33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από pgetsos »

ΚΟΎΡΕΜΑ!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:lol:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Η βασικη διαφωνια δεν ειναι τα ποσα θα του δινουν τον χρονο ουτε τα μπονους,ειναι ξεκαθαρο οτι διαφωνουν στην χρονικη ισχυ του συμβολαιου.Δεν μαρεσουν τα ΠΑΟΚομετρα αλλα σε αυτη την κλιμακα ειναι Νο1 ο κλαους....ο ιωσηφιδης νομιζω οτι εγινε γενικος αρχηγος στην κ-15

Sent from my iPhone using Tapatalk
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Ορθα θελει να μιλησει με τον Ιβαν να του πει τις ανησυχιες του για την ομαδα και οτι πρεπει να δει τους στοχους της.Σαφως και θελει καλυτερο αγωνιστικο πλανο απο αυτο που δειχνουν μεχρι τωρα και για να διακριθει ο ιδιος φυσικα.Πολυ αρχηγικη σταση που με εξεπληξε θετικοτατα.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Συμφωνώ απόλυτα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

zizu10 έγραψε:Ορθα θελει να μιλησει με τον Ιβαν να του πει τις ανησυχιες του για την ομαδα και οτι πρεπει να δει τους στοχους της.Σαφως και θελει καλυτερο αγωνιστικο πλανο απο αυτο που δειχνουν μεχρι τωρα και για να διακριθει ο ιδιος φυσικα.Πολυ αρχηγικη σταση που με εξεπληξε θετικοτατα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εμένα δεν μου άρεσε που έβγαλε το πρόβλημά του (όποιο κι αν είναι αυτό) στα αρδ...
Καλά έκανε και εκδήλωσε την πικρία του για το ότι κυκλοφόρησαν μέχρι και ποσά για το νέο του συμβόλαιο , αλλά θα μπορούσε τα περί Ιβάν και διαφωνίας με τον Ζησάο να τα κρατήσει για την πάρτη του και για τους πραγματικούς ενδιαφερόμενους.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Στο βίντεο που παρέθεσε ο black death, εγώ ακούω τον Κλάους να λέει δύο ή τρεις φορές για μια συνάντηση που τη ζήτησε και αυτός αλλά και ο Ιβάν. Και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο να συναντά ο μεγαλομέτοχος τον αρχηγό της ομάδας που ήρθε στον ΠΑΟΚ την ίδια χρονιά που ήρθε και ο Βρύζας.

Δεν ξέρω αν θα συζητήσουν και για άλλα θέματα πλην της ανανέωσης, αλλά για παράδειγμα αν εγώ ήμουν ο Στέφανος Κλάους και όχι ο Στέφανος σκέτο, θα είχα μια αγωνία για την προστασία της ομάδας από εξωγενείς παράγοντες σαν αυτούς που έζησε στο πετσί του στους δύο ημιτελικούς (και όχι μόνο). Και αυτό θα ήταν θέμα για να συζητηθεί μόνο με τον μεγαλομέτοχο, με τον Ζήση τί να πει επ' αυτού;
Άβαταρ μέλους
astronaut

stephanos έγραψε:Στο βίντεο που παρέθεσε ο black death, εγώ ακούω τον Κλάους να λέει δύο ή τρεις φορές για μια συνάντηση που τη ζήτησε και αυτός αλλά και ο Ιβάν. Και δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο να συναντά ο μεγαλομέτοχος τον αρχηγό της ομάδας που ήρθε στον ΠΑΟΚ την ίδια χρονιά που ήρθε και ο Βρύζας.

Δεν ξέρω αν θα συζητήσουν και για άλλα θέματα πλην της ανανέωσης, αλλά για παράδειγμα αν εγώ ήμουν ο Στέφανος Κλάους και όχι ο Στέφανος σκέτο, θα είχα μια αγωνία για την προστασία της ομάδας από εξωγενείς παράγοντες σαν αυτούς που έζησε στο πετσί του στους δύο ημιτελικούς (και όχι μόνο). Και αυτό θα ήταν θέμα για να συζητηθεί μόνο με τον μεγαλομέτοχο, με τον Ζήση τί να πει επ' αυτού;
Για τους εξωγενείς παράγοντες που αναφέρεσαι, έχει μεριμνήσει η ΠΑΕ και έχει προσλάβει τον Μάλαμα τον Τεβεκέλη...
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από ντεμέκ προφάσεις όπως "καλύτερο αγωνιστικό πλάνο" ή "οριοθέτηση στόχων για την επόμενη 5ετία", το Νο1 θέμα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι πάντα το οικονομικό.
Προφανώς, ο Ζησάο τον κοστολογεί στα 250-300 χιλιάρικα.
Προφανώς, ο Κλάους θέλει Αρχηγικό συμβόλαιο, δηλαδή στο 500ρικο. Και πολύ καλά κάνει.

