει στα 35 του...3ον εχει κανει πολλα 90λεπτα και το δικαιολογουμε οτι φυσιολογικα εσκασε και του δινουμε ευσημα και οτι δεν τραυματιζεται...με χαλαρο τρεξιματακι κι εγω κανω συνεχομενα 90λεπτα κι ας εχω να παιξω μπαλα 15 χρονια κι επισης πως να τραυματιστει ενας παικτης οταν δεν βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια ποτε δεν παει να κανει το εξεζητημενο...χαλαρο τρεξιματακι, καμια πασουλα και συνεχως τα χερια ψηλα ως απογοτευση που δεν καταφερε να κανει αυτο που ηθελε ,ενω δεν μπαινει ποτε δυνατα σε φαση επειθεσης...4ον οποτε παιζει, αμυντικα παιζουμε με 10 παικτες παντα, απο την μερια του κατα τυχη η Γανδη στο 1ο ημιχρονο δεν εβαλε 2 γκολ ,να ναι καλα ο Αντελινο και ο Πασχαλακης...Ναι εχει ποιοτητα επιθετικη στο κρατημα μπαλας η σε μια καθετη μπαλια που ισως χρειαστει να βγαλει στο παιχνιδι...Αρκουν αυτα για 800χιλ συμβολαιο για εναν παικτη χωρις αμυνα???επισης ο Μπισε ηταν 2 μηνες στην αρχη ,εκει ολοι του δωσαμε ευσημα μετα σερνεται και κοροιδευει το ιδιο το ποδοσφαιρο,ευχαριστουμε η ανανεωση του αν γινει θα ειναι λαθος, για την ομαδα και τη νοοτροπια που πας να χτισεις του ολοι μαρκαρουμε ολοι παλευουμε,αυτη τη στιγμη ο Μπισε μεταχειριζεται λες και ειναι ο Σουπερ Σταρ και του ειπαν δεν πειραζει εσυ μη μαρκαρεις μη παλευεις και δεν θα βγαινεις και απο την 11αδα...Τυφλη εμπιστοσυνη στον Λουτσε εχω αλλα οποτε τον κανει αλλαγη η ομδα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο παντα δεν ειναι τυχαιο αυτο....
Αν πχ περάσουμε την Μαρσέιγ είναι ικανοί να ανανεώσουμε κ 1 χρόνο ακόμα δε το εχω κ αδυνατον για εμένα δεν πρέπει να ανανεωθεί καν όλα έχουν αρχή μα κ ΤΕΛΟΣ.
Θες 2 10αρια κ παιδί του Δημοτικού το καταλαβαίνει πως να το κάνουμε δλδ.
Θες 2 10αρια κ παιδί του Δημοτικού το καταλαβαίνει πως να το κάνουμε δλδ.
sourmenetes έγραψε:Θυμάμαι το καλοκαίρι να γίνεται το πάρτι του δεκαριου!
Εεεεε
Όαση
Να απολογηθώ λοιπόν για τα γραφόμενά μου,μιας που η ανάρτηση σου φίλε κατα5 έρχεται ακριβώς μετά την δική μου και φαντάζομαι ότι με αφορά.
Ο Λουτσε είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα. Ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων όπου κι αυτά τον κάνουν κορυφαίο.
Πλέον λοιπόν, των αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα ψηλά παρά τα τεράστια κενά.
Η καταπληκτική του ικανότητα να κρατά μια τεράστια ομάδα ατόμων σε συνοχή, δυνατή και σε εγρήγορση τον καθιστά ως έναν από τους κορυφαίους πιθανόν παγκοσμίως σε αυτό τον πιο σημαντικό τομέα.
Δουλεύει πολύ, και όλα αυτά μαζί αφήνουν ικανοποιημένους διοίκηση, παίκτες και τέλος την πλειοψηφία του κόσμου μας.
Πριν φθάσουμε εδώ, δηλαδή στην υψηλή μέχρι τώρα συγκομιδή έχω σημειώσει ότι ο προπονητής μας πρέπει να εξαντλήσει όλη την τριετία. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Αν συμφωνήσουν τα μέρη εύχομαι να μείνει και παραπάνω.
Όλα αυτά τα προαναφερθέντα δεν σημαίνουν ότι δεν έχω λόγο να εκφράζω την άποψή μου σε πράγματα που εγώ προσωπικά πιθανόν να τα βλέπω αρνητικά ή λανθασμένα.
Τώρα εσύ θέλεις μάλλον να σου γράψω αν είναι καλός, πόσο καλός, να του βάλω κι ένα βαθμό με άριστα το δέκα?
Σταματήστε να χαρακτηρίζετε, να ευθυγραμμίζετε, να ζητάτε πλήρη υπακοή και ακολουθία ακόμη και στις σκέψεις μας που εκφράζουμε κάποιοι σε ένα σάιτ που όλοι αυτό κάνουμε. Να σχολιάζουμε, να εκφραζόμαστε, να κριτικαρουμε. Εδώ εκφράζονται σχεδόν καθημερινά επικριτικά, μηδενιστικα σχόλια!
