Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- paok re niamou
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Όσο ταλέντο και να χεις, αν δεν έχεις μυαλό δυσκολη η φάση. Τον ΟΦΗ πως τον είδατε γενικά παιδιά?Δεν εχω παρακολουθήσει καθόλου
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1479 ... n-kampoyri
Θα το γράψει/πει κανένα από τα βοθροκάναλα ή θα μείνει κι αυτό θαμένο;
Θα το γράψει/πει κανένα από τα βοθροκάναλα ή θα μείνει κι αυτό θαμένο;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ είδα τα τελευταία 20 λεπτά. Μπαμ, μπουμ ήταν το ματς. Αναρχία και άγιος ο Θεός. Και οι δύο ομάδες με απογοήτευσαν. Μετά το τέλος του αγώνα είδα ότι οι Κρητικοί την πέσαν στον διαιτητή, προφανώς για όσα προηγήθηκαν, που δεν τα είδα (πήραν πολλές κάρτες, ζήτησαν πέναλτυ, του απέβαλε τον προπονητή κλπ).george188 έγραψε:Όσο ταλέντο και να χεις, αν δεν έχεις μυαλό δυσκολη η φάση. Τον ΟΦΗ πως τον είδατε γενικά παιδιά?Δεν εχω παρακολουθήσει καθόλου
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήξερα πού να το βάλω και το βάζω εδώ:
Δηλώσεις του Lucky Jones στον Άρη:
...Αυτός είναι ο ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη. Ο κόσμος αυτής της ομάδας και ο Αγγέλου. Θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος όπως την προηγούμενη φορά που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να ευχαριστήσω τον Άρη για το γεγονός ότι με επέλεξε. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου που θα παίξω αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης του Άρη, έχω έντονη φιλοδοξία και νιώθω πιο πολύ ενθουσιασμένος απ’ ότι όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ. Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει καθώς θέλω να κερδίζω...
Δηλώσεις του Lucky Jones στον Άρη:
...Αυτός είναι ο ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη. Ο κόσμος αυτής της ομάδας και ο Αγγέλου. Θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος όπως την προηγούμενη φορά που ήρθα στη Θεσσαλονίκη, αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να ευχαριστήσω τον Άρη για το γεγονός ότι με επέλεξε. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου που θα παίξω αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης του Άρη, έχω έντονη φιλοδοξία και νιώθω πιο πολύ ενθουσιασμένος απ’ ότι όταν είχα έρθει στον ΠΑΟΚ. Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει καθώς θέλω να κερδίζω...
Εγώ είδα μόνο το Α΄. Έπνιξαν πέναλτι και κόκκινη υπέρ του ΟΦΗ. Ποιος τους φταίει; Ασπρόμαυρα φοράνε, πρέπει να μάθουν να κερδίζουν και τους διαιτητές 

- Sick Bastard
Έχει λίγες μέρες που ''αναλύω'' κάπως τον γαύρο.
Αν του κάτσει ο Τουρέ, θα έχουμε σοβαρό θέμα.
Χ την Πέμπτη αγωνιστική και αστούς να δένουν.
Καλώς τον κι ας άργησες. Θέμα έχουμε έτσι κι αλλιώς, λόγω φρεσκάδας κινήτρου και εμπειρίας οργανισμού. Δεν είμαστε φαβορί και το να λέμε και να συντηρούμε τον τίτλο του φαβορί μόνο κακό μας κάνει.Sick Bastard έγραψε:Έχει λίγες μέρες που ''αναλύω'' κάπως τον γαύρο.
εγω παντως που τον ειδα με τουσ αγγλους 5 επρεπε να φανε και λιγα ηταν..αλλα αλλη ομαδα θα ειναι σε 2 μηνες, εχει παρει καλους παιχτες σιγουρα αλλα ομαδα για να γινουν θελει πολυ χρονο, επισης εκτος του τουρε (τον οποιον θα τον δουμε πρωτα) αντε κ καναν νατχο, δε βλεπω καποιον που θα επαιζε βασικος σε εμας..Sick Bastard έγραψε:Έχει λίγες μέρες που ''αναλύω'' κάπως τον γαύρο.
