Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Άσχετο, τον ποζογλου δεν τον βλεπω τι εγινε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 01 Αύγ 2015, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τραυματιας ειναι.MANIAKOS έγραψε:Άσχετο τον ποζογλου δεν τον βλεπω τι εγινε;
ε ναι, αφού τους έστειλα το λινκFear of the dark έγραψε:Αποκλειστικό από INPAOK.
Ελεύθερος ο Ροντρίγκεζ μετά από εξαντλητικό ρεπορτάζ στο Paokman...εεεεεε στην Ισπανία !!!!!
-
john4serres
αργησε να μπει στις προπονησεις λογω εθνικης ελπιδων και ενος μικροτραυματισμουMANIAKOS έγραψε:Άσχετο, τον ποζογλου δεν τον βλεπω τι εγινε;
πλεον κανει προπονησεις
- PaokPatraG4
Πλεον ειμαι σιγουρος οτι οι ΑΡΔ τις μεταγραφες της ομαδας μας θα τις ανακοινωνουν επειτα απο ενημερωση απο εμας!!!!!!

-
john4serres
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Σάβ 01 Αύγ 2015, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εκτος αν τον εβαλε στο περιμενε ο Φρανκ και ψαχνει κατι καλυτερο!!MANIAKOS έγραψε:Θενκς τΖον
Αντε να δουμε λογικά θα χουμε ανακοίνωση σημερα
- pirate_salonica
τι λενε ρε παιδια γαμω τα ισπανικα μου μεσα στο φορουμ της ελτσε για τον παικτη??
https://twitter.com/elchecfoficial/stat ... 3102232576
https://twitter.com/elchecfoficial/stat ... 3102232576
- dim-cyprous-paok
Γεια κ χαρα σας σε ολους!!!!!!!!
Ειμαι απο Σερρες κ μενω χρονια στην κυπρο.
Αν κ γραφω πρωτη φορα σας διαβαζω χρονια τωρα,απλα σημερα εστανθηκα την αναγκη να γραψω ενα δυο πραγματα.
Ειμαι 42 χρονων κ δοξα τον θεο εχω δει τον ΠΑΟΚ κ στα καλα του κ στα κακα του,οπως πολλοι εδω μεσα...
ομως τα πραγματα φετος κατα την γνωμη μου ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Και εξηγουμε γιατι ειναι διαφορετικα
1)Ειναι η πρωτη φορα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ που γινετε μια οργανωμενη κ συστηματικη προσπαθεια
2)Υπαρχουν επιτελους στην ομαδα ατομα που διαχειριζονται τις τυχες της, τα οποια εχων γνωσεις κ γκ@υλα
3)Απο οτι δειχνουν τα πραγματα φευγει η ΣΑΒΟΥΡΑ απο την οποια τοσα χρονια πονεσαν τα ματια μας κ θα ερθουν πεκτες που θελουν να πεξουν ποδοσφερο κ οχι να κοροιδευουν τον κοσμο(κ σημερα αφου τεθηκαν στο περιθοριο να διεροτουντε ΓΙΑΤΙ, βλεπε ρατς)
Ακουω πολλους που διαμαρτηρωντε γιατι αργουν οι μεταγραφες....δηλαδη αλλες χρονιες που δεν αργουσαν οι ΚΑΡΑΒΙΕΣ ολα στον ΠΑΟΚ μας ηταν υπεροχα?ηρεμηστε ρε επιτελους,δωστε λιγο χρονο στην ομαδα κ τους ανθρωπους της κ κυριος στους εαυτου σας.Υπαρχει εστω κ ενας εδω μεσα που να πειστευει οτι φετος παμε για προταθλημα???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!
Για το μονο που πραγματικα φοβαμε κ στενοχορουμε ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.....χαλασε,απολοτριωθεικε, μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να κανει τον ΠΑΟΚ δυνατοτερο κανοντας υπομονη κ στηριζωντας κ μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να καταστρεψει ισος την τελευταια ευκαιρια που μα δινετε να παμε ψηλοτερα.Καλο απογευμα....
Αν κ γραφω πρωτη φορα σας διαβαζω χρονια τωρα,απλα σημερα εστανθηκα την αναγκη να γραψω ενα δυο πραγματα.
Ειμαι 42 χρονων κ δοξα τον θεο εχω δει τον ΠΑΟΚ κ στα καλα του κ στα κακα του,οπως πολλοι εδω μεσα...
ομως τα πραγματα φετος κατα την γνωμη μου ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.Και εξηγουμε γιατι ειναι διαφορετικα
1)Ειναι η πρωτη φορα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ που γινετε μια οργανωμενη κ συστηματικη προσπαθεια
2)Υπαρχουν επιτελους στην ομαδα ατομα που διαχειριζονται τις τυχες της, τα οποια εχων γνωσεις κ γκ@υλα
3)Απο οτι δειχνουν τα πραγματα φευγει η ΣΑΒΟΥΡΑ απο την οποια τοσα χρονια πονεσαν τα ματια μας κ θα ερθουν πεκτες που θελουν να πεξουν ποδοσφερο κ οχι να κοροιδευουν τον κοσμο(κ σημερα αφου τεθηκαν στο περιθοριο να διεροτουντε ΓΙΑΤΙ, βλεπε ρατς)
Ακουω πολλους που διαμαρτηρωντε γιατι αργουν οι μεταγραφες....δηλαδη αλλες χρονιες που δεν αργουσαν οι ΚΑΡΑΒΙΕΣ ολα στον ΠΑΟΚ μας ηταν υπεροχα?ηρεμηστε ρε επιτελους,δωστε λιγο χρονο στην ομαδα κ τους ανθρωπους της κ κυριος στους εαυτου σας.Υπαρχει εστω κ ενας εδω μεσα που να πειστευει οτι φετος παμε για προταθλημα???
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!
Για το μονο που πραγματικα φοβαμε κ στενοχορουμε ειναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.....χαλασε,απολοτριωθεικε, μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να κανει τον ΠΑΟΚ δυνατοτερο κανοντας υπομονη κ στηριζωντας κ μονο ΑΥΤΟΣ μπωρει να καταστρεψει ισος την τελευταια ευκαιρια που μα δινετε να παμε ψηλοτερα.Καλο απογευμα....
λετε να βαλαν καμια πτήση τσαρτερ απο βασκία προς σαλονίκη ειδικα για τον παιχτη μη χασει την προπονηση την αποευματινή;
σιγα ρε ηρεμηστε
υγ: βασκικα ειναι ρε συ βρασιδα δεν ειναι ισπανικα ¨)
σιγα ρε ηρεμηστε
υγ: βασκικα ειναι ρε συ βρασιδα δεν ειναι ισπανικα ¨)
- Dimitris_L4
Γτ εγω πιστευω οτι σημερα θα εχουμε και στοπερ..??? Και για να μν εχει ακουστει τιποτα..
- buffalobill4
Καλως τονα. Αντε αγορι μου μπες στο αεροπλανο.
Θρασιαν, το Ελτσε δεν ανηκει στην Ελ Παίς Βάσκο. Στην κομουνιδαδ δε Βαλενθια νομιζω ανηκει
Θρασιαν, το Ελτσε δεν ανηκει στην Ελ Παίς Βάσκο. Στην κομουνιδαδ δε Βαλενθια νομιζω ανηκει
-
john4serres