Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- PAOK_Antarctica
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Όλσεν στην Κοπεγχάγη, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.
-
che4 έγραψε:θα τρελαθω τελειως με το φορουμ
παιρνει ο γαυρος ολα τα παιχτακια που ξεπεταγονται κοιμαται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
παει να τους παρει ο ΠΑΟΚ του φα ... που πας με το μπακασετα
κοψτε τα ραδιοφωνα γμω το μπελα μου μεσα
θα πουλησει ο γαυρος το φορτουνη πρωτοσελιδα και ολη η ελλαδα μπραβο
θα πουλησει ο ΠΑΟΚ τον μακ .... ιβαν τσιγκουνη μπε ε κτλ
+++++++++++++
επισης κατι τελευταιο οσον αφορα τις διαροες στους αρδ μια μερα τελος οι μεταγραφες μετα ονοματα κτλ ... απορω ολοι εδω μεσα δημοσιοι υπαλληλοι ειστε δεν δουλευει κανενας κανονικα ελεος ... στην αγορα σε οποιοδηποτε τομεα υπαρχει η τακτικη η φημολογια το ψεμα ναι το ψεμα για να καταφερεις τους στοχους σου ποσο μαλλον στο ποδοσφαιρο
ξυπνηστε γμω το μπελα μου και μη τρωτε καθε παπα αμασητο .... βεβαια ουτε το αλλο ακρο που επικρατει στο φορουμ γιατι βγαζουν οι αρδ παπα κτλ .... ολα τακτικη ειβναι και επιτελους η ομαδα μας παιζει μπαλα σαυτον τον τομεα μετα την ελευση φα
- john4serres
- ace79grpaok
Άσχετο ,είδατε τι ξεπρωστιασμα κάνει ο μπερμπάντης στον ίγκορ και τα αρδ?φέρε μπουσουφα
Σχετικα με Χατζηισαια και Μπακασετα ειναι γνωστο οτι δεν τρεφω καποια ιδιαιτερη εκτιμηση στο ελληνικο ταλεντο ποσο μαλλον οταν μιλαμε για παικτες στα 24 τους και οχι 19-20 ετων οπως πχ ηταν ο Χαρισης,θα μπορουσα ομως να το δεχτω αν ειναι αντικειμενικες επιλογες του Αρνεσεν και οχι καμια προσπαθεια ελληνοποιησης του ροστερ εκ μερους Βεζυρτζη.Σε αυτη την περιπτωση κλαφτα χαραλαμπε!
-
Δεν νομίζω οτι εχει σχεση με το ροστερ ο Βεζυρτζης ,ο σχεδιασμός ειναι εξ ολοκληρου στα χέρια του Αρνεσεν ,για μένα ειναι παπαριές όλα οσα γραφονται.joshua έγραψε:Σχετικα με Χατζηισαια και Μπακασετα ειναι γνωστο οτι δεν τρεφω καποια ιδιαιτερη εκτιμηση στο ελληνικο ταλεντο ποσο μαλλον οταν μιλαμε για παικτες στα 24 τους και οχι 19-20 ετων οπως πχ ηταν ο Χαρισης,θα μπορουσα ομως να το δεχτω αν ειναι αντικειμενικες επιλογες του Αρνεσεν και οχι καμια προσπαθεια ελληνοποιησης του ροστερ εκ μερους Βεζυρτζη.Σε αυτη την περιπτωση κλαφτα χαραλαμπε!
Η ομάδα εχει σχεδιαστει να κτυπησει το πρωτάθλημα τον τριτο χρόνο του Αρνεσεν,και αυτος ειναι σχεδιασμός και απο τον Σαββιδη.
- buffalobill4
Νομιζω πως αν αποκτηθουν ειναι ξεκαθαρα επιλογες Αρνεσεν josh. Ο ιδιος ειχε δηλωσει πως θελει ελληνικο στοιχειο στην ομαδα. Ο ιδιος πηγε και τους (?) παρακολουθησε προχθες.
- john4serres
DEAL DONE: Middlesbrough have signed Southampton's Gastón Ramírez on loan until the end of the season.
-1 πιθανος παικτης.
-1 πιθανος παικτης.
- GiorgosAtha
Σόρρυ ace αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα ξεμπρόστιασμα στον Igor. Απλά λέει ότι θέλει να παίζει και να βοηθήσει την ομάδα -και ζητά και συγνώμη για τα νεύρα και την αποβολή-, ενώ δεν έχει πρόβλημα με την ομάδα. Και τον Κοροβέση να ρωτήσεις "Θέλω να παίζω" θα σου πει. Μην υπερβάλουμε και δίνουμε "πάσα" στους ΑΡΔ -που ξεμπροστιάζει- να αρχίσουν τις π@παριές.ace79grpaok έγραψε:Άσχετο ,είδατε τι ξεπρωστιασμα κάνει ο μπερμπάντης στον ίγκορ και τα αρδ?...
Ο Libra πάντως πιστεύω ότι έχει δίκιο... έχουμε κάποιον standby (VdV?) και ψάχνουμε κάτι καλύτερο. Όπως και να έχει θα σκάσει μεταγραφή 10ριου.
ο αθανασιαδης που μας περιμενε ποσο καιρο αφου πηραμε βελλιδη ο αθανασιαδης εκλεισε αστερα
+ στο πάνω απο το..πανω... 

αν δεν κανω λάθος δημοσιεύματα για ΠΑΟΚ και χ"ησαια υπήρχαν και πριν έρθει ο Βεζυρτζής.buffalobill4 έγραψε:Νομιζω πως αν αποκτηθουν ειναι ξεκαθαρα επιλογες Αρνεσεν josh. Ο ιδιος ειχε δηλωσει πως θελει ελληνικο στοιχειο στην ομαδα. Ο ιδιος πηγε και τους (?) παρακολουθησε προχθες.

Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ο συγκκριμενος,κατα την αποψη μου, φιλε μου Paoktzi..
+1 κουβα στον ξερολλα.john4serres έγραψε:DEAL DONE: Middlesbrough have signed Southampton's Gastón Ramírez on loan until the end of the season.
-1 πιθανος παικτης.

- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι όντως έχει θεληματικό πηγούνι στυλ keanu ReevesOdi έγραψε:Ωραίος είναι ο Μπακασέτας.