Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μη μασάτε κι άμα χρειαστεί βαφτίζουμε τον Σβαμπ δεκάρι, τον Μπίσε σεντερ φορ και τον Φελίπε αριστερό εξτρέμ. Υπάρχουν λύσεις και απορώ γιατί γκρινιάζετε με το παραμικρό.
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

HARISPAOK83 έγραψε:Η εξελιξη με Κουτσια καθιστα ηλιου φαεινοτερο πως Λουτσεσκου και νεο πλανο ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πανε μαζι.
Ο Λουτσεσκου καλως ή κακως δεν εχει μαθει ή δεν ξερει ή δεν θελει να υπηρετησει πλανα. Εχει το στυλ του, το οποιο δειχνει μονοπατο και χωρις ιδιαιτερη ευελιξια, και θα κινηθει οπως ξερει και ως εκει που ξερει.
Δεν θα ελιχθει και δεν θα προσαρμοστεί. Δεν θα θυσιασει το εγω του και την προσωπικη του αποψη για το καλο της ομαδας, ακομη κι αν πειστει οτι πρεπει.
Το αν ο Κουτσιας και ο καθε Κουτσιας εχει πολλες αρνητικες επιρροες ή κακη νοοτροπια ειναι ενα θεμα που ισως να ευσταθει, ισως και οχι. Το οτι ο προπονητης της ομαδας δεν δειχνει την διαθεση ομως να ασχοληθει σοβαρα μαζι του και να τον δουλεψει ειναι ξεκαθαρο. Δουλευει μονο με οσους του κανουν και οσους "χωνευει" ποδοσφαιρικα.
Προτιμαει λοιπον να μεινει με 1 μιση στραικερ παρα να κρατησει τον Κουτσια και να του δωσει μερικες ευκαιριες.
Βεβαια μπορει και ολα αυτα να ειναι μια προσπαθεια του Λουτσεσκου να εναντιωθει στον ιδιοκτήτη που δεν του φερνει τους παιχτες που ζηταει. "Αφου δεν μου φερνεις αυτους π θελω, θα αφησω εκτος αυτους π μ φερες για να φανει το κενο ξεκαθαρα".
Μπορει να ειναι εξαιρετικος προπονητης και ιδανικος διαχειριστης ενος εμπειρου ροστερ, αλλα κατ εμε δεν ταιριαζει καθολου στο πλανο που ευαγγελίζεται η ΠΑΕ πως θελει να ακολουθησει στο εξης.
Το επομενο καλοκαιρι αν δεν ανανεωθουν οι Καντουρι Ολιβειρα Μπισε Βιειρινια Κουρτιτς Αουγκουστο, θα αποχωρησει. Γιατι σιγουρα αυτοι π θα ρθουν θα ναι κουαλιατες και ρικαρντοι και οχι Τζιοβινκοι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

++ Συμφωνώ.

Ο Λουτσέσκου, δεν του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες, και ας τους βάζει να παίξουν. Δεν έχει την διάθεση ή την όρεξη να ασχοληθεί μαζί τους. Δεν λέμε ό,τι δεν βάζει νέους, λέμε ότι δεν του αρέσει να τους εκπαιδεύει. Θέλει "έτοιμους" να υπηρετούν το πλάνα τους.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Τα 4 μύρια για τον Ντάντας θα τα δώσουμε του χρόνου άραγε?
kos

Δημοσίευση από kos »

skoupro69 έγραψε:Του χρόνου προσφέρομαι αφιλοκερδώς να κάνω τις μεταγραφές της ομάδας. Τι διάολο έναν στους δέκα θα τον πετύχω και εγώ. Υπόσχομαι η ομάδα να μην έχει κενά και να φύγουν όλα τα βαρίδια συμβόλαια που είτε δεν παίζουν η δεν το αξίζουν. Τρίτο τέταρτο τον βγάζω και εγώ τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με μπάτζετ αστέρα Τρίπολης. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους για την φετινή μεταγραφική περίοδο χρειάζεται πολύ προσπάθεια να πετύχεις κάτι τέτοιο.... Οπλιστείτε με ψυχραιμία και υπομονή δεν είναι μεταβατική η χρονιά από ότι φαίνεται. Το κοντέρ γράφει τέταρτη χρονιά και έπεται συνέχεια....
Η λέξη κλειδί..... αφιλοκερδώς....αν βρεις και παίκτες που να παίζουν αφιλοκερδώς και να έχουν μάνατζερ που να μεσολαβούν αφιλοκερδώς σε βλέπω ισόβιο τεχνικό διευθυντή. Ίσως όμως χρειαστεί να φέρεις και κάποιον να κάνει τον προπονητή. Αφιλοκερδώς βεβαίως βεβαίως....
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δεν βλέπω πως δεν θα παραιτηθεί για 5η φορά φέτος ο Μπότο. Και πολύ καλά θα κάνει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Immemoric έγραψε:Τα 4 μύρια για τον Ντάντας θα τα δώσουμε του χρόνου άραγε?
:lol: :lol: :opaokara:

