Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από aivas19 »

Rexaris έγραψε:Εμένα με αρέσει που οι μάστορες τής προπαγάνδας βρήκαν τον αποπροσανατολισμό που τόσο χρειαζόντουσαν. Γι αυτό με το αν ευνοήθηκε ο γάβρος σήμερα δεν ασχολούμαι καθόλου, επειδή ακριβώς αυτό θέλουν οι τωρινοί δυνάστες και μεγαλύτεροι εχθροί τού ΠΑΟΚ. Να ασχοληθώ κι εγώ και όλοι και να βγούνε και θύματα κι από πάνω!
Φιλε Rexaris 1000000% αυτο που λες

Αρχισανε οι κλαιουσες ιτιες το τροπαριο «και ο ΠΑΟΚ ο συμμαχος του γαβρου τον εβαλε στην ΕΠΟ»

ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΛΙΝΑΤΣΕΣ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μάκης που ήταν τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ, 16-17 (;) μέσα σε λίγους μήνες έγινε γενίτσαρος και πηδάει την ομάδα. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.
Πιστεψε το..
Αυτο που συμβαινει ειναι οτι ποτε δεν ηταν ΠΑΟΚ,το επαιζε ΠΑΟΚ στα λογια για τα γκαφρα..
Εγω ακομα απορω πως καταφερε ο γιος του "γνωστου" Γκαγκατση να γινει προεδρος στον ΠΑΟΚ..
Εδώ έγινε πρόεδρος επαναστάτης δηλωμένος χάρτινος με αντιπρόεδρο δηλωμένο γαύρο που ακόμα στο παρασκήνιο κινούν νήματα στην ομάδα. Στην ομάδα που έχουμε υψηλόβαθμο στέλεχος πρώην πολιτικάντη και πρόεδρο συνδέσμου του βαζελου.....Οι γνωστές κατσαρίδες που έχουν αναφερθεί πολλάκις από πρώην προπονητές μας.Και μετά απορούμε με τις τάσεις αυτόχειριας που έχει ο ΠΑΟΚ όταν βρίσκεται ένα βήμα πριν την εκτόξευση.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποιοί είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Θα κάνω λίγο το δικηγόρο τού διαβόλου. Αν ο ΜΓ θέλει να προστατέψει τον ΠΑΟΚ και να διαλύσει τη νέα παράγκα, αυτά δεν γίνονται με δηλώσεις και στα φανερά αλλά από πίσω και σιγά-σιγά. Πάντως από τότε που μπήκε στην επο μας αντιμετωπίζουν όλο και χειρότερα οπότε δεν έχω και πολλές ελπίδες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Τώρα είδα τις 2 κόκκινες που χαριστηκαν στην αεκ στο Βόλο. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται με την αεκ.
Ο Λιουμπισιτς πάει 2 φορές στα πρώτα 50 λεπτά σα μανιακός με τις τάπες πάνω σε αστραγάλους αντιπάλων παικτών.
Επειδή συμβαίνει απο όλους τους παίκτες της αεκ και όχι μεμονωμένα από δύο τρεις πιο σκληρούς, έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως είναι και οδηγία του Αλμέιδα. Μη φοβάστε, δεν αποβαλλεστε, κλωτσάτε στο ψαχνό.
Δεν έχω άλλη εξήγηση. Η μπάλα να είναι ένα μέτρο αριστερά και ο άλλος να ρίχνει με λύσσα τέτοια σκαριά. Την ίδια στιγμή ο κακομοίρης ο Καμαρά βλέπει τον Ουναι να μπαίνει και ψιλομαζευεται μην τυχόν και δώσει καμιά βουτιά για πέναλτι.
Και έχει αυτός ο ΠΑΟΚ 9 παίκτες στο όριο καρτών.
Τι πάμε να κάνουμε την Πέμπτη; Εύχομαι να μη φάμε πάνω από μία κόκκινη γιατί το ματς με το Βόλο έχει ιδιαίτερη σημασία. Τη μία την έχω δεδομένη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Η πλάκα είναι οτι με πενηνταρίαια διαιτησία, ακόμη και με τα προβλήματά μας, θα είμασταν τώρα πρώτοι και η χάρτινη τέταρτη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

