Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Μακαρι πραγματικα να διαψευστω πανηγυρικα,και ο ρουμανος να ειναι αυτος που ειδαμε τη πρωτη του χρονια και ακομα καλυτερος αν γινεται.
Τις ικανοτητες τις εχει και με το παραπανω μενει να το δουμε στο γηπεδο.
Το ξερετε οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οτι η θεση που παιζει δεν σου επιτρεπει να χασεις την συγκεντρωση σου ουτε λεπτο.
Τις ικανοτητες τις εχει και με το παραπανω μενει να το δουμε στο γηπεδο.
Το ξερετε οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οτι η θεση που παιζει δεν σου επιτρεπει να χασεις την συγκεντρωση σου ουτε λεπτο.
Νομιζω και για κατσουρ για να διατηρηθει σε υψηλο επιπεδο η θεση σεντερμπακ ειναι μονοδρομος....και λογικα δε θα τον εβαζε και στα 2 σαν σεντερμπακ..μαλλον σιγουρακι ειναι..ΠΑντως το διδυμο Τζιολη με κατσουρ στην εθνικη επειδη το χουμε δει δεν περπαταει...ή μαλλον περπαταει αλλα δεν τρεχει...
αρχισαν για μενα λιγο να ξεκαθαριζουν τα πραγματα....το ξαναβαλα βεβαια
------------------χακομπο-----------
σκονδραο-----Κατουρ---βιτορ-ή Λοπεθ----Λιναρα-σπυροπ
-----------τζιολης-(Παμπλο)---Λαζαρ-(Κατσε-)-
ολισε-(Λορενς)----------μπαμ-(βουκιτς)-----------------Λουκας
---------------μπαμ2-(Κλαους)--------------
και οταν παιζει ο σαλπι ο λορενς δεξια και το μπαμ γινεται ο σαλπι...
κπς ετσι...
το ολισε Λορενς ειναι ενα ρισκο..εκει δεν ξερω..
ΠΑντως αν θελουμε για επενδυση , απο το μουντιαλ των νεων ας παρουμε κπν...τα ουρουγουανακια μπροστα ειναι τρομερα...αλλη αρ μπακαρα με ποδι κανονι του ιρακ....δεν το περιμενα..
αρχισαν για μενα λιγο να ξεκαθαριζουν τα πραγματα....το ξαναβαλα βεβαια
------------------χακομπο-----------
σκονδραο-----Κατουρ---βιτορ-ή Λοπεθ----Λιναρα-σπυροπ
-----------τζιολης-(Παμπλο)---Λαζαρ-(Κατσε-)-
ολισε-(Λορενς)----------μπαμ-(βουκιτς)-----------------Λουκας
---------------μπαμ2-(Κλαους)--------------
κπς ετσι...
το ολισε Λορενς ειναι ενα ρισκο..εκει δεν ξερω..
ΠΑντως αν θελουμε για επενδυση , απο το μουντιαλ των νεων ας παρουμε κπν...τα ουρουγουανακια μπροστα ειναι τρομερα...αλλη αρ μπακαρα με ποδι κανονι του ιρακ....δεν το περιμενα..
άσε ρε despe που ο Ολίσε δεν αποπνέει σοβαρότητα!
θα στρώσει πιστεύω όμως (άν θέλει να κάνει κάτι) και τότε θα απαντηθούν οι όποιοι προβληματισμοί σου.
ΥΓ: Ο Λαζάρ θεωρώ ότι είναι απο τους πιο ολοκληρωμένους μέσους του Ελλ.μπουρδ. τα τελευταία πολλά χρόνια.

θα στρώσει πιστεύω όμως (άν θέλει να κάνει κάτι) και τότε θα απαντηθούν οι όποιοι προβληματισμοί σου.
ΥΓ: Ο Λαζάρ θεωρώ ότι είναι απο τους πιο ολοκληρωμένους μέσους του Ελλ.μπουρδ. τα τελευταία πολλά χρόνια.
MANIAKOS

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 11 Ιούλ 2013, 01:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
εισαι πολυ αδικος με τον παικτη. στοπαιχνιδι με ανζι ηταν απο τους κορυφαιους και αλανθαστος.obanebane έγραψε:Αν εξαιρεσεις μια επελαση που περασε ολη την αμυνα (το εχει αυτο) δεν ειδα κατι σημερα, με την ανζι δεν τον ειδα.
Δεν λεω οτι ηταν κακος,αλλα θα τολμησω να πω περιτος απο τη στιγμη που υπαρχει ο κατσουρανης στο ροστερ.
σημερα παλι και ανασταλτικα και δημιουργικα ηταν καλος.δηλαδη δεν μπορουμε να λεμε οτι ο παικτης δεν εκανε τιποτα, και απο την αλλη το κεντρο μας να μην εχει αφησει την κοπενχαγη ουτε να πλησιασει την περιοχη μας μαλλον περνει αριστα στο τακτικο και ανασταλτικο κοματι. οσο για το επιθετικο επαιζε σιγουρα, δεν κρατουσε την μπαλα παραπανω απ οσο επρεπε οπως περυσι και οταν βρηκε την ευκαιρια την κουβαλησε και καποια μετρα ανοιγοντας διαδρομους για την ομαδα. το μονο λαθος του σε 45 λεπτα παιχνιδιου ηταν οταν χωρια πιεση εχασε την ισορροπια του και το κοντρολ λιγο πανω απο το κεντρο, αλλα καταφερε να μαρκαρει σωστα και να μην αφησει να βγει αντεπιθεση.
