Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Όλα σχετικά είναι. Μας σοκάρουν τα 3,5 εκ για αγορά του Τσόλακ αλλά δε θα μας σόκαραν π.χ. τα 3,5 εκ για έναν χρόνο στον Καβάνι. Είναι και πώς πουλάς την μεταγραφή που συζητάς. Τον Λιβάι Γκαρσία π.χ. που πήρε η κούλα τον παρουσίασαν ως τον επόμενο Μέσι. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν τα 2,5 εκ ήταν πολλά. Αντιθέτως όταν ο Τσόλακ δεν παρουσιάζεται ως ο αρχισκόρερ, το πυροβόλο επιθετικός, που είναι και διεθνής αισίως με την εθνική Κροατίας ε τότε θα τον εκλαμβάνεις ως τον κροάτη Κουλούρη και θα ανησυχείς μήπως τα λεφτά πάνε στράφι. Εν πάση περιπτώσει ο Ρέμπε και ο προπονητής τον θέλουν οπότε ας περιμένουμε να τον δούμε.
Διάβασε τη συνέντευξη Φερειρα για τους δημοσιογράφους να δεις τι λέει. Πως αντιμετωπιζεται.pk77 έγραψε:Ποτε το έκανε αυτό όλα τα χρόνια που είναι στην ομάδα;tzoker έγραψε:Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έγραψα.
Μιλάω για την αντίστοιχη περίοδο κ το αντίστοιχο σημείο. Πριν τους αγώνες για τα προκριματικά.
Αν περάσουμε βλέπουμε τη διαχείριση. Για το σημείο που είμαστε μιλάνε οι πράξεις. Δεν λέω αν εινσι σωστό λάθος. Εγώ με τον Ιβάν ειμσι σε ότι απόφαση πάρει.
Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσει στο κόσμο κάποια πράγματα.
Μόνο κακο κάνει στην ομάδα αυτή η κατάσταση.
Καλώς ή κακώς αυτή ειναι η επικοινωνιακή πολιτική που ( δεν ) έχουμε.
Κατά τ αλλα όλα αυτά τα χρόνια μιλάνε οι πράξεις του νομίζω.
Τό ΄ότι γκρινιάζουμε και μαλώνουμε εδώ μέσα δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αφορά και κάνει κακό στην ομάδα.
Οι ομιλοι έτσι και αλλίως ειναι πολυ δυκολη υποθεση ρεαλιστικά και δεν εξαρτώνται απο μεταγραφές ( που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αφορούν οικονομική υπέρβαση της δεδομενη χρονικη στιγμή)
Βιαζόμαστε, είναι αρχή της χρονιας , που μάλιστα έχει ξεκινησει και καλά
Αν αρχίσει να πηγαίνει ο κόσμος γήπεδο κ ξεκίνησουν τα περίεργα στο Φερειρα να δω ποιος θα φταίει.
Εγώ ζητάω προστασία της ομάδας. Δεν με ενδιαφέρουν οι μεταγραφές.
Οι μεταγραφές με ενδιαφέρουν μόνο αν έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κ πάλι υπάρχει δυσλειουργεια. Όταν βλεπω όμως συνεχώς δημοσιεύματα παικτών κ loading εκεί με ενοχλεί. Όταν βγαίνει ο Φερειρα κ λέει έχω απαιτήσεις με ενοχλεί.
Το αν είχαμε αποφασίσει να πάμε έτσι δεν με ενοχλεί.
