Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Ας φτιάξει ομάδα, με αρχή μέση και τέλος ο Γιώργης, που να αποπνέει υγεία, όραμα και καυλα, και μετά αν του τη πέσουν οι ΑΡΔ θα έχει δίκιο. Να μας πει και για ποιο λόγο δεν συνέχισε ο Ιβιτς.
Το ποστ που ανέβασε αυτές τις απορίες μας έχει
Δεν φταίει μόνο ο Ρεμπε και δεν γίνεται να παίρνει μόνος του αποφάσεις στο ποιος θα μείνει και ποιος όχι! Μια απόφαση παίρνετε συνολικά στην προκειμένη περίπτωση είχε διαφορετική άποψη Μάλλον δεν ήταν αρεστός σε όλους όπως ο Μιχελ.
Πείτε μας για ποιο λόγο έφυγε ο Λουτσεσκου, ο Ιβιτς, ο Μιχελ ο Αρνεσεν, ο Μπρανκο, ο Φερειρα δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και τον βγάζανε κολλημένο και σήμερα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Βραζιλία και ποιοι βγάζουν άχρηστο το Γκαρσία?
Μάλλον ήξερε καλύτερα ο Μπάμπης ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όλων... @savvidisteam
- Μπαρκαρούτσος
Ό,τι λέει η υπογραφή μου.
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ!!
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ!!
?dragon έγραψε:Το ποστ που ανέβασε αυτές τις απορίες μας έχειΔεν φταίει μόνο ο Ρεμπε και δεν γίνεται να παίρνει μόνος του αποφάσεις στο ποιος θα μείνει και ποιος όχι! Μια απόφαση παίρνετε συνολικά στην προκειμένη περίπτωση είχε διαφορετική άποψη Μάλλον δεν ήταν αρεστός σε όλους όπως ο Μιχελ.
Πείτε μας για ποιο λόγο έφυγε ο Λουτσεσκου, ο Ιβιτς, ο Μιχελ ο Αρνεσεν, ο Μπρανκο, ο Φερειρα δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και τον βγάζανε κολλημένο και σήμερα είναι ο καλύτερος προπονητής στην Βραζιλία και ποιοι βγάζουν άχρηστο το Γκαρσία?
Μάλλον ήξερε καλύτερα ο Μπάμπης ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όλων... @savvidisteam
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γιώργος ανέβασε ένα ποστ άλλου για στόρυ. Με τον Ίβιτς στο Καραϊσκάκη νομιζω να κράζει ΑΡΔ. Κ από κάτω στο εν λόγω ποστ είχε τα παραπανωGospi έγραψε:?dragon έγραψε:Το ποστ που ανέβασε αυτές τις απορίες μας έχειΔεν φταίει μόνο ο Ρεμπε και δεν γίνεται να παίρνει μόνος του αποφάσεις στο ποιος θα μείνει και ποιος όχι! Μια απόφαση παίρνετε συνολικά στην προκειμένη περίπτωση είχε διαφορετική άποψη Μάλλον δεν ήταν αρεστός σε όλους όπως ο Μιχελ.
Ποιοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που κάνουν κακο στην ομάδα ποτέ δε θα μάθουμε..
Και ίδρωσε το αυτί του Γιωργη...dragon έγραψε:Ο Γιώργος ανέβασε ένα ποστ άλλου για στόρυ. Με τον Ίβιτς στο Καραϊσκάκη νομιζω να κράζει ΑΡΔ. Κ από κάτω στο εν λόγω ποστ είχε τα παραπανωGospi έγραψε:?dragon έγραψε:Το ποστ που ανέβασε αυτές τις απορίες μας έχει
Αυτα τα ερωτηματα τα ξερει πολυ καλα εδω και καιρο, αλλα με τις επιλογες του δειχνει να μην σκοπευει να μας λυσει ποτε τις αποριες.
Μας πεταει και ενα "τα καστρα πεφτουν απο μεσα" "σκουπα" και "αρδ" και ξενοιαζει γιατι θεωρει οτι εχει να κανει με προβατα που τρωνε το σανο αμασητο...
- Sick Bastard
Ναι, δεν μας αρέσει ο Γιωργάκης.obanebane έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα.
Ο οπαδός πρέπει να έχει απαιτήσεις για να καλυτερεύει η ομάδα του.
