Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Parolos »

Μας τρολλάρουν δεν εξηγείται διαφορετικά!
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

hitman έγραψε:Ε εντάξει...μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος σπάει χοντρή πλάκα μαζί μας....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]

Εγώ λέω να κάνουμε 'αναφορά' το βιντεάκι μπας και κατέβει..Γελάνε και οι πέτρες.. :?
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Τι σημαίνει αυτοματισμός...; (ρητορική η ερώτηση...)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ενταξει τσιστιακοφ το καταλαβαμε οτι εισαι δωνοσκυλο.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"( :mrgreen: ) του όπως εγώ.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

hitman έγραψε:Ε εντάξει...μετά από αυτό είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος σπάει χοντρή πλάκα μαζί μας....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Εν συντομία, στο βίντεο παρουσιάζονται 12 ( ! ) αυτοματισμοί στο παιχνίδι με την κουλα...ναι ναι σε εκείνο το παιχνίδι της 1 τελικής και του στάνταρ λάθους μετά την 3η πάσα..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]dgHXgoKbhhY[/youtube]

ψιτ,υπευθυνε του επισημου site της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.;

ναι,εσενα λεω.

μαθε οτι οσοι κι αν επιχειρησαν στο παρελθον λοβοτομη στο λαο της ομαδας μας απετυχαν ΟΙΚΤΡΑ και ειχανε τα αντιθετα απ'τα προσδωκομενα αποτελεσματα.

γι'αυτο μαζεψου πριν ειναι αργα και α στα διαλα βραδιατικα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Πέμ 21 Φεβ 2013, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μαμάτε τα το πιάσαμε ... Δώνη θα φάτε προς το παρόν ότι και να γίνει... γιαυτό μουρμού... Το μνμ της ΠΑΕ
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Οτι και να πουν όπως και να το δείξουν ρε πστμ το άσπρο μάυρο δεν γίνεται!!!!!!!!!!!@
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εγώ έχω γράψει από καιρό πριν τι έχει πει ο ίδιος ότι θα πετύχει με τον ΠΑΟΚ φέτος..

Τώρα βιντεάκια και λοιπές μπούρδες είναι για μικρά παιδιά, δεν με πείθουν και δεν ψαρώνω..
Σε 6 αγωνιστικές έχουμε 1 νίκη και μου ανέβασαν βίντεο με τους 12 "αυτοματισμούς" που οι μισές και παραπάνω ήταν γιόμες ενώ από το Β ημίχρονο ΔΕΝ υπάρχει καμία..

ΞΕΦΤΙΛΑ..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα το δουν οι αλλόθρησκοι και θα πουν ότι μας ταΐζουν σανό...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Δεν πάμε καλα...
Αυτός που έφτιαξε το βίντεο έχει σχέση με τον αυτοματισμο όσο ο καραδημος με το conditioner μαλλιών!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εικόνα

***** Στον τίτλο αντί του όρου "PLC" τίθεται το ορθόν "LSD"
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"( :mrgreen: ) του όπως εγώ.

Αυτο ειναι το μυνημα ο καθενας εχει την αποψη του αλλα αυτο το γελοιο σε ολα τα τοπικ να ασχολουμαστε παντα ειρωνικα απαξιωτικα με τον Δωνη οντως εχει κουρασει....
αλλα τι να πεις ο αλλος συνδυαζει την κριση του για τον Δωνη απο την σταση του απεναντι στον παικτη που δωσαμε δανεικο στον πανιωνιο , αν δηλαδη και ο επομενος προπονητης του χρονου δεν κανει αυτον τον παικτη εντεκαδατο θα κραζουμε και αυτον :) :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι βρε Πτολεμαΐδα αλλα κι εσείς μη τσιγκλάτε συνέχεια. ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το μυνημα της παε ειναι παμε μεχρι μαιο για να πετυχουμε τους στοχους μας ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ χρονου ,εγω θελω να πετυχει ο Δωνης και κυπελο και δευτερη θεση να φυγει επιτυχημενος γιατι ετσι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ ....ο ΠΑΟΚ πανω απο ολους παικτες προπονητες κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

eorptol έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Πέρα απ το αν υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί στο βιντεάκι εγω βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια να στηριχτεί ο ΓΔ απ την ΠΑΕ οπότε παλικάρια καλό θα ήταν να ρίξουμε λίγο τους τόνους καθοτι IVAN SPEAKING.Είναι αλήθεια οτι έχει γίνει λίγο κουραστικό να κολλάει ο ΓΔ σε κάθε ποστ, σε οποιοδήποτε τόπικ ακόμα και για κάποιον που είναι "φανατικος θαυμαστής"( :mrgreen: ) του όπως εγώ.

Αυτο ειναι το μυνημα ο καθενας εχει την αποψη του αλλα αυτο το γελοιο σε ολα τα τοπικ να ασχολουμαστε παντα ειρωνικα απαξιωτικα με τον Δωνη οντως εχει κουρασει....
αλλα τι να πεις ο αλλος συνδυαζει την κριση του για τον Δωνη απο την σταση του απεναντι στον παικτη που δωσαμε δανεικο στον πανιωνιο , αν δηλαδη και ο επομενος προπονητης του χρονου δεν κανει αυτον τον παικτη εντεκαδατο θα κραζουμε και αυτον :) :)

ελα,πες οτι κανεις πλακα παλι,δεν υπαρχει να το πιστευεις αυτο,ε;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”