Δεν είναι το μείζον θέμα. Το μείζον εινσι να προστατέψεις τους παίκτες κ το προπονητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 19 Σεπ 2020, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε χρόνο αυτή η διοίκηση ςφςυρίσκει και ένα νέο τρόπο να κάνει χαρακίρι. Έκατσε μια πρόκριση και δεν μπορείνα τη διαχειριστεί. Για άλλη μια φορά τα αργά αντανακλαστικά του σπασμένου τηλεφώνου της διοίκησης ξαναχτυπά ενώ η ομάδα δεν έχει φορ για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, που θα αποφέρει στο σύλογο τουλάχιστον 50εκ + δόξα (βάζω στα λεφτά και πωλήσεις σε πολύ πιο ακριβές τιμές). Ο φορ έπρεπε να είναι από καιρό εδώ. Η ομάδα, ακόμη και με Τσούμπα ήθελε φορ, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει, έχοντας τον Σφιντέρσκι φάντασμα. Η αεκ του τσιγγούνη, για παράδειγμα, είχε ήδη Λιβάγια και Ολιβέιρα και έφερε Ανσαριφάντ, ενώ έχει για βάθος κι άλλους. Έχει 3 φορ πρώτης γραμμής. εμείς είχαμε 1 μόνο και τον πουλήσαμε πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι. Παλιά έλεγα κάτι για retardation στη διοίκηση και δυστυχώς δε βλέπω σύντομα να αλλάζω γνώμη. Ευτυχώς ήρθε ένας σοβαρός ΤΔ, όπως ο Ρέμπε και συμμαζεύει ότι μπορεί. Λογικά στο τέλος της χρονιάς αυτός θα αποχωρήσει, μιας και οι αποφάσεις της ΠΑΕ είναι ζαριές δίχως λογική ή κορώνα/γράμματα στο ποιος μας κάνει ή όχι.
Θα φάω τώρα μάλλον πέσιμο ή μπαν κι εγώ, γιατί πλέον ούτε για τα αυτονόητα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Όταν τόσα χρόνια έκανα κριτική (και πολλοί άλλοι εδώ) για τα συμβόλαια και τις τρισάθλιες διαπραγματεύσεις στα συμβόλαια, ήμασταν υπερβολικοί και τρώγαμε πεσίματα. Τώρα που ομολογεί για αυτά τα λάθη η ίδια η ΠΑΕ, πήραμε μια συγνώμη για τα αμέτρητα τότε πεσίματα; Όχι εμεις φταίμε για όλα, όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, τον θέλουμε ψηλά και έχουμε απαιτήσεις. Όχι δεν είναι γκρίνια. Μέχρι πριν λίγες μέρες, πριν πουληθεί ο Άκπομπ, έσταζα μέλι για το πώς προοδεύσαμε έως τώρα, και έπνιξα και την ανάγκη για δεξί μπακ ή χαφ, πιστεύοντας ότι θα δοθεί λύση εσωτερικά, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Όμως, σήμερα, η ομάδα έμεινε δίχως ούτε ένα καθαρό σέντερ φορ
(με λίγο μπόι και δύναμη όχι ss).
Θα φάω τώρα μάλλον πέσιμο ή μπαν κι εγώ, γιατί πλέον ούτε για τα αυτονόητα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική. Όταν τόσα χρόνια έκανα κριτική (και πολλοί άλλοι εδώ) για τα συμβόλαια και τις τρισάθλιες διαπραγματεύσεις στα συμβόλαια, ήμασταν υπερβολικοί και τρώγαμε πεσίματα. Τώρα που ομολογεί για αυτά τα λάθη η ίδια η ΠΑΕ, πήραμε μια συγνώμη για τα αμέτρητα τότε πεσίματα; Όχι εμεις φταίμε για όλα, όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, τον θέλουμε ψηλά και έχουμε απαιτήσεις. Όχι δεν είναι γκρίνια. Μέχρι πριν λίγες μέρες, πριν πουληθεί ο Άκπομπ, έσταζα μέλι για το πώς προοδεύσαμε έως τώρα, και έπνιξα και την ανάγκη για δεξί μπακ ή χαφ, πιστεύοντας ότι θα δοθεί λύση εσωτερικά, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Όμως, σήμερα, η ομάδα έμεινε δίχως ούτε ένα καθαρό σέντερ φορ

Κάντε τάματα να περάσουμε τους Ρώσσους και θα έρθει.. γιατί δε με ακούτε εμένα που "κράζω" όπως λένε..
Αν ήταν ο Τσολακ νο1 στόχος λέτε να μην είχε έρθει τώρα?
Βρε τάματα να περάσουμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ήταν ο Τσολακ νο1 στόχος λέτε να μην είχε έρθει τώρα?