γενικα θελω να καταλαβω οταν λες δεν εχει το μυαλο του εδω τι εννοεις? ξερεις κατι ή ετσι το λες?
- desperando
- Επικοινωνία:
γενικα να σου πω την αληθεια ουτε στα ποδοσφαιρικα του προσοντα πιστευω. γενικα δεν ειναι τετοια η τεχνικη του καταρτηση η οποια με κανει να αισιοδοξω οτι μπορω να δω κατι καλυτεροK_geo έγραψε:άσε ρε despe που ο Ολίσε δεν αποπνέει σοβαρότητα!![]()
![]()
Οχι ρε συ νομιζω οτι δεν ειναι συγκεντρωμενος σαν κατι να τον απασχολει χωρις αυτο να σημαινει οτι ξερω κατι,εχω επηρεαστει σιγουρα απο την περυσινη του αποδοση και πολλα αψυχολογητα που εκανε μεσα στο γηπεδο που καποιες φορες στοιχιζαν και καποιες οχι.
Δεν το συζηταμε οτι ο μαλακοδων κοντεψε να καψει ολους τους παιχτες περυσι και μαζι και αυτον.
Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο για τη σημερινη του αποδοση και να τον αδικησα.
Αλωστε μιλαμε για 45 λεπτα αγωνα και τιποτα παραπανω.
Επαναλαμβανω οτι το παιχνιδι με την ανζι δεν το ειδα.
Δεν το συζηταμε οτι ο μαλακοδων κοντεψε να καψει ολους τους παιχτες περυσι και μαζι και αυτον.
Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο για τη σημερινη του αποδοση και να τον αδικησα.
Εγώ πάντως από το να πάρουμε Σεντερ φορ όπως λένε, προτιμώ να πέσουν τα προυπολογισμένα λεφτά στον στόπερ..
Παιδιά η ομάδα χρειάζεται ηγέτη στην άμυνα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει..
Λείπει ο παίχτης που θα αρπάξει τη φάση μέσα από τον αντίπαλο και θα σώσει την ομάδα.
Καλύτερα να πέσουν όλα τα υπόλοιπα λεφτά σε στόπερ και μεσοεπιθετικό.. αυτό για μένα θα ήταν το ιδανικό.
Να πάρεις ρε παιδί μου Joe Cole + Civelli τώρα και να πω "ΝΑΙ.. πάμε για πρωτάθλημα ως φαβορί"..
Λείπει ο παίχτης που θα αρπάξει τη φάση μέσα από τον αντίπαλο και θα σώσει την ομάδα.
Καλύτερα να πέσουν όλα τα υπόλοιπα λεφτά σε στόπερ και μεσοεπιθετικό.. αυτό για μένα θα ήταν το ιδανικό.
Να πάρεις ρε παιδί μου Joe Cole + Civelli τώρα και να πω "ΝΑΙ.. πάμε για πρωτάθλημα ως φαβορί"..
- desperando
- Επικοινωνία:
obanebane έγραψε:Οχι ρε συ νομιζω οτι δεν ειναι συγκεντρωμενος σαν κατι να τον απασχολει χωρις αυτο να σημαινει οτι ξερω κατι,εχω επηρεαστει σιγουρα απο την περυσινη του αποδοση και πολλα αψυχολογητα που εκανε μεσα στο γηπεδο που καποιες φορες στοιχιζαν και καποιες οχι.σιγουρα εχει επιρεστει απο την περσινη χρονια οπως και ολοι μας. αλλα οσων αφορα τα αψυχολογητα,σκεψου οτι κοτζαμ κατσουρανης που εγω προσωπικα τον θεωρω ποδοσφαιρκα απο τους πιο ευφυης παικτες εκανε απιστευτες κοτσανες για την κλαση του.
[youtube]--M2EFw6aYA[/youtube]
μετα το 60 ειδα που ταν πισω το ιρακ για να κρατησει το 1 0....αλλα ξεχωριζε ο ατιμος...μετα το τελος ειδα οτι αυτος ειχε σκοραρει....τριπλες , δυνατος τσαμπουκας...και ποδι κανονι...
μετα το 60 ειδα που ταν πισω το ιρακ για να κρατησει το 1 0....αλλα ξεχωριζε ο ατιμος...μετα το τελος ειδα οτι αυτος ειχε σκοραρει....τριπλες , δυνατος τσαμπουκας...και ποδι κανονι...
- desperando
- Επικοινωνία:
με εναμιση επιθετικο δεν μπορεις να πας για πρωταθλημα,καλος ή κακος αυτη ειναι η αληθεια.Parolos έγραψε:Εγώ πάντως από το να πάρουμε Σεντερ φορ όπως λένε, προτιμώ να πέσουν τα προυπολογισμένα λεφτά στον στόπερ..