Δε γίνεται όμως να λοιδορεί και να βρίζει μέλη της οικογένειας αυτού που άλλαξε τον ρου της Ιστορίας όλου του συλλόγου.
Δε σας αρέσει ο Γιώργης,οκ.
Κρατήστε το για πάρτη σας και πάμε παρακάτω.
Κι ούτε ο Ζαγοράκης μας αρέσει.
Να πάμε παρακάτω;
Που να πάμε δηλαδή;
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη ιεροποίησης του γιου του ιδιοκτήτη, γιατί τίποτα παραπάνω δεν είναι.
Καμία ιεροποίηση,τα πράγματα για μένα είναι απλά.
Χτυπώντας τον Γιώργη,χτυπάς τον Ιβάν.
Προφανώς του έχει αδυναμία, είναι ο πρωτότοκος τον έχει λίγο κακομαθημένο, συμβαίνει.
Έχει φάει πολύ μπινελίκι ο Γιώργης,η πλειοψηφία τον θεωρεί την πηγή του κακού.
Μπορεί και να είναι.
Δε λέω να μην γίνεται κριτική, άλλο αυτό και άλλο αυτό που εισπράττει στα σοσιαλ.
Θέλουμε να τους διώξουμε;
Αν πιστεύουμε ότι δεν θέλουν το καλό της ομάδας να κάνουμε ντου,μπροστά εγώ.
Έτσι ξεκίνησαν με τον Βαρδινογιάννη οι βαζελοι και τώρα καταριούνται την ώρα και τη στιγμή.
Ας ηρεμήσουμε όλοι, η ομάδα είναι στη χειρότερη φάση της τελευταίας 5ετιας.
Πιστεύω ότι θα βρεθεί η άκρη και θα μπούμε ξανά στις ράγες.
Και όταν ανοίξουν τα γήπεδα,σε όλη τη χώρα θα ξανά τραγουδήσουμε.
Πωπω λαός και τι ομάδα, πωπωπω πωπωπω μια ΠΑΟΚΑΡΑ.
Προφανώς του έχει αδυναμία, είναι ο πρωτότοκος τον έχει λίγο κακομαθημένο, συμβαίνει.
Μπορεί και να είναι.
Δε λέω να μην γίνεται κριτική, άλλο αυτό και άλλο αυτό που εισπράττει στα σοσιαλ.
Έτσι ξεκίνησαν με τον Βαρδινογιάννη οι βαζελοι και τώρα καταριούνται την ώρα και τη στιγμή.
Δεν κατάλαβα τίποτα. Μάλλον φταίει που δεν έχω ινσταγκραμ.
Νομίζω η μούγκα της ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό μας έχει κάνει να δίνουμε περισσότερη σημασία στο ινσταγκραμ από ότι αξίζει.
Γιώργη, αν θες να πεις κάτι πες το και μη μας σκας.
Νομίζω η μούγκα της ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό μας έχει κάνει να δίνουμε περισσότερη σημασία στο ινσταγκραμ από ότι αξίζει.
Γιώργη, αν θες να πεις κάτι πες το και μη μας σκας.
- Sick Bastard
Ε να αυτό δεν καταλαβαίνω.
Γιατί το να σχολιάζω τις μαλακίες του Γιωργή
(που είναι για σχολιασμό γιατί αυτό είναι τα social media) είναι χτύπημα στον Ιβάν.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό sorry.
Αν δεν θέλει να εισπράττει τίποτα στα social ας μην κάνει γελοία ποσταρίσματα
που στην τελική, τα κάνει με την ιδιότητα που έχει στον ΠΑΟΚ όχι σαν τον κάθε sick bastard ή τον οbanebane.
Όπως πολύ σωστά είπε κι ένα παιδί πιο πάνω, τι ακριβώς πιστεύει ότι καταφέρνει με τα και καλά διφορούμενα ποσταρίσματα στα social την κακώς εννοούμενη μαγκιά του; Άντε οκ, στην αρχή είχε πλάκα, μια-δυο τρεις, λέγανε διάφοροι '''παιδι είναι'' λες και ήταν ανήλικο, ή ''είναι ένας από μας'' (ρολφ) και τέτοια, ε τώρα κοντεύει 30 και γράφει παπαριές σε άθλια greekglish αυτή είναι η συνεισφορά του στα του ΠΑΟΚ; Για τον Ζαγοράκη θα κάνει κανα ποστ, μιας και η ΠΑΕ έπαθε το κλασσικό λαλα και δεν μιλάει;
Γιατί το να σχολιάζω τις μαλακίες του Γιωργή
(που είναι για σχολιασμό γιατί αυτό είναι τα social media) είναι χτύπημα στον Ιβάν.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό sorry.