- Dimitris_L4
Ο γαυρος επ ουδενι δεν θα ειναι το περσινο σκορποχωρι..μπροστα εχει ποιοτητα αυτο ειναι το σιγουρο..αλλα θεωρω οτι η μεταγραφη του τουρε θα τους μπλεξει ασχημα..περισσοτερο κακο θα τους κανει παρα καλο...αν γινει τ αντιθετο ομως τοτε οντως ο πραγματικος αντιπαλος μας για το πρωταθλημα θα ειναι το κοκκινο σιχαμα..
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο το κορμι με τετοιο κοιλουρι,αν παιξει μπαλα θα ειναι θαυμα...Sick Bastard έγραψε:Έχει λίγες μέρες που ''αναλύω'' κάπως τον γαύρο.
Δεν ξερω τι προλαβαινει να κανει σε ενα μηνα μεσα.εκανε καπου προετοιμασια αυτος;;
- sourmenetes
- Moderator
Σκορποχωρι δεν ειναι αλλα με την μπερνλι εκτος ηταν για κλαματα.Dimitris_L4 έγραψε:Ο γαυρος επ ουδενι δεν θα ειναι το περσινο σκορποχωρι..μπροστα εχει ποιοτητα αυτο ειναι το σιγουρο..αλλα θεωρω οτι η μεταγραφη του τουρε θα τους μπλεξει ασχημα..περισσοτερο κακο θα τους κανει παρα καλο...αν γινει τ αντιθετο ομως τοτε οντως ο πραγματικος αντιπαλος μας για το πρωταθλημα θα ειναι το κοκκινο σιχαμα..
Ειδα ολο το ματς.
Ενα σκορ 5-1 ή 6-1 ειναι μια αντικειμενικη αποψη.
Ειδα στο 60 να χει φτυσει πνευμονι ο λαζαρος,συν οτι η αμυνα τους ειναι πανηγυρι.
Ποντενσε πολυ καλος συν τους παικτες που πηραν τωρα,θα δυναμωσει.αλλα η αμυνα τους ειναι το λιγοτερο τραγικη
τον ξεχασα τον κοντοποθτ@νο ποτενσε, ναι καλος ειναι αλλα ανουσιος τουλαχιστον προς το παρον, ασχετα αν το εβαλε στο τελος, εκαψε πολλες επιθεσεις τους.. αλλα ειναι ποιοτικος σιγουρα...sourmenetes έγραψε:Σκορποχωρι δεν ειναι αλλα με την μπερνλι εκτος ηταν για κλαματα.Dimitris_L4 έγραψε:Ο γαυρος επ ουδενι δεν θα ειναι το περσινο σκορποχωρι..μπροστα εχει ποιοτητα αυτο ειναι το σιγουρο..αλλα θεωρω οτι η μεταγραφη του τουρε θα τους μπλεξει ασχημα..περισσοτερο κακο θα τους κανει παρα καλο...αν γινει τ αντιθετο ομως τοτε οντως ο πραγματικος αντιπαλος μας για το πρωταθλημα θα ειναι το κοκκινο σιχαμα..
Ειδα ολο το ματς.
Ενα σκορ 5-1 ή 6-1 ειναι μια αντικειμενικη αποψη.
Ειδα στο 60 να χει φτυσει πνευμονι ο λαζαρος,συν οτι η αμυνα τους ειναι πανηγυρι.
Ποντενσε πολυ καλος συν τους παικτες που πηραν τωρα,θα δυναμωσει.αλλα η αμυνα τους ειναι το λιγοτερο τραγικη
οντως η αμυνα ειναι κλαμα αλλα και στο κεντρο δεν πανε πισω, χαλια μαυρα, τωρα 8α με πεις οτι επαιζαν με μπουχαλακη...
απο την λλη προβλημα σιγουρα θα εχουμε με πουρε και πεφτουνη διοτι τον πουρε 10αρι θα τον βαζουν σιγουρα οποτε μαλλον ο αλλος θα παιζει πλαγια