Έπος.invincible έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι από τον Μαιο έχει γίνει πλύση εγκεφάλου για χαφαρες πολύ καλύτερες από του Μπραντεριτς. Με όλα αυτά τα ονόματα που ακούστηκαν στο τέλος να παίρνεις τον Μπρανταριτς σίγουρα δεν σε κάνει να τρέξεις στο αεροδρόμιο και να το γκρεμίσεις όπως πολλοί ονειρεύονταν.
Οι ίδιοι που σας λένε διάφορα επιχειρήματα ότι είναι παικταράς ο Μπραντεριτς θα είναι οι ίδιοι που θα λένε τον Γενάρη πάλι ότι η ομάδα θέλει χαφ. Όπως και οι ίδιοι που τον κράζουν τώρα και αυτόν και τον Μπράγκο οι ίδιοι μπορεί σιγά σιγά αν δέσει στον ΠΑΟΚ να τον συνηθίσουν και να πουν ότι τελικά βγήκε. Μακάρι.
Το τρελό στην όλη υπόθεση είναι το εξής:
Γιατί δεν πείρε τον Μπραντεριτς η Σπορτινκ και τι θα λέγαμε αν έπαιρνε τον Μπραντεριτς και διαπραγματευόμασταν τώρα τον Μισιτς τώρα με τα ίδια λεφτά από την Καλιαρι?
Γιατί θέλουν να τον ξεφορτωθούν τόσο γρήγορα με λιγότερα λεφτά από ότι τον πήραν πριν από ένα χρόνο και δεν τον δίνουν δανικό κάπου όπως εμείς δώσαμε τον Κουλούρη?
Γιατί εμείς πρέπει να δώσουμε λεφτά να πάρουμε τον Μπραντεριτς από την Καλιαρι και η Φιορεντίνα θέλει τσάμπα όπως και άλλες ομάδες στο παρελθόν από Ιταλία τον Κατσε?
Γιατί και εμείς πουλάμε παίχτες με λιγότερα λεφτά από ότι τους αγοράσαμε?
Γιατί να μπω στην λογική ότι ο Μπραντεριτς παίζει στην Εθνική με τόσους παιχταράδες συμπαίκτες που παίζουν σε μεγάλα κλάμπ άρα είναι καλός… και δεν μπαίνω στην ίδια λογική με παίχτες από την Εθνική Ελλάδος?
Η γνώμη μου. Εγώ δεν θα αγόραζα τον Μπραντεριτς. Τέλος . Θα έβγαινα και θα έλεγα κοιτάτε αν περάσετε στους ομίλους αυτόματα φέρνω παίχτη χαφάρα με 10εκ. ή αν μου πουλήσει τους τάδε ο Μπρανκο πάλι το ίδιο, αλλιώς μετριότητες δεν φέρνω καλύτερα να βρω ένα νεαρό 22 χρονών και άμα μου βγει με τα ίδια λεφτά στυλ Νταγκλας… αλλιώς για 27 χρονών παίχτη δεν φέρνω με τόσα λεφτά με ρίσκο να μου βγει ακόμα και Μουλέν.
Το ίδιο και για αριστερό μπακ που πας να μου φέρεις ένα μέτριο 26χρονο.
Υποκλίνομαι