Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Όλα αυτά πριν την Μπεσίκτας;;GoMaRoS έγραψε:Χαφ και φορ, και κάποιοι έμπειροι παίχτες μας είναι στην πόρτα.
-
crazy nagbe4
Αντε να παιρνει το φορουμ φωτιά σιγά σιγά για θέματα μεταγραφων γιατι ολο μαλωματα έχουμε γι αλλα θέματα εδω.

Έτσι ξέρωMitsospaoki4 έγραψε:Όλα αυτά πριν την Μπεσίκτας;;GoMaRoS έγραψε:Χαφ και φορ, και κάποιοι έμπειροι παίχτες μας είναι στην πόρτα.
Ανάλογα ποιοι θέλει ο καθένας να φύγουν και ποιοι όχι..!!seaman έγραψε:Από αυτούς που θέλουμε να φύγουν ή από τους άλλους;
- bersekeros
GoMaRoS έγραψε:Έτσι ξέρωMitsospaoki4 έγραψε:Όλα αυτά πριν την Μπεσίκτας;;GoMaRoS έγραψε:Χαφ και φορ, και κάποιοι έμπειροι παίχτες μας είναι στην πόρτα.
Ωραία, γουστάρω... μου αρέσουν αυτές οι εκπλήξεις που σκάνε μεταμεσονύχτια.
Ποιος θέλει να παραμείνει ο Βερν; Να κάνει δήλωσηΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ανάλογα ποιοι θέλει ο καθένας να φύγουν και ποιοι όχι..!!seaman έγραψε:Από αυτούς που θέλουμε να φύγουν ή από τους άλλους;
Αυτο που χαιρεστε χωρις να βγει τιποτα μονο και μονο επειδη το ειπε ο γομαρος χωρις στοιχεια με ξεπερναει.
-
crazy nagbe4
Ρε φιλαράκι ασχολησου με την ομαδα σου κ ασε εμας να κάνουμε κ να λεμε οτι γουσταρουμε.ace.79.gr έγραψε:Αυτο που χαιρεστε χωρις να βγει τιποτα μονο και μονο επειδη το ειπε ο γομαρος χωρις στοιχεια με ξεπερναει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ρε αδερφέ δεν νομίζεις ότι καταντάει βαρετό; Άσε όποιον θέλει να πιστέψει ότι γουστάρειace.79.gr έγραψε:Αυτο που χαιρεστε χωρις να βγει τιποτα μονο και μονο επειδη το ειπε ο γομαρος χωρις στοιχεια με ξεπερναει.
Στον Ace αρέσει να ασχολούνται μαζί του δεν έχει σημασία αν είναι με θετικό η αρνητικό τρόπο....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάνω μια πρόβλεψη από διαίσθηση? Φεύγουν βερνμπλουμ πασχαλακης Μπίσεσβαρ (δανεικός)..... Έρχονται αυτός της Σπόρτιγκ τερματας από Γερμανία και ίσως φορ?GoMaRoS έγραψε:Χαφ και φορ, και κάποιοι έμπειροι παίχτες μας είναι στην πόρτα.
-
Dimg4
φτανει, πολυ σε κρατησα. Δικαιως το ignore, μας ζαλισες τα παπαρια με την μιζερια σου και την επιθετικοτητα σε ολουςace.79.gr έγραψε:Αυτο που χαιρεστε χωρις να βγει τιποτα μονο και μονο επειδη το ειπε ο γομαρος χωρις στοιχεια με ξεπερναει.
Η Μπεσικτας επισημα εχει παρει κανα παικτη; Που να κανει προπονηση με την ομαδα ηδη.