Αν δεν θέλει να εισπράττει τίποτα στα social ας μην κάνει γελοία ποσταρίσματα
που στην τελική, τα κάνει με την ιδιότητα που έχει στον ΠΑΟΚ όχι σαν τον κάθε sick bastard ή τον οbanebane.
Όπως πολύ σωστά είπε κι ένα παιδί πιο πάνω, τι ακριβώς πιστεύει ότι καταφέρνει με τα και καλά διφορούμενα ποσταρίσματα στα social την κακώς εννοούμενη μαγκιά του; Άντε οκ, στην αρχή είχε πλάκα, μια-δυο τρεις, λέγανε διάφοροι '''παιδι είναι'' λες και ήταν ανήλικο, ή ''είναι ένας από μας'' (ρολφ) και τέτοια, ε τώρα κοντεύει 30 και γράφει παπαριές σε άθλια greekglish αυτή είναι η συνεισφορά του στα του ΠΑΟΚ; Για τον Ζαγοράκη θα κάνει κανα ποστ, μιας και η ΠΑΕ έπαθε το κλασσικό λαλα και δεν μιλάει;
O Γιώργης είναι αυτός που είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Το να καθόμαστε συνέχεια να τον κράζουμε δε βγάζει πουθενά και μετά από τόσα χρόνια είναι και κουραστικό.
Αυτός είναι πλέον ο ΠΑΟΚ ας το χωνέψουμε.
Και να έχουμε στο μυαλό ότι το να ασχολείται ο Γιώργης και να κάνει 3/5 μλκς μπορεί να είναι προτιμότερο από το να ξενερώσει και να μην ασχολείται.
Το να καθόμαστε συνέχεια να τον κράζουμε δε βγάζει πουθενά και μετά από τόσα χρόνια είναι και κουραστικό.
Αυτός είναι πλέον ο ΠΑΟΚ ας το χωνέψουμε.
Και να έχουμε στο μυαλό ότι το να ασχολείται ο Γιώργης και να κάνει 3/5 μλκς μπορεί να είναι προτιμότερο από το να ξενερώσει και να μην ασχολείται.
Μπανε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.obanebane έγραψε:Καμία ιεροποίηση,τα πράγματα για μένα είναι απλά.
Μπορεί και να είναι.
Ο Ιβαν μονος του χτυπαει τον εαυτο του εδω και καιρο.
Τα λαθη του ειναι πολλα και αν δεν τα διορθωσει αμεσα, δεν νομιζω πως θα αρκει το γεγονος οτι εσωσε τον ΠΑΟΚ και οτι βαζει λεφτα στον ΠΑΟΚ για να συνεχισει να θεωρειται ιδανικος για τον ΠΑΟΚ.
Αφησε την ομαδα ερμαιο στα γουστα και στα καπριτσια του γιου του τα τελευταια 2-3 χρονια χωρις να ασκει ουσιαστικη εποπτεια και χωρις να εχει παραλληλη και ταυτοχρονη παρουσια στα του ΠΑΟΚ.
Εχει αφησει τον ΠΑΟΚ ερμαιο ανυπαρκτων διοικητικων στελεχων και δεν βλεπω να προτιθεται να αλλαξει κατι αμεσα σε αυτον τον τομεα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδω και παρα πολυ καιρο ειναι μουγκη και εκπροσωπειται επικοινωνιακα απο ποσταρισματα και στορις του γιου του, τα οποια σπανια εως ποτε εχουν επαφη με την πραγματικοτητα, ή οσον αφορα σε επιπεδο υποσχεσεων και απειλων, σπανια εως ποτε αποτυπωνονται σε πραξεις. Βλεπε σκουπες, απειλες, υποσχεσεις για παιχταραδες κλπ.
Δεν ηρθε η ωρα να δουμε καποιες κινησεις προς την σωστη κατευθυνση? Ποτε θα βγουμε απο αυτην την λουπα τραγικων επιλογων και λαθος κινησεων στην οποια μπηκαμε μετα το νταμπλ?
