Γιώργος Δώνης
- magiktigra
Re: Γιώργος Δώνης
hitman έγραψε:Ε εντάξει...μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος σπάει χοντρή πλάκα μαζί μας....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]
Εγώ λέω να κάνουμε 'αναφορά' το βιντεάκι μπας και κατέβει..Γελάνε και οι πέτρες..

- DigitalFan
- kataramenos5
Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"(
) του όπως εγώ.

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
hitman έγραψε:Ε εντάξει...μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος σπάει χοντρή πλάκα μαζί μας....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]
ψιτ,υπευθυνε του επισημου site της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.;
ναι,εσενα λεω.
μαθε οτι οσοι κι αν επιχειρησαν στο παρελθον λοβοτομη στο λαο της ομαδας μας απετυχαν ΟΙΚΤΡΑ και ειχανε τα αντιθετα απ'τα προσδωκομενα αποτελεσματα.
γι'αυτο μαζεψου πριν ειναι αργα και α στα διαλα βραδιατικα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Πέμ 21 Φεβ 2013, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαμάτε τα το πιάσαμε ... Δώνη θα φάτε προς το παρόν ότι και να γίνει... γιαυτό μουρμού... Το μνμ της ΠΑΕ

Οτι και να πουν όπως και να το δείξουν ρε πστμ το άσπρο μάυρο δεν γίνεται!!!!!!!!!!!@

Οτι και να πουν όπως και να το δείξουν ρε πστμ το άσπρο μάυρο δεν γίνεται!!!!!!!!!!!@
Εγώ έχω γράψει από καιρό πριν τι έχει πει ο ίδιος ότι θα πετύχει με τον ΠΑΟΚ φέτος..
Τώρα βιντεάκια και λοιπές μπούρδες είναι για μικρά παιδιά, δεν με πείθουν και δεν ψαρώνω..
Σε 6 αγωνιστικές έχουμε 1 νίκη και μου ανέβασαν βίντεο με τους 12 "αυτοματισμούς" που οι μισές και παραπάνω ήταν γιόμες ενώ από το Β ημίχρονο ΔΕΝ υπάρχει καμία..
ΞΕΦΤΙΛΑ..
Τώρα βιντεάκια και λοιπές μπούρδες είναι για μικρά παιδιά, δεν με πείθουν και δεν ψαρώνω..
Σε 6 αγωνιστικές έχουμε 1 νίκη και μου ανέβασαν βίντεο με τους 12 "αυτοματισμούς" που οι μισές και παραπάνω ήταν γιόμες ενώ από το Β ημίχρονο ΔΕΝ υπάρχει καμία..
ΞΕΦΤΙΛΑ..
- Μπαρκαρούτσος
Δεν πάμε καλα...
Αυτός που έφτιαξε το βίντεο έχει σχέση με τον αυτοματισμο όσο ο καραδημος με το conditioner μαλλιών!!!
Sent from my mind using boobs power
Αυτός που έφτιαξε το βίντεο έχει σχέση με τον αυτοματισμο όσο ο καραδημος με το conditioner μαλλιών!!!
Sent from my mind using boobs power
kataramenos5 έγραψε:Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"() του όπως εγώ.
Αυτο ειναι το μυνημα ο καθενας εχει την αποψη του αλλα αυτο το γελοιο σε ολα τα τοπικ να ασχολουμαστε παντα ειρωνικα απαξιωτικα με τον Δωνη οντως εχει κουρασει....
αλλα τι να πεις ο αλλος συνδυαζει την κριση του για τον Δωνη απο την σταση του απεναντι στον παικτη που δωσαμε δανεικο στον πανιωνιο , αν δηλαδη και ο επομενος προπονητης του χρονου δεν κανει αυτον τον παικτη εντεκαδατο θα κραζουμε και αυτον

- kataramenos5
το μυνημα της παε ειναι παμε μεχρι μαιο για να πετυχουμε τους στοχους μας ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ χρονου ,εγω θελω να πετυχει ο Δωνης και κυπελο και δευτερη θεση να φυγει επιτυχημενος γιατι ετσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ....ο ΠΑΟΚ πανω απο ολους παικτες προπονητες κλπ.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
eorptol έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"() του όπως εγώ.
Αυτο ειναι το μυνημα ο καθενας εχει την αποψη του αλλα αυτο το γελοιο σε ολα τα τοπικ να ασχολουμαστε παντα ειρωνικα απαξιωτικα με τον Δωνη οντως εχει κουρασει....
αλλα τι να πεις ο αλλος συνδυαζει την κριση του για τον Δωνη απο την σταση του απεναντι στον παικτη που δωσαμε δανεικο στον πανιωνιο , αν δηλαδη και ο επομενος προπονητης του χρονου δεν κανει αυτον τον παικτη εντεκαδατο θα κραζουμε και αυτον![]()
ελα,πες οτι κανεις πλακα παλι,δεν υπαρχει να το πιστευεις αυτο,ε;;;