Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Tolaros »

invincible έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι από τον Μαιο έχει γίνει πλύση εγκεφάλου για χαφαρες πολύ καλύτερες από του Μπραντεριτς. Με όλα αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν στο τέλος να παίρνεις τον Μπρανταριτς σίγουρα δεν σε κάνει να τρέξεις στο αεροδρόμιο και να το γκρεμίσεις όπως πολλοί ονειρεύονταν.

Οι ίδιοι που σας λένε διάφορα επιχειρήματα ότι είναι παικταράς ο Μπραντεριτς θα είναι οι ίδιοι που θα λένε τον Γενάρη πάλι ότι η ομάδα θέλει χαφ. Όπως και οι ίδιοι που τον κράζουν τώρα και αυτόν και τον Μπράγκο οι ίδιοι μπορεί σιγά σιγά αν δέσει στον ΠΑΟΚ να τον συνηθίσουν και να πουν ότι τελικά βγήκε. Μακάρι.

Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι το εξής:
Γιατί δεν πείρε τον Μπραντεριτς η Σπορτινκ και τι θα λέγαμε αν έπαιρνε τον Μπραντεριτς και διαπραγματευόμασταν τώρα τον Μισιτς τώρα με τα ίδια λεφτά από την Καλιαρι?
Γιατί θέλουν να τον ξεφορτωθούν τόσο γρήγορα με λιγότερα λεφτά από ότι τον πήραν πριν από ένα χρόνο και δεν τον δίνουν δανικό κάπου όπως εμείς δώσαμε τον Κουλούρη?
Γιατί εμείς πρέπει να δώσουμε λεφτά να πάρουμε τον Μπραντεριτς από την Καλιαρι και η Φιορεντίνα θέλει τσάμπα όπως και άλλες ομάδες στο παρελθόν από Ιταλία τον Κατσε?
Γιατί και εμείς πουλάμε παίχτες με λιγότερα λεφτά από ότι τους αγοράσαμε?
Γιατί να μπω στην λογική ότι ο Μπραντεριτς παίζει στην Εθνική με τόσους παιχταράδες συμπαίκτες που παίζουν σε μεγάλα κλάμπ άρα είναι καλός… και δεν μπαίνω στην ίδια λογική με παίχτες από την Εθνική Ελλάδος?

Η γνώμη μου. Εγώ δεν θα αγόραζα τον Μπραντεριτς. Τέλος . Θα έβγαινα και θα έλεγα κοιτάτε αν περάσετε στους ομίλους αυτόματα φέρνω παίχτη χαφάρα με 10εκ. ή αν μου πουλήσει τους τάδε ο Μπρανκο πάλι το ίδιο, αλλιώς μετριότητες δεν φέρνω καλύτερα να βρω ένα νεαρό 22 χρονών και άμα μου βγει με τα ίδια λεφτά στυλ Νταγκλας… αλλιώς για 27 χρονών παίχτη δεν φέρνω με τόσα λεφτά με ρίσκο να μου βγει ακόμα και Μουλέν.
Το ίδιο και για αριστερό μπακ που πας να μου φέρεις ένα μέτριο 26χρονο. :pano:
Έπος.
Υποκλίνομαι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mike έγραψε:... κι αυτόν τον Βιερίνια τι μας τον έφεραν μετά τα τριάντα του?

κι ακόμα παίζει? τι να πω? :D
Μακάρι να έπαιζε!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

invincible έγραψε:Déjà vu

Κάποτε πριν τέσσερα χρόνια είχε έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ιβηρας Ricardo Costa , με τίτλο CHL & europa απο Πορτο & θητεία Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία κτλ. και διάβαζα και άκουγα τα ίδια παντου.
Το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚτση είναι η μνήμη χρυσόψαρο τελικά.

Ο άλλος πανηγυρίζει που θα έρθει ο Μπραντεριτς αλλά με την προϋπόθεση να έρθει τον Αύγουστο ο Νεμάνια Γκούντελι και μία ακόμη χαφάρα! Δηλαδή αφού είναι τόσο καλός ο Μπραντεριτς τι ζητάς και Νεμάνια Γκούντελι….και συλλογή από χαφ….

Προγραμματισμός δύο βήματα μπροστά τρία πίσω.
Μην ξεχάσετε μαζί με τον Κοεντραο τον φυσιοθεραπευτή του και ένα μονόκλινο σε κλινική για αποθεραπεία.