Αυτό είναι το ωραίο με μας
Δεν χάνουνε ποτέ το χιούμορ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οποιος ξαναπει τους ΑΡΔ...ΑΡΔ....θα φαει μουτζα να το ξερετε.
Δεν γινετε να τους αποκαλειται ΑΡΔ αλλα 8/10 ποστ να βασιζονται στο τι λεν οι ΑΡΔ και να επιχειρηματολογειται πανω στους ΑΡΔ.
Η ειναι ΑΡΔ και τους κοβουμε...η ειναι κανονικοι δημοσιογραφοι και δεχομαστε οτι κι αν λεν.
Μας συμφερει...ο ταδε ειπε ετσι...
ΔΕΝ μας συμφερει...ο ταδε ειναι ΑΡΔ.
win win....και φραπ αρπα την μουτζα σου.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Blackgr4 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Ναι ρε τους μ@λ@κες.. Πάνε και παίρνουν παίκτες..
Δηλαδή έχουν 3 φορ και πάνε και παίρνουν 4ο; Πόσο βλάκες μπορεί να είναι.
Πάρτε ρε άμπαλοι μαθήματα σχεδιασμού, πλάνου και.. αεροπλάνου από εμάς. Δεν θες πάνω από 1.5 φορ..
Είπε κανείς για σωστό πλάνο δικό μας;από κει και πέρα δηλαδή απαγορεύεται να πούνε οτι και ο άλλος δεν κινείτε βάσει Πλάνου;
Τίποτα δεν απαγορεύεται παλικάρι μου. Ο καθένας γράφει ότι θέλει.
Για μένα πάντως ο χοντρός, ΌΤΙ σκ@τ@ και να είναι, που δεν αντέχω να τον βλέπω και τον σιχαίνομαι με όλο μου το είναι, ασχολείται με την ομάδα του όλη μέρα, αφουγκράζεται ΣΤΟ 100% τον σφυγμό των οπαδών του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του (νόμιμο και μη) για να ενισχυθεί το κλαμπ.
Χώρια το κράξιμο που τρώει για τις κέντες στην Ευρώπη και εντός συνόρων.

Εμείς κάνουμε το εντελώς αντίθετο. Αντί να μας νοιάζει ΜΌΝΟ το πως θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ και πως θα πιέσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση, καθόμαστε όλη μέρα και λιώνουμε το μυαλό μας για να βρούμε δικαιολογίες εκ μέρους της ιδιοκτησίας.
Δεν έχει βγει ούτε μισή επίσημη λέξη για όλο αυτό που ζούμε, αλλά εμείς εκεί. Πιστοί στρατιώτες εύρεσης δικαιολογιών.
Ο πόλεμος, η κυβέρνηση, το γήπεδο, ο.. Κουαλιάτα και το σταθερής αξίας hit "ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Λες και τον Γούμενο τον έδιωξαν οι εξωγήινοι ξέρω γω, όχι εμείς...

Ψάξε βρες τώρα ποια ομάδα από τις δυο έχει περισσότερες ελπίδες να ανέβει επίπεδο και να ξεπεράσει δυσκολίες όπως οι αποκλεισμοί από την Ευρώπη.
Σκέψου να αποκλείονταν και να έβγαιναν οι οπαδοί τους να τον χάιδευαν όλη μέρα..
Όχι φιλε μου καμία δικαιολογία …εμένα προσωπικά το πλανο μεχρι τη Λέφσκι μου άρεσε πιο πολύ από ποτέ ..το οτι τραβήχτηκε χειρόφρενο και δεν ήρθαν δυο παικταράδες που σου χρειάζονται για να σε απογειώσουν με χάλασε…άλλα ο χοντρός είναι ο ορισμος του παλαιας Κοπής παράγοντα ,δεν νοιάζεται για τον γαύρο και οποιονδήποτε γαύρο έρεισμα θέλει ..και το έχανε…όπως για να είμαστε σοβαροί ισχύει και για όλους όσους ασχολούνται με την μπάλα στην Ελλάδα…Το να κάνω μια ποδοσφαιρική συζήτηση και να λέω πως δεν υπάρχει κανέναν πλανο στον γαύρο δεν είναι δικαιολογία …όταν φέρανε παίκτες και βάζαν τα ΜΜΕ τους να μιλάνε για νέους μαραντονα και μετά από δυο μήνες τους αλλάξανε με άλλους μπορεί να σημαίνει πολλά αλλα πλανο σε καμία περίπτωση …
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

giapas έγραψε:
kos έγραψε:
giapas έγραψε:Ναι ρε πούστη !! Έτσι, μώρη τρέλη Ιβανάρα ταμείο πάλι πήγα εξαιτίας σου.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια , θα στείλω επίσημο αίτημα στην ομάδα διαχειριστών στα των μεταγραφικων τοπακίων να ορίζω ΕΓΩ πότε θα ανοίγουν και πότε θα κλείνουν ( δείχνω φανέλα τώρα, αλλά δε φαίνεται)