Εγώ στη θέση του, απ'τη στιγμή που ο Ζήσης θεωρεί άλλους επιθετικούς πιο αποδοτικούς και γι'αυτό αμοίβονται καλύτερα, θα τους έγραφα στ'@@ μου και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία ανανέωσης τώρα αλλά τον Απρίλη πριν τα πλέι οφ...
Υπάρχει περίπτωση να φάει πάγκο ο Κλάους? Ποιός θα τα καρφώνει?
Ο Σάλπι? γελάνε και οι πέτρες..
Θα εμπιστευτούν για βασικούρα τον Κουλούρη? το μόνο που θα καταφέρουν θα'ναι να τον κάψουν..
Θα βάλει 15 γκολ ο 1.70 Φανούρης? πότε ξανάβαλε 15 γκολ στην καριέρα του?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν δεν ειχες αυτο το κακο να βγαζεις πολλα συμπερασματα απο το μαυλο σου και να βλεπεις τα παντα με καχυποπτο ματι, τα γραπτα σου θα ειχαν αλλη αξια
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

astronaut έγραψε: Για τους εξωγενείς παράγοντες που αναφέρεσαι, έχει μεριμνήσει η ΠΑΕ και έχει προσλάβει τον Μάλαμα τον Τεβεκέλη...
Αυτή ήταν μια καλή κίνηση (αν έγινε για τον λόγο που βγήκε προς τα έξω), αλλά δεν φτάνει. Το παιδί ανέφερε «έγινα 26 χρονών», «θέλω τίτλους» και την απουσία του από τον τελικό μέσα σε δύο λεπτά. Πιο ξεκάθαρα αν το πει, θα τον καλέσουν σε απολογία. Εκτός αν δεν μας πείραξε καθόλου η απουσία του (και του Νάτκχο) από τον τελικό γιατί θεωρούμε ότι είμαστε η Μπάγερν και δύο παίκτες να μας τιμωρήσεις αναίτια, θα βγάλουμε άλλους τρεις από το μανίκι.
astronaut έγραψε:Για να μην κρυβόμαστε πίσω από ντεμέκ προφάσεις όπως "καλύτερο αγωνιστικό πλάνο" ή "οριοθέτηση στόχων για την επόμενη 5ετία", το Νο1 θέμα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι πάντα το οικονομικό.
Προφανώς, ο Κλάους θέλει Αρχηγικό συμβόλαιο, δηλαδή στο 500ρικο. Και πολύ καλά κάνει.
Ναι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.
Όμως ένα από τα πράγματα που τον πείραξαν είναι και ότι βγήκαν νούμερα «τόσα δίνω, πόσα θες, (στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες)».
Αυτά τα νούμερα πού τα βρήκες;
astronaut έγραψε:Εγώ στη θέση του, απ'τη στιγμή που ο Ζήσης θεωρεί άλλους επιθετικούς πιο αποδοτικούς και γι'αυτό αμοίβονται καλύτερα, θα τους έγραφα στ'@@ μου και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία ανανέωσης τώρα αλλά τον Απρίλη πριν τα πλέι οφ...
Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι πετυχαίνεις περισσότερα πράγματα με τη σύνθεση, παρά με την αντίθεση.
Το εύκολο είναι να βρούμε τον τρόπο που θα χάσει και αυτός και ο ΠΑΟΚ. Το δικό μου ζητούμενο είναι να βρούμε τον τρόπο που θα κερδίσει και αυτός και ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
astronaut

desperando έγραψε:αν δεν ειχες αυτο το κακο να βγαζεις πολλα συμπερασματα απο το μαυλο σου και να βλεπεις τα παντα με καχυποπτο ματι, τα γραπτα σου θα ειχαν αλλη αξια
Θες να σε πω και το καλύτερο?
Αν υπήρχε στην ΠΑΕ ο Τσίτσι (ή κάποιος νέος Τσίτσι, πχ ο Άρνεσεν) το θέμα του Κλάους θα του το φορτώνανε. Όπως και του Λίνο και του Βούκιτς (σταματώ στα φετινά, δε θέλω να επεκταθώ στο παρελθόν)
Γι'αυτό ελπίζω στις 14/8 να μην ανακοινωθεί κάποιος που να έχει σχέση με το αγωνιστικό.
Λέμε ναι σε πρόσληψη υπεύθυνου για μάρκετινγκ, ναι σε γενικό διευθυντή (αμήν και πότε), ναι σε νέο δικηγορικό τιμ, ναι σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό.