Φίλε πόσο χρονών είσαι ? Έτσι από περιέργεια.. Ο Κοεντράο στα 31 του μονόκλινο?
Ο ΠΑΟΚ έχει έλλειψη λέμε τόσο καιρό δύο χαφ. Το ίδιο ασπάζεται ως φαίνεται κι ο προπονητής. Ο Μπράνταριτς θα καλύψει το αριθμητικό κενό τώρα, αλλά και ποιοτικά θα μας ανεβάσει ένα επίπεδο. Παράλληλα σίγουρα ένα χαφ έως δύο θα αποχωρήσουν μέχρι τέλη Αυγούστου ώστε να κάνουν χώρο για τον έξτρα παίκτη σε περίπτωση που πάμε ομίλους. Τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά και απλά μιρλιάζεις? Επίσης για πες μας την άποψή σου να ξέρουμε και πώς σκέφτεσαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:Ως γνήσιοι Έλληνες τελικά ΟΛΟΙ ΜΑΣ βλέπω ότι οι απόψεις του προπονητή και των ειδικών ισχύουν για κάποιους μόνο όταν αυτές συμφωνούν με τα θέλω τους...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

omerta76 έγραψε:
TheCursed έγραψε:
tad έγραψε:Εμένα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρα ότι έχουμε αρχίσει να νεοπλουτίζουμε επικίνδυνα.
Επιπρόσθετα μόλις κάποιοι από εμάς γράφουμε πιο συντηρητικές απόψεις πέφτει αμέσως ειρωνεία ...

Εάν νομίζετε ότι ο Κοεντράο των 23 συμμετοχών στην Ρίο άβε είναι λύση και καλύτερος του Γιαννούλη τι να πω ? Δηλαδή ο Γιαννούλης που δίνει η Σπόρτινγκ 2,5-3 μύρια είναι χειρότερος από τον 31χρονο που δεν τον παίρνει ελεύθερο η κάθε καλή ομάδα της Πορτογαλλίας ...

Εάν έρθει το παιδί μακάρι να κάνει παπάδες ... έτσι και αλλιώς όλοι στο χόρτο κρίνονται ... εμένα ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης. πάντα ήταν ατσούμπαλος και επικίνδυνος στα μαρκαρίσματά του εντός και εκτός περιοχής.

Τεσπα ... ακόμα και με δυσκολία γράφω αυτές τις γραμμές ... με τους περισσότερους βλέπω ότι δεν μπορεί να γίνει πλέον ποδοσφαιρική κουβέντα.

εγώ πάντως έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτούς που έχουμε ήδη στην ομάδα και όχι σε αυτές τις μεταγραφές που ακούγονται ... δεν μου κάνουν αίσθηση ...
Εισαι ποδοσφαιρικος αναλυτης η εχεις καποιοα γνωση πανω στο αντικειμενο που λεγεται ποδοσφαιρο η απλα ενας οπαδος που βλεπει μπαλα απο την τηλεοραση? Και ποτε η σπορτινγκ εδωσε 3εκ για γιαννουλη και δεν το πηραμε χαμπαρι?

Έδινε η Ρεν τον χειμώνα...να φανταστώ και αυτοί κορόιδα ήταν γιατί θα έπαιρναν παίχτη που δεν μαρκάρει..
Δηλαδή το αν ο Γιαννούλης είναι καλός η όχι εξαρτάτε από αν τον θέλει κάθε Ρεν? Εσένα σου κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ? γιατί το θέμα μας είναι ο ΠΑΟΚ και όχι κάποιος άλλος εμένα και σε πολλούς ακόμα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη άσε που θα ήταν και μόνος του μέχρι να γυρίσει ο αρχηγός έχοντας ομίλους cl και πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

O coentrao περσι εκανε 23 συμμετοχες με μο 85 λεπτα ανα αγωνα και έλειψε σε 14 αγωνες απο τους οποιους οι 3 ηταν γιατι εκλεισε στις 31 αυγυουστου κ χρειαστηκε μερικες βδομαδες για να βρει τη φορμα του, οι 5 ηταν λογω τιμωριων και οι 6 για διαφορους μικροτραυματισμους. Και την προηγουμενη χρονια στη sporting ειχε 44 συμμετοχες με μο 81 λεπτα ανα αγωνα. Δε νομιζω να ειναι αυτα δειγματα εικονας παλαιμαχου που θα χρειαζεται προσωπικους νοσοκομους. Σε καλη ηλικια ειναι, με χαμηλο κοστος, τεχνικα ειναι πολυ ψηλα για το επιπεδο του πρωταθληματος μας (θα θυμηθουμε εποχες lino και rats), μιλαει τη γλωσσα της πλειοψηφιας στην ομαδα... Δε βλεπω κανενα λογο για να μην ερθει.