Βρε τάματα να περάσουμε..
makispaspartou έγραψε:Όλα σχετικά είναι. Μας σοκάρουν τα 3,5 εκ για αγορά του Τσόλακ αλλά δε θα μας σόκαραν π.χ. τα 3,5 εκ για έναν χρόνο στον Καβάνι. Είναι και πώς πουλάς την μεταγραφή που συζητάς. Τον Λιβάι Γκαρσία π.χ. που πήρε η κούλα τον παρουσίασαν ως τον επόμενο Μέσι. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν τα 2,5 εκ ήταν πολλά. Αντιθέτως όταν ο Τσόλακ δεν παρουσιάζεται ως ο αρχισκόρερ, το πυροβόλο επιθετικός, που είναι και διεθνής αισίως με την εθνική Κροατίας ε τότε θα τον εκλαμβάνεις ως τον κροάτη Κουλούρη και θα ανησυχείς μήπως τα λεφτά πάνε στράφι. Εν πάση περιπτώσει ο Ρέμπε και ο προπονητής τον θέλουν οπότε ας περιμένουμε να τον δούμε.
Εδώ που φτάσαμε, ούτε αυτόν δεν θα δούμε.
- anekfrastos
Εντάξει καταφέρατε να γράψετε σε 3 μέρες με 1000 διαφορετικούς τρόπους το προφανές που λέμε όλοι, "έπρεπε να έχουμε ήδη πάρει φορ και δεξί μπακ".
Γκωσαμε. Που να είχατε και αντίλογο δηλαδή.
Γκωσαμε. Που να είχατε και αντίλογο δηλαδή.
- Salvador Allende
Αν είχες όντως πλάνο ως οργανισμός θα είχες κάνει ανανέωση στον Άκπομ τον Γενάρη που μας πέρασε κι αφού υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την αγορά του, θα τον πουλούσες στο σωστό τάιμινγκ χωρίς την πίεση που είχες τώρα.
Δεν ήταν υπερ-παικτάρα ο Άκπομ ναι, αλλά η στιγμή που φεύγει είναι πάρα πολύ κακή γιατί είχε δεθεί με την ομάδα ποδοσφαιρικά κάτι που όπως και να το κάνουμε δεν θα υπάρξει με τον νέο φορ όπως και να το κάνουμε.
Δεν ήταν υπερ-παικτάρα ο Άκπομ ναι, αλλά η στιγμή που φεύγει είναι πάρα πολύ κακή γιατί είχε δεθεί με την ομάδα ποδοσφαιρικά κάτι που όπως και να το κάνουμε δεν θα υπάρξει με τον νέο φορ όπως και να το κάνουμε.
Πλέον ενεργοποιεί το σύστημα της ντοπαμίνης του με έλξεις και squat και λιγότερο με ΠΑΟΚParolos έγραψε:Ο Γιώργης πάντως έγραψε σε ένα σχολιο για τον επιθετικό ότι έχουμε sports director (Rebbe), κι ότι δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος στην ουσία να απαντήσει περί αυτού.
Άρα παιδιά ας μη ρίχνουμε ευθύνες όπου να ναι.
-
Οι περισσότεροι γράφουν το προφανές που λες κι εσύ. Ο αντίλογος υπάρχει και λέει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός κινείται βάση πλάνου. Γίνεται λοιπόν το πλάνο αυτό να σε στέλνει να παίζεις το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας σου χωρίς δύο βασικούς παίκτες, δεξί μπακ και επιθετικό? Γίνεται να μην έχει ο προπονητής ποιοτικό rotation στα χαφ και τους μεσοεπθετικούς?
Τέσσερις παίκτες έπρεπε να είχε φέρει η διοίκηση στον Αμπέλ ώστε να είναι εντάξει απέναντί του και να υλοποιούσε την στήριξη που θεωρητικά του παρέχει. (Επιθετικό, δεξί μπακ, χαφ, μεσοεπιθετικό)
Τέσσερις παίκτες έπρεπε να είχε φέρει η διοίκηση στον Αμπέλ ώστε να είναι εντάξει απέναντί του και να υλοποιούσε την στήριξη που θεωρητικά του παρέχει. (Επιθετικό, δεξί μπακ, χαφ, μεσοεπιθετικό)
Μακάρι να ήταν ο Κροάτης Κουλούρηςmakispaspartou έγραψε:Όλα σχετικά είναι. Μας σοκάρουν τα 3,5 εκ για αγορά του Τσόλακ αλλά δε θα μας σόκαραν π.χ. τα 3,5 εκ για έναν χρόνο στον Καβάνι. Είναι και πώς πουλάς την μεταγραφή που συζητάς. Τον Λιβάι Γκαρσία π.χ. που πήρε η κούλα τον παρουσίασαν ως τον επόμενο Μέσι. Κανείς δεν αναρωτήθηκε αν τα 2,5 εκ ήταν πολλά. Αντιθέτως όταν ο Τσόλακ δεν παρουσιάζεται ως ο αρχισκόρερ, το πυροβόλο επιθετικός, που είναι και διεθνής αισίως με την εθνική Κροατίας ε τότε θα τον εκλαμβάνεις ως τον κροάτη Κουλούρη και θα ανησυχείς μήπως τα λεφτά πάνε στράφι. Εν πάση περιπτώσει ο Ρέμπε και ο προπονητής τον θέλουν οπότε ας περιμένουμε να τον δούμε.