** Ο Ζήσης έχει ακριβώς τα ίδια καθήκοντα σε σύγκριση με πέρσυ το καλοκαίρι.
Αυτός εκτελούσε χρέη Προέδρου & αυτός έκανε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας (πλην... Πασιέντσια).
Η μόνη διαφορά με φέτος (πρέπει να) είναι η έλλειψη αποδιοπομπαίου τράγου...
Ήδη, αρδ και αρδάκια χτυπούν τον Ιβάν... Ο ΛΑΟΣ όμως δεν τρώει τον πρόλογό τους.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

astronaut έγραψε:
desperando έγραψε:αν δεν ειχες αυτο το κακο να βγαζεις πολλα συμπερασματα απο το μαυλο σου και να βλεπεις τα παντα με καχυποπτο ματι, τα γραπτα σου θα ειχαν αλλη αξια
Αν υπήρχε στην ΠΑΕ ο Τσίτσι (ή κάποιος νέος Τσίτσι, πχ ο Άρνεσεν) το θέμα του Κλάους θα του το φορτώνανε. Όπως και του Λίνο και του Βούκιτς (σταματώ στα φετινά, δε θέλω να επεκταθώ στο παρελθόν)
Γι'αυτό ελπίζω στις 14/8 να μην ανακοινωθεί κάποιος που να έχει σχέση με το αγωνιστικό.
Λέμε ναι σε πρόσληψη υπεύθυνου για μάρκετινγκ, ναι σε γενικό διευθυντή (αμήν και πότε), ναι σε νέο δικηγορικό τιμ, ναι σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό.

Αυτός εκτελούσε χρέη Προέδρου & αυτός έκανε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας (πλην... Πασιέντσια).
Ήδη, αρδ και αρδάκια χτυπούν τον Ιβάν... Ο ΛΑΟΣ όμως δεν τρώει τον πρόλογό τους.
Δλδ ... ποιοί ακριβώς είστε εσείς που λέτε ναι ή όχι σε κάτι ... κ ποιός σας ρωτάει ?!
Άβαταρ μέλους
astronaut