Τον γιαννουλη δε θελω να τον απαξιωσω, πολυ περισσοτερο να τον ξεγραψω, αλλα ηταν ατυχος με τον τραυματισμο του vieirinha. Νομιζω οτι θα ηταν ιδανικη περιπτωση ρεζερβας σε περιπτωση που ο αρχηγος ηταν καλα, αλλα αν αυτη τη στιγμη χριζονταν βασικος κ αναντικαταστατος νομιζω οτι στους προκριματικους θα ηταν ο αδυναμος κρικος της εντεκαδας.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Εγώ cursed την πιστεύω πάρα πολύ αυτή τη φουρνιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών, απ' όσα έχω δει από αυτούς σε όσα παιχνίδια έτυχε να τους παρακολουθήσω. Δεν περιμένω να γίνει καλύτερος του Vieirinha ο Γιαννούλης για τον οποίο αναφερθήκαμε συγκεκριμένα, αλλά περιμένω να γίνει πολύ καλύτερος ας πούμε του Leovac που έπαιζε βασικός για αρκετό καιρό στην ομάδα. Όπως δικαιολογούσαμε τα τραγικά αμυντικά λάθη του Κροάτη(κυρίως σε προκριμάτικούς Ευρωπαϊκούς αγώνες που στοίχιζαν προκρίσεις) έτσι περιμένω να μην είμαστε τόσο αυστηροί κι απέναντι στον Γιαννούλη και πέφτουμε να τον κατασπαράξουμε με την πρώτη ευκαιρία. Άλλωστε κύπελλο σήκωσες με τον Γιαννούλη αριστερό μπακ(παρότι η ΑΕΧ είχε όντως άθλια ομάδα πέρσι). Επιθετικά κάνει πολλές ωραίες ενέργειες ο Γιαννούλης μέσα στα παιχνίδια, αλλά οι περισσότεροι εστιάζετε στο πρώτο αμυντικό του λάθος σε κάθε αγώνα κι έπειτα έχετε σχηματίσει ατράνταχτη άποψη για το ότι ήταν τραγικός.

Για τα λάθη του Μάτος όμως, ή και το τραγικό μαρκάρισμα του Varela στον Jardel που μας κόστισε πέρσι ένα γκολ από κόρνερ κι ένα πέναλτι και σε συνδυασμό με το αστείο πέναλτι που έδωσε ο Πασχαλάκης οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό στον αποκλεισμό μας, δεν θυμάμαι να γράφονται τόσα σχόλια όσα γράφονται για το παραμικρό αμυντικό λάθος του Γιαννούλη ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι. Κι αυτοί παίζουν εδώ και χρόνια στην ομάδα, ο άλλος ούτε εξάμηνο. Τέλος πάντων, όλοι θα κριθούν στα επίσημα παιχνίδια από τον προπονητή κι όσοι δεν του κάνουν δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα φύγουν νύχτα. Δεν φαίνεται να κολλάει σε τέτοια αυτός ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

invincible έγραψε:Déjà vu

Κάποτε πριν τέσσερα χρόνια είχε έρθει στον ΠΑΟΚ ο Ιβηρας Ricardo Costa , με τίτλο CHL & europa απο Πορτο & θητεία Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία κτλ. και διάβαζα και άκουγα τα ίδια παντου.
Το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚτση είναι η μνήμη χρυσόψαρο τελικά.

Ο άλλος πανηγυρίζει που θα έρθει ο Μπραντεριτς αλλά με την προϋπόθεση να έρθει τον Αύγουστο ο Νεμάνια Γκούντελι και μία ακόμη χαφάρα! Δηλαδή αφού είναι τόσο καλός ο Μπραντεριτς τι ζητάς και Νεμάνια Γκούντελι….και συλλογή από χαφ….