Ο Κουλούρης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι το πρώτο δεύτερο center φόρ της
Αν παίρναμε το πρώτο δεύτερο σέντερ φορ της Κροατίας θα τη βγάζαμε έξω και θα τον χτυπούσαμε

Ρένε, τον είχαν βομβαρδίσει πέρσυ και προπερσυ ότι καπελωνει τους "sports director" κι ότι κάνει ότι γουστάρει και ότι φταίει για όλα. Και λίγα λέει..renegade έγραψε:Πλέον ενεργοποιεί το σύστημα της ντοπαμίνης του με έλξεις και squat και λιγότερο με ΠΑΟΚParolos έγραψε:Ο Γιώργης πάντως έγραψε σε ένα σχολιο για τον επιθετικό ότι έχουμε sports director (Rebbe), κι ότι δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος στην ουσία να απαντήσει περί αυτού.
Ρε Jhon καλά στα λέει και τι δεν ακούσαμε εδώpk77 έγραψε:JohnDag έγραψε:Όταν θες να κάνεις συζήτηση καλό είναι να ανταπαντάς με επιχειρήματα, τουλάχιστον σε αυτούς που επιχειρηματολογούν και μπαίνουν στον κόπο να σου απαντήσουν σοβαρά.pk77 έγραψε:Νομίζω ότι πείστηκα και ανακαλώ αυτό που έγραψα. Για την καταντια φετος, αλλά και τα τελευταία χρόνια, είναι ολοφάνερο οτι φταίει ο Ιβαν και η συμμορία του.
Δυστυχώς ήδη και η φετινή χρονιά έχει καεί.
Αλλά εσύ διάλεξες το εύκολο δρόμο των γενικεύσεων και της ειρωνείας.
Καλή συνέχεια λοιπόν.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν απαντούσα σε εσένα, που οντως είχε τα επιχειρήματα σου, με τα οποία διαφωνώ. Ζητώ συγνώμη , οποτε αν το παρεξήγησες.
Μπορεί να συνεχίσουμε για ώρες και πάλι να διαφωνούμε.
Λιγο νωρίτερα γραφει καποιος φίλος για 3 μεταγραφές των 3εκ για να παμε στα προκριματικά.
Συγνώμη αλλά τόσα δεν κόστισαν εσίτι, σβιντε και αουγκοστο;
Εκτός απο το γενικό κλίμα, η ομάδα καλώς ή κακώς πληρώνει και σπατάλες προηγούμενων ετών και δεν νομίζω ότι το ΦΦΠ είναιι απλά η δικαιολογία.
( άλλος μ@μουσ# μανούλες , άλλος για μίζες , άλλος για μπάζες , άλλος για πλάνα και αεροπλάνα , κτλ. )
δεν θέλω να γράψω και άλλα χειρότερα
ο.κ το καταλάβαμε είναι για τον πέο όλοι , όλα μαύρα δεν υπάρχει ελπίδα ,
ειδικά ο κατακαημένος ο Γιωργάκης τί έχει ακούσει ?
Ναι αργήσαμε ΝΑΙ έγιναν λάθη ( πολλά ) , ΝΑΙ τα πράγματα έπρεπε να είναι καλύτερα ,
ας πατήσουμε λιγάκι στη γη ας συγχρονιστούμε στο παρόν ( covid 19 , ffp , camora , nour1, aygenaki , koyli )
και ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε λίγο ελάχιστα δεν έχει σημασία , τουλάχιστον να μην κάνουμε κακό !
Όχι με την κριτική μας αλλά με τα βίτσια και τις υπερβολές μας !
Υ.Γ.
