Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από NikLiverpool »

LJCSoG έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Τέλος στο παλικάρι παραπάνω που έγραψε για τους IRoN MaIden χειρότερο παράδειγμα για αυτό που ήθελε να πει δεν θα μπορούσε να βρει. Οι στίχοι τους κάθε άλλο παρά αυτό που πιστεύει σημαίνουν.
Δεν είναι μόνο οι στίχοι (που μια χαρά τους καταλαβαίνω), είναι και η "μουσική" που μιλάει στην ψυχή των παιδιών.
Η συγκεκριμένη μουσική ταϊζει τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Και βεβαίως είναι ΚΑΙ οι στίχοι. ΚΑΙ τα εξώφυλα των άλμπουμ. ΚΑΙ οι χαρακτήρες ("ήρωες" ) που παίζει στο dota.

Αν ταϊσεις στο σώμα σκουπίδο φαγητό, αλκοόλ, ναρκωτικά, θα έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα.
Αν ταϊσεις στην ψυχή σκουπίδια, επίσης.
Αλήθεια? Δηλαδή εγώ που απο 15 μέχρι τώρα που είμαι 41 ακούω μόνο μέταλ και για 10 χρόνια είχα λιώσει στο Warcraft τώρα θα έπρεπε να γυρνάω με τσεκούρια στους δρόμους και να παίρνω κεφάλια.

Δυστυχώς για σένα τα τρία πτυχία, η καλή δουλειά και τα 2 αγγελούδια μου μάλλον το αντίθετο δείχνουν.

Btw σχόλια του στυλ ότι τον ανδρισμό τους να τον κρατάν για εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς να το προσέξεις.
Άκου ανδρισμός και εσωτερικοί εχθροί....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitrisS έγραψε:Μεσα σε ολα, οι αντιδρασεις που βλεπω απο φιλαθλους του αρη, αλλα ακομα και οι αντιδρασεις απο τον επισημο αρη και τον συνδεσμο τους, που εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα δυστυχως ειναι προς εντελως λαθος κατευθυνση.

Ειναι προς μια κατευθυνση που το πιθανοτερο ειναι να οδηγησει σε ενα φαυλο κυκλο βιας και οχι στο αντιθετο.

Και οχι φυσικα δεν λεω να μην χρωματιστουν οι δραστες, δεν με ενδιαφερει αυτο. Και δεν με ενδιαφερει γιατι ξερω πολυ καλα οτι τετοιοι τυποι που βγαζουν μαχαιρια και ειναι ετοιμοι να κανουν κακο υπαρχουν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Αυτο ειναι το θεμα. Σημερα ηταν ο 19χρονος οπαδος του Αρη, χθες ηταν ο Νασος, προχθες που επεσαν πυροβολισμοι θα ηταν καποιοι αλλοι....

Με την παρακατω παραγαρφο στην επισημη ανακοινωση του Σουπερ3, πολυ απλα εθελοτυφλει....
Αυτή την κατάσταση μην τη βαφτίζετε οπαδική βία. Είναι ένα παρακρατικό μόρφωμα που το αντιμετωπίζουμε και εμείς και οι γριές χρόνια τώρα. Ούτε είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε είναι όλα ίδια.
Περιμενα καποιον να το αναφερει. Θεωρω επιεικως αστοχη την ανακοινωση της ΠΑΕ ΟΑΡΗΣ. Οταν συμβαινει κατι τετοιο ολοι ειμαστε εναντια στον εγκληματια, δεν διαλεγεις χρωματα. Περσι υπαλληλος της ΠΑΕ αυτης πυροβολησε μερα μεσημερι, και η κατασταση εκτονωθηκε και το θεμα υποβαθμιστηκε επειδη δεν θελησε ο ΠΑΟΚ να ριξει λαδι στην φωτια και να προκληθουν αλλα γεγονοτα βιας. Εδω βλεπουμε το αναποδο και ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ.
icue

Δημοσίευση από icue »

renegade έγραψε:Επίσης δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στην εξίσωση κάτι ραδιοφωνικοι και δημοσιογραφικοί τραχαναδες οι οποίοι υποκινούν την βία με κάθε τρόπο,απλά και μόνο για λίγα νούμερα παραπάνω
Μαζι με τα οπαδικα σαιτ, θα μπορουσαν να ονομαστουν και ηθικοι αυτουργοι.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πχ Ραπτοπουλος που το επαιζε παρθενα σημερα και καταδικαζει τη βια κυλ.