Προγραμματισμός δύο βήματα μπροστά τρία πίσω.
Μην ξεχάσετε μαζί με τον Κοεντραο τον φυσιοθεραπευτή του και ένα μονόκλινο σε κλινική για αποθεραπεία.
Τα πιστεύεις όλα αυτά ή απλώς γράφεις για να πυροδοτείς αντιδράσεις;
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

wickerman έγραψε:Εγώ cursed την πιστεύω πάρα πολύ αυτή τη φουρνιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών, απ' όσα έχω δει από αυτούς σε όσα παιχνίδια έτυχε να τους παρακολουθήσω. Δεν περιμένω να γίνει καλύτερος του Vieirinha ο Γιαννούλης για τον οποίο αναφερθήκαμε συγκεκριμένα, αλλά περιμένω να γίνει πολύ καλύτερος ας πούμε του Leovac που έπαιζε βασικός για αρκετό καιρό στην ομάδα. Όπως δικαιολογούσαμε τα τραγικά αμυντικά λάθη του Κροάτη(κυρίως σε προκριμάτικούς Ευρωπαϊκούς αγώνες που στοίχιζαν προκρίσεις) έτσι περιμένω να μην είμαστε τόσο αυστηροί κι απέναντι στον Γιαννούλη και πέφτουμε να τον κατασπαράξουμε με την πρώτη ευκαιρία. Άλλωστε κύπελλο σήκωσες με τον Γιαννούλη αριστερό μπακ(παρότι η ΑΕΧ είχε όντως άθλια ομάδα πέρσι). Επιθετικά κάνει πολλές ωραίες ενέργειες ο Γιαννούλης μέσα στα παιχνίδια, αλλά οι περισσότεροι εστιάζετε στο πρώτο αμυντικό του λάθος σε κάθε αγώνα κι έπειτα έχετε σχηματίσει ατράνταχτη άποψη για το ότι ήταν τραγικός.

Για τα λάθη του Μάτος όμως, ή και το τραγικό μαρκάρισμα του Varela στον Jardel που μας κόστισε πέρσι ένα γκολ από κόρνερ κι ένα πέναλτι και σε συνδυασμό με το αστείο πέναλτι που έδωσε ο Πασχαλάκης οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό στον αποκλεισμό μας, δεν θυμάμαι να γράφονται τόσα σχόλια όσα γράφονται για το παραμικρό αμυντικό λάθος του Γιαννούλη ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι. Κι αυτοί παίζουν εδώ και χρόνια στην ομάδα, ο άλλος ούτε εξάμηνο. Τέλος πάντων, όλοι θα κριθούν στα επίσημα παιχνίδια από τον προπονητή κι όσοι δεν του κάνουν δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα φύγουν νύχτα. Δεν φαίνεται να κολλάει σε τέτοια αυτός ο προπονητής.
Εχεις σε πολλα δικιο σε αυτα που λες απλα τα λαθη του ματος και του βαρελα ειναι μηδαμινά σε σχεση με τα θετικα τους και στην προσφορα τους οπως κ του πασχαλακη τεσπα θα φανουν ολα στο χορτο να ξεκινησουμε με το καλο αν βρουμε διαρκειας γιατι χλωμο το κοβω κ βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

kostasAthens έγραψε:
Έδινε η Ρεν τον χειμώνα...να φανταστώ και αυτοί κορόιδα ήταν γιατί θα έπαιρναν παίχτη που δεν μαρκάρει..
Δηλαδή το αν ο Γιαννούλης είναι καλός η όχι εξαρτάτε από αν τον θέλει κάθε Ρεν? Εσένα σου κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ? γιατί το θέμα μας είναι ο ΠΑΟΚ και όχι κάποιος άλλος εμένα και σε πολλούς ακόμα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη άσε που θα ήταν και μόνος του μέχρι να γυρίσει ο αρχηγός έχοντας ομίλους cl και πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Εμένα ναι, μου κάνει για βασικός!

Ναι, ναι, ξέρω, μικραίνω τον ΠΑΟΚ μας κτλ κτλ....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tad έγραψε:Εμένα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρα ότι έχουμε αρχίσει να νεοπλουτίζουμε επικίνδυνα.
Επιπρόσθετα μόλις κάποιοι από εμάς γράφουμε πιο συντηρητικές απόψεις πέφτει αμέσως ειρωνεία ...