Πριν πολλά χρόνια είχα πάρει έναν φίλο γαύρο στην Τούμπα ( φλώρο κυριλέ όχι της 7 ) .
Έπαθε πλάκα και πήγαμε στην 5 όχι στην 4 !
Αφού φύγαμε μου είπε
< τώρα κατάλαβα γιατί δεν σηκώνετε ποτέ κεφάλι , η πολύ αγάπη και τρέλα πνίγει την ομάδα > !
αλλά
Τα 3,5 μας "σοκαρουν" γιατι αν ηταν τοσο καλος θα ειχε βρεθει ηδη μια ομαδα να τα δωσει. Γιατι δεν το λες και προιον σκαουτινγκ ο πρωτος σκορερ σε ενα πρωταθλημα. Απο την αλλη το σοκ να μην εχουμε βασικο φορ τουλαχιστον στον επαναληπτικο θα ειναι ακομα μεγαλυτερο, οποτε τελειωνετε και φερτε καποιον.
Τα ιδια πιθανον θα λεγαν και οι Γαλλοι για τον Κουλουρη. Οι μισοι θα λεγαν οτι βγηκε πρωτος σκορερ στην Ελλαδα και οι αλλοι μισοι θα λεγαν σιγα το πρωταθλημα.
Τα ιδια πιθανον θα λεγαν και οι Γαλλοι για τον Κουλουρη. Οι μισοι θα λεγαν οτι βγηκε πρωτος σκορερ στην Ελλαδα και οι αλλοι μισοι θα λεγαν σιγα το πρωταθλημα.

Εγώ μαζί σου και μαζί του.Parolos έγραψε:Ρένε, τον είχαν βομβαρδίσει πέρσυ και προπερσυ ότι καπελωνει τους "sports director" κι ότι κάνει ότι γουστάρει και ότι φταίει για όλα. Και λίγα λέει..renegade έγραψε:Πλέον ενεργοποιεί το σύστημα της ντοπαμίνης του με έλξεις και squat και λιγότερο με ΠΑΟΚParolos έγραψε:Ο Γιώργης πάντως έγραψε σε ένα σχολιο για τον επιθετικό ότι έχουμε sports director (Rebbe), κι ότι δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος στην ουσία να απαντήσει περί αυτού.
ο Γιώργος μπορεί να έχει κάνει δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες λάθη.
Αλλά τα έλεγα και τότε.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ... Περισσότερο εμείς ως οπαδοί έχουμε την υποχρέωση αν θέλουμε το καλό μας να κρατάμε τον καυλωμένο τον Γιώργο με τον ΠΑΟΚ.
Να ξυπνάει και να κοιμάται και να σκέφτεται μόνο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυσή του δεν είχε ποτέ την τύχη να έχει δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη μέχρι να έρθει ο Σαββίδης.
Για αυτό και θα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα μετά τον Ιβάν.
Για μένα αυτό που γίνεται στη Γιουβέντους είναι μονόδρομος και για τον ΠΑΟΚ.
Θα πρέπει οι απόγονοι του Ιωάννη να έχουν ως ιερή υποχρέωση να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησε ο ίδιος.
Τέλος πάντων αυτό είναι μία μεγάλη κουβέντα και δεν είναι και το κατάλληλο topic αυτό
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν έχει σχέση με το πλανο του Ρεμπε. Θέμα του προηγούμενου τεχνικού διευθυντή ήταν αυτό. Συγκεκριμένα για τον Ακπομ η γνώμη μου είναι ότι δεν θα ανανεωνε. Μας έβλεπε σαν μια ευκαιρία για να πάει κάπου καλύτερα, άσχετα που δεν του βγήκε στον βαθμό που ήθελε. Με το ίδιο σκεπτικό αντιμετωπίζει και την Μίντλεσμπρο, γι'αυτό και έκανε το ίδιο συμβόλαιο χρονικά. Για 3 χρόνια. Όσον αφορά το ταιμινγκ της πώλησης δεν διαφωνώ.Salvador Allende έγραψε:Αν είχες όντως πλάνο ως οργανισμός θα είχες κάνει ανανέωση στον Άκπομ τον Γενάρη που μας πέρασε κι αφού υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την αγορά του, θα τον πουλούσες στο σωστό τάιμινγκ χωρίς την πίεση που είχες τώρα.