Ποσες φορες βγαινει και λεει οτι οι χ οπαδοι ειστε φλωροι που δεν κανετε ντου για το χ γηπεδο, που ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ και τα γνωστα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειναι μονο αυτο. Γενικα τσιτωνουν κοσμο. Τον εκνευριζουν. Και δεν χρειαζεται να ακους ντε και καλα. Μπορει να στα μεταφερει και καποιος αλλος αυτα που λενε. Παλι θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κυριοι υπαιτιοι αυτοι, ψωμι βγαζουν απο τις κοντρες
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Θα διαφωνήσω. Κύριοι υπαίτιοι είναι αυτοί που τους ακούνε. Αν δεν τους άκουγε κανείς δεν θα υπήρχαν.
Αλλά αυτοί που τους ακούνε γουστάρουν αυτά που ακούνε.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δυστυχώς παιδιά λόγω επαγγέλματος και της συναναστροφής μου με πολύ μικρά παιδιά, παρατηρώ σε ένα μεγάλο ποσοστό παιδιά που βγάζουν μια απίστευτη για την ηλικία τους επιθετικότητα και βιαιότητα. Δεν ξέρω αν φταίει το σπίτι τους, ο τρόπος που μεγαλώνουν, αυτά με τα οποία βομβαρδίζονται όλη μέρα κάθε μερα στο ίντερνετ ή υπάρχουν ψυχολογικοί παράγοντες αλλά όταν από ένα 4χρονο βλέπεις μονίμως τη βία στα μάτια του τι θα γίνει αυτό το παιδί οταν φτάσει 15, 18, 20. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά που δεν της είναι τίποτα να αφαιρέσει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Εγώ δεν δέχομαι να μιλάμε για οπαδισμο αυτή τη στιγμή. Δεν με ενδιαφέρει καν. Δεν θεωρώ πως θα έπρεπε να ενδιαφέρει και κανέναν. Μιλάμε για νεαρά άτομα που για οποιαδήποτε αφορμή μπορούν να σε μαχαιρώσουν. Τα συγκεκριμένα χθες μπορεί να μαχαίρωσαν για το ποδόσφαιρο αλλά προχθές μπορεί να σάπισαν την κοπέλα τους στο ξύλο για άλλη αφορμή.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Βρέθηκα έξω από Δημοτικό Σχολείο πριν τρία χρόνια, όπου παιδάκια 10-11 χρονών είχαν μαζευτεί σε δύο απέναντι παράθυρα και ανταλλαζαν το σύνθημα "Για σένα έχω κάνει κρατητήριο". Φυσικά μέχρι τέλους χωρίς να αλλάξουν λέξη.

Οι κινήσεις τους, το πάθος στη φωνή τους, το μίσος στο πρόσωπο τους, το αμπαλαεα που ακολούθησε στο τέλος πραγματικά με τρόμαξαν.

Δεν είναι κάτι απλό τα συνθήματα, περνάνε μια χαρά τα μηνύματα που θέλουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

NikLiverpool έγραψε:Θα διαφωνήσω. Κύριοι υπαίτιοι είναι αυτοί που τους ακούνε. Αν δεν τους άκουγε κανείς δεν θα υπήρχαν.
Αλλά αυτοί που τους ακούνε γουστάρουν αυτά που ακούνε.
Πολυ σωστος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαφωνώ. Το τι φτανει στα αυτια και τα ματια ενος ανθρώπου οφειλει να ελεγχεται απο θεσμικα οργανα προς προστασια των πολιτων καθως δεν εχουν ολοι την ικανοτητα να φιλτράρουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nothu έγραψε:Εχω κατι φιλαρακια που παιζουνε λολ και ακουνε μειντεν. Τους ξεκοβεις η δεν τους ξεκοβεις τους αληταραδες ?
Δεν έχω ακούσει ούτε θεωρώ ότι θα τους ακούσω με την έννοια να αποστήθισω τι λένε αλλά όλα δείχνουν κάποια πράγματα.

Από τι βλέπει το 2χρονο το 5 χρόνο μέχρι το τι ακούει, το τι παιχνίδια παίζει το 15χρονο πως επηρεάζεται το μυαλό και όλα αυτά που λίγο λίγο διογκωνονται.

Δεν είναι μόνο αυτά αλλά είναι και αυτά!

Και δυστυχώς κατά την ταπεινή μου άποψη παίζουν μεγάλο ρόλο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

renegade έγραψε:Επίσης δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στην εξίσωση κάτι ραδιοφωνικοι και δημοσιογραφικοί τραχαναδες οι οποίοι υποκινούν την βία με κάθε τρόπο,απλά και μόνο για λίγα νούμερα παραπάνω
Κι αυτό ισχυει

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Immemoric έγραψε:Ακριβώς. Υπάρχει οργή. Πολλή οργή. Το πρόβλημα ξεκινάει και από εκεί. Αυτό το "Πάμε γήπεδο να ξεδώσουμε". Όπα ρε φίλε, κατ'αρχήν γιατί τόσα νεύρα?
Αυτό δεν ξεκινησε.

Αυτό καλλιεργηθηκε και πέρασε ως νόημα του γηπέδου!

Άλλος το βλέπει ότι βρίζω κάνω δείχνω και μετά πίνω τα τσίπουρα μου με τους αντιπάλους άλλος το Πάει αλλού.

Και δυστυχώς φτάνουμε σε πολλά γεγονότα όπως το σημερινο

MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Όποιος μιλάει για αυτήν τη γενιά ως τη χειρότερη έχει άγνοια της δικής του γιατί τότε δεν είχε ίντερνετ ούτε τίποτα και ζούσε στον μικρόκοσμο του. Εννοείται πως κάθε γενιά είναι και καλύτερη. Απλά δεν είναι τόσο καλύτερη όσο θα έπρεπε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”