οσο για τον ηγετη σστην αμυνα τον εχουμε και ονομαζεται Κωστας Κατσουρανης.
Στάκα ρε despe.. και θα πάμε στα χαφ με Λάζαρ-Γκαρσία-Τζιώλη??
Επιθετικό μπορούμε να πάρουμε κάποιον για 3ο.. ή το ιδανικό για όλες μα όλες τις θέσεις ως 3ος να λογίζεται κάποιος από ακαδημία όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες της ευρώπης.
Επιθετικό μπορούμε να πάρουμε κάποιον για 3ο.. ή το ιδανικό για όλες μα όλες τις θέσεις ως 3ος να λογίζεται κάποιος από ακαδημία όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες της ευρώπης.
despe νομιζω οτι με διδυμο κατσουρ βιτορ θα υπαρχει ενα θεματακι στα ψηλα που θα πρεπει να καλυφθει απο το συνολο.
Επειδη σε αυτο το διδυμο νομιζω θα στηριχτουμε κατι θα βρει ο κοουτς αν και ο βιτορ νομιζω οτι ειναι καλος στα ψηλα αν και κοντος για τη θεση,ειδωμεν
Θα διαφωνησω και εγω με τον parolo για την αποκτηση ακριβου στοπερ ( τοσο πολυ ειδατε να λειπει ο σιντεφελντ σημερα) κατι σαν τον κροατη δηλαδη που επαιρνε 1 χαρτι στη ρωσια.
Και για να το εξηγησω αφου βαλαμε νουμερα στη κουβεντα κατα τη γνωμη μου υπαρχουν καλυτεροι στοπερ απο τον σιφο με πολυ λιγοτερα τους ενος μυριου συμβολαια.
Ο μορας για παραδειγμα δεν θα ηταν κακη λυση για να κλεισουμε τα στοπερ.
Επειδη σε αυτο το διδυμο νομιζω θα στηριχτουμε κατι θα βρει ο κοουτς αν και ο βιτορ νομιζω οτι ειναι καλος στα ψηλα αν και κοντος για τη θεση,ειδωμεν
Θα διαφωνησω και εγω με τον parolo για την αποκτηση ακριβου στοπερ ( τοσο πολυ ειδατε να λειπει ο σιντεφελντ σημερα) κατι σαν τον κροατη δηλαδη που επαιρνε 1 χαρτι στη ρωσια.
Και για να το εξηγησω αφου βαλαμε νουμερα στη κουβεντα κατα τη γνωμη μου υπαρχουν καλυτεροι στοπερ απο τον σιφο με πολυ λιγοτερα τους ενος μυριου συμβολαια.
Ο μορας για παραδειγμα δεν θα ηταν κακη λυση για να κλεισουμε τα στοπερ.
- desperando
- Επικοινωνία:
στα χαφ εχεις το διδυμο τζιολης-λαζαρ . το διδυμο κατσε-παμπλο και εχεις και τους κατσουρανη και λορενς να μπορουν οποτε χρειαστει να δωσουν ποιοτηκες λυσεις.
εεγω πιστευω οτι αυτη τη στιγμη η ομαδα χρειαζετε εναν επιθετικο που δεν θα τρακαιρνει με τον κλαους,οπως ειναι ο τσιμπουρ για παραδειγμα που μπορει να παιξει και στα πλαγια ,ή ο λαζοβιτς. και εναν μεσοεπιθετικο ο οποιος και αυτος να μπορει να παιξει και σε αλλες θεσεις και ειδικα στα ακρα που εχω θεμα.
και αν περισευει και κανενα φραγκο φερε και μια παικτουρα για την αμυνα διπλα στον κατσουρ
εεγω πιστευω οτι αυτη τη στιγμη η ομαδα χρειαζετε εναν επιθετικο που δεν θα τρακαιρνει με τον κλαους,οπως ειναι ο τσιμπουρ για παραδειγμα που μπορει να παιξει και στα πλαγια ,ή ο λαζοβιτς. και εναν μεσοεπιθετικο ο οποιος και αυτος να μπορει να παιξει και σε αλλες θεσεις και ειδικα στα ακρα που εχω θεμα.
και αν περισευει και κανενα φραγκο φερε και μια παικτουρα για την αμυνα διπλα στον κατσουρ
Parolos έγραψε:Στάκα ρε despe.. και θα πάμε στα χαφ με Λάζαρ-Γκαρσία-Τζιώλη??
Ξεχασες τον κατσε και τον κατσουρ σε περιπτωσεις που χρειαστει μπορει να μεταφερθει στα χαφ.
για τον Ισπανό δεν γράφει κανένας.. εγώ έχω την αίσθηση οτι το βασικό δίδυμο της άμυνας θα είναι Λόπεθ και Βίτορ. Είναι και το πιο ισσοροπημένο. μια χαρά είναι και οι δύο. Και δεν θα παρθεί αλλο στόπερ.