stephanos έγραψε:
astronaut έγραψε: Για τους εξωγενείς παράγοντες που αναφέρεσαι, έχει μεριμνήσει η ΠΑΕ και έχει προσλάβει τον Μάλαμα τον Τεβεκέλη...
Αυτή ήταν μια καλή κίνηση (αν έγινε για τον λόγο που βγήκε προς τα έξω), αλλά δεν φτάνει. Το παιδί ανέφερε «έγινα 26 χρονών», «θέλω τίτλους» και την απουσία του από τον τελικό μέσα σε δύο λεπτά. Πιο ξεκάθαρα αν το πει, θα τον καλέσουν σε απολογία. Εκτός αν δεν μας πείραξε καθόλου η απουσία του (και του Νάτκχο) από τον τελικό γιατί θεωρούμε ότι είμαστε η Μπάγερν και δύο παίκτες να μας τιμωρήσεις αναίτια, θα βγάλουμε άλλους τρεις από το μανίκι.
astronaut έγραψε:Για να μην κρυβόμαστε πίσω από ντεμέκ προφάσεις όπως "καλύτερο αγωνιστικό πλάνο" ή "οριοθέτηση στόχων για την επόμενη 5ετία", το Νο1 θέμα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι πάντα το οικονομικό.
Ναι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.
Όμως ένα από τα πράγματα που τον πείραξαν είναι και ότι βγήκαν νούμερα «τόσα δίνω, πόσα θες, (στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες)».
Αυτά τα νούμερα πού τα βρήκες;
astronaut έγραψε:Εγώ στη θέση του, απ'τη στιγμή που ο Ζήσης θεωρεί άλλους επιθετικούς πιο αποδοτικούς και γι'αυτό αμοίβονται καλύτερα, θα τους έγραφα στ'@@ μου και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία ανανέωσης τώρα αλλά τον Απρίλη πριν τα πλέι οφ...
Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι πετυχαίνεις περισσότερα πράγματα με τη σύνθεση, παρά με την αντίθεση.
Το εύκολο είναι να βρούμε τον τρόπο που θα χάσει και αυτός και ο ΠΑΟΚ. Το δικό μου ζητούμενο είναι να βρούμε τον τρόπο που θα κερδίσει και αυτός και ο ΠΑΟΚ.
Δηλαδή με λες ότι ο Κλάους εκτός από ποδοσφαιριστής πρέπει να ασχοληθεί και να κάνει συζήτηση στον Ιβάν
- για την αποτελεσματικότητα του Μάλαμα στην ΚΕΔ,
- για τον Σαρρή και τις ενώσεις που τον ψήφισαν,
- για τον Φαταούλ και τους τραμπουκισμούς του Καραπαπά στα αρδ για να δημιουργούν κλίμα ότι έπρεπε να φάει κάρτα που πήρε την μπάλα από τα δίχτυα και φίλησε τον Δικέφαλο μπροστά στην 7,
- να του αναλύσει πώς μπήκε ο Κόκκαλης στο ποδοσφαιρο στις τηλεπικοινωνίες και στα κρατικά τυχερά παιχνίδια (ξυστό κλπ) και πώς διέγραψε η τότε κυβέρνηση τα χρέη του γάβρου θέτωντας έτσι τις βάσεις της κυριαρχίας του,
- να του κάνει κουβέντα για τη συνέχεια που εμφανίζουν οι παράγκες από την εποχή που ο πατήρ Σπάθας είπε το ιστορικό "ο ολυμπιακός & το αιγάλεω να κερδάνε" μέχρι την παράγκα του Πατέρα που εξαγόρασε τις ψήφους του ΔΣ της λίγδας και γι'αυτό η κυπελλούχος και άκρως ανερχόμενη ΑΕΛ του ΓΔ δυο χρόνια μετά όργωνε με τρακτέρ Τζον Ντιρ,
- στην αναφορά του για τις παράγκες να του κάνει ειδική μνεία για το ΠΑΟΚτσάκι τον Γκαγκατσοπατήρ και μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στην εγκαθίδρυση του αυτοδιοίκητου το οποίο (ουσιαστικά) έτυχε να επικαλεστεί το ΚΑΣ πριν κανα 10ήμερο για την ασυδοσία της επο,
- να του πει τί ρόλο βαράει ο Μποροβήλος & ο Κασναφέρης στις ομάδες τους και με βάσει ποιά προσόντα προσελήφθησαν αμέσως μετά το κρέμασμα της σφυρίχτρας τους ενώ ο καημένος ο Μάλαμας δικαιώθηκε με καθυστέρηση δύο δεκαετιών,
- να γίνει κουβέντα για πουρουπουπούδες, βαρούχες, χύτες κλπ οι οποίοι διαμορφώνουν απόψεις, όπως πχ αν έπρεπε να πάει στο μουντιάλ, και ποιά είναι τα πραγματικάαφεντικά τους,
και στο τέλος, για όλα αυτά ή έστω για τα περισσότερα, να του δώσει μια ικανοποιητική απάντηση/λύση ο Ιβάν ώστε να δεχτεί να ανανεώσει.
* ο μεταφραστής θα αποζημιωθεί αδρά και θα του αναγνωριστούν βαρέα & ανθυγιεινά :D

Ε, προφανώς αν η διαφορά ήταν 50 χιλιάρικα είτε θα τα είχαν βρει και είτε θα έλεγε ο Κλάους ότι δεν υπάρχει (ουσιαστική) διαφορά στο οικονομικό. Να ζήτησε συμβόλαιο 800 χιλιάδων δεν τον έχω ικανό.

Το ζητούμενο είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Δώσε λοιπόν στον Κλάους το συμβόλαιο του κοντού και στον κοντό το συμβόλαιο του Κλάους για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες αρχής γενομένης από τα αποδυτήρια και το περιβραχιόνιο του Αρχηγού.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Mapogo έγραψε:
astronaut έγραψε:

Δλδ ... ποιοί ακριβώς είστε εσείς που λέτε ναι ή όχι σε κάτι ... κ ποιός σας ρωτάει ?!
Στη ροή του λόγου ειπώθηκε ρε φίλε.
Ένας είμαι και λέω την άποψή μου.
Δεν περιμένω να την ενστερνιστείς.

Όσο για το ειρωνικό ερώτημά σου,
δε χρειαζόμαστε την άδεια κανενός για να πούμε τη γνώμη μας γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά...
Είμαστε Ανώνυμοι
Είμαστε Πολλοί
Δεν ξεχνούμε
Δεν συγχωρούμε
Να μας περιμένετε :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”