Άλλο πράγμα εκφράζω την αποψη μου παραθέτοντας και τα επιχειρήματα μου.
Διαφορετικό να γκρινιάζω και να παρουσιάζω μόνιμα μαύρα και απαισιόδοξα τα θέματα.
Όπως επίσης κάτι άλλο το απλά να λέμε "...εντάξει όλοι κάνουν λάθη..." χωρίς να τα ονοματιζουμε.
Και εντελώς φυσικά διαφορετικό το να έχω στάση όπως όλα καλά, yes sir και λοιπές οσφυοκαμπτικες εκφράσεις.
Ότι άλλη επεξήγηση χρειάζεσαι εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε. Αν δεν με έχεις παρακολουθήσει και φυσικά τις όποιες ενστάσεις μου απέναντι στον προπονητή μας, ευχαρίστως να τις ξανά παραθέσω.
Ο Λουτσε είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα. Ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων όπου κι αυτά τον κάνουν κορυφαίο.
Πλέον λοιπόν, των αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα ψηλά παρά τα τεράστια κενά.
Η καταπληκτική του ικανότητα να κρατά μια τεράστια ομάδα ατόμων σε συνοχή, δυνατή και σε εγρήγορση τον καθιστά ως έναν από τους κορυφαίους πιθανόν παγκοσμίως σε αυτό τον πιο σημαντικό τομέα.
Δουλεύει πολύ, και όλα αυτά μαζί αφήνουν ικανοποιημένους διοίκηση, παίκτες και τέλος την πλειοψηφία του κόσμου μας.
Πριν φθάσουμε εδώ, δηλαδή στην υψηλή μέχρι τώρα συγκομιδή έχω σημειώσει ότι ο προπονητής μας πρέπει να εξαντλήσει όλη την τριετία. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Αν συμφωνήσουν τα μέρη εύχομαι να μείνει και παραπάνω.
Όλα αυτά τα προαναφερθέντα δεν σημαίνουν ότι δεν έχω λόγο να εκφράζω την άποψή μου σε πράγματα που εγώ προσωπικά πιθανόν να τα βλέπω αρνητικά ή λανθασμένα.
Τώρα εσύ θέλεις μάλλον να σου γράψω αν είναι καλός, πόσο καλός, να του βάλω κι ένα βαθμό με άριστα το δέκα?
Σταματήστε να χαρακτηρίζετε, να ευθυγραμμίζετε, να ζητάτε πλήρη υπακοή και ακολουθία ακόμη και στις σκέψεις μας που εκφράζουμε κάποιοι σε ένα σάιτ που όλοι αυτό κάνουμε. Να σχολιάζουμε, να εκφραζόμαστε, να κριτικαρουμε. Εδώ εκφράζονται σχεδόν καθημερινά επικριτικά, μηδενιστικα σχόλια!
Άλλο πράγμα εκφράζω την αποψη μου παραθέτοντας και τα επιχειρήματα μου.
Διαφορετικό να γκρινιάζω και να παρουσιάζω μόνιμα μαύρα και απαισιόδοξα τα θέματα.
Όπως επίσης κάτι άλλο το απλά να λέμε "...εντάξει όλοι κάνουν λάθη..." χωρίς να τα ονοματιζουμε.
Και εντελώς φυσικά διαφορετικό το να έχω στάση όπως όλα καλά, yes sir και λοιπές οσφυοκαμπτικες εκφράσεις.
Ότι άλλη επεξήγηση χρειάζεσαι εδώ είμαι να το κουβεντιάσουμε. Αν δεν με έχεις παρακολουθήσει και φυσικά τις όποιες ενστάσεις μου απέναντι στον προπονητή μας, ευχαρίστως να τις ξανά παραθέσω.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++++sourmenetes έγραψε:Θυμάμαι το καλοκαίρι να γίνεται το πάρτι του δεκαριου!
Εεεεε
Δλδ σαν αντιβλμπουνεα(που ο Μπίσεσβαρ είναι και 4 χρόνια μικρότερος του) , δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, παίρνοντας λιγότερα παιχνιδια
και ξεκλειδονοντας μικρά παιχνίδια του χρόνου.
Φυσικά παίρνοντας πρώτα από όλα ένα βασικό δεκάρι νεότερο, πράγμα που φέτος δεν κάναμε.
Πειραιως;serafeimgr έγραψε:Εάν μπορέσεις να ηρεμήσεις θα κάτσουμε να σε διαβάσουμε.sourmenetes έγραψε:Θυμάμαι το καλοκαίρι να γίνεται το πάρτι του δεκαριου!