Πως σας πετσόκοψα έτσι ρε γατάκια που μου θέλατε 6αρια , 8αρια , 9αρια ,10οαρια και ξεροσταλιάζατε :lol: :lol:
πηγες ταμειο στο 1,05 και εχεις χεστει απο την χαρα σου :lol: εβγαλες 5 ευρω στο κατοσταρικο...πιτα γυρο κοκα κολα δεν φτανουν.
Αγαπητέ μου η ηθική δικαίωση του πετσοκόματος δε συγκρίνεται με τίποτα. Εκεί που ξεροστάλιαζαν μπανε, νουνιες, τζοσουα που παράτησε φακέλους της δουλειάς του ο άνθρωπος για να σπρώξει τώρα στο τέλος για μεταγραφές, ζινολάδες , γιώργηδες με inside info και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις , εγώ πρώτος εδώ είπα τέρμα παιδιά οι μεταγραφές πάμε για άλλα. Finito , caput , πως το λένε !!!

πάμε για πιτογυρο και κοκα κολα τωρα ! :lol: :lol:

ΥΓ: Μόνο ο joghdag δε μάσησε στις φρούδες ελπίδες ! Τα σέβη μου.
από montekristo » Σάβ 06 Αύγ 2022, 09:52

Το μοναδικο για το οποιο προσευχομαι ειναι
αυτη η εμπιστοσυνη που του εχω κι εγω και
πολλοι συνοπαδοι να αποδωσει τους καρπους
που φαινεται οτι εχει μεγαλη αναγκη η ομαδα.-

Οπερ σημαινει οτι σε 3-4 μηνες το ποσοστο
επιτυχιας (με βαση τη χρησιμοτητα αλλα και
τη χρησιμοιηση τους απο τον προπονητη μας)
στις ηδη γενομενες μεταγραφες να αγγιξει
το εξωπραγματικο νουμερο που ειχαν οι τοτε
μεταγραφες μας δηλδη το καλοκαιρι του 2016.-

Μονο με ενα τετοιο ποσοστο θα καταφερουμε
να εκπληρωθει ο κυριοτερος (πλεον και μετα
τον ευρωπαικο αποκλεισμο μας) φετινος στοχος
που ειναι να δημιουργηθει η βασικη ραχοκοκαλια
για μια ομαδα αντιστοιχη εκεινης του αηττητου!
Στο topic του Μποτο.-
Ανημερα του Σωτηρος.-
Βοηθεια μας!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εδώ δεν δώσαμε λεφτά για να κρατήσουμε τον Μισιτς..ο οποίος είχε και το πρόβλημα και δεν ευαισθητοποίηθηκαν για να τον κρατήσουν...

Μόνο με έρανο θα μαζευτούν τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτή τη στιγμή στο κέντρο έχουμε 3 βασικούς παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι.
Μεταβατική σεζόν νούμερο 5 loading.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τα βρηκε τα χαφακια του και ο βαζελος τελευταια μερα (γεμισε τα κενα του)
Μονο εμεις τα κενα τα αφησαμε ακαλυπτα...
Είσαι σίγουρος οτι αυτά τα χαφάκια είναι καλύτεροι των Ντέλια και Κουαλιάτα;

Εδώ που τα λέμε, να δώσεις πάνω από ένα μύριο για παίκτη από την αραπιά με τόπ κλαμπ την Μπράγκα, δεν το λές και σιγουράκι. Επίσης το να παίρναμε τον Φερνάντες σε θέση που έχουμε παίκτες, ούτε κι αυτό το λές εγγύηση. Η ομάδα χρειάζεται ριζική ενίσχυση σε πολλές θέσεις. Αυτή η μία μεταγραφή του 10αριού (οπως εξελίχθηκε) δεν βλέπω πόσο διαφορετική θα έκανε το ρόστερ ...
Εννοείται πως δεν είμαι. Όμως καλύπτει τα εντοπισμένα κενά του. Άσχετα αν του βγούν.
Τα δικά μας που ο προπονητής εντοπισε δεν τα καλύψαμε
Την διαφορά νοοτροπίας επισημαίνω
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

εγώ θα έσκαγα την ρήτρα του Ντάντας 7 μύρια.
και θα έλεγα τον Μπότο σμπρώξτον 15+ μύρια το χειμώνα, με αυτά θα έφερνα 7-8 παίκτες οι 3 να βγουν κέρδος είναι

:D
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

ΠΑΕ σε ύφεση. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

markos4 έγραψε:
Εδώ δεν δώσαμε λεφτά για να κρατήσουμε τον Μισιτς..ο οποίος είχε και το πρόβλημα και δεν ευαισθητοποίηθηκαν για να τον κρατήσουν...

Μόνο με έρανο θα μαζευτούν τα λεφτά.
Θα αναλάβει ο μπαρκαρουτσος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”