τα έχει ρε ραβδους χρυσού!!!!

Photis έγραψε:Εμένα θα μου πει κανείς πόσο είναι το άνοιγμα της εταιρείας στην οποία είμαι μετοχος ρε παιδιά????
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +D.A.A.T. έγραψε:Εμφυλιος![]()
Καλα κρασια..Οπλαρχηγε ,δεν ειναι ο φλωριδης το προβλημα..Εμφανιστηκαν...Δεν αντεξαν.
D.A.A.T. έγραψε:οπλαρχηγε μου ,ασε τους ραβδους και παρε 2 ηρεμιστικα.Οταν ο αλλος,επωνυμα,μεγαλοκεφαλι του ΑΣ μιλαει για χουντα Ζαγορακη και 10,3 ανοιγματα ,ο φλωριδης και τα![]()
ειναι τα τελευταια που ενδιαφερουν.
Δεν ασχολουμαι αλλο.Ας σκοτωθουν μονοι τους.Ειμαι περιεργος να δω τι διαολο θα γινει αν αποφασισει ο Τεο να μιλησει κανονικα.Αλλα τον αγαπαει τον ΠΑΟΚ για να τα κανει ολα τοσο πουτανα
ο άλλος είναι γνωστός για την αντιπολίτευση στον Ζαγοράκη.D.A.A.T. έγραψε:οπλαρχηγε μου ,ασε τους ραβδους και παρε 2 ηρεμιστικα.Οταν ο αλλος,επωνυμα,μεγαλοκεφαλι του ΑΣ μιλαει για χουντα Ζαγορακη και 10,3 ανοιγματα ,ο φλωριδης και τα![]()
Δεν ασχολουμαι αλλο.Ας σκοτωθουν μονοι τους.Ειμαι περιεργος να δω τι διαολο θα γινει αν αποφασισει ο Τεο να μιλησει κανονικα.Αλλα τον αγαπαει τον ΠΑΟΚ για να τα κανει ολα τοσο πουτανα
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗtigon4 έγραψε:Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:
"Μετά τις νέες παραμέτρους που θέτουν οι υποψήφιοι επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίες δεν έχουν σχέση με αυτά που συζητούσαμε μέχρι σήμερα, ενημερώνουμε ότι τα νέα δεδομένα θα εξετασθούν σε Εκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25/07/2011, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις".
ρε πριν δεν βγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι παρεξηγηθηκαν
ρε τι γινεται ?
αν αυτο που λες δεν το ειπε καποιος απο την πλευρα του χαρβαντ τοτε ναι υπαρχει προβλημαD.A.A.T. έγραψε:οπλαρχηγε μου ,ασε τους ραβδους και παρε 2 ηρεμιστικα.Οταν ο αλλος,επωνυμα,μεγαλοκεφαλι του ΑΣ μιλαει για χουντα Ζαγορακη και 10,3 ανοιγματα ,ο φλωριδης και τα![]()
Φίλε έχεις λάθος.theo G4 έγραψε:Αδερφε αν αγορασουν μετοχες αυτου του ποσοστου γινεται ελενχως απο την επιτροπη κεφαλαιοαγωρας,Sera4 έγραψε:και ξαναρωταω τα λεφτα με αυτον τον τροπο θα φαινονται αν ειναι του φλωριδη ή του σαχη??ξερει κανεις να με απαντησει?? :ugeek: :ugeek:
ποιανου ειναι τα λεφτα και που τα βρηκε.