Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Να πας να @#$θεις εσυ...
Αυριο θα ανακοινωθει να δειτε,οταν θα ταξιδευω με το καραβι,ετσι εγινε και με τον Καργα...
- sourmenetes
- Moderator
Αντε αγόρι μου..
Ξεκινά και σήμερα το βράδυ...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινά και σήμερα το βράδυ...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης ο Ναρευ θα δώσει κάτι πολύ σημαντικό που λείπει από την ομάδα...τα πλάγια στημένα φάουλ και κόρνερ. Είναι αρκετά καλός κικερ
αν θελει η νυφη και ο γαμπρος στα @@ μας ο πεθεροςjoshua έγραψε:Αν θελουν και το ζητησουν...
αγορά; πχ με 2-3 μύρια και ένα συμβόλαιο σχετικά στα..μέτρα μας; κάποιον ταλαντούχο νεαρό υποτιμημένο, πχ απο καμια στανταρ λιέγης; που θα μπορεί του χρόνου να είναι βασικότατος και φέτος να πάρει σημαντικό χρόνο ως μπακ απ του ολιβέιρα, ή στο πλάι του ή στα εξτρεμ ως επιθετικογενή λύση;obanebane έγραψε:Προς Χαλ ο Εστουπινιαν.
Για ελεύθερο επιθετικό που θα κάνει διάφορα,θέλεις πάνω από 1,5 μυριο για να μην πω δυο,ειδικά αυτή την εποχή.
Οπότε ας δεχθούμε ότι πάμε με Ολιβειρα βασικό φορ και για αντικατάσταση του Τσολακ ,λογικά θα πάμε σε δανεισμό ή σε μεγάλο στοίχημα.
Δε βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα.
Eφερα Μποτο για να μου κλεβει τους παικτες ο Ατζουν...Να παμε και εμεις να παρουμε τον Ντανο και τον Σοιλεδη...
Βρε πουλεν θα τον κάνειςjoshua έγραψε:Και ο Μουργκ ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 05 Ιούλ 2022, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
Έχω προαίσθημα ότι θα γραφτεί σύντομα το όνομα του Felipe Caicedo.
Βλέπω ο αγαπητός μάνατζερ συνοδοιπόρος του Ταχιαου άρχισε τις μαγκες
-
panpangr77
Καλή περίπτωση απο Ρωσία.
https://www.transfermarkt.com/wilson-is ... ler/494237
https://www.transfermarkt.com/wilson-is ... ler/494237
Η καλυτερη παντως μεταγραφη μας εδω και χρονια ειναι ο Μποτο. Επιτελους ποδοσφαιρικη λογικη στην ομαδα. Επιτελους.
renegade έγραψε:Βλέπω ο αγαπητός μάνατζερ συνοδοιπόρος του Ταχιαου άρχισε τις μαγκες
Δεν θα μπορούσε να έχει άλλον μάνατζερ ο Ζαμπα, μόνο έναν με ίδιο μυαλό με το δικό του.
Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχασε ένα πολύ μεγάλο ποσό από την περίπτωση του Ζαμπα.
Τουλάχιστον ήταν σημαντικός στην κατάκτηση του αήττητου.
Πάμε παρακάτω.