Εάν νομίζετε ότι ο Κοεντράο των 23 συμμετοχών στην Ρίο άβε είναι λύση και καλύτερος του Γιαννούλη τι να πω ? Δηλαδή ο Γιαννούλης που δίνει η Σπόρτινγκ 2,5-3 μύρια είναι χειρότερος από τον 31χρονο που δεν τον παίρνει ελεύθερο η κάθε καλή ομάδα της Πορτογαλλίας ...

Εάν έρθει το παιδί μακάρι να κάνει παπάδες ... έτσι και αλλιώς όλοι στο χόρτο κρίνονται ... εμένα ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης. πάντα ήταν ατσούμπαλος και επικίνδυνος στα μαρκαρίσματά του εντός και εκτός περιοχής.

Τεσπα ... ακόμα και με δυσκολία γράφω αυτές τις γραμμές ... με τους περισσότερους βλέπω ότι δεν μπορεί να γίνει πλέον ποδοσφαιρική κουβέντα.

εγώ πάντως έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτούς που έχουμε ήδη στην ομάδα και όχι σε αυτές τις μεταγραφές που ακούγονται ... δεν μου κάνουν αίσθηση ...
Εγώ συμφωνώ μαζί σου 100% για τις απόψεις περί των νέων της ομάδας μας, άλλωστε το έχω πει πως ανεξάρτητα από το προσωρινό αγωνιστικό τίμημα τα προτζεκτς Λημνιού , Γιαννούλη , Λάμπρου πρέπει να υποστηριχθούν πάση θυσία.
T16

Δημοσίευση από T16 »

συγνωμη γιατι δεν εχω καταλαβει συγκρινουμε παιχτηκα τον γιαννουλη με τον κοεντραο?
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Εγω καταλαβαινω οτι είμαστε ικανοποιημενοι μονο με 26-28χρονο παικτη, βασικο, σε ομαδες βεληνεκούς Ρεαλ, Σίτι, Μπαρτσελονα, Μπαγιερν κ.ο.κ.. Μεταγραφες δλδ που ακομα και να ερχοταν (καμια πιθανοτητα) θα κοστιζαν καμια 30μυρια +καμια 10αρια μισθο, βαλε και τους φορους 70-80κκ εκαστος.. Σίγουρα η πωληση της Ντονσκοι φτανει για λιγο καιρο (για ΛΙΓΟ καιρο) αλλα και παλι δε θα μπορούσαμε να φερουμε στα ισα τον ισολογισμό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... Οποτε λιγο χαμηλα τις προσδοκιες.. Μεγαλώνουμε, δεν Γιγαντωθηκαμε.. (τουλαχιστον οχι ακομα :opaokara: :opaokara: :opaokara:)
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

klainmein έγραψε:
omerta76 έγραψε: Για τον Γιαννούλη κ τους Λημνιό, Λάμπρου αντίστοιχα υπάρχει δυστυχώς ανθρωποφαγία λόγω εθνικότητας. Τεσπα άλλη κουβέντα...
Εκτός Λάμπρου, θα σου πω κάτι για τους άλλους 2.
Θυμάστε στην αρχή τον Βιερίναι πού πήγαιναν τα σου που πραγματοποιούσε και πώς άλλαξε αυτό μέσα σε ένα χρόνο και την άλλη σεζόν ο Βιερίνια έριχνε σουτάρες και έβαζε γκολάρες;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Τι έστρωσε ο Γιαννούλης και ο Λημνιός; Τί βελτίωσαν σε σχέση με πέρυσι;
Ο Γιαννούλης λέει δούλεψε τις σέντρες του και βελτιώθηκε πέρυσι από πρόπερυσι. ΟΚ αντί οι 9/10 να πηγαίνουν στο διάολο, πήγαινουν οι 5 στις 10. Θα πάνε ποτέ οι 10 στις 10 στο στόχο τους; Τότε ναι, θα πω μπράβο βελτιώθηκες. Θα στρώσει αμυντικά να μην τον περνάνε όλοι για πλάκα ή θα παίρνει πιο σωστές τοποθετήσεις;
Φίλε ο Γιαννούλης τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα σε x Assist, δεν έχει κακή σέντρα. Έχει άλλα θέματα αλλά επιθετικά είναι μια χαρά. Μη λέμε ότι θέλουμε. Πολύ καλή σέντρα εχει
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

εγω καταλαβαινω οτι τα βλεπουμε ολα αρνητικα και τρεμπλ να παρουμε ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”