Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ΠΟΥΛΕΝ .... να πάρω έγκριση από Gash διότι ως ανισόρροπο πλάσμα σίγουρα μέχρι στιγμής δεν κάνει να ψηφίζω .... δεν ξέρω αν επιτρέπεται το μαγείρεμα !!!!!!!!!

- aspromauri
"Τρελαίνομαι" που ενώ δεν είναι σώφρον να ψηφίζω .... ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!!
ΠΟΥΛΕΕΕΕΕΝ .... βάλε γυναίκες στα υπουργεία!!!!!
ΠΟΥΛΕΕΕΕΕΝ .... βάλε γυναίκες στα υπουργεία!!!!!
- ContrerasPablo
και εμενα μου μυρισε,που σε ασπρομαυρη χωρις μελιτζανες με πειραζουν στο στομαχι
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κατερίνα, φέρε μου 3 περιποιημένες μερίδες με 4 φραντζόλες ψωμι (ολικής άλεσης γιατί προσέχω την υγεία μου), δύο μπουκάλες μπύρες, δύο σόδες, επτά μερίδες πατάτες τηγανητές και... το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων, για να το έχω πρόχειρο σε παρακαλώ!!

στο μετρόπολις μόλις είπαν ότι μαχαιρώθηκε ο Πασαλής από την ομάδα του Αρη από άτομα με κράνη και κουκούλες και ρόπαλα που χτυπούσαν όποιον έβρισκαν και ειδικά φιλάθλους του Αρη μπροστά τους.το παιχνίδι διακόπηκε και υπάρχουν πολύ τραυματισμοί και μεγάλες ζημιές.
επειδή κανείς δεν ξέρει(μέχρι τώρα)ποιοι ήταν και ποιοί το έκαναν θα σας παρακαλούσα να μην κάνετε υποθέσεις για δικούς μας και δικούς τους
εμένα το μυαλό μου πάει οτι το έκαναν γριές και έτσι όπως πάει θα κατηγορούμε όλο το κόσμο με την κάθε μλκια που θα κατεβάσει η γκλάβα μας
είπαμε ότι θέματα με βία δεν τα γουστάρουμε εδω μέσα και ούτε θέλουμε κάν να γράφονται
ελπίζω να το σεβαστείτε και συγνώμμη αν ξενερωνουμε πολλούς αλλά θεωρούμε ότι το επίπεδο(το οπαδικό της ομάδας μας) έχει αλλάξει και θα αλλάξει προς το καλύτερο θελουμε δεν θέλουμε
αλλιώς πάλι θα τρέχουμε να μαζεύουμε λεφτά για δικηγόρους και θα τρέχουμε στα συλλαλητήρια έξω απο τα δικαστήρια...
Οποιοι έκαναν αυτά που έκαναν έχουν τις κατάλληλες ευχές μας
εμένα το μυαλό μου πάει οτι το έκαναν γριές και έτσι όπως πάει θα κατηγορούμε όλο το κόσμο με την κάθε μλκια που θα κατεβάσει η γκλάβα μας
είπαμε ότι θέματα με βία δεν τα γουστάρουμε εδω μέσα και ούτε θέλουμε κάν να γράφονται
ελπίζω να το σεβαστείτε και συγνώμμη αν ξενερωνουμε πολλούς αλλά θεωρούμε ότι το επίπεδο(το οπαδικό της ομάδας μας) έχει αλλάξει και θα αλλάξει προς το καλύτερο θελουμε δεν θέλουμε
αλλιώς πάλι θα τρέχουμε να μαζεύουμε λεφτά για δικηγόρους και θα τρέχουμε στα συλλαλητήρια έξω απο τα δικαστήρια...
Οποιοι έκαναν αυτά που έκαναν έχουν τις κατάλληλες ευχές μας
- DimisK
- Επικοινωνία:
ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Πέμ 08 Οκτ 2009, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromauri
Που σαι Contreras .... όταν κάτι μας χαλάει δεν το τρώμε !!!!!ContrerasPablo έγραψε:και εμενα μου μυρισε,που σε ασπρομαυρη χωρις μελιτζανες με πειραζουν στο στομαχι
Αγαπημένε μου Κε διευθυντά, ξεκινάω από το τέλος .... 210 7793777 .... Πρώτα παίρνεις το τηλ αυτό .... μετά τους λές που θα τελεστεί το φαγοπότι .... μετά αναλύτικα αναφέρεις τί έχεις σκοπό να φάς για να υπολογίσουν την ώρα που θα χρειαστούν για να σε προλάβουν .... ΠΡΟΣΕΞΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑ πίνεις τις σόδες και τις μπυρές τις κρατάς για τον κουμπάρο που θα έλθει να σε επισκεφτεί !!!!!!!!DimisK έγραψε:Κατερίνα, φέρε μου 3 περιποιημένες μερίδες με 4 φραντζόλες ψωμι (ολικής άλεσης γιατί προσέχω την υγεία μου), δύο μπουκάλες μπύρες, δύο σόδες, επτά μερίδες πατάτες τηγανητές και... το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων, για να το έχω πρόχειρο σε παρακαλώ!!![]()
![]()

- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν έρθει ο κουμπάρος θα πρέπει να παραγγείλω χονδρικώς από την Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα!!!
Εγώ θέλω να με επισκεθεί και ο Μάκης ο Anathema στο νοσοκομείο. Και να πιάσει...την πάρλα με τους νοσοκόμους, να τους απασχολήσει, ώστε εγώ να συνεχίζω απερίσπαστος το έργο μου!!!

Εγώ θέλω να με επισκεθεί και ο Μάκης ο Anathema στο νοσοκομείο. Και να πιάσει...την πάρλα με τους νοσοκόμους, να τους απασχολήσει, ώστε εγώ να συνεχίζω απερίσπαστος το έργο μου!!!

- aspromauri
Θα σου στείλω από εδώ βόρεια anathema με στολή γιατρού να τα κάνει μπάχαλο .... έρωτα με στολή σεκιουριτά να κρατάει τσίλιες έξω από το δωμάτιο σου και το πουλέν με στολή ηλεκτρολόγου (αχαχαχαχαχ) εντός του δωματίου να σε αλλάξει τα φώτα στο φαί !!!!!!!