Εεεεε
Ευχαριστώ
Σεραφείμ
-
xrisitsapa
Εγώ πάλι βλέπω ότι όλοι οι συμπαίκτες του τον ψάχνουν συνέχεια, όταν λείπει η μπάλα δεν φτάνει στην επίθεση και ότι οι μισές ενέργειες μας μπροστά, περνάν από τα πόδια του. ( Με εξαίρεση το ματς στη Γάνδη που ήταν πραγματικά κακός).Metagrafakias έγραψε:Το συγχρονο ποδοσφαιρο πανω απ'ολα θελει τρεξιματα,παικτες αταλαντοι κανουν καριερα επειδη ειναι τρεχαντηρια και δικαιολογουμε τον Μπισεσβαρ, ναι δεν τρεχει αλλα εσκασε απο τα πολλα παιχνιδια...1ον γιατι να κανει πολλα παιχνιδια και εκει φταιει η διοικηση που δεν φροντισε να παρει ενα δεκαρι τοσο καιρο,τεσπα τα ειπαμε αυτα μη τα ξαναλεμε....2ον ποτε δεν ηταν αθληταρας ο Μπισε, ουτε το στυλ του ηταν να τρεχει πανω κατω την γραμμη,δεν το εκανε στα 25 του, δεν θα το κανει στα 35 του...3ον εχει κανει πολλα 90λεπτα και το δικαιολογουμε οτι φυσιολογικα εσκασε και του δινουμε ευσημα και οτι δεν τραυματιζεται...με χαλαρο τρεξιματακι κι εγω κανω συνεχομενα 90λεπτα κι ας εχω να παιξω μπαλα 15 χρονια κι επισης πως να τραυματιστει ενας παικτης οταν δεν βαζει ποτε τα ποδια του στη φωτια ποτε δεν παει να κανει το εξεζητημενο...χαλαρο τρεξιματακι, καμια πασουλα και συνεχως τα χερια ψηλα ως απογοτευση που δεν καταφερε να κανει αυτο που ηθελε ,ενω δεν μπαινει ποτε δυνατα σε φαση επειθεσης...4ον οποτε παιζει, αμυντικα παιζουμε με 10 παικτες παντα, απο την μερια του κατα τυχη η Γανδη στο 1ο ημιχρονο δεν εβαλε 2 γκολ ,να ναι καλα ο Αντελινο και ο Πασχαλακης...Ναι εχει ποιοτητα επιθετικη στο κρατημα μπαλας η σε μια καθετη μπαλια που ισως χρειαστει να βγαλει στο παιχνιδι...Αρκουν αυτα για 800χιλ συμβολαιο για εναν παικτη χωρις αμυνα???επισης ο Μπισε ηταν 2 μηνες στην αρχη ,εκει ολοι του δωσαμε ευσημα μετα σερνεται και κοροιδευει το ιδιο το ποδοσφαιρο,ευχαριστουμε η ανανεωση του αν γινει θα ειναι λαθος, για την ομαδα και τη νοοτροπια που πας να χτισεις του ολοι μαρκαρουμε ολοι παλευουμε,αυτη τη στιγμη ο Μπισε μεταχειριζεται λες και ειναι ο Σουπερ Σταρ και του ειπαν δεν πειραζει εσυ μη μαρκαρεις μη παλευεις και δεν θα βγαινεις και απο την 11αδα...Τυφλη εμπιστοσυνη στον Λουτσε εχω αλλα οποτε τον κανει αλλαγη η ομδα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο παντα δεν ειναι τυχαιο αυτο....
Είναι πολλά αυτά για 800; Ναι
Υπάρχει άλλος ΣΗΜΕΡΑ να τα κάνει; Όχι.
Θέλω να ανανεώσει; Ναι αλλά με λογικό ποσό.
Εσύ βλέπεις τα ακριβώς αντίθετα, δεν πειράζει.
Ο προπονητής μας πάντως μάλλον είναι πιο κοντά στην δική μου άποψη.
Επειδη αναφερθηκε ο Βαλμπουενα ,ο γαλλος στα 38 του εχει 3 γκολ και 8 ασιστ σε 1285 λεπτα.Ο Μπισεσβαρ 4 χρονια μικροτερος εχει 2 γκολ και 6 ασιστ σε 2645 λεπτα,τα τελευταια τον Οκτωβριο...Επισης ο γαυρος εχει στη θεση Βαλμπουενα,Φορτουνη,Καρβαλιο και παει και για Καμπελα.
Καταλαβαινω ως επιχειρημα το οτι ειναι καψουρα του προπονητη και επειδη οι επιθυμιες του ειναι διαταγες για καποιους, στηριζουμε ολα τα θελω του, αλλα αγωνιστικο επιχειρημα για πιθανη ανανεωση οσο και αν θελετε δεν υπαρχει,ποσο μαλλον οταν οι πιθανοτητες να αποκτηθουν 3 μεσοεπιθετικοι και να μεινει ως λυση αναγκης ειναι απειροελαχιστες...
Καταλαβαινω ως επιχειρημα το οτι ειναι καψουρα του προπονητη και επειδη οι επιθυμιες του ειναι διαταγες για καποιους, στηριζουμε ολα τα θελω του, αλλα αγωνιστικο επιχειρημα για πιθανη ανανεωση οσο και αν θελετε δεν υπαρχει,ποσο μαλλον οταν οι πιθανοτητες να αποκτηθουν 3 μεσοεπιθετικοι και να μεινει ως λυση αναγκης ειναι απειροελαχιστες...