Τι προσφερουν δλδ ποστ για καστρα που πεφτουν απο μεσα και βολες μονιμα κατα των αρδ?
Δηλαδη οι αρδ φταινε που δεν μπορουμε να σταυρωσουμε αξιολογο παιχτη εδω και 4 μεταγραφικες περιοδους ενω εχουμε ξοδεψει οσα δεν εχουμε ξοδεψει σε ολες τις αλλες μεταγραφικες συνολικα?
Οι αρδ φταινε που ο Ζαγορακης κατεβαινει υποψηφιος για την ΕΠΟ και εμεις δεν βγαζουμε αχνα?
Οι αρδ φταινε που εξαγγειλαμε πολεμο και λαιλαπα καταγγελιων μετα την δικαιωση μας στην εφεσεων αλλα και μετα το θεμα Σιαμπανη, και ακομη δεν εχει κουνηθει φυλλο?
Και με αυτον που μας τρυπαει απο μεσα τι θα γινει? Οι παιχτες φταιγαν τελικα περσι? Αυτους αφορουσαν οι σκουπες? Σκουπισαμε 5 παιχτες και λυθηκε η διοικητικη δυσλειτουργια μας? Μηπως εφταιγε ο Ματος με τον Στοχ και τον Βερμπλουμ για τα ληγμενα δελτια?
Ειπαμε, καλος χρυσος ο Ιβαν, αλλα ειναι τραγικα απων απο τον ΠΑΟΚ εδω και 2 χρονια.
Και δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι απων. Το προβλημα ειναι οτι αφησε στο ποδι του αχρηστους ασχετους και ανιδεους δημοσιους υπαλληλους, και αντι να φερει κανεναν αξιολογο επανεφερε περσι και τον πολιτικαντη, λες και δεν μας εφτανε ο Δουκας, χρειαζομασταν κι αλλον να μας παραμυθιαζει με αρλουμπες.
Δεν θελεις Ιβαν να ασχοληθεις? Δεκτο και σεβαστο. Αφου δινεις π δινεις 4,5 εκατομμυρια ετησιως για διοικητικα εξοδα, τουλαχιστον δωστα σε αξιολογα στελεχη και αστα να τρεξουν την ΠΑΕ σωστα.
Οχι ομως να ειναι η τυχη του ΠΑΟΚ στα χερια του Μακη του Κυρ Κυρ και στα χερια μερικων αποστρατων μπατσων.
Αμαρτια απο τον Θεο. Ολοι αυτοι εχουν τοση σχεση με την μπαλα και την σωστη διοικηση εταιριων, όση εχω εγω με το μπαλετο... ΚΑΜΙΑ.
Σε αυτό δεν διαφωνώ,προφανώς όμως με κάποιο τρόπο τον έχουν κερδίσει όλοι αυτοί.
Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο παίζεται πρώτα στο παρασκήνιο και μετά στο προσκήνιο.
Δε μπορεί μια ομάδα να λειτουργήσει με επαγγελματίες και τεχνοκράτες,αποκλειστικά.
Ακούγονται και χίλια δυο,μέχρι και εδώ μέσα γράφτηκαν πράγματα.
Μπορεί κάτι πολύ πιο σημαντικό από τον ΠΑΟΚ,να τον έχει κρατήσει μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω ρε παιδιά,ούτε μου αρέσουν,ούτε ψάχνω για δικαιολογίες.
Μη λέμε τα ίδια.
Ας κάνουμε υπομονή,να έρθει το καλοκαίρι,να δούμε τι θα αλλάξει,αν αλλάξει κάτι.
Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο παίζεται πρώτα στο παρασκήνιο και μετά στο προσκήνιο.
Δε μπορεί μια ομάδα να λειτουργήσει με επαγγελματίες και τεχνοκράτες,αποκλειστικά.
Ακούγονται και χίλια δυο,μέχρι και εδώ μέσα γράφτηκαν πράγματα.
Μπορεί κάτι πολύ πιο σημαντικό από τον ΠΑΟΚ,να τον έχει κρατήσει μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω ρε παιδιά,ούτε μου αρέσουν,ούτε ψάχνω για δικαιολογίες.
Μη λέμε τα ίδια.
Ας κάνουμε υπομονή,να έρθει το καλοκαίρι,να δούμε τι θα αλλάξει,αν αλλάξει κάτι.