marsantos έγραψε:Τώρα είδα τις 2 κόκκινες που χαριστηκαν στην αεκ στο Βόλο. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται με την αεκ.
Ο Λιουμπισιτς πάει 2 φορές στα πρώτα 50 λεπτά σα μανιακός με τις τάπες πάνω σε αστραγάλους αντιπάλων παικτών.
Επειδή συμβαίνει απο όλους τους παίκτες της αεκ και όχι μεμονωμένα από δύο τρεις πιο σκληρούς, έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως είναι και οδηγία του Αλμέιδα. Μη φοβάστε, δεν αποβαλλεστε, κλωτσάτε στο ψαχνό.
Δεν έχω άλλη εξήγηση. Η μπάλα να είναι ένα μέτρο αριστερά και ο άλλος να ρίχνει με λύσσα τέτοια σκαριά. Την ίδια στιγμή ο κακομοίρης ο Καμαρά βλέπει τον Ουναι να μπαίνει και ψιλομαζευεται μην τυχόν και δώσει καμιά βουτιά για πέναλτι.
Και έχει αυτός ο ΠΑΟΚ 9 παίκτες στο όριο καρτών.
Τι πάμε να κάνουμε την Πέμπτη; Εύχομαι να μη φάμε πάνω από μία κόκκινη γιατί το ματς με το Βόλο έχει ιδιαίτερη σημασία. Τη μία την έχω δεδομένη.
Μα είναι σίγουρο ότι είναι οδηγία. Γίνεται από την 1η σεζόν του Αλμέιδα, προφανώς με άνωθεν προστασία.
Η ΑΕΚ παίζει αρκετά level πιο σκληρά από τους υπόλοιπους στα όρια του αντιαθλητικου και υπό την ανοχή των διαιτητών
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε βρήκα φάσεις της ΑΕΚ που να έχουν αυτο που λέει ο μαρσαντος, μόνο τα γκολ είχε.

Στα του γαύρου , το πέναλτυ είναι η πιο εξωφρενική απόφαση της χρονιάς μαζί με τη καρατια της κουλας και το πεναλτυ εναντιων μας στο Βόλο.

Η 2η κάρτα νομίζω είναι όμως. Σίγουρα μπορούσε να μη τη δώσει για να κρατήσει ισορροπίες αλλά νομίζω τον βρίσκω και τιμωρεί τη κίνηση να πάει τόσο απερίσκεπτα.
marsantos

Giapas καλημέρα.
Πρέπει να αντέξεις να δεις λίγο τη μούρη του Σπάθα. Είναι αναγκαίο κακό αλλά μόνο εκμεταλλευομενοι τις αντιθέσεις των άλλων μπορούμε να βρούμε πράγματα. Στα highlights είναι κρυμμένη και του Λιουμπισιτς και του Γκατσινοβιτ η κόκκινη. Μιλάμε για αηδία.
https://www.sportdog.gr/podosfairo/supe ... mpisits-vd
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

giapas έγραψε:Δε βρήκα φάσεις της ΑΕΚ που να έχουν αυτο που λέει ο μαρσαντος, μόνο τα γκολ είχε.

Στα του γαύρου , το πέναλτυ είναι η πιο εξωφρενική απόφαση της χρονιάς μαζί με τη καρατια της κουλας και το πεναλτυ εναντιων μας στο Βόλο.

Η 2η κάρτα νομίζω είναι όμως. Σίγουρα μπορούσε να μη τη δώσει για να κρατήσει ισορροπίες αλλά νομίζω τον βρίσκω και τιμωρεί τη κίνηση να πάει τόσο απερίσκεπτα.
Το γκολ του Μητογλου?
marsantos

nunies4 έγραψε: ...
Μα είναι σίγουρο ότι είναι οδηγία. Γίνεται από την 1η σεζόν του Αλμέιδα, προφανώς με άνωθεν προστασία.
Η ΑΕΚ παίζει αρκετά level πιο σκληρά από τους υπόλοιπους στα όρια του αντιαθλητικου και υπό την ανοχή των διαιτητών
Nunies η αεκ δεν παίζει στα όρια του αντιαθλητικου. Τα ξεπερνάει κατά πολύ. Ας δώσει κόκκινη το δολοφονικό τάκλιν του Αραουχο πανω στο γόνατο του Κωνσταντέλια την πρώτη χρονιά οταν ακόμα το σκορ ηταν 0-0 και θα βλέπαμε ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με διαιτησία που σφυρίζει βάσει κανόνων ποδοσφαίρου και όχι mma. Ο Αραουχο εκείνη τη χρονιά λειτουργούσε σα να έπαιζε street fighter σε ηλεκτρονικό.
Εν τω μεταξύ ο Λιουμπισιτς δεν είναι τέτοιος παίκτης. Καταλαβαίνεις τι ψηστηρι και οδηγία πέφτει. Εξωφρενική είναι και η φάση του πρώτου ημιχρόνου που παει με λύσσα στον αχίλλειο και ευτυχώς για τον παίκτη του Βόλου τον βρίσκει ξωφαλτσα.
marsantos

DIAMANTIS99 έγραψε: ...
Το γκολ του Μητογλου?
Αυτό είναι την προηγούμενη αγωνιστική με το Λεβαδειακο.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

marsantos έγραψε:
DIAMANTIS99 έγραψε: ...
Το γκολ του Μητογλου?
Αυτό είναι την προηγούμενη αγωνιστική με το Λεβαδειακο.
Ο giapas μιλαει για ολη τη χρονια
marsantos

Οκ, κατάλαβα πως το λες.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Τώρα μπορεί να μου πεί κάποιος, ποιός ή ποιοί προστατεύουν την αεχ;
δεν μπορούμε να τους ξεμπροστιάσουμε;
Είναι όλοι πιασμένοι;
Τα μμε είναι έτσι κι αλλιώς στα χέρια τους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”